!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;
Re: Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;
γομολαστιχα
σβησε τα παντα ολα της θητειας κ μην πρηζεις το συμπαν με ιστοριες μετα
σβησε τα παντα ολα της θητειας κ μην πρηζεις το συμπαν με ιστοριες μετα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έκανα μόνο 4 μήνες στρατό μετά με διωξανε εκ των οποίων τους 3 τους υπηρέτησα στον εξωτικό Πύργο Ηλείας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ναι.Γράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 22:08Καλύτερα απλό ξυραφάκι, ε; Απ' ό,τι καταλαβαίνω είναι λίγο αυστηροί με το ξύρισμα
Εννοείται ρε, νεοέλληνας είσαι. Όπως και για τη φοροδιαφυγή, τις παραβιάσεις του ΚΟΚ, το λάδωμα των εφοριακών, τις πίπες στο βουλευτή της περιφέρειας για ένα ρουσφετακι, κτλ κτλ.Allah έγραψε: 08 Οκτ 2024, 18:34Δεν είναι για αυτά για να αστειεύεται κάνεις.Scouser έγραψε: 08 Οκτ 2024, 15:35Αν ο γιος σου δεν έχει όντως σοβαρό πρόβλημα υγείας, θεωρείς ότι έγραψες κάτι για το οποίο μπορείς να νιώθεις περήφανος ή έστω να αστειευεσαι;Beria έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:47
Ήταν οι πιο βαρετοί 21 μήνες της ζωής μου
Όταν ο γιός μου είπε ότι θα πάρει απαλλαγή (τρελόχαρτο) τον συνόδεψα και τις τρεις φορές για να μην τον τρομάξουν και υποχωρήσει
Το σωστό είναι να είναι περήφανος.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Όπως και το να βρίζεις το Ισλάμ αλλά να στέκεσαι προσοχή στον Σαουδάραβα πρίγκιπα που βολτάρει με τις παντόφλες στο Μέγαρο Μαξίμου και να χαμογελάς ευγενικά στις στρατιωτικές συνεκπαιδεύσεις με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.Scouser έγραψε: 09 Οκτ 2024, 06:53Εννοείται ρε, νεοέλληνας είσαι. Όπως και για τη φοροδιαφυγή, τις παραβιάσεις του ΚΟΚ, το λάδωμα των εφοριακών, τις πίπες στο βουλευτή της περιφέρειας για ένα ρουσφετακι, κτλ κτλ.
Αυτό λέγεται επαγγελματισμος, τύπε. Επίσης ψιλοαγνωστη έννοια στον νεοέλληνα.Jimmy81 έγραψε: 09 Οκτ 2024, 07:53Όπως και το να βρίζεις το Ισλάμ αλλά να στέκεσαι προσοχή στον Σαουδάραβα πρίγκιπα που βολτάρει με τις παντόφλες στο Μέγαρο Μαξίμου και να χαμογελάς ευγενικά στις στρατιωτικές συνεκπαιδεύσεις με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.Scouser έγραψε: 09 Οκτ 2024, 06:53Εννοείται ρε, νεοέλληνας είσαι. Όπως και για τη φοροδιαφυγή, τις παραβιάσεις του ΚΟΚ, το λάδωμα των εφοριακών, τις πίπες στο βουλευτή της περιφέρειας για ένα ρουσφετακι, κτλ κτλ.Allah έγραψε: 08 Οκτ 2024, 18:34
Δεν είναι για αυτά για να αστειεύεται κάνεις.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Αν δεν σου το είπαν:Γράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:06Καλησπέρα! Στρατεύομαι τον Νοέμβριο, όποτε θα ήθελα να μου πείτε καμιά συμβουλή! Πώς να προετοιμαστώ; Τι να πάρω μαζί μου;
- Βελόνα και κλωστή διότι τα κουμπιά της παραλλαγής είναι κακοραμμένα.
- Αρβύλες θα ζητήσεις ένα νούμερο μεγαλύτερο.
- Γυαλιστικά για τις αρβύλες.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Όχι, για τίποτα από όλα αυτά. Μόνο για τον κωλοστρατό σας.Scouser έγραψε: 09 Οκτ 2024, 06:53Εννοείται ρε, νεοέλληνας είσαι. Όπως και για τη φοροδιαφυγή, τις παραβιάσεις του ΚΟΚ, το λάδωμα των εφοριακών, τις πίπες στο βουλευτή της περιφέρειας για ένα ρουσφετακι, κτλ κτλ.
Aκριβώς γι' αυτό πιστεύω ότι δεν έχουν πλέον νόημα οι εορτασμοί των εθνικών επετείων.
Και απλώς σκέφτομαι, πόσο ανόητοι θα πρέπει να νοιώθουν όσοι επέζησαν μέχρι σήμερα από αυτούς που πολέμησαν ή ακρωτηριάστηκαν τότε για το ΟΧΙ των Ελλήνων.
Άντε, καλή επέτειο εύχομαι σε όλους τους κοινωνικούς μπαρουτοκαπνισμένους επαναστάτες του σήμερα και τα σημειολογικά σίλυγουόκ που τους εκπροσωπούν.
Και απλώς σκέφτομαι, πόσο ανόητοι θα πρέπει να νοιώθουν όσοι επέζησαν μέχρι σήμερα από αυτούς που πολέμησαν ή ακρωτηριάστηκαν τότε για το ΟΧΙ των Ελλήνων.
Άντε, καλή επέτειο εύχομαι σε όλους τους κοινωνικούς μπαρουτοκαπνισμένους επαναστάτες του σήμερα και τα σημειολογικά σίλυγουόκ που τους εκπροσωπούν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
εγω θα ειμαι περηφανος αν βρω τροπο να μην υπηρετησει ο γιος μου (και ολα τα αλλα παιδια αν ειναι δυνατον) αυτη τη μαλακια που λεγεται σημερινος ελ στρατος.Scouser έγραψε: 08 Οκτ 2024, 15:35Αν ο γιος σου δεν έχει όντως σοβαρό πρόβλημα υγείας, θεωρείς ότι έγραψες κάτι για το οποίο μπορείς να νιώθεις περήφανος ή έστω να αστειευεσαι;
ας γινει επαγγελματικος, η εστω εθελοντικος.
Δυστυχώς ποτέ δε θα γίνει, η θητεία είναι μεγάλη μπίζνα.Ασέβαστος έγραψε: 09 Οκτ 2024, 10:33εγω θα ειμαι περηφανος αν βρω τροπο να μην υπηρετησει ο γιος μου (και ολα τα αλλα παιδια αν ειναι δυνατον) αυτη τη μαλακια που λεγεται σημερινος ελ στρατος.Scouser έγραψε: 08 Οκτ 2024, 15:35Αν ο γιος σου δεν έχει όντως σοβαρό πρόβλημα υγείας, θεωρείς ότι έγραψες κάτι για το οποίο μπορείς να νιώθεις περήφανος ή έστω να αστειευεσαι;Beria έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:47
Ήταν οι πιο βαρετοί 21 μήνες της ζωής μου
Όταν ο γιός μου είπε ότι θα πάρει απαλλαγή (τρελόχαρτο) τον συνόδεψα και τις τρεις φορές για να μην τον τρομάξουν και υποχωρήσει
ας γινει επαγγελματικος, η εστω εθελοντικος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
πάντως και καλτσονάκι για να καθαρίζεις γρήγορα τα άρβυλα από σκόνες είναι must.Δοκιμασμένο στην ΣΕΑΠ για γρήγορο αποτέλεσμα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
Καπετάν Μιχάλης
- Επικοινωνία:
Παρεμπιπτόντως, πολλά από αυτά που έχουν αναφερθεί οτι πρέπει να πάρει μαζί του, πωλούνται και στα ΚΨΜ. Ειδικά τα ΚΨΜ των κέντρων παίζει να έχουν τα πάντα (σίγουρα γυαλιστικά για τις αρβύλες και ξυραφάκια, παίζει και βελόνες με κλωστή). Βέβαια, ποτέ δεν είσαι σίγουρος.
Υγ.: Στη Θήβα δεν είναι το ΚΕΠΒ (πυροβολικό); Πρέπει να έχουν κάνει κάποιου είδους Καλλικράτη στα κέντρα και μπαίνουν ό,τι να 'ναι όπλα.
Υγ.: Στη Θήβα δεν είναι το ΚΕΠΒ (πυροβολικό); Πρέπει να έχουν κάνει κάποιου είδους Καλλικράτη στα κέντρα και μπαίνουν ό,τι να 'ναι όπλα.
και τη φοροδιαφυγη. ο φορος ειναι κλοπη.Allah έγραψε: 09 Οκτ 2024, 09:25Όχι, για τίποτα από όλα αυτά. Μόνο για τον κωλοστρατό σας.Scouser έγραψε: 09 Οκτ 2024, 06:53Εννοείται ρε, νεοέλληνας είσαι. Όπως και για τη φοροδιαφυγή, τις παραβιάσεις του ΚΟΚ, το λάδωμα των εφοριακών, τις πίπες στο βουλευτή της περιφέρειας για ένα ρουσφετακι, κτλ κτλ.Allah έγραψε: 08 Οκτ 2024, 18:34
Δεν είναι για αυτά για να αστειεύεται κάνεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση