Επική ταινία.
Παραμένει επίκαιρη. Θεωρώ δε, την καλύτερη του Γούντι Άλεν.
Συμφωνώ. Να θυμίσω ότι στη συγκεκριμένη ταινία, η πρωταγωνίστρια ήταν το απόλυτο άιντολ της απελευθερωμένης από την πατριαρχία γυναίκας.
Ισως γιατι εχουν παρφουμαριστει με τα σκατονερα ολων των ενοικων της πολυκατοικιας σου ( αν εισαι τυχερη) και καταληγουν να φωλιαζουν στις εστιες αποθηκευσης τροφιμων.Fata_Morgana έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:13 Εγώ δε ξέρω γιατί με πιάνει τέτοια ταραχή με τις κατσαρίδες. Δεν πρόκειται καν να σε δαγκώσουν ξέρω γω. Και τις λυπάμαι αλήθεια αλλά δε γίνεται αλλιώς.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ναι αλλά δε σκέφτομαι αυτό την ώρα που τη βλέπω, σκέφτομαι φυγεεεεε μακριά.Bazoomba έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:19Ισως γιατι εχουν παρφουμαριστει με τα σκατονερα ολων των ενοικων της πολυκατοικιας σου ( αν εισαι τυχερη) και καταληγουν να φωλιαζουν στις εστιες αποθηκευσης τροφιμων.Fata_Morgana έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:13 Εγώ δε ξέρω γιατί με πιάνει τέτοια ταραχή με τις κατσαρίδες. Δεν πρόκειται καν να σε δαγκώσουν ξέρω γω. Και τις λυπάμαι αλήθεια αλλά δε γίνεται αλλιώς.
Είναι απολύτως φυσικό φαινόμενο βρε Μοργκάνα μου. Κι εσένα/εμένα μια τίγρης ή λιοντάρι στο περιβάλλον τους ως "κατσαρίδες" θα μας δουν, ακόμη και αν δεν φοβούνται μήπως τις δαγκώσουμε. Μπορεί να μας σακατέψουν παίζοντας μαζί μας ή μπορεί και να μας εξοντώσουν χωρίς καν τις δεύτερες ή τρίτες σκέψεις που κάνει το φερόμενο ως ανώτερο είδος.Fata_Morgana έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:13 Εγώ δε ξέρω γιατί με πιάνει τέτοια ταραχή με τις κατσαρίδες. Δεν πρόκειται καν να σε δαγκώσουν ξέρω γω. Και τις λυπάμαι αλήθεια αλλά δε γίνεται αλλιώς.
Α ναι δε το ξέρεις; αυτό το παθαίνουμε και εμείς με τα ξώβυζα. Όλοι με ένα χαμογελο ναααα.βοθρατζης έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:21 το συμπέρασμα της ημέρας:
όταν πας καλοντυμένος στο σούπερ μάρκετ όλες σου χαμεγελάνε και είναι ιδιαίτερα ευγενικές μαζί σου , από τις πωλήτριες μέχρι τις πελάτισσες
ρε σεις;
Υποθέτω δε μας φοβούνται όμως ή να ανατριχιάζει το πετσί τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:22Είναι απολύτως φυσικό φαινόμενο βρε Μοργκάνα μου. Κι εσένα/εμένα μια τίγρης ή λιοντάρι στο περιβάλλον τους ως "κατσαρίδες" θα μας δουν, ακόμη και αν δεν φοβούνται μήπως τις δαγκώσουμε. Μπορεί να μας σακατέψουν παίζοντας μαζί μας ή μπορεί και να μας εξοντώσουν χωρίς καν τις δεύτερες ή τρίτες σκέψεις που κάνει το φερόμενο ως ανώτερο είδος.Fata_Morgana έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:13 Εγώ δε ξέρω γιατί με πιάνει τέτοια ταραχή με τις κατσαρίδες. Δεν πρόκειται καν να σε δαγκώσουν ξέρω γω. Και τις λυπάμαι αλήθεια αλλά δε γίνεται αλλιώς.
