!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2024, 11:31 Θυμήθηκα αυτό.

:smt023
Επική ταινία. :g094: Περιγράφει τόσο εύστοχα ό,τι αφορά τις σχέσεις.
Παραμένει επίκαιρη. Θεωρώ δε, την καλύτερη του Γούντι Άλεν.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

aLiCat έγραψε: 14 Σεπ 2024, 12:20
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2024, 11:31 Θυμήθηκα αυτό.

:smt023
Επική ταινία. :g094: Περιγράφει τόσο εύστοχα ό,τι αφορά τις σχέσεις.
Παραμένει επίκαιρη. Θεωρώ δε, την καλύτερη του Γούντι Άλεν.
Συμφωνώ. Να θυμίσω ότι στη συγκεκριμένη ταινία, η πρωταγωνίστρια ήταν το απόλυτο άιντολ της απελευθερωμένης από την πατριαρχία γυναίκας. :lol:

Ο Γούντι πάντα αυτοσαρκαστικός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Εγώ δε ξέρω γιατί με πιάνει τέτοια ταραχή με τις κατσαρίδες. Δεν πρόκειται καν να σε δαγκώσουν ξέρω γω. Και τις λυπάμαι αλήθεια αλλά δε γίνεται αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Fata_Morgana έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:13 Εγώ δε ξέρω γιατί με πιάνει τέτοια ταραχή με τις κατσαρίδες. Δεν πρόκειται καν να σε δαγκώσουν ξέρω γω. Και τις λυπάμαι αλήθεια αλλά δε γίνεται αλλιώς.
Ισως γιατι εχουν παρφουμαριστει με τα σκατονερα ολων των ενοικων της πολυκατοικιας σου ( αν εισαι τυχερη) και καταληγουν να φωλιαζουν στις εστιες αποθηκευσης τροφιμων.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

το συμπέρασμα της ημέρας:
όταν πας καλοντυμένος στο σούπερ μάρκετ όλες σου χαμεγελάνε και είναι ιδιαίτερα ευγενικές μαζί σου , από τις πωλήτριες μέχρι τις πελάτισσες

ρε σεις;
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Bazoomba έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:19
Fata_Morgana έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:13 Εγώ δε ξέρω γιατί με πιάνει τέτοια ταραχή με τις κατσαρίδες. Δεν πρόκειται καν να σε δαγκώσουν ξέρω γω. Και τις λυπάμαι αλήθεια αλλά δε γίνεται αλλιώς.
Ισως γιατι εχουν παρφουμαριστει με τα σκατονερα ολων των ενοικων της πολυκατοικιας σου ( αν εισαι τυχερη) και καταληγουν να φωλιαζουν στις εστιες αποθηκευσης τροφιμων.
Ναι αλλά δε σκέφτομαι αυτό την ώρα που τη βλέπω, σκέφτομαι φυγεεεεε μακριά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Είναι απολύτως φυσικό φαινόμενο βρε Μοργκάνα μου. Κι εσένα/εμένα μια τίγρης ή λιοντάρι στο περιβάλλον τους ως "κατσαρίδες" θα μας δουν, ακόμη και αν δεν φοβούνται μήπως τις δαγκώσουμε. Μπορεί να μας σακατέψουν παίζοντας μαζί μας ή μπορεί και να μας εξοντώσουν χωρίς καν τις δεύτερες ή τρίτες σκέψεις που κάνει το φερόμενο ως ανώτερο είδος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

βοθρατζης έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:21 το συμπέρασμα της ημέρας:
όταν πας καλοντυμένος στο σούπερ μάρκετ όλες σου χαμεγελάνε και είναι ιδιαίτερα ευγενικές μαζί σου , από τις πωλήτριες μέχρι τις πελάτισσες

ρε σεις;
Α ναι δε το ξέρεις; αυτό το παθαίνουμε και εμείς με τα ξώβυζα. Όλοι με ένα χαμογελο ναααα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:22
Είναι απολύτως φυσικό φαινόμενο βρε Μοργκάνα μου. Κι εσένα/εμένα μια τίγρης ή λιοντάρι στο περιβάλλον τους ως "κατσαρίδες" θα μας δουν, ακόμη και αν δεν φοβούνται μήπως τις δαγκώσουμε. Μπορεί να μας σακατέψουν παίζοντας μαζί μας ή μπορεί και να μας εξοντώσουν χωρίς καν τις δεύτερες ή τρίτες σκέψεις που κάνει το φερόμενο ως ανώτερο είδος.
Υποθέτω δε μας φοβούνται όμως ή να ανατριχιάζει το πετσί τους.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Fata_Morgana έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:21
Bazoomba έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:19
Ναι αλλά δε σκέφτομαι αυτό την ώρα που τη βλέπω, σκέφτομαι φυγεεεεε μακριά.
Ναι, γιατι τις εχεις συνδεσει με κατι το βρωμερο στο μυαλο σου και το εχεις κανει γιατι ειναι.

