Απαντά τους "ναι, αλλά μόνο στην πουτσα".Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:16Φίλος αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα, αν δεν την ζήσεις την παράνοια δεν μπορείς να καταλάβεις το ποσό χαμηλά έχουμε φτάσειZundapp έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:04Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:02
Προν πας δηλώνεις στην αίτηση που υππβαλεις το βιογραφικό σου αν εισαι ππυστης
Αν δεν με πιστεύεις μπες στο linkedin βρες οποία εταιρία πληροφορικής θέλεις που να έχει ππσταρει δουλειά και πήγανε να κάνεις αίτηση
Σε ρωτάνε αν είσαι μαύρος, αν είσαι ππυστης, non binary και δεν ξέρω τι άλλη μαλάκια ενδιαφέρει το καθε dei τμήμα της εταιρίας![]()
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεξιούληδες σας αρέσει η εικόνα της Ομονοίας σήμερα?
- Otto Weininger
Re: Δεξιούληδες σας αρέσει η εικόνα της Ομονοίας σήμερα?
Let them make the first mistake. We make the last move.
πιχι εγω ειμαι ΜΠΛΑΚ απο Μπενιν και απανταω ΑΣΠΡΟΣΔημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:16Φίλος αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα, αν δεν την ζήσεις την παράνοια δεν μπορείς να καταλάβεις το ποσό χαμηλά έχουμε φτάσειZundapp έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:04Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:02
Προν πας δηλώνεις στην αίτηση που υππβαλεις το βιογραφικό σου αν εισαι ππυστης
Αν δεν με πιστεύεις μπες στο linkedin βρες οποία εταιρία πληροφορικής θέλεις που να έχει ππσταρει δουλειά και πήγανε να κάνεις αίτηση
Σε ρωτάνε αν είσαι μαύρος, αν είσαι ππυστης, non binary και δεν ξέρω τι άλλη μαλάκια ενδιαφέρει το καθε dei τμήμα της εταιρίας![]()
![]()
![]()
![]()
και παω στο Ααρλεμ πρωτη μερα στην δουλεια και με λεει ο διευθηντης ''φυγε απο δω μας κοροιδεψες''
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- Λίνο Βεντούρα
Αν απαντήσεις ΑΣΠΡΟΣ δεν θα έχει πρώτη μερα δουλειάςZundapp έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:30πιχι εγω ειμαι ΜΠΛΑΚ απο Μπενιν και απανταω ΑΣΠΡΟΣΔημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:16Φίλος αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα, αν δεν την ζήσεις την παράνοια δεν μπορείς να καταλάβεις το ποσό χαμηλά έχουμε φτάσει
και παω στο Ααρλεμ πρωτη μερα στην δουλεια και με λεει ο διευθηντης ''φυγε απο δω μας κοροιδεψες''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 26 Σεπ 2024, 01:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
Δημοκράτης
Έχω φίλο που δεν έχει τσίπα και όταν κάνει αίτηση δηλώνει παντα non binary και έχει πάντα άμεση ανταπόκριση από τους recruitersZundapp έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:30πιχι εγω ειμαι ΜΠΛΑΚ απο Μπενιν και απανταω ΑΣΠΡΟΣΔημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:16Φίλος αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα, αν δεν την ζήσεις την παράνοια δεν μπορείς να καταλάβεις το ποσό χαμηλά έχουμε φτάσει
Όσο κουφά και αν ακούγονται όλα αυτά μπορείτε και να τα δείτε και να τα τεστάρετε ότι σε αυτή την κατάσταση είμαστε
Μπείτε στο linkedin , ψάξτε δουλειά πω στην google, amazon, elastic search , oracle, mongodb , booking.con , github και πηγαίνετε να κάνετε apply σε όποια δουλειά έχουν ανεβάσει
Υγαν δηλώσεις άσπρος δύσκολα θα δεις συνέντευξη, πόσο μάλλον δουλειά
Όλα αυτά που λες απαγορεύονται με νόμο στην Ελλάδα.Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:02Προν πας δηλώνεις στην αίτηση που υππβαλεις το βιογραφικό σου αν εισαι ππυστηςgassim έγραψε: 25 Σεπ 2024, 21:29οτι πας σε συνέντευξη για δουλειά και σε ρωτάνε αν μικρός έπαιζες με κούκλες;Δημοκράτης έγραψε: 25 Σεπ 2024, 21:26
συμβαινει συστηματικά εδώ και 2 χρόνια, μη λες μαλακίες, είναι από τις λίγες φορές που έχει δίκιο η τρελή
Σε ρωτάνε αν είσαι μαύρος, αν είσαι ππυστης, non binary και δεν ξέρω τι άλλη μαλάκια ενδιαφέρει το καθε dei τμήμα της εταιρίας
- Λίνο Βεντούρα
Στις περισσότερες χώρες απαγορεύονται, υποτίθεται. Κι όμως συμβαίνουν, προσεχώς θα είναι όχι απλά και νόμιμο αλλά θα επιβάλλεται κιόλας από τον νόμο.gassim έγραψε: 26 Σεπ 2024, 01:10Όλα αυτά που λες απαγορεύονται με νόμο στην Ελλάδα.Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:02Προν πας δηλώνεις στην αίτηση που υππβαλεις το βιογραφικό σου αν εισαι ππυστηςgassim έγραψε: 25 Σεπ 2024, 21:29
