!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εχετε ξενερώσει και εσείς με τα ταξίδια;

Ταξίδια, εκδρομές, περιγραφές, αναμνήσεις, πληροφορίες και νέες οργανώσεις!
Zundapp

Re: Εχετε ξενερώσει και εσείς με τα ταξίδια;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

δεν εχω μπει ποτες σε αεροπλανο
προτιμω τα μανιταρια και το ασιντ

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 10:53 Τόσο easy money είναι οι σπανιολες;
Toν παλιό καιρό, πριν την πτώση του τείχους οι πιο "easy money" ήταν οι ανατολικές. Και πιο όμορφες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 10:53 Τόσο easy money είναι οι σπανιολες;
Δεν ξέρω, ίσως να μην ήταν αντιπροσωπευτικό το δείγμα
Μιλάμε όλο το πανεπιστήμιο είχε 4 Ισπανίδες και 2 Έλληνες (ένας εγώ και μία η Κατερίνα Καραβάτου, άσχετο)
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Έχω ακούσει για ιστορίες και ερασμους. Καλή φάση λογικά θα ήταν, έξι μήνες καβλαντα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 11:13 Έχω ακούσει για ιστορίες και ερασμους. Καλή φάση λογικά θα ήταν, έξι μήνες καβλαντα
Όταν και αν βρεθούμε, θα σου πω διεθνείς ιστορίες από αθλητικές αποστολές, όπου έπαιζαν εβδομαδιαίες στατιστικές. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Έχω ακούσει αντίστοιχα. Δεν έχω προσωπική εμπειρία.
Δεν έχω λόγω να διαφωνησω σε κάτι από όσα ακούγονται.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 14:18 Έχω ακούσει αντίστοιχα. Δεν έχω προσωπική εμπειρία.
Δεν έχω λόγω να διαφωνησω σε κάτι από όσα ακούγονται.
Μα δεν είναι θέμα διαφωνίας, παλιά τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά στο συγκεκριμένο πλαίσιο. Αλλά και πάλι, δεν αφορούσαν τουριστικές εμπειρίες αλλά περισσότερο μια συνοπτική άποψη για τις διαφορές εμφάνισης/συμπεριφοράς/νοοτροπίας μεταξύ κρατών. Είχε κι αυτό το ενδιαφέρον του, πολύ πριν την πτώση των τειχών. Τώρα τα πράγματα, έχουν αλλάξει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Φυσικά θα ήθελα να έχω και εγώ τέτοιες εμπειρίες αλλά εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε η άνεση να συμβούν. Η οικονομική εννοώ. Όταν άρχιζα να την αποκτώ δε γινόταν να τα κάνω
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 15:43 Φυσικά θα ήθελα να έχω και εγώ τέτοιες εμπειρίες αλλά εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε η άνεση να συμβούν. Η οικονομική εννοώ. Όταν άρχιζα να την αποκτώ δε γινόταν να τα κάνω
Μα ούτε οι περιπτώσεις που ανέφερα αφορούσαν σε ανθρώπους που είχαν τη δυνατότητα να κάνουν τα ίδια ταξίδια με προσωπικά έξοδα. Και φυσικά, άλλο είναι ένα ταξίδι που τα έξοδα και τη διαμονή αναλαμβάνει ο χ αθλητικός σύλλογος ή ψ εταιρία, για σεμινάρια, συνέδρια κλπ και άλλο το αμιγώς προσωπικό κόστος με την αντίστοιχη προσωπική επιλογή. Στα περισσότερα δικά μου ταξίδια στο εξωτερικό ή ήταν πληρωμένο όλο το πακέτο ή είχα εξασφαλισμένη διαμονή.

Κατά τα άλλα, σαφώς και είναι πολύ πιο ζόρικα τα πράγματα αν παίζουν και παιδιά στη φάση, ανεξαρτήτως ηλικίας. Στο εσωτερικό παλεύεται, ενώ στο εξωτερικό όχι. Αναφορικά με σένα, απ' ό,τι έχω καταλάβει αυτό που σου λείπει σήμερα είναι χρόνος χαλάρωσης και όχι νέες παραστάσεις. Το επιπλέον πρόγραμμα στις διακοπές/ταξίδια σε ξενερώνει και όχι τα ταξίδια. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Όχι δεν ισχύει.
Ο Άγιος στο δεύτερο τρίτο ποστ είπε ακριβώς αυτό που νιώθω και από ότι κατάλαβα το νιώθει και ο ίδιος.
Παλιά όταν έμπαινα σε αεροδρόμιο άνοιγε η ψυχή μου, πλέον σπάνε τα νεύρα μου από τα απροσαρμοστα μπουλούκια.
Τα ίδια μπουλούκια που θα συναντήσεις σε κάθε πόλη του κόσμου και πολύ εντονότερα στην Ευρώπη και βόρεια Αφρική.
Ε αυτά παλιά δεν υπήρχαν, πως να το κάνουμε.
Εμένα με ενοχλεί, όπως με ενοχλεί το ότι πλέον σχεδόν σε όλες τις αεροπορικές το 1.78 μου θεωρείται ύψος που με τα βίας χωράει, ενώ παλια στα αεροπλάνα υπήρχε περισσότερος χωρος.
Με ενοχλεί που σου πετάνε μισο μπουκάλι νερό πλέον και αυτό αν είσαι τυχερός.
Όλα αυτά έχουν την πηγή τους. Γιατί; γιατί Ράιαν.
Πήγαινε με μη λοου κοστ θα πει κάποιος. Με μη λοου κοστ πάω αλλά οι υπηρεσίες που παίρνω είναι λοου κοστ.
Εμένα με ενοχλούν όλα αυτά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 16:12 Όχι δεν ισχύει.
Ο Άγιος στο δεύτερο τρίτο ποστ είπε ακριβώς αυτό που νιώθω και από ότι κατάλαβα το νιώθει και ο ίδιος.
Αν εννοείς αυτό
Spoiler
Allah έγραψε: 31 Οκτ 2024, 17:29
Ένα πράγμα που έχει αλλάξει πάρα πολύ από τα τέλη της δεκαετίας του 90 που άρχισα να ταξιδεύω, είναι το αεροπορικό ταξίδι ως εμπειρία. Έχει γίνει εξαιρετικά δυσάρεστο. Τα αεροπλάνα έχουν γίνει ιπτάμενα ΚΤΕΛ.

