Στάσου κι εσύ ρε, από Δαλάι Λάμα κατ' ευθείαν Τάκης Τσουκαλάς;Isildur έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:09Ρε άντε και γαμήσου που θα πεις βλάκα εμένα, ιδρυματικέ, πανηλίθιε, τσόκαρο, κνώδαλο, πόμολο χωρίς ελατήριο.Οργισμένος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:02Εισαι βλακας. Μιλαει τοση ωρα για τους "σκατωμενους γκαιη που προκαλουν" και μολις της κανω αντιστοιχου επιπεδου ερωτηση πεταγεσαι , ενω τοση ωρα στις βοθρομαλακιες που γραφει η ξεφτιλισμενη, συμφωνεις και επαυξανεις.
Βλακα ε βλακα.
Ναύτης, καλά το πάω; Κάπως έτσι γίνεται;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Kαταδίκη ταξιτζή για ομοφοβικό σχόλιο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Kαταδίκη ταξιτζή για ομοφοβικό σχόλιο
Ετμλκ...Ναύτης έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:11Στάσου κι εσύ ρε, από Δαλάι Λάμα κατ' ευθείαν Τάκης Τσουκαλάς;Isildur έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:09Ρε άντε και γαμήσου που θα πεις βλάκα εμένα, ιδρυματικέ, πανηλίθιε, τσόκαρο, κνώδαλο, πόμολο χωρίς ελατήριο.Οργισμένος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:02
Εισαι βλακας. Μιλαει τοση ωρα για τους "σκατωμενους γκαιη που προκαλουν" και μολις της κανω αντιστοιχου επιπεδου ερωτηση πεταγεσαι , ενω τοση ωρα στις βοθρομαλακιες που γραφει η ξεφτιλισμενη, συμφωνεις και επαυξανεις.
Βλακα ε βλακα.
Ναύτης, καλά το πάω; Κάπως έτσι γίνεται;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Λίνο Βεντούρα
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5231615/Ναύτης έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:01Τι μαλακίες γράφεις, ρε μαν;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Σεπ 2024, 12:52Οι γκέοι όμως κάνουν μόνον τέτοιο οποτε σε κάποια φάση όταν φτάσουν στα 25-30 κι έχουν πηδηχτεί με καμιά χιλιάδα αναγκάζονται να φορούν πάνες γιατί ο σφιγκτήρας έχει γίνει λάστιχο σαν της συνταξιοδοτημενης πουταναςΝαύτης έγραψε: 18 Σεπ 2024, 12:13 Εν τω μεταξύ, αυτό με τα σεντόνια δεν το έχω καταλάβει ή μάλλον το έχω καταλάβει (μπλιάξ), αλλά νομίζω ότι δεν κάνουν μόνον οι ομοφυλόφιλοι πρωκτικό.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Εν τω μεταξύ, όλα αυτά τα χρόνια που γνωριζόμαστε διαδικτυακά, μόνο σε μια περίπτωση σ' έχω δει να βρίζεις στα σοβαρά χρήστη, σ' εκείνο το περιβόητο νήμα: "Ποιος μαλάκας;".
Θυμάσαι;
Θυμάσαι.
Σους.
Εννοείται ότι θυμάμαι ρε. Κι όχι μόνο εγώ, κι άλλοι τα θυμούνται... (Ναύτης έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:15![]()
Εν τω μεταξύ, όλα αυτά τα χρόνια που γνωριζόμαστε διαδικτυακά, μόνο σε μια περίπτωση σ' έχω δει να βρίζεις στα σοβαρά χρήστη, σ' εκείνο το περιβόητο νήμα: "Ποιος μαλάκας;".
Θυμάσαι;
Θυμάσαι.
Σους.
Και, όπως σου ξανάπα και δημόσια εδώ στο νέο (αν θυμάμαι καλά δηλαδή), όταν το άνοιξα είχα άλλον κατά νου κι όχι αυτόν που τελικά αποδείχτηκε* ότι ήταν.
* ο οποίος προς τιμήν του δεν χρειάστηκε και πολύ ψάξιμο να βρεθεί, το παραδέχτηκε αυτόματα με το που είδε το νήμα και (αν θυμάμαι καλά) αποχώρησε αυτοβούλως κι από την ομάδα γι' αυτό.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Θυμάσαι.Isildur έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:20Εννοείται ότι θυμάμαι ρε. Κι όχι μόνο εγώ, κι άλλοι τα θυμούνται... ()
Και, όπως σου ξανάπα και δημόσια εδώ στο νέο (αν θυμάμαι καλά δηλαδή), όταν το άνοιξα είχα άλλον κατά νου κι όχι αυτόν που τελικά αποδείχτηκε* ότι ήταν.
* ο οποίος προς τιμήν του δεν χρειάστηκε και πολύ ψάξιμο να βρεθεί, το παραδέχτηκε αυτόματα με το που είδε το νήμα και (αν θυμάμαι καλά) αποχώρησε αυτοβούλως κι από την ομάδα γι' αυτό.
Αυτή είναι η μοναδική φορά που σε θυμάμαι να έχεις μανουριάσει (δικαίως).
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Όταν με αποκαλεί ένας ηλίθιος "πανιβλακα" προφανώς και σημαίνει ότι βρίσκομαι στο σωστό και μάγκικο δρόμο.Οργισμένος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 12:53Οταν μου το λεει αυτο ενας καποιος πανιβλακας τοτε ξαφνου γεμιζω με αισιοδοξια και θετικοτητα για το ποιον και την προσωπικοτητα μου. Σε ευχαριστω.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 12:25Άνθρωπε μου χρειάζεσαι βοήθεια.
