Προσπαθεί να σας κάνει ανθρώπους.Niki έγραψε: 26 Σεπ 2024, 09:35 Λόγια Ελληνοαμερικάνου από την Κρήτη.
Ζει 40 χρόνια Αμερική.
Αν δεν θέλεις να πάρει ένα αυτόματο ο γιός σου και να μπει μέσα στο σχολείο και να σκοτώσει καθηγητές και μαθητές πρέπει να τον μεγαλώσεις με το νέο περιβάλλον.
Να του λες δεν είναι κακό να δοκιμάσεις και άλλα πράγματα στο σεξ.
Μην τον μεγαλώσεις περιθωριακά σαν ετερόφυλο.
Θα είναι περιθωριακός θα τρώει παρατηρήσεις από τους καθηγητές από άλλους μαθητές και στο τέλος θα γίνει ακραίος.
Κρητικός να λέει αυτά τα λόγια.
Του λέει ο άλλος τι μας λες κουνώντας την κατσούνα;
Του λέει ο Ελληνοαμερικανός αυτά θα σας τα μάθουν στις συναντήσεις με τους ψυχολόγους στο σχολείο.
Η κοινωνία αλλάζει.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεξιούληδες σας αρέσει η εικόνα της Ομονοίας σήμερα?
Re: Δεξιούληδες σας αρέσει η εικόνα της Ομονοίας σήμερα?
Αφενός σε αυτές τις εκδηλώσεις δεν συμμετέχουν γυναίκες και αφετέρου έχουν σταματήσει απο τότε που φτιάχτηκε το τέμενος.Niki έγραψε: 26 Σεπ 2024, 09:18Δεν νομίζω από όλους εσάς τους Αθηναίους να μην έτυχε κανείς σας να πάει μοναστηράκι και να δεί το θέαμα.gassim έγραψε: 25 Σεπ 2024, 21:33Niki έγραψε: 25 Σεπ 2024, 21:10
Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν είναι η Ομόνοια η Κουμουνδούρου η μια άλλη πλατεία.
Πολύ πιθανόν ακόμα να κιοτεύουν να το κάνουν στην Ομόνοια αλλά σε ένα δυο χρόνια έτσι θα είναι η Ομόνοια.
Με το παιδάκι μου πέρσι περπατούσα στην πλάκα βγήκαμε μοναστηράκι γεμάτο τουρίστες και ξαφνικά μέσα από ένα στενό βρέθηκα μέσα σε τόσο κόσμο να προσεύχεται.
Τότε με πλησίασαν δύο γυναίκες και μου είπανε στα Αγγλικά να φύγω γιατί είναι χώρος προσευχής.
Ο πνευματικός τους μουρμούριζε από μια κόρνα και ακουγότανε σε όλον τον δρόμο.
Έτσι δεν παραξενεύομαι με τίποτα από την Αθήνα.
Τι Ομόνοια τι μοναστηράκι τι Κουμουνδούρου.
Το έζησα τέλος υπάρχει.
Δεν χρειάζομαι φωτογραφίες για κάτι που έζησα.
Στην φωτογραφία λείπουν οι κραυγές τους ο ιδρώτας η μυρουδιά ο πνευματικός τους να φωνάζει ο συνωστισμός το συναίσθημα του φόβου και το αγκάλιασμα του παιδιού το λαχάνιασμα όλα αυτά δεν μπορεί να σου τα δώσει μια φωτογραφία.
![]()
Τι στα κομμάτια ήρθα εγώ από Κρήτη και έπεσα στην περίπτωση ;
Δεν το νομίζω σίγουρα το κάνουν κάθε Σαββάτο ή Κυριακή δεν θυμάμαι τι μέρα ήτανε μάλλον Σάββατο.
Πήγαινέ μια δυο φορές να το δεις από μόνος σου.
Δεν έχω τόσο χρόνο να κάθομαι να πλάθω ιστορίες για να σας γράφω στο φόρουμ.
Μου έτυχε το έγραψα.
Εύκολα λες δεν ισχύει πήγαινε ψάξε το και μετά μίλα.
Επίσης το περιγράφεις σαν συναυλία των μετάλλικα.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Όχι, εντάξει, δεν χρειάζεται, σε πιστεύω. Για να το λες εσύ, σίγουρα έτσι θα'ναι.Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 08:43Είπαμε μπετοβλακα μπες στο linkedin και δες οποία έτοιμη θεςAllah έγραψε: 26 Σεπ 2024, 08:18Είστε οι ίδιοι που τα παιδιά τους πάνε σε σχολείο που απαγορεύεται να φέρουν από το σπίτι σάντουιτς με ζαμπόν για να μην προσβάλουν τους μουσουλμάνους συμμαθητές τους, η είναι άλλοι αυτοί;
Μη μας φουσκωνεις τα @@ με την ηλιθια τρολία σου
Spoiler
Δεν μπαίνω καν στον κόπο να σου ζητήσω να προσκομίσεις λινκ που να ζητάει κάτι τέτοιο και μάλιστα με την διατύπωση που ισχυρίζεστε εσύ και κάποιοι άλλοι. Αν το ξεκινήσουμε θα καταλήξεις να κλαψουρίζεις κουλουριασμένος στη γωνία ενός σκοτεινού δωματίου.
-
Δημοκράτης
ποσταρα ήδη κειμενο από την αγγελια της google μπετοβλακαAllah έγραψε: 26 Σεπ 2024, 11:09Όχι, εντάξει, δεν χρειάζεται, σε πιστεύω. Για να το λες εσύ, σίγουρα έτσι θα'ναι.Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 08:43Είπαμε μπετοβλακα μπες στο linkedin και δες οποία έτοιμη θεςAllah έγραψε: 26 Σεπ 2024, 08:18
Είστε οι ίδιοι που τα παιδιά τους πάνε σε σχολείο που απαγορεύεται να φέρουν από το σπίτι σάντουιτς με ζαμπόν για να μην προσβάλουν τους μουσουλμάνους συμμαθητές τους, η είναι άλλοι αυτοί;
Spoiler
Δεν μπαίνω καν στον κόπο να σου ζητήσω να προσκομίσεις λινκ που να ζητάει κάτι τέτοιο και μάλιστα με την διατύπωση που ισχυρίζεστε εσύ και κάποιοι άλλοι. Αν το ξεκινήσουμε θα καταλήξεις να κλαψουρίζεις κουλουριασμένος στη γωνία ενός σκοτεινού δωματίου.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ δεν σε πιστεύω γιατί έχω κάνει αιτήσεις φέτος και δεν το είδα πουθενά.Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:02Προν πας δηλώνεις στην αίτηση που υππβαλεις το βιογραφικό σου αν εισαι ππυστηςgassim έγραψε: 25 Σεπ 2024, 21:29οτι πας σε συνέντευξη για δουλειά και σε ρωτάνε αν μικρός έπαιζες με κούκλες;Δημοκράτης έγραψε: 25 Σεπ 2024, 21:26
συμβαινει συστηματικά εδώ και 2 χρόνια, μη λες μαλακίες, είναι από τις λίγες φορές που έχει δίκιο η τρελή
Αν δεν με πιστεύεις μπες στο linkedin βρες οποία εταιρία πληροφορικής θέλεις που να έχει ππσταρει δουλειά και πήγανε να κάνεις αίτηση
Σε ρωτάνε αν είσαι μαύρος, αν είσαι ππυστης, non binary και δεν ξέρω τι άλλη μαλάκια ενδιαφέρει το καθε dei τμήμα της εταιρίας
-
Δημοκράτης
στα @@ μουDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:13Εγώ δεν σε πιστεύω γιατί έχω κάνει αιτήσεις φέτος και δεν το είδα πουθενά.Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:02Προν πας δηλώνεις στην αίτηση που υππβαλεις το βιογραφικό σου αν εισαι ππυστηςgassim έγραψε: 25 Σεπ 2024, 21:29
οτι πας σε συνέντευξη για δουλειά και σε ρωτάνε αν μικρός έπαιζες με κούκλες;
Αν δεν με πιστεύεις μπες στο linkedin βρες οποία εταιρία πληροφορικής θέλεις που να έχει ππσταρει δουλειά και πήγανε να κάνεις αίτηση
Σε ρωτάνε αν είσαι μαύρος, αν είσαι ππυστης, non binary και δεν ξέρω τι άλλη μαλάκια ενδιαφέρει το καθε dei τμήμα της εταιρίας
- Dwarven Blacksmith
