ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Σεπ 2024, 21:03
ρε μπουρτζομπαστουνοτυροτσαντηρόγυφτοι που γράφετε από τρώγλη στα κατσικοχώρια σας, έχετε δει ποτέ την αθήνα ή μόνο από φωτογραφίες;
Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν είναι η Ομόνοια η Κουμουνδούρου η μια άλλη πλατεία.
Πολύ πιθανόν ακόμα να κιοτεύουν να το κάνουν στην Ομόνοια αλλά σε ένα δυο χρόνια έτσι θα είναι η Ομόνοια.
Με το παιδάκι μου πέρσι περπατούσα στην πλάκα βγήκαμε μοναστηράκι γεμάτο τουρίστες και ξαφνικά μέσα από ένα στενό βρέθηκα μέσα σε τόσο κόσμο να προσεύχεται.
Τότε με πλησίασαν δύο γυναίκες και μου είπανε στα Αγγλικά να φύγω γιατί είναι χώρος προσευχής.
Ο πνευματικός τους μουρμούριζε από μια κόρνα και ακουγότανε σε όλον τον δρόμο.
Έτσι δεν παραξενεύομαι με τίποτα από την Αθήνα.
Τι Ομόνοια τι μοναστηράκι τι Κουμουνδούρου.
Το έζησα τέλος υπάρχει.
Δεν χρειάζομαι φωτογραφίες για κάτι που έζησα.
Στην φωτογραφία λείπουν οι κραυγές τους ο ιδρώτας η μυρουδιά ο πνευματικός τους να φωνάζει ο συνωστισμός το συναίσθημα του φόβου και το αγκάλιασμα του παιδιού το λαχάνιασμα όλα αυτά δεν μπορεί να σου τα δώσει μια φωτογραφία.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Σεπ 2024, 21:03
ρε μπουρτζομπαστουνοτυροτσαντηρόγυφτοι που γράφετε από τρώγλη στα κατσικοχώρια σας, έχετε δει ποτέ την αθήνα ή μόνο από φωτογραφίες;
Πολύ πιθανόν ακόμα να κιοτεύουν να το κάνουν στην Ομόνοια αλλά σε ένα δυο χρόνια έτσι θα είναι η Ομόνοια.
Με το παιδάκι μου πέρσι περπατούσα στην πλάκα βγήκαμε μοναστηράκι γεμάτο τουρίστες και ξαφνικά μέσα από ένα στενό βρέθηκα μέσα σε τόσο κόσμο να προσεύχεται.
Τότε με πλησίασαν δύο γυναίκες και μου είπανε στα Αγγλικά να φύγω γιατί είναι χώρος προσευχής.
Το έζησα τέλος υπάρχει.
Στην φωτογραφία λείπουν οι κραυγές τους ο ιδρώτας η μυρουδιά ο πνευματικός τους να φωνάζει ο συνωστισμός το συναίσθημα του φόβου και το αγκάλιασμα του παιδιού το λαχάνιασμα όλα αυτά δεν μπορεί να σου τα δώσει μια φωτογραφία.
Μπράβο είναι ένας σωστός woke. Είναι σωστό να μην επιτρέπεται σε μια Ελληνίδα με το παιδί της να μην κάνει βόλτα σε μια περιοχή γιατί κάποιοι λαθρο επέλεξαν την περιοχή για να κάνουν προσευχή και τους ενοχλεί το να κάνει βόλτα μια γυναίκα.
Το έζησα τέλος υπάρχει.
Μπράβο είναι ένας σωστός woke. Είναι σωστό να μην επιτρέπεται σε μια Ελληνίδα με το παιδί της να μην κάνει βόλτα σε μια περιοχή γιατί κάποιοι λαθρο επέλεξαν την περιοχή για να κάνουν προσευχή και τους ενοχλεί το να κάνει βόλτα μια γυναίκα.
Niki έγραψε: 25 Σεπ 2024, 20:37
Όχι εννοεί την ώρα που δίνεις το βιογραφικό σου στην εταιρεία για πρόσληψη και σου δίνει ερωτηματολόγιο για την γνώμη σου σχετικά με την ομοφυλοφιλία με καμιά δεκαριά ερωτήσεις με διαφορετικές διατυπώσεις με σκοπό να σε κάνει να απαντήσεις λάθος.
Εβγαλαν και τα παπούτσια στην πλατεία μη τη λερώσουν. Μπολιντιζμός.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
τρενάκι κωλος στόμα κωλος στόμα για να αεριζονται λόγω κλιματικής αλλαγής
Azzurra Carnelos
Βάζει ο μεμέτης την καράφλα στον κωλο και του την αερίζει
Azzurra Carnelos
συμβαινει συστηματικά εδώ και 2 χρόνια, μη λες μαλακίες, είναι από τις λίγες φορές που έχει δίκιο η τρελή
οτι πας σε συνέντευξη για δουλειά και σε ρωτάνε αν μικρός έπαιζες με κούκλες;
Προν πας δηλώνεις στην αίτηση που υππβαλεις το βιογραφικό σου αν εισαι ππυστης
Αν δεν με πιστεύεις μπες στο linkedin βρες οποία εταιρία πληροφορικής θέλεις που να έχει ππσταρει δουλειά και πήγανε να κάνεις αίτηση
Σε ρωτάνε αν είσαι μαύρος, αν είσαι ππυστης, non binary και δεν ξέρω τι άλλη μαλάκια ενδιαφέρει το καθε dei τμήμα της εταιρίας
συμβαινει συστηματικά εδώ και 2 χρόνια, μη λες μαλακίες, είναι από τις λίγες φορές που έχει δίκιο η τρελή
Αν δεν με πιστεύεις μπες στο linkedin βρες οποία εταιρία πληροφορικής θέλεις που να έχει ππσταρει δουλειά και πήγανε να κάνεις αίτηση
Σε ρωτάνε αν είσαι μαύρος, αν είσαι ππυστης, non binary και δεν ξέρω τι άλλη μαλάκια ενδιαφέρει το καθε dei τμήμα της εταιρίας
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Φίλος αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα, αν δεν την ζήσεις την παράνοια δεν μπορείς να καταλάβεις το ποσό χαμηλά έχουμε φτάσει