Εσύ ρώτησες. Όφειλα να απαντήσω για να βοηθήσω μάναμ.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 14:14Δεν είμαι εγώ αυτή που τραβάει ζόρια και ακριβώς γι' αυτό ζήτησα διευκρίνηση. Συνέχισε να χτυπιέσαι στο γέλιο, όλα καλά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εχετε ξενερώσει και εσείς με τα ταξίδια;
Re: Εχετε ξενερώσει και εσείς με τα ταξίδια;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μια απλή ερώτηση έκανα και ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.
Κατά τα άλλα, μία συνήθης εβδομαδιαία κρίση είναι (μόνον λίγο καιρό ξαποσταίνεις και ξανά προς τη λόξα τραβάς).
Θα περάσει κι αυτή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάνε ένα ρισέτ, έχεις ξεφύγει. Και να είσαι πιο δεκτική μωρή. Δεν βλάπτει. Ποιός σε καταδιώκει και θέλει το κακό σου δω μέσα; Να τονε κάνω ντα.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 14:24Μια απλή ερώτηση έκανα και ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.
Κατά τα άλλα, μία συνήθης εβδομαδιαία κρίση είναι (μόνον λίγο καιρό ξαποσταίνεις και ξανά προς τη λόξα τραβάς).
Θα περάσει κι αυτή.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ειναι κολλητικα, ειδικα σε περιπτωσεις οπως αυτες των αναταραξεων σε πτηση. Δινουν και πιο δραματικη νοτα στο συμβαν.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 13:30Έχεις δίκιο. Τα ουρλιαχτά φόβου είναι κολλητικά, σαν το γέλιο στα δημόσια θεάματα. Γι' αυτό παίζουν και κονσέρβες γέλιου σε πολλές κωμικές σειρές.Lestat έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 11:36 Το χειροτερο πραγμα στο αεροπλανο ειναι τα ουρλιαχτα 2-3 γυναικων με τις πρωτες αναταραξεις. Αν αυτες (οι αναταραξεις) συνεχιστουν, γινονται ολοκληρη χορωδια.
Φυσικα, το ιδιο φοβουνται και οι αντρες, απλα δεν εκδηλωνονται ευκολα.
Winter is coming
Το ξέρω. Και κάπου έχω την εντύπωση ότι μπορεί να μην εκδηλώνονται τόσο θεατρικά αλλά είναι περισσότεροι οι άντρες που έχουν φοβία με τα αεροπλάνα από τις γυναίκες. Καθαρά προσωπική εμπειρία, χωρίς στατιστική τεκμηρίωση, έτσι;Lestat έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 14:37Ειναι κολλητικα, ειδικα σε περιπτωσεις οπως αυτες των αναταραξεων σε πτηση. Δινουν και πιο δραματικη νοτα στο συμβαν.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 13:30Έχεις δίκιο. Τα ουρλιαχτά φόβου είναι κολλητικά, σαν το γέλιο στα δημόσια θεάματα. Γι' αυτό παίζουν και κονσέρβες γέλιου σε πολλές κωμικές σειρές.Lestat έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 11:36 Το χειροτερο πραγμα στο αεροπλανο ειναι τα ουρλιαχτα 2-3 γυναικων με τις πρωτες αναταραξεις. Αν αυτες (οι αναταραξεις) συνεχιστουν, γινονται ολοκληρη χορωδια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
γιατι επελεξες βρε εγωιστη να το πεις?Leporello έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 09:26Τα περισσότερα δυστυχήματα συμβαίνουν κατά την απογείωση ή κατά την προσγείωση.Otto Weininger έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 00:26Όχι, δεν κατάλαβες. Φοβάμαι τα αεροπλάνα.Chilloutbuddy έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 00:17
Μια φορά να κάνεις μια πτήση 12-13 ωρες γιατρεύεσαι. Τις πρωτες ώρες σου βγαίνουν όλα τα σύνδρομα, κλειστοφοβία, υψοφοβια, πιάνεσαι, σε ενοχλούν οι διπλανοί, σιχαίνεσαι ο,τι ακουμπάς, τα πάντα όλα. Αφού τα περασεις όλα αυτά από 2-3 φορές το καθένα και εξαντληθεις, τις τελευταίες ώρες είσαι πια σαν το σπίτι σου, σε φάση σηκώνεσαι κι αρχίζεις να κατεβάζεις παντελόνι για να πέσεις για ύπνο και σταματάς όταν συνειδητοποιείς που βρίσκεσαι.
Έχω νευρικότητα, όταν κουνήσει γατζώνομαι στην καρέκλα κλπ.
Εν τω μεταξύ είναι ψυχολογικό γιατί φοβάμαι στην διάρκεια της πτήσης. Απογείωση/προσγείωση στα παπαρια μου. Έχουμε κάνει ταξίδι που δεν κούνησε ούτε μια φορά και στην προσγείωση περάσαμε μέσα από καταιγίδα τρελή.
Ε, σε όλο το ταξίδι εγώ ήμουν ακίνητος και γατζωμένος, στην προσγείωση που έγινε της πουτάνας από κούνημα και τσίριζαν κάποιοι εγώ ήμουν χαλαρός και χαρουμενος και κοίταγα από το παράθυρο γιατί τελείωσε το μαρτύριο, προσγειωνομαστε.
Δεν εχω μεγαλο δειγμα, αλλά μαζι με μενα ειναι ακομα δυο ατομα που εχω συζητησει για το θεμα και η φοβια αποκτηθηκε στην πορεια, μετα απο πολλα χρονια ταξιδιων, οταν αρχισαμε να βλεπουμε εκπομπες τυπου May day. Μετα απο αυτες τις εκπομπες που παρουσιαζεται τεκμηριωμενα τι εφταιξε σε ενα δυστυχημα, αρχιζεις και κάνεις σκεψεις για το τι μπορει να παει στραβα στην δικη σου πτηση, συνδεοντας καποια σημαδια (εννοειται παντα αναίτια και χωρις καμια βαση) που παρατηρεις κατα τη διαρκεια του ταξιδιου.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 14:48Το ξέρω. Και κάπου έχω την εντύπωση ότι μπορεί να μην εκδηλώνονται τόσο θεατρικά αλλά είναι περισσότεροι οι άντρες που έχουν φοβία με τα αεροπλάνα από τις γυναίκες. Καθαρά προσωπική εμπειρία, χωρίς στατιστική τεκμηρίωση, έτσι;Lestat έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 14:37Ειναι κολλητικα, ειδικα σε περιπτωσεις οπως αυτες των αναταραξεων σε πτηση. Δινουν και πιο δραματικη νοτα στο συμβαν.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 13:30
Έχεις δίκιο. Τα ουρλιαχτά φόβου είναι κολλητικά, σαν το γέλιο στα δημόσια θεάματα. Γι' αυτό παίζουν και κονσέρβες γέλιου σε πολλές κωμικές σειρές.
Στην πλειοψηφια τους λοιπον αυτες τις εκπομπες τις βλεπουν αντρες, ισως λογω ενδιαφεροντος για τα τεχνικα στοιχεια που περιεχουν, ή ισως γιατι ειναι πιο συνηθισμενοι και πιο ανεκτικοι σε κατι βιαιο (και τραγικο στις περιπτωσεις αυτες).
Winter is coming
- Κόκκορας
δεν εχει μπει στα 80ς σε βαρκα στο γυαλο στα μισα του αιγαιου με απαγορευτικο(στην πορεια) για αυτο το λεςLestat έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 11:36 Το χειροτερο πραγμα στο αεροπλανο ειναι τα ουρλιαχτα 2-3 γυναικων με τις πρωτες αναταραξεις. Αν αυτες (οι αναταραξεις) συνεχιστουν, γινονται ολοκληρη χορωδια.
Εχω μπει, απο Πειραια για Κρητη με πολλα μποφορ, αλλά ημουν στην καμπινα και δεν ξερω τι γινοταν εξω.Κόκκορας έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 15:43δεν εχει μπει στα 80ς σε βαρκα στο γυαλο στα μισα του αιγαιου με απαγορευτικο(στην πορεια) για αυτο το λεςLestat έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 11:36 Το χειροτερο πραγμα στο αεροπλανο ειναι τα ουρλιαχτα 2-3 γυναικων με τις πρωτες αναταραξεις. Αν αυτες (οι αναταραξεις) συνεχιστουν, γινονται ολοκληρη χορωδια.
Το προβλημα στο αεροπλανο ειναι οτι η κυρια που μπαινει σε πανικο μπορει να καθεται διπλα σου, μετα να αρχιζει και η άλλη που καθεται πισω
Winter is coming
- Κόκκορας
αμ δεν εχεις μπει,τι καμπινες μου λες!για βαρκα στο γυαλο στα 80ς μιλαμεLestat έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 15:50Εχω μπει, απο Πειραια για Κρητη με πολλα μποφορ, αλλά ημουν στην καμπινα και δεν ξερω τι γινοταν εξω.Κόκκορας έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 15:43δεν εχει μπει στα 80ς σε βαρκα στο γυαλο στα μισα του αιγαιου με απαγορευτικο(στην πορεια) για αυτο το λεςLestat έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 11:36 Το χειροτερο πραγμα στο αεροπλανο ειναι τα ουρλιαχτα 2-3 γυναικων με τις πρωτες αναταραξεις. Αν αυτες (οι αναταραξεις) συνεχιστουν, γινονται ολοκληρη χορωδια.
