!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εχετε ξενερώσει και εσείς με τα ταξίδια;

Ταξίδια, εκδρομές, περιγραφές, αναμνήσεις, πληροφορίες και νέες οργανώσεις!
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Re: Εχετε ξενερώσει και εσείς με τα ταξίδια;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 16:12 Όχι δεν ισχύει.
Ο Άγιος στο δεύτερο τρίτο ποστ είπε ακριβώς αυτό που νιώθω και από ότι κατάλαβα το νιώθει και ο ίδιος.
Παλιά όταν έμπαινα σε αεροδρόμιο άνοιγε η ψυχή μου, πλέον σπάνε τα νεύρα μου από τα απροσαρμοστα μπουλούκια.
Τα ίδια μπουλούκια που θα συναντήσεις σε κάθε πόλη του κόσμου και πολύ εντονότερα στην Ευρώπη και βόρεια Αφρική.
Ε αυτά παλιά δεν υπήρχαν, πως να το κάνουμε.
Εμένα με ενοχλεί, όπως με ενοχλεί το ότι πλέον σχεδόν σε όλες τις αεροπορικές το 1.78 μου θεωρείται ύψος που με τα βίας χωράει, ενώ παλια στα αεροπλάνα υπήρχε περισσότερος χωρος.
Με ενοχλεί που σου πετάνε μισο μπουκάλι νερό πλέον και αυτό αν είσαι τυχερός.
Όλα αυτά έχουν την πηγή τους. Γιατί; γιατί Ράιαν.
Πήγαινε με μη λοου κοστ θα πει κάποιος. Με μη λοου κοστ πάω αλλά οι υπηρεσίες που παίρνω είναι λοου κοστ.
Εμένα με ενοχλούν όλα αυτά.
Έλα λίγο στον κόσμο του 1.98
Αν είναι πτήση 1-2 ώρες βασικά τη βγάζω όρθιος δίπλα στις τουαλέτες. Αν είναι παραπάνω κλείνω νωρίς και πληρώνω θέση στην έξοδο κινδύνου για extra legroom, αλλιώς τη γάμησα, βγαίνω με κανονικές μελανιές στα γόνατα.
Επίσης έχε υπόψη σου ότι σήμερα τα αεροπλάνα πάνε κυριολεκτικά πιό αργά απ'ότι το '70-80, οικονομία στα καύσιμα αφού.

Κάθε χρόνος που περνάει τα πάντα χειροτερεύουν στα ταξίδια.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 19:25 .

Πάρτε τους.....

Παρέα Σλαβοτέτοιοι έχουν πάρει ενα φτηνό Καταμαράν και πάνε εξερευνητικό τουρισμό στον κορυφαίο Eco προορισμό

στό Παλαουάν των Φιλλιπίνων.....

Εικόνα
σημαία VDV έχουν
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 16:07
Lestat έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 15:42
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 14:48

Το ξέρω. Και κάπου έχω την εντύπωση ότι μπορεί να μην εκδηλώνονται τόσο θεατρικά αλλά είναι περισσότεροι οι άντρες που έχουν φοβία με τα αεροπλάνα από τις γυναίκες. Καθαρά προσωπική εμπειρία, χωρίς στατιστική τεκμηρίωση, έτσι;
Δεν εχω μεγαλο δειγμα, αλλά μαζι με μενα ειναι ακομα δυο ατομα που εχω συζητησει για το θεμα και η φοβια αποκτηθηκε στην πορεια, μετα απο πολλα χρονια ταξιδιων, οταν αρχισαμε να βλεπουμε εκπομπες τυπου May day. Μετα απο αυτες τις εκπομπες που παρουσιαζεται τεκμηριωμενα τι εφταιξε σε ενα δυστυχημα, αρχιζεις και κάνεις σκεψεις για το τι μπορει να παει στραβα στην δικη σου πτηση, συνδεοντας καποια σημαδια (εννοειται παντα αναίτια και χωρις καμια βαση) που παρατηρεις κατα τη διαρκεια του ταξιδιου.
Στην πλειοψηφια τους λοιπον αυτες τις εκπομπες τις βλεπουν αντρες, ισως λογω ενδιαφεροντος για τα τεχνικα στοιχεια που περιεχουν, ή ισως γιατι ειναι πιο συνηθισμενοι και πιο ανεκτικοι σε κατι βιαιο (και τραγικο στις περιπτωσεις αυτες).
Ισχύει αυτό που γράφεις για την μεγαλύτερη ροπή στην τεχνολογία των αντρών (αναφέρομαι πάντα στην πλειοψηφία) αλλά νομίζω ότι παίζει και κάτι άλλο συμπληρωματικό. Επειδή ακριβώς είναι πιο συνηθισμένοι στο να έχουν τον έλεγχο των επίγειων μέσων μεταφοράς, νοιώθουν αμήχανα και ανασφαλείς όταν είναι "έρμαια" άλλων οδηγών.

