!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Kαταδίκη ταξιτζή για ομοφοβικό σχόλιο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Re: Kαταδίκη ταξιτζή για ομοφοβικό σχόλιο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

George_V έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:36
Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:33
Ναύτης έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:01
Τι μαλακίες γράφεις, ρε μαν;
Επειδή τυγχάνει να έχω εργαλειοδοτρια χειρουργικού σύντροφο, θα σου πω ότι σε όσα χειρουργεία για κονδυλώματα έχει λάβει μέρος, ήταν όλοι γκεη.

Εάν δε, σου βάλω και φωτό να δεις, η πιθανότητα να ξεράσεις ξεπερνάει το 33%.
Ένας συνάδελφος στη δουλειά, έκανε πάνω από χρόνο να ξαναφάει μακαρόνια με κιμά μόνο και μόνο από τη φωτό που του έδειξα.
Και συ ρε φιλαρακι γιατι κανεις συλλογη τετοιων φωτο?
Δεν κάνω συλλογή.
Μου τις στέλνει και κατά καιρούς τις δείχνω σε γνωστούς.
Αν δεν το ξέρετε μέσα στα χειρουργεία το κάνουν συχνά γι'αυτό προσέχετε για ποιο λόγο πάτε

Επίσης έχω ερευνητική διάθεση όσον αφορά τα ατυχήματα.
Παλιός επισκέπτης rotten και πλέον r/ExamineDeath και watchpeopledietv.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Ναύτης έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:40
Ναύτης έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:01
Τι μαλακίες γράφεις, ρε μαν;
Επειδή τυγχάνει να έχω εργαλειοδοτρια χειρουργικού σύντροφο, θα σου πω ότι σε όσα χειρουργεία για κονδυλώματα έχει λάβει μέρος, ήταν όλοι γκεη.

Ένας συνάδελφος στη δουλειά, έκανε πάνω από χρόνο να ξαναφάει μακαρόνια με κιμά μόνο και μόνο από τη φωτό που του έδειξα.
Έλα τώρα, δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των γκέι τα κονδυλώματα.
Τα κονδυλώματα πρωκτου -γεννητικων οργανων όμως μάλλον ναι.
Επίσης μιλάω στατιστικά. Αυτά μου λέει, αυτά σας λέω.
Και η δικιά μου είναι ίσως ο τελευταίος άνθρωπος που θα πει κακή κουβέντα για γκεη και οτιδήποτε lgbtsw.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:41

Δεν κάνω συλλογή.
Αν δεν το ξέρετε μέσα στα χειρουργεία το κάνουν συχνά γι'αυτό προσέχετε για ποιο λόγο πάτε

Mια φορα μπηκα σε κατι τετοια σαιτ, ξερασα και απο τοτε ποτε πια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

George_V έγραψε: 17 Σεπ 2024, 17:51
Θεσσαλονίκη: Οδηγός ταξί καταδικάστηκε για ομοφοβικό σχόλιο σε βάρος τρανς ατόμου
...
«Μου έκανε την ερώτηση γιατί έχει ομοφοβικές πεποιθήσεις και δεν μπόρεσε να τις κρατήσει για τον εαυτό του. Είχε σκοπό να με προσβάλει γιατί με είδε να φιλώ την κοπέλα με τη οποία διατηρώ σχέση και θεώρησε ότι κι εγώ είμαι κοπέλα» ανέφερε το θύμα στην κατάθεσή του στην Αστυνομία. Ζητώντας (και παίρνοντας) από τον οδηγό την απόδειξη του κομίστρου, την προσκόμισε εν συνεχεία στους αστυνομικούς και έτσι ταυτοποιήθηκε ο κατηγορούμενος.
...
Πηγη: https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... u/4182344/
Αρχικά και γω σκέφτηκα ότι θα γινε κάτι πιο βαρύ, αλλά οι φράσεις που χρησιμοποίησε το τρανς δείχνουν ότι μάλλον δεν...

(εκτός αν υπάρχει και βιντεάκι)

διαφορετικά, εδώ έχουμε μια απ' τις πιο κατάφωρες παραβιάσεις του δικαίου που έχω δει, κανονική δίκη προθέσεων.

Αν ήμουν ο ταξιτζής, δεν θα το άφηνα έτσι, να μου μαυρίσει το μητρώο για μια μαλακία... δεν ξέρω αν βέβαια έχει τα λεφτά για έφεση.

Αυτές οι μαλακίες πρέπει να κόβονται εν τη γενέσει, ας του πληρώσει δικηγόρο η Λατινοπούλου που όλο φωνάζει για το γουόκ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος masterridley την 18 Σεπ 2024, 13:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Δεν κάνω συλλογή.

