!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;
Re: Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το νεο iphone για να βγαζεις βίντεο για το τικ τοκ
Iced Earth έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:30 Προφυλακτικά, σφήνες πρωκτού, αστέρια του Δαυίδ για την στολή.
Χαλάρωσε μανδάμ. Ο άνθρωπος θα πετάξει χωρίς λόγο 9 μήνες από την ζωή του, τουλάχιστον ας μην φάει μεγάλη ταλαιπωρία.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:19Τίποτα ιδιαίτερο. Δεν έχει καμμία σχέση ο στρατός με το ελεύθερο κάμπινγκ. Θα φοράς ό,τι φοράνε όλοι, θα τρως ό,τι θα τρώνε όλοι, θα κοιμάσαι και θα ξυπνάς τις ίδιες ώρες. Το αν καταλήξεις σε λάντζα ή κάποιο πόστο με χαλαρά μπένεφιτς εξαρτάται από τους ανώτερους που θα πέσεις.Γράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:06 Καλησπέρα! Στρατεύομαι τον Νοέμβριο, όποτε θα ήθελα να μου πείτε καμιά συμβουλή! Πώς να προετοιμαστώ; Τι να πάρω μαζί μου; Τι να αγοράσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Για την ακρίβεια, ο σημερινός στρατός παρέχει περισσότερες ευκολίες από το ελεύθερο κάμπινγκ.![]()
Θα πας εθελοντρια να φανσταστω γαλη μου;
Ήταν οι πιο βαρετοί 21 μήνες της ζωής μου
Όταν ο γιός μου είπε ότι θα πάρει απαλλαγή (τρελόχαρτο) τον συνόδεψα και τις τρεις φορές για να μην τον τρομάξουν και υποχωρήσει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν ξερω τι εχει αλλαξει, αλλα sleeping bag στο κέντρο επιτρέπεται?GoBzi έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:41Citroenakias έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:14Βρακια, κάλτσες, φανελάκια και ισοθερμικάΓράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:06 Καλησπέρα! Στρατεύομαι τον Νοέμβριο, όποτε θα ήθελα να μου πείτε καμιά συμβουλή! Πώς να προετοιμαστώ; Τι να πάρω μαζί μου; Τι να αγοράσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!![]()
Κυριολεκτικά ότι θα έγραφα.
Πατους και ένα καλό λουκέτο.
Υπνοσακο που έγραψες πιο κατω πάρε, εγώ ποτέ δεν ακούμπησα κρεβάτι του ΕΣ. Με ξυριστικη μηχανή πρόσεχε, ειδικά στο κέντρο και μετέπειτα όπου σε στείλουν για σπεν και εκπαίδευση γιατί θα σου την φάνε.
Κανονικά όχι δεν επιτρέπεται, αλλά δεν είπαν ποτέ τίποτα σε κανέναν. Ναύπλιο είχα παρουσιαστεί το 2013.panos291 έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:52Δεν ξερω τι εχει αλλαξει, αλλα sleeping bag στο κέντρο επιτρέπεται?GoBzi έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:41![]()
Υπνοσακο που έγραψες πιο κατω πάρε, εγώ ποτέ δεν ακούμπησα κρεβάτι του ΕΣ. Με ξυριστικη μηχανή πρόσεχε, ειδικά στο κέντρο και μετέπειτα όπου σε στείλουν για σπεν και εκπαίδευση γιατί θα σου την φάνε.