Πήγαινε σε έναν ειδικό, οι ψυχικές διαταραχές δεν είναι ταμπού όπως στο παρελθόν.
Εγώ βέβαια -εν αντιθέσει με σένα - δεν χρειάζομαι επιβεβαίωση από έναν ηλίθιο για να "γεμίσω αισιοδοξία".
Ξέρω ποιος είμαι.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Όσο εμείς γράφουμε, ο ταξιτζής παίρνει κούρσες και ρωτά τους ανυποψίαστους πολίτες αν έχουν σχέση.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Πτολεμαίος
Επειδή τυγχάνει να έχω εργαλειοδοτρια χειρουργικού σύντροφο, θα σου πω ότι σε όσα χειρουργεία για κονδυλώματα έχει λάβει μέρος, ήταν όλοι γκεη.Ναύτης έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:01Τι μαλακίες γράφεις, ρε μαν;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Σεπ 2024, 12:52
Οι γκέοι όμως κάνουν μόνον τέτοιο οποτε σε κάποια φάση όταν φτάσουν στα 25-30 κι έχουν πηδηχτεί με καμιά χιλιάδα αναγκάζονται να φορούν πάνες γιατί ο σφιγκτήρας έχει γίνει λάστιχο σαν της συνταξιοδοτημενης πουτανας
Εάν δε, σου βάλω και φωτό να δεις, η πιθανότητα να ξεράσεις ξεπερνάει το 33%.
Ένας συνάδελφος στη δουλειά, έκανε πάνω από χρόνο να ξαναφάει μακαρόνια με κιμά μόνο και μόνο από τη φωτό που του έδειξα.
- Πτολεμαίος
Δεν μας νοιάζει για τους πελάτες.Ναύτης έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:29 Όσο εμείς γράφουμε, ο ταξιτζής παίρνει κούρσες και ρωτά τους ανυποψίαστους πολίτες αν έχουν σχέση.
Αυτοί, οι ημιθεοι ταρίφες, μας νοιάζει πόσα μουνια έχουν γαμησει.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και συ ρε φιλαρακι γιατι κανεις συλλογη τετοιων φωτο?Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:33Επειδή τυγχάνει να έχω εργαλειοδοτρια χειρουργικού σύντροφο, θα σου πω ότι σε όσα χειρουργεία για κονδυλώματα έχει λάβει μέρος, ήταν όλοι γκεη.Ναύτης έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:01Τι μαλακίες γράφεις, ρε μαν;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Σεπ 2024, 12:52
Οι γκέοι όμως κάνουν μόνον τέτοιο οποτε σε κάποια φάση όταν φτάσουν στα 25-30 κι έχουν πηδηχτεί με καμιά χιλιάδα αναγκάζονται να φορούν πάνες γιατί ο σφιγκτήρας έχει γίνει λάστιχο σαν της συνταξιοδοτημενης πουτανας
Ένας συνάδελφος στη δουλειά, έκανε πάνω από χρόνο να ξαναφάει μακαρόνια με κιμά μόνο και μόνο από τη φωτό που του έδειξα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εχμμμ...δεν ξέρω πώς να το πω κομιλφό τώρα, αλλά να...όπως εκκρίνει υγρά το αιδοίο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, εκκρίνει και ο πρωκτός ανδρών τε και γυναικών, πέραν των υπολειμμάτων κοπράνων που ενδεχομένως υπάρχουν στο απευθυσμένο. Γι' αυτό το πρωκτικό σεξ -είτε μιλάμε για ομοφυλόφιλους είτε μιλάμε για ετεροφυλόφιλους- απαιτεί μεγάλη προσοχή στην ατομική υγιεινή (να πλένεται επισταμένως δηλαδή) προ και μετά, καθώς και προφυλακτικό απαραιτήτως. (ξέρω ότι είναι κάπως μλπιάξ η φάση, αλλά εσύ ρώτησες
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
ε ναι, αυτο λέω, βοθρολύματαΝαύτης έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:36Εχμμμ...δεν ξέρω πώς να το πω κομιλφό τώρα, αλλά να...όπως εκκρίνει υγρά το αιδοίο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, εκκρίνει και ο πρωκτός ανδρών τε και γυναικών, πέραν των υπολειμμάτων κοπράνων που ενδεχομένως υπάρχουν στο απευθυσμένο. Γι' αυτό το πρωκτικό σεξ -είτε μιλάμε για ομοφυλόφιλους είτε μιλάμε για ετεροφυλόφιλους- απαιτεί μεγάλη προσοχή στην ατομική υγιεινή (να πλένεται επισταμένως δηλαδή) προ και μετά, καθώς και προφυλακτικό απαραιτήτως. (ξέρω ότι είναι κάπως μλπιάξ η φάση, αλλά εσύ ρώτησες)
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Έλα τώρα, δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των γκέι τα κονδυλώματα.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:33Επειδή τυγχάνει να έχω εργαλειοδοτρια χειρουργικού σύντροφο, θα σου πω ότι σε όσα χειρουργεία για κονδυλώματα έχει λάβει μέρος, ήταν όλοι γκεη.Ναύτης έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:01Τι μαλακίες γράφεις, ρε μαν;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Σεπ 2024, 12:52
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 441 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 25 Απαντήσεις