Οταν ημουν παιδι, ειχα πετυχει κατω απο τον καναπε κατσαριδα στο μεγεθος της παλαμης μου. Θυμαμαι οτι την σκουντηξα με την σκουπα και ετρεξε προς τα εξω, στο βοθροφρεατιο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Fata_Morgana έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:23
βοθρατζης έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:21 το συμπέρασμα της ημέρας:

ρε σεις;
Α ναι δε το ξέρεις; αυτό το παθαίνουμε και εμείς με τα ξώβυζα. Όλοι με ένα χαμογελο ναααα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:22
Υποθέτω δε μας φοβούνται όμως ή να ανατριχιάζει το πετσί τους.
Είναι καθαρά θέμα μεγέθους, η οποιαδήποτε αντίδραση και κάτι που καλλιεργείται γονιδιακώς. Κάποια όντα λειτουργούν με τάση για κρύψιμο σε σημεία που δεν είναι εμφανή, κάποια άλλα με ακινητοποίηση για να μη γίνουν διακριτά. Σκέψου το σε αντίστροφη αναλογία μεγέθους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Ήρθαν από Ρουμάνικο τηλεοπτικό κανάλι, με πηραν και συνέντευξη να με δείξουν στην Ρουμάνικη Τιβι!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος »

καλα ρε σεις ακόμα με τις κατσαρίδες ζείτε; Πάρτε έναν άνθρωπο να σας περάσει ένα τζέλ εκεί να ησυχάσετε.
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Έχω απ'την προηγούμενη Πεμπτη το σπίτι υπό κατασκευή εξωτερικά. Σκαλωσιές μπρος και πισω στο οίκημα. Σαν να μην έφτανε αυτό, έσκασε το προηγούμενο Σαββατο ο Γερμανός θείος με τη μηχανή, από ταξίδι σε Κροατίες, Βοσνίες, Σλοβακίες, Σκόπια...
Μέρες τώρα, αγοράζω τη φετα καθημερινά με το κιλό. Μας έχει σκίσει. Είναι λες και την βλέπει στον ύπνο του ο πούστης Το βράδυ δε, τρώει στα κρυφά μπακλαβαδάκια σαν λιμασμένος το κέρατό μου.Φυλαγμενα απ'το ταξίδι του.. :011:
Το κορυφαίο είναι που έχει γαμηθεί επίσης στις μπύρες και στα τσίπουρα, που τα πάει ''μαρούλι''. Μου θέλει και ''Ναζντρόβιε'' το παπάρι.

Φεύγει Δευτέρα με το καράβι για Βενετία. Ευλογείτε εν πιστώ αδερφοί, μην τον αρχίσω στο μπινελίκι.
Παρεμπιπτόντως είναι 79 ετων.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μπαίνουμε στο ασανσέρ στο ασανσέρ στο sm για να ανέβουμε στον επάνω όροφο το οποίο πάει μόνο στον επάνω όροφο και έχει μόνο ένα κουμπί. Και μαζί μας μπαίνει και μια τύπισσα που μίλαγε στο τηλ και πάει να πατήσει κουμπί και μας λέει που πάτε( εννοούσε σε ποιον όροφο) και της λέει ο λεγάμενος στον 5ο και σκάλωσε η τυπισσα για λίγο :smt005: και λέει στο τηλ έλα θα σε πάρω μόλις τα βρω γιατί θα ξεράσω. Εγώ πάντως το βρήκα αστείο :smt005:
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Πασιφάη έγραψε: 20 Σεπ 2024, 21:30 Έχω απ'την προηγούμενη Πεμπτη το σπίτι υπό κατασκευή εξωτερικά. Σκαλωσιές μπρος και πισω στο οίκημα. Σαν να μην έφτανε αυτό, έσκασε το προηγούμενο Σαββατο ο Γερμανός θείος με τη μηχανή, από ταξίδι σε Κροατίες, Βοσνίες, Σλοβακίες, Σκόπια...
Μέρες τώρα, αγοράζω τη φετα καθημερινά με το κιλό. Μας έχει σκίσει. Είναι λες και την βλέπει στον ύπνο του ο πούστης Το βράδυ δε, τρώει στα κρυφά μπακλαβαδάκια σαν λιμασμένος το κέρατό μου.Φυλαγμενα απ'το ταξίδι του.. :011:
Το κορυφαίο είναι που έχει γαμηθεί επίσης στις μπύρες και στα τσίπουρα, που τα πάει ''μαρούλι''. Μου θέλει και ''Ναζντρόβιε'' το παπάρι.

Φεύγει Δευτέρα με το καράβι για Βενετία. Ευλογείτε εν πιστώ αδερφοί, μην τον αρχίσω στο μπινελίκι.
Παρεμπιπτόντως είναι 79 ετων.
Θκος μ' είναι ο πστης. :vp15:

Φτιάξε μωρή ακαμάτρα κάνα ταψί παστίτσιο να πάρει μαζί, μη τον πιάσει καραβολιγούρα τον άνθρωπα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”