Και σήμερα είχαν βάλει τζαζ μουσική στην εξέδρα που έχουν για βουτιές.
Κολυμπούσα παρέα με τα ψαράκια και άκουγα σαξόφωνο
Σουρεαλιστικές καταστάσεις...
Καλά να περάσεις ρε συ Μάβερικ και να ξεκουραστείς.Airman68 έγραψε: 08 Σεπ 2024, 14:04 Στο διπλανό σπίτι είχαν γάμο χθες το βράδυ.
Σουρεαλιστικές καταστάσεις...
Σε ευχαριστώ!Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2024, 13:30Καλά να περάσεις ρε συ Μάβερικ και να ξεκουραστείς.Airman68 έγραψε: 08 Σεπ 2024, 14:04 Στο διπλανό σπίτι είχαν γάμο χθες το βράδυ.
Σουρεαλιστικές καταστάσεις...![]()
Στηρίζω τον λεγάμενο.Fata_Morgana έγραψε: 09 Σεπ 2024, 16:59 Επροχθές πήγα να πάρω ένα τζιν που μ άρεσε. Είχε πολλά σκισιματα. Ο λεγάμενος δεν ήθελε να το πάρω γιατί ειχε πολλά σκισίματα. Η πωλήτρια έλεγε μου πάει εκείνος έλεγε δεν είναι ωραίο παντελόνι και δεν είναι για την ηλικία μου, η πωλήτρια του απαντούσε ότι φεύγει πολύ σαν σχέδιο κτλ της λέει αν κοιτάξω στο πλάι βλέπω τι βρακί φοράει. Ε καλά του λέει υπερβολές. Έρχεται ο λεγάμενος και μου λέει βγαίνω έξω γιατί θα τη γαμωστσυρισω, μη το πάρεις το παντελόνι. Όντως δε το πήρα αλλά γιατί μου ήταν υπερβολικά μακρύ και γενικά έπρεπε να το τραβάω συνέχεια πάνω. Βλέπει ότι δε πήρα τίποτα ο λεγάμενος και έφεξε η μούρη του από ικανοποίηση. Είμαι σίγουρη ότι φεύγοντας θα έκανε κωλοδαχτυλο στη πωλητρια.
Εμένα μου άρεσε πολύ. Αλλά είχε μεγάλα σκισιματα ψηλά στα μπούτια και επειδή εγώ το τραβαγα που ηταν μακρύ, ανεβαιναν πολύ ψηλά. Δε με ένοιαζε να το φοράω αν δεν έπρεπε να το κοντύνω τόσο πολύ και να χαθούν τα κάτω σχέδια.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2024, 17:05Στηρίζω τον λεγάμενο.Fata_Morgana έγραψε: 09 Σεπ 2024, 16:59 Επροχθές πήγα να πάρω ένα τζιν που μ άρεσε. Είχε πολλά σκισιματα. Ο λεγάμενος δεν ήθελε να το πάρω γιατί ειχε πολλά σκισίματα. Η πωλήτρια έλεγε μου πάει εκείνος έλεγε δεν είναι ωραίο παντελόνι και δεν είναι για την ηλικία μου, η πωλήτρια του απαντούσε ότι φεύγει πολύ σαν σχέδιο κτλ της λέει αν κοιτάξω στο πλάι βλέπω τι βρακί φοράει. Ε καλά του λέει υπερβολές. Έρχεται ο λεγάμενος και μου λέει βγαίνω έξω γιατί θα τη γαμωστσυρισω, μη το πάρεις το παντελόνι. Όντως δε το πήρα αλλά γιατί μου ήταν υπερβολικά μακρύ και γενικά έπρεπε να το τραβάω συνέχεια πάνω. Βλέπει ότι δε πήρα τίποτα ο λεγάμενος και έφεξε η μούρη του από ικανοποίηση. Είμαι σίγουρη ότι φεύγοντας θα έκανε κωλοδαχτυλο στη πωλητρια.![]()
Πάντα έβρισκα τέρμα χύμα ως τρέντυ στάιλινγκ τα σκισίματα. Άντε ένα διακριτικό στα γόνατα αλλά μέχρι εκεί.
Αυτά που θυμίζουν επίθεση τίγρης είναι τέρμα προχωκαγκούρικη έως κωμική φάση.
Καλέ ήταν.
Ε, αφού το 'χεις γιατί ταλαιπωρείς τον δκο σου και τη γάτα;Fata_Morgana έγραψε: 14 Σεπ 2024, 11:15 Είναι η 2η κατσαρίδα που εξοντώνω μέσα σε διάστημα 3 ημερών. Θηρία όχι αστεία. Όλο το καλοκαίρι δεν ειδα ούτε μια. Έχει πλάκα να ξεκίνησαν επέλαση από πουθενά.
Γιατί μου δημιουργεί άγχος η κατσαρίδα. Δε ξέρω τον λόγο.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2024, 11:28Ε, αφού το 'χεις γιατί ταλαιπωρείς τον δκο σου και τη γάτα;Fata_Morgana έγραψε: 14 Σεπ 2024, 11:15 Είναι η 2η κατσαρίδα που εξοντώνω μέσα σε διάστημα 3 ημερών. Θηρία όχι αστεία. Όλο το καλοκαίρι δεν ειδα ούτε μια. Έχει πλάκα να ξεκίνησαν επέλαση από πουθενά.![]()
Εγώ είμαι ο Γούντι.
Fata_Morgana έγραψε: 14 Σεπ 2024, 11:39Γιατί μου δημιουργεί άγχος η κατσαρίδα. Δε ξέρω τον λόγο.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2024, 11:28Ε, αφού το 'χεις γιατί ταλαιπωρείς τον δκο σου και τη γάτα;Fata_Morgana έγραψε: 14 Σεπ 2024, 11:15 Είναι η 2η κατσαρίδα που εξοντώνω μέσα σε διάστημα 3 ημερών. Θηρία όχι αστεία. Όλο το καλοκαίρι δεν ειδα ούτε μια. Έχει πλάκα να ξεκίνησαν επέλαση από πουθενά.![]()
Δε ξέρω από που θα πεταχτεί και που θα προσγειωθεί. Και αν μπλεχτεί στα μαλλιά μου; Ή πεσει στο πάνω μου; και ταυτόχρονα τη λυπάμαι κιόλας. Αλλά όταν τη σκοτώνω βγάζω πρωτόγνωρο μένος. Δε ξέρω, νομίζω με κάνει να θέλω να κάνω την αυτοκριτική μου.
Εγώ είμαι ο Γούντι.