οτι πας σε συνέντευξη για δουλειά και σε ρωτάνε αν μικρός έπαιζες με κούκλες;
Σε ρωτάνε αν είσαι μαύρος, αν είσαι ππυστης, non binary και δεν ξέρω τι άλλη μαλάκια ενδιαφέρει το καθε dei τμήμα της εταιρίας
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Κι αν του ζητήσουν κάποια άμεση απόδειξη του ισχυρισμού του;Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:57Έχω φίλο που δεν έχει τσίπα και όταν κάνει αίτηση δηλώνει παντα non binary και έχει πάντα άμεση ανταπόκριση από τους recruitersZundapp έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:30πιχι εγω ειμαι ΜΠΛΑΚ απο Μπενιν και απανταω ΑΣΠΡΟΣΔημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:16
Φίλος αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα, αν δεν την ζήσεις την παράνοια δεν μπορείς να καταλάβεις το ποσό χαμηλά έχουμε φτάσει
Όσο κουφά και αν ακούγονται όλα αυτά μπορείτε και να τα δείτε και να τα τεστάρετε ότι σε αυτή την κατάσταση είμαστε
Μπείτε στο linkedin , ψάξτε δουλειά πω στην google, amazon, elastic search , oracle, mongodb , booking.con , github και πηγαίνετε να κάνετε apply σε όποια δουλειά έχουν ανεβάσει
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Λίνο Βεντούρα
- Λίνο Βεντούρα
Τους λες οτι δεν μπορούν να επιβάλλουν τις τετριμμένες τους απαιτήσεις για αποδείξεις σε μια γυναίκα σαν κι εσένα. Αρκετά χρόνια ανεχθήκαμε την καταπίεση, δεν έχει τέτοια πια...Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Σεπ 2024, 01:20Κι αν του ζητήσουν κάποια άμεση απόδειξη του ισχυρισμού του;Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:57Έχω φίλο που δεν έχει τσίπα και όταν κάνει αίτηση δηλώνει παντα non binary και έχει πάντα άμεση ανταπόκριση από τους recruitersZundapp έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:30
πιχι εγω ειμαι ΜΠΛΑΚ απο Μπενιν και απανταω ΑΣΠΡΟΣ
Καλά, χώρια οτι είναι φεηκ νιουζ, δεν υπάρχει κάποιος απ αυτούς τους βλαμμέμους νηματοθέτες που να μπορεί να ξεχωρίσει την Ομόνοια;;
(Πειραιάς, λέει ο άλλος
)
(Πειραιάς, λέει ο άλλος
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Είστε οι ίδιοι που τα παιδιά τους πάνε σε σχολείο που απαγορεύεται να φέρουν από το σπίτι σάντουιτς με ζαμπόν για να μην προσβάλουν τους μουσουλμάνους συμμαθητές τους, η είναι άλλοι αυτοί;Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:03Κοιτα μπορείς να τρολαρεις όσο θες αλλά κάποιοι αυτά τα ζούμε
-
Δημοκράτης
Είπαμε μπετοβλακα μπες στο linkedin και δες οποία έτοιμη θεςAllah έγραψε: 26 Σεπ 2024, 08:18Είστε οι ίδιοι που τα παιδιά τους πάνε σε σχολείο που απαγορεύεται να φέρουν από το σπίτι σάντουιτς με ζαμπόν για να μην προσβάλουν τους μουσουλμάνους συμμαθητές τους, η είναι άλλοι αυτοί;
Μη μας φουσκωνεις τα @@ με την ηλιθια τρολία σου
-
Δημοκράτης
Δεν μιλάω για δουλειές στην Ελλάδα και δεν νομίζω να έχει κανένα θεμα ο ελληνικός νόμοςgassim έγραψε: 26 Σεπ 2024, 01:10Όλα αυτά που λες απαγορεύονται με νόμο στην Ελλάδα.Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:02Προν πας δηλώνεις στην αίτηση που υππβαλεις το βιογραφικό σου αν εισαι ππυστηςgassim έγραψε: 25 Σεπ 2024, 21:29
οτι πας σε συνέντευξη για δουλειά και σε ρωτάνε αν μικρός έπαιζες με κούκλες;
Επίσης για μια ακόμα φορά δεν είναι αυτά που λέω, είναι αυτά που μπορείς να δεις και εσύ ότι γίνονται αν απλώς ανοίξεις το linkedin και πας να στείλεις βιογραφικό σε οποιαδήποτε μεγάλη εταιρια αυτή τη στιγμή
-
Δημοκράτης
Τι να ζητησουν; φωτογραφίες από το τελευταιο gay pride που ήταν παρόν;Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Σεπ 2024, 01:20Κι αν του ζητήσουν κάποια άμεση απόδειξη του ισχυρισμού του;Δημοκράτης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:57Έχω φίλο που δεν έχει τσίπα και όταν κάνει αίτηση δηλώνει παντα non binary και έχει πάντα άμεση ανταπόκριση από τους recruitersZundapp έγραψε: 26 Σεπ 2024, 00:30
πιχι εγω ειμαι ΜΠΛΑΚ απο Μπενιν και απανταω ΑΣΠΡΟΣ
Παρά όλες εταιρίες έχουν πλέον ένα τμήμα που τολενε Dei από το diversity, equity , inclusion. Προσπαθούν οι recruiters να πιάσουν συγκεκριμένα νούμερα από γυναίκες, ππυστηδες, μαύρους κτλ
Έχω συνάδελφο που πριν 2 χρόνια δήλωσε τραβελι , έβαλε στο προφίλ του εταιρικού συστήματος επικοινωνίας μια φωτογραφία με περούκα , άλλαξε και το όνομα του και τσίμπησε 2 προαγωγές μέσα σε 6 μήνες. Από απλως backend dev έγινε senior engineer manager . Λες να έτυχε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 0 Απαντήσεις