Κουλ, το γράφω και για τους άλλους που δεν δουλεύουν πληροφορική και μπορεί να σε πιστεύουν.Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:21στα @@ μουDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:13Εγώ δεν σε πιστεύω γιατί έχω κάνει αιτήσεις φέτος και δεν το είδα πουθενά.Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:02
Προν πας δηλώνεις στην αίτηση που υππβαλεις το βιογραφικό σου αν εισαι ππυστης
-
Δημοκράτης
Που πίστης στα @@ ποιος θα με πιστέψεις αλλά ποσταρα ήδη την αγγελία από την google και έχω πει 100 φορές οποίος θέλει να οτ δει μπορεί απλώς να χρησιμοποιήσει το linkedinDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:23Κουλ, το γράφω και για τους άλλους που δεν δουλεύουν πληροφορική και μπορεί να σε πιστεύουν.Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:21στα @@ μουDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:13
Εγώ δεν σε πιστεύω γιατί έχω κάνει αιτήσεις φέτος και δεν το είδα πουθενά.
- Dwarven Blacksmith
Ναι ρε τυπε, επειδή το είπες 100, φορές λέω κι εγώ ότι δεν ισχύει, το LinkedIn χρησιμοποίησα κι εγώ. Η γκουκγλ είναι μια εταιρία, εσύ είπες και στην τύχη άνετα θα πετύχουμε μία.Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:49Που πίστης στα @@ ποιος θα με πιστέψεις αλλά ποσταρα ήδη την αγγελία από την google και έχω πει 100 φορές οποίος θέλει να οτ δει μπορεί απλώς να χρησιμοποιήσει το linkedinDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:23Κουλ, το γράφω και για τους άλλους που δεν δουλεύουν πληροφορική και μπορεί να σε πιστεύουν.
-
Δημοκράτης
Και ξαναλέω βλακα οιτ ήδη ποσταρα παραπάνω την αγγελία από την googleDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:51Ναι ρε τυπε, επειδή το είπες 100, φορές λέω κι εγώ ότι δεν ισχύει, το LinkedIn χρησιμοποίησα κι εγώ. Η γκουκγλ είναι μια εταιρία, εσύ είπες και στην τύχη άνετα θα πετύχουμε μία.Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:49Που πίστης στα @@ ποιος θα με πιστέψεις αλλά ποσταρα ήδη την αγγελία από την google και έχω πει 100 φορές οποίος θέλει να οτ δει μπορεί απλώς να χρησιμοποιήσει το linkedinDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:23
Κουλ, το γράφω και για τους άλλους που δεν δουλεύουν πληροφορική και μπορεί να σε πιστεύουν.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Να κάτσω να ποσταρω και άλλες επειδή εσύ εισια βλακας;
- Dwarven Blacksmith
Νομίζω είναι πολύ σαφές αυτό που έγραψα. Αν δεν το καταλαβαίνεις, ξαναδιάβασε την προτασούλα.Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 14:15Και ξαναλέω βλακα οιτ ήδη ποσταρα παραπάνω την αγγελία από την googleDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:51Ναι ρε τυπε, επειδή το είπες 100, φορές λέω κι εγώ ότι δεν ισχύει, το LinkedIn χρησιμοποίησα κι εγώ. Η γκουκγλ είναι μια εταιρία, εσύ είπες και στην τύχη άνετα θα πετύχουμε μία.Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:49
Που πίστης στα @@ ποιος θα με πιστέψεις αλλά ποσταρα ήδη την αγγελία από την google και έχω πει 100 φορές οποίος θέλει να οτ δει μπορεί απλώς να χρησιμοποιήσει το linkedin
Τι δεν καταλαβαίνεις;
-
Δημοκράτης
ok νούμερο η πρώτη εταιρία που με πρότεινε το linkinedin σήμεραDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2024, 14:19Νομίζω είναι πολύ σαφές αυτό που έγραψα. Αν δεν το καταλαβαίνεις, ξαναδιάβασε την προτασούλα.Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 14:15Και ξαναλέω βλακα οιτ ήδη ποσταρα παραπάνω την αγγελία από την googleDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:51