Εννοείς ότι τόσο η σύντροφος όσο κι εσύ κάνετε διακίνηση προσωπικών ιατρικών δεδομένων;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:43
Ναύτης έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:40

Έλα τώρα, δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των γκέι τα κονδυλώματα.
Τα κονδυλώματα πρωκτου -γεννητικων οργανων όμως μάλλον ναι.
Επίσης μιλάω στατιστικά. Αυτά μου λέει, αυτά σας λέω.
Και η δικιά μου είναι ίσως ο τελευταίος άνθρωπος που θα πει κακή κουβέντα για γκεη και οτιδήποτε lgbtsw.
Δεν θέλω να αμφισβητήσω την εμπειρία της δικιάς σου, αλλά σε γενικές γραμμές δεν είναι έτσι. Ίσως σ' εκείνη να έχουν τύχει περισσότερες περιπτώσεις γκέι. Γενικώς πάντως, όπως προείπα, το πρωκτικό σεξ θέλει προσοχή (εννοώ την ατομική υγιεινή και τις προφυλάξεις), είτε μιλάμε για ομοφυλόφιλους είτε μιλάμε για ετεροφυλόφιλους.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

George_V έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:43

Δεν κάνω συλλογή.

Mια φορα μπηκα σε κατι τετοια σαιτ, ξερασα και απο τοτε ποτε πια.
Ωραία είναι ρε. Βλέπεις και συνειδητοποιείς τη ματαιότητα του ανθρώπου και ποσο εύθραυστος είναι.

Τα αντέχω όλα πλην ότι έχει να κάνει με μωρά και πετσοκομματα ανθρώπων από καρτέλ που κρατάνε κάνα 6λεπτο πχ.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

viewtopic.php?f=29&t=53013&start=90#p3388306

Αυτά έλεγα πρίν κάτι μήνες υπερασπιζόμενη τους ομοφυλόφιλους.
Τότε ήμουνα καλή.
Αυτό για αυτούς που ήδη με κατατάξανε σαν ομοφοβική.
Δηλαδή είμαι ομοφοβική που δεν θέλω σκατά στα σεντόνια;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Niki

viewtopic.php?f=29&t=53013#p3387783

και αυτά.
Niki έγραψε: 02 Μαρ 2024, 07:14
Αρίστος έγραψε: 02 Μαρ 2024, 06:24 Οποιος νομιζε οτι θα μεινει στο γαμο αυτη η κυβερνηση επεσε πολυ εξω.

Κανονικα παντρευτηκε με το ΛΟΑΤΚΙ+ κινημα.

Τους παρεδωσε τη σεξουαλικη αγωγη στα σχολεια...

και τωρα θελει ΛΟΑΤΚΙ τουρισμο.

Κεφαλογιάννη: Η Eλλάδα να καθιερωθεί ως φιλικός τουριστικός προορισμός για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Η Υπουργός Τουρισμού υπέγραψε την Πέμπτη μνημόνιο συνεργασίας με τον Οργανισμό Queer Destinations.

Στην καθιέρωση της Ελλάδας ως τον πλέον φιλικό τουριστικό προορισμό για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στοχεύει το υπουργείου Τουρισμού, με την κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη να υπογράφει σήμερα μνημόνιο συνεργασίας με τον Οργανισμό Queer Destinations.

Σε ειδική εκδήλωση σήμερα, όπου παρουσιάστηκε η στρατηγική του υπουργείου Τουρισμού για την προσέλκυση επισκεπτών ΛΟΑΤΚΙ+ η κυρία Κεφαλογιάννη σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που έμπρακτα ανοίγει την αγκαλιά της στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα αναφέροντας συγκεκριμένα: Η ισότιμη συμμετοχή των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων στην τουριστική δραστηριότητα, ασφαλώς αποτελεί για εμάς τη μόνη επιλογή, και αντανακλά τις αξίες που θέλουμε να πρεσβεύει η χώρα μας ως τουριστικός προορισμός. O Oργανισμός Queer Destinations έχει ως σκοπό τη συμπερίληψη στις τουριστικές εμπειρίες, φιλοδοξώντας να λειτουργεί ως συνδετικός ιστός μεταξύ κυβερνήσεων, προορισμών και τουριστικών επιχειρήσεων. Προς το σκοπό αυτό έχει αναπτύξει το πρόγραμμα/σήμα διάκρισης “Queer Destinations Committed”, η απονομή του οποίου διασφαλίζει ένα συγκεκριμένο επίπεδο αριστείας, ποιότητας και ασφάλειας για τους LGBTQ+ ταξιδιώτες.

https://www.huffingtonpost.gr/entry/o-k ... b858337dfc

.
Από προσωπική εμπειρία θα γράψω αυτό που ξέρω
Εμείς έχουμε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια
Έχουμε τακτικούς πελάτες κάποια ζευγάρια γκέι.
6 στον αριθμό.