Το ότι ένας πιλότος σαφώς και έχει μεγαλύτερη γνώση και υπευθυνότητα από έναν "οδηγάρα" που γκαζώνει έτσι στο χαλαρό με μηδενική αίσθηση υπευθυνότητας για το τι μπορεί να προκύψει σε συνεπιβάτες και όσους ατυχείς τον συναντήσουν (επειδή υπάρχουν πολύ περισσότεροι αστάθμητοι παράγοντες που μπορεί να προκύψουν στο δρόμο) δεν λειτουργεί ως εξισορροπιστική διαδικασία. Αν προσθέσεις και την άγνοια πιλοταρίσματος, νοιώθουν ακόμη πιο "χαμένοι".
αυτο ισχυει.

γω δε φοβαμαι μεν, αλλα παντως νιωθω καπως αβολα, σε καθε μεταφορικο μεσο που δεν οδηγω εγω. και παντα αν υπαρχει η επιλογη να ταξιδεψω κρατωντας το τιμονι, θα το κανω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Δεν τα βαριέμαι, λόγω εργασίας κιόλας, φεύγω συχνά εκτός Αττικής. Πιο παλιά και με αεροπλάνο, είχα την Κρήτη σαν περιοχή ευθύνης και κατέβαινα βδομάδα πάρα βδομάδα ,κάτω.
Υπέροχα. Μ αρέσει το αεροπλάνο, ειδικά η απογείωση-προσγείωση.
Όταν είχε τύχει να πάω στο Βερολίνο μέσω Μόναχο Υ και άλλαξα 4 πτήσεις, πηγαινελα, ήταν το καλύτερο μου.
Με αυτοκίνητο, το πρώτη-δευτερα στην πόλη βαριέμαι αλλά μακριά, δεν έχω πρόβλημα (να οδηγώ εγώ).
Ειδικά αν υπάρχει κίνητρο...μπορώ να κάνω πχ,500 χλμ μπρος πίσω αυθημερόν, σε 6 ωρες,αν μια ιατρική επισκέπτρια είναι σε συνέδριο στα Καλάβρυτα, για ένα ποτό. (Ναι μωρή καριόλα Σίσσυ, για σένα μιλάω.. )
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 16:23
Ο Άγιος στο δεύτερο τρίτο ποστ είπε ακριβώς αυτό που νιώθω και από ότι κατάλαβα το νιώθει και ο ίδιος.
Αν εννοείς αυτό
Spoiler
Allah έγραψε: 31 Οκτ 2024, 17:29
Ένα πράγμα που έχει αλλάξει πάρα πολύ από τα τέλη της δεκαετίας του 90 που άρχισα να ταξιδεύω, είναι το αεροπορικό ταξίδι ως εμπειρία. Έχει γίνει εξαιρετικά δυσάρεστο. Τα αεροπλάνα έχουν γίνει ιπτάμενα ΚΤΕΛ.

Φυσικά και έχει σχέση ο υπερτουρισμός. Όλη η τουριστική βιομηχανία άλλαξε το μοντέλο λειτουργίας της, και μετατόπισε την έμφαση από την ποιότητα στην ποσότητα. Βγάζουν λεφτά διασφαλίζοντας ότι μπορεί να ταξιδέψει ακόμα και η κουτσή Μαρία, η οποία ανάθεμα κι αν κατάλαβε κάτι από τον τόπο που επισκέφτηκε. Πάνε, τρώνε, πίνουν, φωτογραφίζουν, ποστάρουν στο ίνστα και γυρνάνε σπίτι τους. Και είναι παντού, και μαγαρίζουν όπου πάνε, δηλαδή παντού.