Ναι, γιατι τις εχεις συνδεσει με κατι το βρωμερο στο μυαλο σου και το εχεις κανει γιατι ειναι.Fata_Morgana έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:21Ναι αλλά δε σκέφτομαι αυτό την ώρα που τη βλέπω, σκέφτομαι φυγεεεεε μακριά.Bazoomba έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:19Ισως γιατι εχουν παρφουμαριστει με τα σκατονερα ολων των ενοικων της πολυκατοικιας σου ( αν εισαι τυχερη) και καταληγουν να φωλιαζουν στις εστιες αποθηκευσης τροφιμων.Fata_Morgana έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:13 Εγώ δε ξέρω γιατί με πιάνει τέτοια ταραχή με τις κατσαρίδες. Δεν πρόκειται καν να σε δαγκώσουν ξέρω γω. Και τις λυπάμαι αλήθεια αλλά δε γίνεται αλλιώς.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Είναι καθαρά θέμα μεγέθους, η οποιαδήποτε αντίδραση και κάτι που καλλιεργείται γονιδιακώς. Κάποια όντα λειτουργούν με τάση για κρύψιμο σε σημεία που δεν είναι εμφανή, κάποια άλλα με ακινητοποίηση για να μη γίνουν διακριτά. Σκέψου το σε αντίστροφη αναλογία μεγέθους.Fata_Morgana έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:23Α ναι δε το ξέρεις; αυτό το παθαίνουμε και εμείς με τα ξώβυζα. Όλοι με ένα χαμογελο ναααα.βοθρατζης έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:21 το συμπέρασμα της ημέρας:
όταν πας καλοντυμένος στο σούπερ μάρκετ όλες σου χαμεγελάνε και είναι ιδιαίτερα ευγενικές μαζί σου , από τις πωλήτριες μέχρι τις πελάτισσες
ρε σεις;
Υποθέτω δε μας φοβούνται όμως ή να ανατριχιάζει το πετσί τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:22Είναι απολύτως φυσικό φαινόμενο βρε Μοργκάνα μου. Κι εσένα/εμένα μια τίγρης ή λιοντάρι στο περιβάλλον τους ως "κατσαρίδες" θα μας δουν, ακόμη και αν δεν φοβούνται μήπως τις δαγκώσουμε. Μπορεί να μας σακατέψουν παίζοντας μαζί μας ή μπορεί και να μας εξοντώσουν χωρίς καν τις δεύτερες ή τρίτες σκέψεις που κάνει το φερόμενο ως ανώτερο είδος.Fata_Morgana έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:13 Εγώ δε ξέρω γιατί με πιάνει τέτοια ταραχή με τις κατσαρίδες. Δεν πρόκειται καν να σε δαγκώσουν ξέρω γω. Και τις λυπάμαι αλήθεια αλλά δε γίνεται αλλιώς.
καλα ρε σεις ακόμα με τις κατσαρίδες ζείτε; Πάρτε έναν άνθρωπο να σας περάσει ένα τζέλ εκεί να ησυχάσετε.Fata_Morgana έγραψε: 14 Σεπ 2024, 15:13 Εγώ δε ξέρω γιατί με πιάνει τέτοια ταραχή με τις κατσαρίδες. Δεν πρόκειται καν να σε δαγκώσουν ξέρω γω. Και τις λυπάμαι αλήθεια αλλά δε γίνεται αλλιώς.
Θκος μ' είναι ο πστης.Πασιφάη έγραψε: 20 Σεπ 2024, 21:30 Έχω απ'την προηγούμενη Πεμπτη το σπίτι υπό κατασκευή εξωτερικά. Σκαλωσιές μπρος και πισω στο οίκημα. Σαν να μην έφτανε αυτό, έσκασε το προηγούμενο Σαββατο ο Γερμανός θείος με τη μηχανή, από ταξίδι σε Κροατίες, Βοσνίες, Σλοβακίες, Σκόπια...
Μέρες τώρα, αγοράζω τη φετα καθημερινά με το κιλό. Μας έχει σκίσει. Είναι λες και την βλέπει στον ύπνο του ο πούστης Το βράδυ δε, τρώει στα κρυφά μπακλαβαδάκια σαν λιμασμένος το κέρατό μου.Φυλαγμενα απ'το ταξίδι του..![]()
Το κορυφαίο είναι που έχει γαμηθεί επίσης στις μπύρες και στα τσίπουρα, που τα πάει ''μαρούλι''. Μου θέλει και ''Ναζντρόβιε'' το παπάρι.
Φεύγει Δευτέρα με το καράβι για Βενετία. Ευλογείτε εν πιστώ αδερφοί, μην τον αρχίσω στο μπινελίκι.
Παρεμπιπτόντως είναι 79 ετων.