Έρχονται κάθε χρόνο.
Ποτέ δεν κάνουν παζάρια
Πάντα είναι ευγενικοί
Ποτέ δεν κάνουν ζημιές στα δωμάτια
Διατηρούν καθαρά τα δωμάτιά τους .
Δεν ενοχλούν τους υπόλοιπους πελάτες.
Δηλαδή είναι ήσυχοι.
Αφήνουν καλό φιλοδώρημα στο προσωπικό
Το μοναδικό που ζητάνε πέραν του ήλιου και της θάλασσας είναι ευγένια και να τους φέρεσαι ισότιμα με τους άλλους πελάτες .
Γράφω ότι αυτό γίνετε και με τα έξι ζευγάρια.
Πολύ ευχαρίστως να αυξηθούν.
Να διάολο στείλω κάποιους Γάλλους ετεροφυλους που μας πρήζουν για τις τιμές ,είναι βρωμιάρηδες ,δεν αφήνουν φιλοδώρημα στο προσωπικό ποτέ πότε ενοχλούν και φεύγοντας παίρνουν μαζί τους όλα τα είδη μπάνιου μαζί τους.

Πολύ γύφτοι.
και τώρα μετά από την φετινή σαιζόν μπορώ να προσθέσω.
Ότι οι νέοι γκέι είναι αλλιώς είναι εκδικητικοί , προκλητικοί ψάχνονται για φασαρία.
Δεν άλλαξα εγώ άποψη για τους γκέι απλά άλλαξαν αυτοί τρόπο συμπεριφοράς.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

micmic έγραψε: 18 Σεπ 2024, 10:24
Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 10:19Από την άλλη τι στο μπούτσο θέλουν οι ταρίφες;
Κάτσε βρε μαλάκα και πήγαινε την κούρσα σου χωρίς να ρωτάς και κυρίως χωρίς να τσαμπουνας ιστορίες ότι έχεις γαμησει την Μπελούτσι πριν γίνει διασημη (ή και διάσημη ακομα). Δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις σου, είσαι ένας άγνωστος που δεν θα ξαναδούμε και δεν θα μας ξαναδείς.
Στ'αρχιδια μας για την ΝΤΠ, στ'αρχιδια μας αν γάμησες την Τζένιφερ Λόρενς, στ'αρχιδια μας για το 5G και για τον κορωνοιο και για τον αν πήγαμε στο φεγγάρι 🌙 (ναι μαλάκα πήγαμε, άντε γαμησου).
Έπρεπε όντως να υπάρχει στις εφαρμογές και στα τηλέφωνα για ραδιοταξί μια επιλογή που να την τσεκάρεις αν θέλεις ο ταξιτζής να λέει μόνο τα απαραίτητα για την εκτέλεση της διαδρομής και κατά τα άλλα να βγάζει τον σκασμό. Θα ήταν πολύ χρήσιμη.
Να το εφαρμόσουμε και στα γραφεία, αν μιλήσεις για κάτι εκτός δουλειάς να πηγαίνεις σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Κεφαλογιάννη: Η Eλλάδα να καθιερωθεί ως φιλικός τουριστικός προορισμός για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα
Η Ελλάδα φιλικός προορισμός :lol:

Νταξ, πρώτος εγώ τους κράζω τους δικαιωματιστές και τους ξυπνητούς γιατί καθοδηγούνται από διάφορα κομπλεξικά φασιστόμουτρα, αλλά στην Ελλάδα συγκεκριμένα μάλλον χρειάζεται μια ενεσούλα ξυπνητίλας να έρθει λίγο στα ίσα της. Κακά τα ψέμματα είμαστε κι εμείς ένα είδος ρατσιστές και σεξιστές κι απόλα, τουλάχιστο να μάθουμε να το κρύβουμε λίγο καλύτερα.

Λέω "ενα είδος" γιατί οι Έλληνες είναι ειδική περίπτωση και διαφορετική απ'τους ρατσιστές της Αμερικής ή της Βόρειας Ευρώπης, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Niki

Chilloutbuddy έγραψε: 18 Σεπ 2024, 14:33

Νταξ, πρώτος εγώ τους κράζω τους δικαιωματιστές και τους ξυπνητούς γιατί καθοδηγούνται από διάφορα κομπλεξικά φασιστόμουτρα, αλλά στην Ελλάδα συγκεκριμένα μάλλον χρειάζεται μια ενεσούλα ξυπνητίλας να έρθει λίγο στα ίσα της. Κακά τα ψέμματα είμαστε κι εμείς ένα είδος ρατσιστές και σεξιστές κι απόλα, τουλάχιστο να μάθουμε να το κρύβουμε λίγο καλύτερα.