Φυσικά και έχει σχέση ο υπερτουρισμός. Όλη η τουριστική βιομηχανία άλλαξε το μοντέλο λειτουργίας της, και μετατόπισε την έμφαση από την ποιότητα στην ποσότητα. Βγάζουν λεφτά διασφαλίζοντας ότι μπορεί να ταξιδέψει ακόμα και η κουτσή Μαρία, η οποία ανάθεμα κι αν κατάλαβε κάτι από τον τόπο που επισκέφτηκε. Πάνε, τρώνε, πίνουν, φωτογραφίζουν, ποστάρουν στο ίνστα και γυρνάνε σπίτι τους. Και είναι παντού, και μαγαρίζουν όπου πάνε, δηλαδή παντού.

Επίσης όλοι οι προορισμοί τείνουν να γίνουν ίδιοι, το ίδιο και τα καταλύματά τους. Πας κάπου, το οποίο κάπου θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε. Και αναρωτιέσαι αν άξιζε τον κόπο, τον χρόνο και τα έξοδα.

Με άλλα λόγια, δεν συμβαίνει μόνο σε σένα, και ναι, είναι συνδυασμός όλων αυτών που παραθέτεις.
το ίδιο νοιώθουν πολύ περισσότεροι, μεταξύ τους κι εγώ.

Απλώς δεν εντοπίζω το πρόβλημα στις "κουτσές Μαρίες".

Γιατί οι "κουτσές Μαρίες" παίρνουν γραμμή από τα πρότυπα που δημιουργούν οι... βιπ. :wink

Αυτοί δίνουν γραμμή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Το έγραψα καθαρά πάνω. Με ενοχλεί ότι βλέπω ένα απροσαρμοστο μπουλούκι που έχει κάνει το ίδιο πράγμα είτε λέγεται Αθήνα, είτε Λισαβόνα, είτε Ρίγα, είτε Μαρακες.

Εδώ έκαναν μαστ τουριστικό προορισμό τη Ναπολι μου. Γιατι την έκαναν; γιατί δε τους είχε μείνει άλλη πόλη αμαγαριστη σε όλη την Ιταλία, γιαυτο. Γιαυτό και πάω πλέον ελάχιστα.
Τι να δείξω στο γιο μου; τη Ναπολι που έζησα; δεν υπάρχει πια.
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Έχω κάνει κάποια ταξίδια στη ζωή μου ως το 2010 που ήρθε το μνημόνιο και χρεοκοπησα. Πλέον έχω να ταξιδέψω πάνω από 10 χρόνια. Υπάρχουν πολλά μέρη ακόμα που θέλω να πάω και μεγαλώνοντας θα ήθελα να επικεντρωθώ σε άλλα πράγματα από αυτά που κοίταγα νέος. Τυχεροί όσοι μπορούν να κάνουν ταξίδια είναι από τις καλύτερες διασκεδάσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κανείς να ξενερώσει με τα ταξίδια Υπάρχουν τόσα μέρη να πας π.χ. Ισπανία. ΗΠΑ θέλουν πολλά ταξίδια για να τις γνωρίσεις. Τώρα για τις κουτσες μαριες συμφωνώ αλλά αυτό γίνεται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

Πάρτε τους.....

Παρέα Σλαβοτέτοιοι έχουν πάρει ενα φτηνό Καταμαράν και πάνε εξερευνητικό τουρισμό στον κορυφαίο Eco προορισμό

στό Παλαουάν των Φιλλιπίνων.....

.

.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 23:00
Νon4me έγραψε: 31 Οκτ 2024, 21:02 αυτο που περιγραφεις εχει μια λεξη και κουραζει τους παντες σχεδον στο οτιδηποτε .

ρουτινα .
.

Δε πιστεύω στο οτιδήποτε να εννοείς και ταις Γυναίκαι συνάδελφε..... :xena:

Δε πιστεύω να άνοιξες τη πόρτα στο οτιδήποτε..... :xena:

.
Ποτε των ποτών . ομως εχει τυχει να πω θεε μου τι θεομουνο ειναι αυτο ,. μετα να καταφερω να νταραβεριστω και μετα απο κανα μηνα να γινεται ρουτινα γιατι η ομορφια συνηθίζεται και αν δεν εχει αυτο το κατι στα υπολοιπα να βρισκεις τοιχο .
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ταξίδια”