Το προβλημα στο αεροπλανο ειναι οτι η κυρια που μπαινει σε πανικο μπορει να καθεται διπλα σου, μετα να αρχιζει και η άλλη που καθεται πισω![]()
τετοιες βαζαν απο το ενα νησι στο αλλο,ας ηταν και μακρυα
επισης αυτο το ημουν στην καμπινα εξω δεν ξερω τι γινοταν φανερωνει πως μπηκες με κανα 7,8αρι σε μεγαλο πλοιο του θεου,αυτο ειναι συνηθες δεν ειναι κατι το τρομερο
το θετικο ειναι οτι πλεον υπαρχει οργανωση καλυτερη,καλυτερα σκαφη και κυριως εγκαιρη πληροφορηση(ελπιζω δηλαδη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 01 Νοέμ 2024, 16:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ισχύει αυτό που γράφεις για την μεγαλύτερη ροπή στην τεχνολογία των αντρών (αναφέρομαι πάντα στην πλειοψηφία) αλλά νομίζω ότι παίζει και κάτι άλλο συμπληρωματικό. Επειδή ακριβώς είναι πιο συνηθισμένοι στο να έχουν τον έλεγχο των επίγειων μέσων μεταφοράς, νοιώθουν αμήχανα και ανασφαλείς όταν είναι "έρμαια" άλλων οδηγών.Lestat έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 15:42Δεν εχω μεγαλο δειγμα, αλλά μαζι με μενα ειναι ακομα δυο ατομα που εχω συζητησει για το θεμα και η φοβια αποκτηθηκε στην πορεια, μετα απο πολλα χρονια ταξιδιων, οταν αρχισαμε να βλεπουμε εκπομπες τυπου May day. Μετα απο αυτες τις εκπομπες που παρουσιαζεται τεκμηριωμενα τι εφταιξε σε ενα δυστυχημα, αρχιζεις και κάνεις σκεψεις για το τι μπορει να παει στραβα στην δικη σου πτηση, συνδεοντας καποια σημαδια (εννοειται παντα αναίτια και χωρις καμια βαση) που παρατηρεις κατα τη διαρκεια του ταξιδιου.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 14:48Το ξέρω. Και κάπου έχω την εντύπωση ότι μπορεί να μην εκδηλώνονται τόσο θεατρικά αλλά είναι περισσότεροι οι άντρες που έχουν φοβία με τα αεροπλάνα από τις γυναίκες. Καθαρά προσωπική εμπειρία, χωρίς στατιστική τεκμηρίωση, έτσι;Lestat έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 14:37
Ειναι κολλητικα, ειδικα σε περιπτωσεις οπως αυτες των αναταραξεων σε πτηση. Δινουν και πιο δραματικη νοτα στο συμβαν.
Στην πλειοψηφια τους λοιπον αυτες τις εκπομπες τις βλεπουν αντρες, ισως λογω ενδιαφεροντος για τα τεχνικα στοιχεια που περιεχουν, ή ισως γιατι ειναι πιο συνηθισμενοι και πιο ανεκτικοι σε κατι βιαιο (και τραγικο στις περιπτωσεις αυτες).
Το ότι ένας πιλότος σαφώς και έχει μεγαλύτερη γνώση και υπευθυνότητα από έναν "οδηγάρα" που γκαζώνει έτσι στο χαλαρό με μηδενική αίσθηση υπευθυνότητας για το τι μπορεί να προκύψει σε συνεπιβάτες και όσους ατυχείς τον συναντήσουν (επειδή υπάρχουν πολύ περισσότεροι αστάθμητοι παράγοντες που μπορεί να προκύψουν στο δρόμο) δεν λειτουργεί ως εξισορροπιστική διαδικασία. Αν προσθέσεις και την άγνοια πιλοταρίσματος, νοιώθουν ακόμη πιο "χαμένοι".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Lestat έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 14:37

Μπα, δε νομίζω μάστορα...Chilloutbuddy έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 00:17Μια φορά να κάνεις μια πτήση 12-13 ωρες γιατρεύεσαι. Τις πρωτες ώρες σου βγαίνουν όλα τα σύνδρομα, κλειστοφοβία, υψοφοβια, πιάνεσαι, σε ενοχλούν οι διπλανοί, σιχαίνεσαι ο,τι ακουμπάς, τα πάντα όλα. Αφού τα περασεις όλα αυτά από 2-3 φορές το καθένα και εξαντληθεις, τις τελευταίες ώρες είσαι πια σαν το σπίτι σου, σε φάση σηκώνεσαι κι αρχίζεις να κατεβάζεις παντελόνι για να πέσεις για ύπνο και σταματάς όταν συνειδητοποιείς που βρίσκεσαι. Σ' αυτή τη φάση είναι όλοι εξαντλημένοι και μισοκοιμισμένοι, ακόμα και οι αεροσυνοδοί, βασικά και να τη βγάλεις να την παίξεις είναι ζήτημα αν θα σε κοιτάξει κανένας.Otto Weininger έγραψε: 31 Οκτ 2024, 23:37 Εγώ έχω θέμα με τα αεροπλάνα, παρότι έχω μπει αμέτρητες φορές.
Όμως μέχρι 3.5 ώρες το πολύ θεωρώ ότι μπορώ να αντέξω. Γι'αυτό και δεν έχω βγει εκτός Ευρώπης κλπ και όλο αναβάλλω το ταξίδι στις ΗΠΑ.
Έχω κάνει υπερατλαντική 10ωρη πτήση, αλλά... δεν. Σαν τον Ότο είμαι κι εγώ. Θα μπω, θα ταξιδέψω μεν όποτε χρειαστεί, αλλά στην προσγείωση θα έρθουν οι αεροσυνοδοί να μού ξεκαρφώσουν τα νύχια απ' το κάθισμα. Όσες ώρες και να 'ναι η πτήση.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Αμάν ρε φίλε, ούτε λίγο δε χαλαρωσες, τίποτα; 10 ώρες σερί τσίτα; Θα πάθεις τίποτα στο τέλος. Ώρα να δοκιμάσεις την απόλυτη λυση νομιζω. Φόρτωσε μια καλή τσόντα στο κινητό, κλειδώσου στην τουαλέτα και τράβα μια μαλακια, μετά βγες έξω και χτύπα κι ένα διπλό ουισκι. Αν δε σε χαλαρώσει κι αυτό παραδίνομαι.Isildur έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 18:57 Μπα, δε νομίζω μάστορα...
Έχω κάνει υπερατλαντική 10ωρη πτήση, αλλά... δεν. Σαν τον Ότο είμαι κι εγώ. Θα μπω, θα ταξιδέψω μεν όποτε χρειαστεί, αλλά στην προσγείωση θα έρθουν οι αεροσυνοδοί να μού ξεκαρφώσουν τα νύχια απ' το κάθισμα. Όσες ώρες και να 'ναι η πτήση.
Πάντως αν το καλοσκεφτείς δεν ξέρω τι φοβόμαστε, δηλαδή αν ήταν να πεθάνεις πως θα προτιμούσες να πεθάνεις; Σε νοσοκομεία με αρρώστιες, γιατρούς και φάρμακα που πεθαίνουν οι περισσότεροι; Τύψεις, τι έκανα λάθος, δεν πρόσεχα την υγεία μου, χαράμισα τη ζωή μου, το παιδί μου που δεν ήρθε να με δει και πεθαίνω μονος, και άλλες τέτοιες μαλακίες. Άσε ρε, καλύτερα εδώ, 5 λεπτά τρενάκι του τρόμου και μετά ζντουφ. Τέλος, ούτε κηδείες ούτε τίποτα, γεια σας. Ήρωας.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Από μένα είναι+1Chilloutbuddy έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 23:45Αμάν ρε φίλε, ούτε λίγο δε χαλαρωσες, τίποτα; 10 ώρες σερί τσίτα; Θα πάθεις τίποτα στο τέλος. Ώρα να δοκιμάσεις την απόλυτη λυση νομιζω. Φόρτωσε μια καλή τσόντα στο κινητό, κλειδώσου στην τουαλέτα και τράβα μια μαλακια, μετά βγες έξω και χτύπα κι ένα διπλό ουισκι. Αν δε σε χαλαρώσει κι αυτό παραδίνομαι.Isildur έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 18:57 Μπα, δε νομίζω μάστορα...
Πάντως αν το καλοσκεφτείς δεν ξέρω τι φοβόμαστε, δηλαδή αν ήταν να πεθάνεις πως θα προτιμούσες να πεθάνεις; Σε νοσοκομεία με αρρώστιες, γιατρούς και φάρμακα που πεθαίνουν οι περισσότεροι; Τύψεις, τι έκανα λάθος, δεν πρόσεχα την υγεία μου, χαράμισα τη ζωή μου, το παιδί μου που δεν ήρθε να με δει και πεθαίνω μονος, και άλλες τέτοιες μαλακίες. Άσε ρε, καλύτερα εδώ, 5 λεπτά τρενάκι του τρόμου και μετά ζντουφ. Τέλος, ούτε κηδείες ούτε τίποτα, γεια σας. Ήρωας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 1030 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
-
- 1 Απαντήσεις