Λέω "ενα είδος" γιατί οι Έλληνες είναι ειδική περίπτωση και διαφορετική απ'τους ρατσιστές της Αμερικής ή της Βόρειας Ευρώπης, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
και μόνο που η υπουργός λέει λοάτκι κοινότητα για μένα είναι σεξιστικό ρατσιστικό προκαλεί διαχωρισμό.
Τι σημαίνει διαφορετική κοινότητα με προσδιορισμό της λέξης λοάτκι;
Είναι όλοι ίσοι άνθρωποι με τις διαφορετικότητες τους.
Είτε ετερόφυλοι είτε ομοφυλόφιλοι ανάμεσα τους υπάρχουν βρωμιάρηδες και σωστοί.
Απλά οι καινούργιοι νόμοι η καινούργια επιθετική πολιτική που σκοπό έχει την αντιμετώπιση της ανισότητας ίσως η ίδια δημιουργεί πρόβλημα στις σχέσεις των ανθρώπων.
Ίσως αυτό να προσπαθούσε να πει ο Αρίστος και εγώ να μην το καταλάβαινα.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Niki έγραψε: 18 Σεπ 2024, 14:47
Chilloutbuddy έγραψε: 18 Σεπ 2024, 14:33

και μόνο που η υπουργός λέει λοάτκι κοινότητα για μένα είναι σεξιστικό ρατσιστικό προκαλεί διαχωρισμό.
Τι σημαίνει διαφορετική κοινότητα με προσδιορισμό της λέξης λοάτκι;
Είναι όλοι ίσοι άνθρωποι με τις διαφορετικότητες τους.
Είτε ετερόφυλοι είτε ομοφυλόφιλοι ανάμεσα τους υπάρχουν βρωμιάρηδες και σωστοί.
Απλά οι καινούργιοι νόμοι η καινούργια επιθετική πολιτική που σκοπό έχει την αντιμετώπιση της ανισότητας ίσως η ίδια δημιουργεί πρόβλημα στις σχέσεις των ανθρώπων.
Ίσως αυτό να προσπαθούσε να πει ο Αρίστος και εγώ να μην το καταλάβαινα.
Όχι, ξυπνητοί γενικότερα (και η νομοθεσία σιγά σιγά) δεν επιδιώκουν την αντιμετώπιση της ανισότητας, το αντίθετο :lol:
Προσπαθούν να δημιουργήσουν ανισότητα υπέρ όσων κρίνουν ότι καταπιέζονται, και κάποιοι συγκεκριμένοι στις τάξεις τους προσπαθούν να δημιουργήσουν γενικότερο μπάχαλο γιατί όπως είπε και ο Μάο "Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση"
Πρόκειται για καρκίνο κανονικά, και το μόνο που θα καταφέρουν τελικά είναι να συσπειρώσουν τους ναζί με τους κυρΠαντελήδες και τότε θα γελάμε. Κι εγώ πρώτος επίσης θα συσπειρωθώ μαζί τους, γιατί είπαμε, καρκίνος.

Παρόλα αυτά, η Ελλάδα συγκεκριμένα δεν είναι καλό μέρος για να διαφέρεις με οποιονδήποτε τρόπο, πώς να το κάνουμε, και πρέπει να το καταπολεμήσουμε. Μην κρίνεις εξ ιδίων, η χώρα είναι τίγκα στους κομπλεξικούς, χώρια οι γύφτοι και οι μουσουλμάνοι που έχουν έρθει κανονικά με μηχανή του χρόνου από άλλη χιλιετία.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

Ναύτης έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:29 Όσο εμείς γράφουμε, ο ταξιτζής παίρνει κούρσες και ρωτά τους ανυποψίαστους πολίτες αν έχουν σχέση.
Έτσι νομίζουν οι ανυποψίαστοι πολίτες. Νομίζουν ότι ο ταξιτζής είπε "φιλαράκο, έχεις σχέση;", ενώ στην πραγματικότητα αυτός ρωτάει "φιλαράκο, έχεις χέσει;"
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Allah έγραψε: 18 Σεπ 2024, 15:29
Ναύτης έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:29 Όσο εμείς γράφουμε, ο ταξιτζής παίρνει κούρσες και ρωτά τους ανυποψίαστους πολίτες αν έχουν σχέση.
Έτσι νομίζουν οι ανυποψίαστοι πολίτες. Νομίζουν ότι ο ταξιτζής είπε "φιλαράκο, έχεις σχέση;", ενώ στην πραγματικότητα αυτός ρωτάει "φιλαράκο, έχεις χέσει;"
Χεζοφοφικό σχόλιο. Ο τύπος είναι αδίστακτος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”