Επίσης όλοι οι προορισμοί τείνουν να γίνουν ίδιοι, το ίδιο και τα καταλύματά τους. Πας κάπου, το οποίο κάπου θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε. Και αναρωτιέσαι αν άξιζε τον κόπο, τον χρόνο και τα έξοδα.

Με άλλα λόγια, δεν συμβαίνει μόνο σε σένα, και ναι, είναι συνδυασμός όλων αυτών που παραθέτεις.
το ίδιο νοιώθουν πολύ περισσότεροι, μεταξύ τους κι εγώ.

Απλώς δεν εντοπίζω το πρόβλημα στις "κουτσές Μαρίες".

Γιατί οι "κουτσές Μαρίες" παίρνουν γραμμή από τα πρότυπα που δημιουργούν οι... βιπ. :wink

Αυτοί δίνουν γραμμή.
Ναι, μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά. Τις εν λόγω ¨κουτσές Μαρίες¨ δεν τις θεωρώ αιτία του προβλήματος. Ένα σύμπτωμα είναι κι αυτές.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Allah έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 13:44
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 16:23
Αν εννοείς αυτό
Spoiler
Allah έγραψε: 31 Οκτ 2024, 17:29
Ένα πράγμα που έχει αλλάξει πάρα πολύ από τα τέλη της δεκαετίας του 90 που άρχισα να ταξιδεύω, είναι το αεροπορικό ταξίδι ως εμπειρία. Έχει γίνει εξαιρετικά δυσάρεστο. Τα αεροπλάνα έχουν γίνει ιπτάμενα ΚΤΕΛ.

Φυσικά και έχει σχέση ο υπερτουρισμός. Όλη η τουριστική βιομηχανία άλλαξε το μοντέλο λειτουργίας της, και μετατόπισε την έμφαση από την ποιότητα στην ποσότητα. Βγάζουν λεφτά διασφαλίζοντας ότι μπορεί να ταξιδέψει ακόμα και η κουτσή Μαρία, η οποία ανάθεμα κι αν κατάλαβε κάτι από τον τόπο που επισκέφτηκε. Πάνε, τρώνε, πίνουν, φωτογραφίζουν, ποστάρουν στο ίνστα και γυρνάνε σπίτι τους. Και είναι παντού, και μαγαρίζουν όπου πάνε, δηλαδή παντού.

Επίσης όλοι οι προορισμοί τείνουν να γίνουν ίδιοι, το ίδιο και τα καταλύματά τους. Πας κάπου, το οποίο κάπου θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε. Και αναρωτιέσαι αν άξιζε τον κόπο, τον χρόνο και τα έξοδα.

Με άλλα λόγια, δεν συμβαίνει μόνο σε σένα, και ναι, είναι συνδυασμός όλων αυτών που παραθέτεις.
το ίδιο νοιώθουν πολύ περισσότεροι, μεταξύ τους κι εγώ.

Απλώς δεν εντοπίζω το πρόβλημα στις "κουτσές Μαρίες".

Γιατί οι "κουτσές Μαρίες" παίρνουν γραμμή από τα πρότυπα που δημιουργούν οι... βιπ. :wink

Αυτοί δίνουν γραμμή.
Ναι, μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά. Τις εν λόγω ¨κουτσές Μαρίες¨ δεν τις θεωρώ αιτία του προβλήματος. Ένα σύμπτωμα είναι κι αυτές.
Ε, αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα δεν παίζει στα ταξίδια ή το μέσο αλλά στην αλλαγή του πρώην "ιδανικού" προορισμού. Όσο πιο εύκολη γίνεται η αεροπορική/ακτοπλοϊκή/οδική πρόσβαση τόσο περισσότερο "χαλάει" η κάθε περιοχή. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Εν τω μεταξύ τα ταξίδια δε γίνονται αποκλειστικά με αεροπλάνα. Όποιος είναι τρελαμενος παίρνει τρένο, κάνει roadtrip, και το τελευταίο που τον νοιάζει είναι η λίγη ώρα που θα περάσει στο αεροπλάνο. Πήγα για δύο βδομάδες στο Βιετνάμ με οικονομική πτήση της Scoot. Στα παπάρια μου τα άβολα καθίσματα, ήταν εμπειρία ζωής η διαδρομή στη Sapa, η φιλοξενία σε τοπικό χωριό από ντόπιο, η θέα του halong bay κλπ κλπ Στο τέλος σου μένουν οι εικόνες απ' το ταξίδι, χαλάλι η ταλαιπωρία.
Υπάρχουν ταξιδιώτες τύπου Δούση και άλλοι τύπου Μπλέτσα.
Επόμενο ταξίδι στη Σρι Λάνκα, δέκα μέρες μακριά απ' την Ελ μιζέρια.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Χαλαρώστε ρε τύποι. Πριν από εσάς που ξενερώσατε με τα αεροπλάνα, ξενέρωσαν κάποιοι άλλοι που μπόρεσαν να πάρουν αυτοκίνητο περισσότερος κόσμος. Ξενέρωσαν κάποιοι άλλοι που μπήκε τρεχούμενο νερό, τηλέφωνο και ρεύμα σε περισσότερα σπίτια.

