!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;
Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;
Καλησπέρα! Στρατεύομαι τον Νοέμβριο, όποτε θα ήθελα να μου πείτε καμιά συμβουλή! Πώς να προετοιμαστώ; Τι να πάρω μαζί μου; Τι να αγοράσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Re: Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;
στυλο και ενα μπλοκ για γραψεις την διαθηκη και διαφορες σκεψεις ...και επιδεσμουςΓράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:06 Καλησπέρα! Στρατεύομαι τον Νοέμβριο, όποτε θα ήθελα να μου πείτε καμιά συμβουλή! Πώς να προετοιμαστώ; Τι να πάρω μαζί μου; Τι να αγοράσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
nemo έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:09στυλο και ενα μπλοκ για γραψεις την διαθηκη και διαφορες σκεψεις ...και επιδεσμουςΓράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:06 Καλησπέρα! Στρατεύομαι τον Νοέμβριο, όποτε θα ήθελα να μου πείτε καμιά συμβουλή! Πώς να προετοιμαστώ; Τι να πάρω μαζί μου; Τι να αγοράσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!![]()
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Η δική μου συμβουλή είναι να θεωρείς εαυτόν τυχερό που πας στη σημερινή εποχή φαντάρος
Ακόμα μου έχουν μείνει μαράζι οι 28 μήνες που έκανα σε εποχές ημιάγριες...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Τι συμβουλές να δώσω;
Όταν ήμουν φαντάρος είχαμε ακόμα βαλλίστρες.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Βρακια, κάλτσες, φανελάκια και ισοθερμικάΓράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:06 Καλησπέρα! Στρατεύομαι τον Νοέμβριο, όποτε θα ήθελα να μου πείτε καμιά συμβουλή! Πώς να προετοιμαστώ; Τι να πάρω μαζί μου; Τι να αγοράσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:11 Η δική μου συμβουλή είναι να θεωρείς εαυτόν τυχερό που πας στη σημερινή εποχή φαντάρος![]()
Πτολεμαίος έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:13 Τι συμβουλές να δώσω;
Citroenakias έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:14Βρακια, κάλτσες, φανελάκια και ισοθερμικάΓράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:06 Καλησπέρα! Στρατεύομαι τον Νοέμβριο, όποτε θα ήθελα να μου πείτε καμιά συμβουλή! Πώς να προετοιμαστώ; Τι να πάρω μαζί μου; Τι να αγοράσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Βαζελινη ωστε να μην πονεσεις κατα την εισοδο του κωλοβυθομετρου
Τίποτα ιδιαίτερο. Δεν έχει καμμία σχέση ο στρατός με το ελεύθερο κάμπινγκ. Θα φοράς ό,τι φοράνε όλοι, θα τρως ό,τι θα τρώνε όλοι, θα κοιμάσαι και θα ξυπνάς τις ίδιες ώρες. Το αν καταλήξεις σε λάντζα ή κάποιο πόστο με χαλαρά μπένεφιτς εξαρτάται από τους ανώτερους που θα πέσεις.Γράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:06 Καλησπέρα! Στρατεύομαι τον Νοέμβριο, όποτε θα ήθελα να μου πείτε καμιά συμβουλή! Πώς να προετοιμαστώ; Τι να πάρω μαζί μου; Τι να αγοράσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Για την ακρίβεια, ο σημερινός στρατός παρέχει περισσότερες ευκολίες από το ελεύθερο κάμπινγκ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Sleeping bagΓράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:06 Καλησπέρα! Στρατεύομαι τον Νοέμβριο, όποτε θα ήθελα να μου πείτε καμιά συμβουλή! Πώς να προετοιμαστώ; Τι να πάρω μαζί μου; Τι να αγοράσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Λουκέτα
Πατους για τις αρβύλες
Κάλτσες και φανελες
Είδη υγιεινής ( οδοντόκρεμες κλπ)
Γάντια ( προτιμήσε τα ενισχυμένα να μην παιρνα κρύο για να μην παγώνουν τς χέρια σου στην σκοπιά τη νύχτα)
Κασκόλ
Βάλε κάνα 2 μπουκαλάκια νερό μέσα στον σάκο πρώτη μέρα στο κέντρο μέχρι να τακτοποιηθείς θα λυσσαξεις.
Άμα θυμηθώ τίποτα άλλο θα σου πω.
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι με τα κινητά που δεν επιτρέπονται κάμερες κλπ βρες κινητό χωρίς καμερα.
Σε ποιο κέντρο παρουσιάζεσαι;
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Προφυλακτικά, σφήνες πρωκτού, αστέρια του Δαυίδ για την στολή.
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
Που παρουσιάζεσαι;Γράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:06 Καλησπέρα! Στρατεύομαι τον Νοέμβριο, όποτε θα ήθελα να μου πείτε καμιά συμβουλή! Πώς να προετοιμαστώ; Τι να πάρω μαζί μου; Τι να αγοράσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Citroenakias έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:14Βρακια, κάλτσες, φανελάκια και ισοθερμικάΓράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:06 Καλησπέρα! Στρατεύομαι τον Νοέμβριο, όποτε θα ήθελα να μου πείτε καμιά συμβουλή! Πώς να προετοιμαστώ; Τι να πάρω μαζί μου; Τι να αγοράσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Κυριολεκτικά ότι θα έγραφα.
Πατους και ένα καλό λουκέτο.
Υπνοσακο που έγραψες πιο κατω πάρε, εγώ ποτέ δεν ακούμπησα κρεβάτι του ΕΣ. Με ξυριστικη μηχανή πρόσεχε, ειδικά στο κέντρο και μετέπειτα όπου σε στείλουν για σπεν και εκπαίδευση γιατί θα σου την φάνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 08 Οκτ 2024, 14:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
taliban έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:24Sleeping bagΓράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:06 Καλησπέρα! Στρατεύομαι τον Νοέμβριο, όποτε θα ήθελα να μου πείτε καμιά συμβουλή! Πώς να προετοιμαστώ; Τι να πάρω μαζί μου; Τι να αγοράσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Λουκέτα
Πατους για τις αρβύλες
Κάλτσες και φανελες
Είδη υγιεινής ( οδοντόκρεμες κλπ)
Γάντια ( προτιμήσε τα ενισχυμένα να μην παιρνα κρύο για να μην παγώνουν τς χέρια σου στην σκοπιά τη νύχτα)
Κασκόλ
Βάλε κάνα 2 μπουκαλάκια νερό μέσα στον σάκο πρώτη μέρα στο κέντρο μέχρι να τακτοποιηθείς θα λυσσαξεις.
Άμα θυμηθώ τίποτα άλλο θα σου πω.
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι με τα κινητά που δεν επιτρέπονται κάμερες κλπ βρες κινητό χωρίς καμερα.
Σε ποιο κέντρο παρουσιάζεσαι;
Και ένα νεσεσέρ να βάζεις αφρους, ξυράφια, σαμπουάν κτλ :
Τρελόχαρτο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση