!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

GoBack έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:21 Κριμα,δεν θα παρεις αλλο;
δύο, λέω, αυτή τη φορά, να μοιράζεται η αγάπη

το σκέφτομαι

εσύ έχεις;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:22
Μια χαρά πάω. Όταν φτάσεις στα χρόνια μου, κι εφόσον είσαι παντρεμένη 30 χρόνια, θα καταλάβεις. Αν είσαι έξυπνη.
Αν είμαι έξυπνη θα κάνω τα στραβά μάτια σε απιστία του;
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

νύχτα έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:23 πιστεύω :102:
θα εννοούμε αλλιώς την λεξη ίσως, ή ισως κατι αλλο, οσο εχω καταλαβει εμενα παντως, αν δεν συμπαθώ καποιον δεν με αφορά στο σεξουαλικό καθόλου, εχω πονοκέφαλο.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:18
Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:14
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:03

Ναι να δουλεύει ή άλλη σα το σκύλο 10 ώρες, να γυρίσει σπίτι να μαγειρεψει να μαζέψει τα παιδιά, να τρέξει σε δραστηριότητες να ξαναγυρίσει σπίτι, να πάει και από τους γονείς λιγο φαγητό, λιγο μη χρειάζονται κανένα σούπερ μαρκετ, να γυρίσει και ο άντρας μετά από 12 ώρες δουλειας, να φαει, να κάτσει να δει τιβι με τα παιδιά οσο η γυναίκα θα μαγειρεύει, να παει να κάνει μπάνιο,να του σηκωθεί, η γυναίκα θα απλώνει πλυντήριο κατά τις 11 να πάει να κάνει ένα μπάνιο, να ξαπλώσει να ξανασηκωθει στις 6 και να είναι και καβλιάρα επειδή του σηκώθηκε του αλλουνου αλλιώς είναι κρυοκωλη ανοργασμικιά. Αιντε άιντε.
ειναι η μαιρη παναγιωταρα.
αλλα υπαρχουν και αλλες γυναικες.
Το είπε και η ΓΑΛΗ αλλά δε ξέρω γιατί το λετε το Μαιρη Παναγιωταρά. Εγώ νομίζω τα περισσότερα ζευγάρια στα 35-40 είναι κάπως έτσι. Εννοώ ζευγάρια που είναι στα μεσαία στρωματα και κάτω.
νομιζεις λαθος.

η παναγιωταρα ειναι τραγουδι, γκουγκλισε το.

τα περισσοτερα ζευγαρια πλεον δουλευουν σε ξεκουραστες δουλειες,8ωρα, οχι πλυσταριο και οικοδομη, εχουν τεχνολογια για τις οικιακες δουλειες(τις οποιες μοιραζονται), και παππουδες για τα παιδια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:23
Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:21
Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:17 Βέβαια οι άντρες έχουμε, πώς να το πω, κάπως πιο αυξημένες/επιτακτικές ανάγκες σ' αυτόν τον τομέα, οπότε οι έξυπνες γυναίκες δείχνουν μια κάποια κατανόηση σε ενδεχόμενα στραβοπατήματα.
φορα το κρανος σου, πριν το διαβασει η ναιδα.
Είναι πιτσιρίκα ακόμα, κάποια στιγμή θα καταλάβει τι της λέω.
Κάτσε βρε, κι εγώ είμαι παντρεμένη 30 χρόνια, περνάμε πολύ καλά στο σεξουαλικό κομμάτι, ακόμη κι αν υπάρχουν στιγμές που θέλουμε ο καθένας την άκρη του, αλλά....στραβοπατήματα δεν έπαιζε να κάνει γιατί θα έκανε παρέα στα ψάρια. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Πασιφάη έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:28

Κάτσε βρε, κι εγώ είμαι παντρεμένη 30 χρόνια, περνάμε πολύ καλά στο σεξουαλικό κομμάτι, ακόμη κι αν υπάρχουν στιγμές που θέλουμε ο καθένας την άκρη του, αλλά....στραβοπατήματα δεν έπαιζε να κάνει γιατί θα έκανε παρέα στα ψάρια. :lol:
Thank you my lady! Τ αυτονόητα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:12
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:06
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:03

Ναι να δουλεύει ή άλλη σα το σκύλο 10 ώρες, να γυρίσει σπίτι να μαγειρεψει να μαζέψει τα παιδιά, να τρέξει σε δραστηριότητες να ξαναγυρίσει σπίτι, να πάει και από τους γονείς λιγο φαγητό, λιγο μη χρειάζονται κανένα σούπερ μαρκετ, να γυρίσει και ο άντρας μετά από 12 ώρες δουλειας, να φαει, να κάτσει να δει τιβι με τα παιδιά οσο η γυναίκα θα μαγειρεύει, να παει να κάνει μπάνιο,να του σηκωθεί, η γυναίκα θα απλώνει πλυντήριο κατά τις 11 να πάει να κάνει ένα μπάνιο, να ξαπλώσει να ξανασηκωθει στις 6 και να είναι και καβλιάρα επειδή του σηκώθηκε του αλλουνου αλλιώς είναι κρυοκωλη ανοργασμικιά. Αιντε άιντε.
Αυτό που περιγράφεις είναι η Μαίρη Παναγιωταρά βρε Νάιδα. Ακόμη εκεί έχεις μείνει; :lol:
Όχι ΓΑΛΗ μου περιγράφω ένα μέσο ζευγάρι που πασχίζει να μεγαλώσει παιδιά με τα σημερινά δεδομένα.
Αυτά είναι γνωστά σε όλους, είτε έχουν παιδιά είτε όχι. Και η άποψη μου είναι ότι στα νέα ζευγάρια, αυτό το μοντέλο δεν παίζει πια συχνά. Μια χαρά συμμετέχουν και οι άντρες στα ζητούμενα των παιδιών.

Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις ζευγαριών που έκαναν παιδιά σε μικρή ηλικία και κάπου μεταξύ 40 και 50, που τα παιδιά "φεύγουν" από το σπίτι ή δεν χρειάζονται πλέον επιμελή φροντίδα, το ζευγάρι μένει πάλι "μόνο στο σπίτι". Ποια ακριβώς είναι η διαφορά του συγκεκριμένου ζευγαριού από ένα συνομήλικο ζευγάρι που συμβιώνει επί χρόνια χωρίς παιδιά;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Beria έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:24 Κανόνισε εσύ να συνεχίσεις να να γράφεις χωρίς τόνους και άσε το νήμα των Πανθήρων
Σκέφτομαι οτι τώρα που θα πάμε στο νήμα με τους Πάνθηρες να λέμε τί σκεφτόμαστε, θα βάζω τόνους, μια νέα αρχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 29 Ιούλ 2024, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

νύχτα έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:25
GoBack έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:21 Κριμα,δεν θα παρεις αλλο;
δύο, λέω, αυτή τη φορά, να μοιράζεται η αγάπη

το σκέφτομαι

εσύ έχεις;
Τα συμπαθω τα ζωακια αλλα δεν ειμαι εγω για τετοιες ευθυνες.Θα υιοθετησω το δευτερο το δικο σου εξ αποστασεως.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:29
Ε μα ρε μάνα μου κάπου. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:26
Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:22
Μια χαρά πάω. Όταν φτάσεις στα χρόνια μου, κι εφόσον είσαι παντρεμένη 30 χρόνια, θα καταλάβεις. Αν είσαι έξυπνη.
Αν είμαι έξυπνη θα κάνω τα στραβά μάτια σε απιστία του;
Βρε πουλάκι μου, αν εσύ μετά από 20-30 χρόνια γάμου έχεις χάσει την ερωτική επιθυμία, αλλά έχεις βρει έναν καλό σύντροφο στη ζωή σου που εξακολουθεί να έχει ερωτικές ορμές, δεν το βρίσκεις λιγάκι εγωιστικό να του επιβάλλεις να μονάσει κι εκείνος; Ε, προκειμένου να μην πάθει καμιά προστατίτιδα ο καψερός κάνεις που και που τα στραβά μάτια, υπό την προϋπόθεση ότι είναι διακριτικός και δεν ξεπέφτει σε γεροντοκαψούρες.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Μιλάμε για την περίπτωση που η γυναίκα έχει χάσει την ερωτική επιθυμία.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

enaon έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:27 θα εννοούμε αλλιώς την λεξη ίσως, ή ισως κατι αλλο, οσο εχω καταλαβει εμενα παντως, αν δεν συμπαθώ καποιον δεν με αφορά στο σεξουαλικό καθόλου, εχω πονοκέφαλο.
το ξανασκέφτηκα και νομίζω καταλαβαίνω τί εννοείς,
μου φάνηκε απλώς περίεργο γιατί το θεωρώ πολύ απλοϊκό

υπό αυτή την έννοια, σίγουρα δεν θα ήταν προυπόθεση να
αντιπαθείς κάποιον, και ναι, συμφωνώ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:29
Νομίζεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:29
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:12
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:06

Αυτό που περιγράφεις είναι η Μαίρη Παναγιωταρά βρε Νάιδα. Ακόμη εκεί έχεις μείνει; :lol:
Όχι ΓΑΛΗ μου περιγράφω ένα μέσο ζευγάρι που πασχίζει να μεγαλώσει παιδιά με τα σημερινά δεδομένα.
Αυτά είναι γνωστά σε όλους, είτε έχουν παιδιά είτε όχι. Και η άποψη μου είναι ότι στα νέα ζευγάρια, αυτό το μοντέλο δεν παίζει πια συχνά. Μια χαρά συμμετέχουν και οι άντρες στα ζητούμενα των παιδιών.

Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις ζευγαριών που έκαναν παιδιά σε μικρή ηλικία και κάπου μεταξύ 40 και 50, που τα παιδιά "φεύγουν" από το σπίτι ή δεν χρειάζονται πλέον επιμελή φροντίδα, το ζευγάρι μένει πάλι "μόνο στο σπίτι". Ποια ακριβώς είναι η διαφορά του συγκεκριμένου ζευγαριού από ένα συνομήλικο ζευγάρι που συμβιώνει επί χρόνια χωρίς παιδιά;
Η κούραση και οι εννοιες. Βέβαια σίγουρα είναι σε καλυτερη μοίρα από το ζευγάρι που σε αυτές τις ηλικίες τρεχουν ακόμα με τα παιδια. Σε αυτό που λες έχεις δίκιο, τα νεα ζευγάρια έχουν πολύ περισσότερη συμμετοχή οι μπαμπάδες αλλά και πάλι ο φόρτος πέφτει στη γυναίκα ειδικά αν ο άντρας δουλεύει περισσότερες ώρες για να είναι πιο άνετοι .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”