Έτσι είναι η εξέλιξη των κοινωνιών και η απόκτηση αγαθών από το ευρύ κοινό. Όλο και περισσότερος κόσμος απολαμβάνει αγαθά και εμπειρίες, που παλαιότερα ήταν για λίγους.

Γι' αυτό χαμηλά λίγο την μπάλα, γιατί ήδη κάποιοι αρχίσαμε να ξενερώνουμε με τα ταξίδια στο διάστημα. Άντε με την κάθε πλέμπα που την είδε Neil Armstrong.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Albrecht έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 14:06 Εν τω μεταξύ τα ταξίδια δε γίνονται αποκλειστικά με αεροπλάνα. Όποιος είναι τρελαμενος παίρνει τρένο, κάνει roadtrip, και το τελευταίο που τον νοιάζει είναι η λίγη ώρα που θα περάσει στο αεροπλάνο. Πήγα για δύο βδομάδες στο Βιετνάμ με οικονομική πτήση της Scoot. Στα παπάρια μου τα άβολα καθίσματα, ήταν εμπειρία ζωής η διαδρομή στη Sapa, η φιλοξενία σε τοπικό χωριό από ντόπιο, η θέα του halong bay κλπ κλπ Στο τέλος σου μένουν οι εικόνες απ' το ταξίδι, χαλάλι η ταλαιπωρία.

.

ωωωωωωρε..... :smt023 . :romance-hearteyes:

να σε πω.....η θάλασσα εκτος πρωτευουσών ήταν διαυγής ή θολοκουλτούρα ;;;

Με τραίνο κινήθηκες ;;;

Κανα Φίδι τουρσί πήρες ;;; . :D

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 14:21
Albrecht έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 14:06 Εν τω μεταξύ τα ταξίδια δε γίνονται αποκλειστικά με αεροπλάνα. Όποιος είναι τρελαμενος παίρνει τρένο, κάνει roadtrip, και το τελευταίο που τον νοιάζει είναι η λίγη ώρα που θα περάσει στο αεροπλάνο. Πήγα για δύο βδομάδες στο Βιετνάμ με οικονομική πτήση της Scoot. Στα παπάρια μου τα άβολα καθίσματα, ήταν εμπειρία ζωής η διαδρομή στη Sapa, η φιλοξενία σε τοπικό χωριό από ντόπιο, η θέα του halong bay κλπ κλπ Στο τέλος σου μένουν οι εικόνες απ' το ταξίδι, χαλάλι η ταλαιπωρία.

.

ωωωωωωρε..... :smt023 . :romance-hearteyes:

να σε πω.....η θάλασσα εκτος πρωτευουσών ήταν διαυγής ή θολοκουλτούρα ;;;

Με τραίνο κινήθηκες ;;;

Κανα Φίδι τουρσί πήρες ;;; . :D

.

Εικόνα
Δύσκολα θα το πεις διαυγή
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Chilloutbuddy έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 23:45
Isildur έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 18:57 Μπα, δε νομίζω μάστορα...

Έχω κάνει υπερατλαντική 10ωρη πτήση, αλλά... δεν. Σαν τον Ότο είμαι κι εγώ. Θα μπω, θα ταξιδέψω μεν όποτε χρειαστεί, αλλά στην προσγείωση θα έρθουν οι αεροσυνοδοί να μού ξεκαρφώσουν τα νύχια απ' το κάθισμα. Όσες ώρες και να 'ναι η πτήση.
Αμάν ρε φίλε, ούτε λίγο δε χαλαρωσες, τίποτα; 10 ώρες σερί τσίτα; Θα πάθεις τίποτα στο τέλος. Ώρα να δοκιμάσεις την απόλυτη λυση νομιζω. Φόρτωσε μια καλή τσόντα στο κινητό, κλειδώσου στην τουαλέτα και τράβα μια μαλακια, μετά βγες έξω και χτύπα κι ένα διπλό ουισκι. Αν δε σε χαλαρώσει κι αυτό παραδίνομαι.

Πάντως αν το καλοσκεφτείς δεν ξέρω τι φοβόμαστε, δηλαδή αν ήταν να πεθάνεις πως θα προτιμούσες να πεθάνεις; Σε νοσοκομεία με αρρώστιες, γιατρούς και φάρμακα που πεθαίνουν οι περισσότεροι; Τύψεις, τι έκανα λάθος, δεν πρόσεχα την υγεία μου, χαράμισα τη ζωή μου, το παιδί μου που δεν ήρθε να με δει και πεθαίνω μονος, και άλλες τέτοιες μαλακίες. Άσε ρε, καλύτερα εδώ, 5 λεπτά τρενάκι του τρόμου και μετά ζντουφ. Τέλος, ούτε κηδείες ούτε τίποτα, γεια σας. Ήρωας.
Μα, γενικά αν το καλοσκεφτείς δεν ξέρω τι φοβόμαστε και όχι μόνο τον τρόπο θανάτου, που σαφώς και είναι καλύτερος από όλα τα άλλα που λες.

Ως άτομο είμαι κάργα ορθολογιστής, ξέρω περί στατιστικών ατυχημάτων/θανάτων κλπ στα διάφορα ΜΜΜ, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάμαι κανονικά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όλα τα υπόλοιπα γνωστά μέσα, στα τρένα την καταβρίσκω, το ίδιο και σε πλεούμενα. Έχω κάνει διαδρομή Σαντορίνη - Σαλονίκη Αύγουστο με μελτέμια, το πλοίο να πηγαίνει πάνω-κάτω σαν ρόλερ-κόστερ, οι περισσότεροι να ξερνοβολάνε ή να έχουν κλειστεί μέσα σαν ζαλισμένα κοτόπουλα κι εγώ έξω να το απολαμβάνω. Αλλά εκεί, στο αεροπλάνο, κάτι με πιάνει. Μπαίνω βέβαια και πάω όποτε χρειαστεί, αλλά δεν είναι ότι την βρίσκω κιόλας...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αλιόσα έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 12:17
Απο αυτη ξεκίνησε ο καρκίνος όλος του υπερτουρισμού.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 19:25 .

Πάρτε τους.....

Παρέα Σλαβοτέτοιοι έχουν πάρει ενα φτηνό Καταμαράν και πάνε εξερευνητικό τουρισμό στον κορυφαίο Eco προορισμό

στό Παλαουάν των Φιλλιπίνων.....

.

.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

[img]https://i.postimg.cc/gkCs2ZKb/el-n ... .jpg[/img]

[img]https://i.postimg.cc/3NMjxMgC/Secr ... .jpg[/img]

[img]https://i.postimg.cc/ZY3FDRSf/Mati ... .jpg[/img]

[img]https://i.postimg.cc/wjWhsRXB/maxr ... .jpg[/img]

Εικόνα

.
Ναι ρε πστ μου...σε όλες τις άγνωστες και ερημικές παραλίες που πηγαίναμε παιδιά , τώρα θα βρεις μια οικογένεια Σέρβων... :011:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Ερμής έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 15:18
Αλιόσα έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 12:17
Απο αυτη ξεκίνησε ο καρκίνος όλος του υπερτουρισμού.
Πολύ πριν την Ryan είχαν ξεκινήσει όλα. Η Ryan και οι άλλες low cost υπήρξαν το φυσικό επακόλουθο της όλο και χειρότερης ποιότητας υπηρεσιών πολλών "παραδοσιακών" εταιρειών.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ταξίδια”