- Μαδουραίος
Μόνο οι ηλίθιοι πηγαίνουν πλέον στρατό.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
12 μηνες θα πετάξει. 9 είναι μόνο οι ειδικές δυνάμεις τώρα, νομίζω.GoBzi έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:45Χαλάρωσε μανδάμ. Ο άνθρωπος θα πετάξει χωρίς λόγο 9 μήνες από την ζωή του, τουλάχιστον ας μην φάει μεγάλη ταλαιπωρία.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:19Τίποτα ιδιαίτερο. Δεν έχει καμμία σχέση ο στρατός με το ελεύθερο κάμπινγκ. Θα φοράς ό,τι φοράνε όλοι, θα τρως ό,τι θα τρώνε όλοι, θα κοιμάσαι και θα ξυπνάς τις ίδιες ώρες. Το αν καταλήξεις σε λάντζα ή κάποιο πόστο με χαλαρά μπένεφιτς εξαρτάται από τους ανώτερους που θα πέσεις.Γράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:06 Καλησπέρα! Στρατεύομαι τον Νοέμβριο, όποτε θα ήθελα να μου πείτε καμιά συμβουλή! Πώς να προετοιμαστώ; Τι να πάρω μαζί μου; Τι να αγοράσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Για την ακρίβεια, ο σημερινός στρατός παρέχει περισσότερες ευκολίες από το ελεύθερο κάμπινγκ.![]()
Από εκείνη τη μαύρη περίοδο με τους Τούρκους το καλοκαίρι του '20(ή '21, δεν θυμάμαι καλά) νομίζω πως αυξήθηκε πάλι στους 12 για πεζικό.
Ναυτικό και αεροπορία ηταν ανέκαθεν 12 νομίζω.
- vantono
Θεωρητικά οχι, αλλά δεν ασχολείται κανείς να σου πει τίποτα.panos291 έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:52Δεν ξερω τι εχει αλλαξει, αλλα sleeping bag στο κέντρο επιτρέπεται?GoBzi έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:41![]()
- vantono
Και μωρομαντηλα να πάρει. Με έσωσαν άπειρες φορές.taliban έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:24Sleeping bagΓράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:06 Καλησπέρα! Στρατεύομαι τον Νοέμβριο, όποτε θα ήθελα να μου πείτε καμιά συμβουλή! Πώς να προετοιμαστώ; Τι να πάρω μαζί μου; Τι να αγοράσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Λουκέτα
Πατους για τις αρβύλες
Κάλτσες και φανελες
Είδη υγιεινής ( οδοντόκρεμες κλπ)
Γάντια ( προτιμήσε τα ενισχυμένα να μην παιρνα κρύο για να μην παγώνουν τς χέρια σου στην σκοπιά τη νύχτα)
Κασκόλ
Βάλε κάνα 2 μπουκαλάκια νερό μέσα στον σάκο πρώτη μέρα στο κέντρο μέχρι να τακτοποιηθείς θα λυσσαξεις.
Άμα θυμηθώ τίποτα άλλο θα σου πω.
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι με τα κινητά που δεν επιτρέπονται κάμερες κλπ βρες κινητό χωρίς καμερα.
Σε ποιο κέντρο παρουσιάζεσαι;
Καλή και εύκολη θητεία, εύχομαι.

-
Εμπεδοκλής
Η προετοιμασία σου θα πρέπει να είναι το να ψάξεις να βρεις βύσμα.Γράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:06 Καλησπέρα! Στρατεύομαι τον Νοέμβριο, όποτε θα ήθελα να μου πείτε καμιά συμβουλή! Πώς να προετοιμαστώ; Τι να πάρω μαζί μου; Τι να αγοράσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πώς θα το κάνεις αυτό;
Αν είσαι της εκκλησίας πήγαινε στον μητροπολίτη ή αρχιμανδρίτη της περιοχής σου. Αλλιώς ξεκίνα από τον τοπικό παπά. Αν δεν είσαι της εκκλησίας αξίζει μια προσπάθεια να βρεις κάποιον δικό σου που είναι να το ζητήσει από αυτούς.
Αν έχεις γνωστό στο Πεντάγωνο ή με κονέ ψήστον να σε βοηθήσει
Αν έχεις γνωστό κομματάρχη στην περιοχή σου πήγαινε εκεί.
Έπειτα, αν έχεις κανένα μέλος της οικογένειας σου με προβλήματα υγείας δήλωσε το αναλόγως.
Αλλιώς, Καβύλη, Έβρος. Όποιος πάει αλλού, είχε βύσμα είτε εν αγνοία του, είτε όχι.
Α, και κανείς δεν έχασε θέση εργασίας επειδή πήρε απαλλαγή με τρελόχαρτο, είτε ως κάτοικος εξωτερικού δεν πήγε, είτε έχει ακόμη αναβολή...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση