Niki έγραψε: 18 Σεπ 2024, 14:47
Chilloutbuddy έγραψε: 18 Σεπ 2024, 14:33
Κεφαλογιάννη: Η Eλλάδα να καθιερωθεί ως φιλικός τουριστικός προορισμός για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα
Η Ελλάδα φιλικός προορισμός
Νταξ, πρώτος εγώ τους κράζω τους δικαιωματιστές και τους ξυπνητούς γιατί καθοδηγούνται από διάφορα κομπλεξικά φασιστόμουτρα, αλλά στην Ελλάδα συγκεκριμένα μάλλον χρειάζεται μια ενεσούλα ξυπνητίλας να έρθει λίγο στα ίσα της. Κακά τα ψέμματα είμαστε κι εμείς ένα είδος ρατσιστές και σεξιστές κι απόλα, τουλάχιστο να μάθουμε να το κρύβουμε λίγο καλύτερα.
Λέω "ενα είδος" γιατί οι Έλληνες είναι ειδική περίπτωση και διαφορετική απ'τους ρατσιστές της Αμερικής ή της Βόρειας Ευρώπης, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
και μόνο που η υπουργός λέει λοάτκι κοινότητα για μένα είναι σεξιστικό ρατσιστικό προκαλεί διαχωρισμό.
Τι σημαίνει διαφορετική κοινότητα με προσδιορισμό της λέξης λοάτκι;
Είναι όλοι ίσοι άνθρωποι με τις διαφορετικότητες τους.
Είτε ετερόφυλοι είτε ομοφυλόφιλοι ανάμεσα τους υπάρχουν βρωμιάρηδες και σωστοί.
Απλά οι καινούργιοι νόμοι η καινούργια επιθετική πολιτική που σκοπό έχει την αντιμετώπιση της ανισότητας ίσως η ίδια δημιουργεί πρόβλημα στις σχέσεις των ανθρώπων.
Ίσως αυτό να προσπαθούσε να πει ο Αρίστος και εγώ να μην το καταλάβαινα.
Όχι, ξυπνητοί γενικότερα (και η νομοθεσία σιγά σιγά) δεν επιδιώκουν την αντιμετώπιση της ανισότητας, το αντίθετο
Προσπαθούν να δημιουργήσουν ανισότητα υπέρ όσων κρίνουν ότι καταπιέζονται, και κάποιοι συγκεκριμένοι στις τάξεις τους προσπαθούν να δημιουργήσουν γενικότερο μπάχαλο γιατί όπως είπε και ο Μάο "Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση"
Πρόκειται για καρκίνο κανονικά, και το μόνο που θα καταφέρουν τελικά είναι να συσπειρώσουν τους ναζί με τους κυρΠαντελήδες και τότε θα γελάμε. Κι εγώ πρώτος επίσης θα συσπειρωθώ μαζί τους, γιατί είπαμε, καρκίνος.
Παρόλα αυτά, η Ελλάδα συγκεκριμένα δεν είναι καλό μέρος για να διαφέρεις με οποιονδήποτε τρόπο, πώς να το κάνουμε, και πρέπει να το καταπολεμήσουμε. Μην κρίνεις εξ ιδίων, η χώρα είναι τίγκα στους κομπλεξικούς, χώρια οι γύφτοι και οι μουσουλμάνοι που έχουν έρθει κανονικά με μηχανή του χρόνου από άλλη χιλιετία.