Ναι ρε τυπε, επειδή το είπες 100, φορές λέω κι εγώ ότι δεν ισχύει, το LinkedIn χρησιμοποίησα κι εγώ. Η γκουκγλ είναι μια εταιρία, εσύ είπες και στην τύχη άνετα θα πετύχουμε μία.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
https://job-boards.greenhouse.io/dataik ... accad2e4us
Demographic Questionnaire (Non USA locations)
We invite you to complete this optional survey to help us evaluate our diversity and inclusion efforts. Submission of the information on this form is strictly voluntary and refusal to provide it will not subject you to any adverse treatment or affect your job application. Information obtained will be kept separate from your name or job application. This information will be kept secure and confidential and will be used solely to evaluate our diversity and inclusion efforts.
female
non binary
i prefer not to say
κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσετε να λέτε μαλακίες για προφανεί πράγματα που μπορέι να αποδείξει οποιοσδήποτε
- Dwarven Blacksmith
Άνθρωπε μου δεν θέλω να ποστάρεις αγγελίες που ισχυρίζεσαι ότι σου πρότεινε το LinkedIn. Γράφω ότι απ' όσες έκανα εγώ φέτος, καμία δεν το είχε, επομένως ο ισχυρισμός σου ότι θα τις πετύχουμε εύκολα είναι αναληθής.
- Allah
- Επικοινωνία:
"Ι choose not to disclose"Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:11ποσταρα ήδη κειμενο από την αγγελια της google μπετοβλακαAllah έγραψε: 26 Σεπ 2024, 11:09Όχι, εντάξει, δεν χρειάζεται, σε πιστεύω. Για να το λες εσύ, σίγουρα έτσι θα'ναι.Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 08:43
Είπαμε μπετοβλακα μπες στο linkedin και δες οποία έτοιμη θες
Spoiler
Αλλά εντάξει, 2/10 για την προσπάθεια.
- Allah
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω τι νομίζεις ότι απέδειξες, πάντως δεν απέδειξες ότι "σε ρωτάνε αν είσαι πούστης, και αν δεν είσαι δεν σε προσλαμβάνουν".Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 14:31ok νούμερο η πρώτη εταιρία που με πρότεινε το linkinedin σήμεραDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2024, 14:19Νομίζω είναι πολύ σαφές αυτό που έγραψα. Αν δεν το καταλαβαίνεις, ξαναδιάβασε την προτασούλα.Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 14:15
Και ξαναλέω βλακα οιτ ήδη ποσταρα παραπάνω την αγγελία από την google
Τι δεν καταλαβαίνεις;
https://job-boards.greenhouse.io/dataik ... accad2e4us
Demographic Questionnaire (Non USA locations)
We invite you to complete this optional survey to help us evaluate our diversity and inclusion efforts. Submission of the information on this form is strictly voluntary and refusal to provide it will not subject you to any adverse treatment or affect your job application. Information obtained will be kept separate from your name or job application. This information will be kept secure and confidential and will be used solely to evaluate our diversity and inclusion efforts.
female
non binary
i prefer not to say
Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσεις να λες μαλακίες για πράγματα που μπορεί να καταρρίψει οποιοσδήποτε.Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 14:31 κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσετε να λέτε μαλακίες για προφανεί πράγματα που μπορέι να αποδείξει οποιοσδήποτε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 0 Απαντήσεις