Σε πολλά ζώα υπάρχουν, ζευγάρια μέχρι να πεθάνει το ένα.GoBack έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:07Ναι καπως ετσι,δεν ειναι χαραγμενο στο dna ολων μας αυτο;Υπαρχουν στ αληθεια μονογαμικοι και δεν ειναι κοινωνικο κατασκευασμα;νύχτα έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:02"ο σκοπός επετεύχθη", ονομάζεται αυτό, όχι βαρεμάραGoBack έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:59 Δεν ειναι ακριβως βαρεμαρα με την κυριολεκτικη εννοια,σπρωχνεις αλλα δεν βρισκεις καποιο νοημα σε αυτο.
κοινώς, τον/την κατακτήσαμε, πάμε γι άλλα
αυτό μου είπε το σαΐνι-αμαζόνα με μια ανάσα λίγων δευτερολέπτων έξω απ΄το νερό![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Ε καλά δεν συμβαίνει πάντα έτσι, στερεοτυπικά. Εγώ, ας πούμε, είμαι παντρεμένος με τη γυναίκα μου 30 χρόνια, όσο να πεις κάπου ξεθωριάζει το σεξουαλικό πάθος -χωρίς να εξαφανίζεται εντελώς- κι από ένα σημείο και μετά γίνεσαι περισσότερο φίλος/ σύντροφός με τον άλλον παρά εραστής. Βέβαια οι άντρες έχουμε, πώς να το πω, κάπως πιο αυξημένες/επιτακτικές ανάγκες σ' αυτόν τον τομέα, οπότε οι έξυπνες γυναίκες δείχνουν μια κάποια κατανόηση σε ενδεχόμενα στραβοπατήματα.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:10ΑκριβώςΝαύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:00Ναι, συνήθως έτσι συμβαίνει γιατί, όπως έγραψες, οι γυναίκες πέρα από τη δουλειά τραβάνε και τα μεγαλύτερα ζόρια στο σπίτι λόγω οικογένειας, οπότε από ένα σημείο κι έπειτα πού να βρουν κέφι για φίκι-φίκι.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:57
Καλα ναι η εμμηνόπαυση είναι ορόσημο. Αλλά και πριν, άλλη συχνότητα και διάθεση έχει ο άντρας και άλλη η γυναίκα. Γενικά υπάρχει πολύ παράπονο από τους άντρες σε αυτό το θέμα. Από τη δική μου παρατήση τουλάχιστον. Μη γενικεύω.συν ότι βλέπει ο άντρας την απομάκρυνση και αντί να εστιάσει στο γιατί μουλαρώνει ότι δεν τον θέλει και θίγεται ο εγωισμός(δικαίως με τον τρόπο που το βιώνει) και έρχεται η απόσταση, η ρουτίνα, οι 2-3 φορές το μήνα, τα παραπονα του άντρας ότι δεν του κάθεται, τα παραπονα της γυναίκας ότι είναι στη κοσμαρα του και έρχεται και η κλιμακτηριος και έρχονται και οι πρόωρες εκσπερματώσεις και οι χαλαρες στυσεις και παλεύουν με τον εαυτό τους και το γήρας ο καθένας μοναχός του από εγωισμό.
Δεν μετριέται εκεί το έργο νομίζω...Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:03Ναι να δουλεύει ή άλλη σα το σκύλο 10 ώρες, να γυρίσει σπίτι να μαγειρεψει να μαζέψει τα παιδιά, να τρέξει σε δραστηριότητες να ξαναγυρίσει σπίτι, να πάει και από τους γονείς λιγο φαγητό, λιγο μη χρειάζονται κανένα σούπερ μαρκετ, να γυρίσει και ο άντρας μετά από 12 ώρες δουλειας, να φαει, να κάτσει να δει τιβι με τα παιδιά οσο η γυναίκα θα μαγειρεύει, να παει να κάνει μπάνιο,να του σηκωθεί, η γυναίκα θα απλώνει πλυντήριο κατά τις 11 να πάει να κάνει ένα μπάνιο, να ξαπλώσει να ξανασηκωθει στις 6 και να είναι και καβλιάρα επειδή του σηκώθηκε του αλλουνου αλλιώς είναι κρυοκωλη ανοργασμικιά. Αιντε άιντε.Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:56αυτα κοπελα μου δεν αφορουν τις κανονικες καβλιαρες γυναικες, αφορουν κρυοκωλες ανοργασμικες που χρησιμοποιουν το σεξ μονο για να τυλιξουν γαμπρο και μετα τελος.νύχτα έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:35
εξυπακούεται ότι από μόνο του δε λέει τίποτα, σαφέστατα
και μετά τον γάμο τί αλλάζει στο πακέτο;
και ποιά η διαφορά μιας πολύχρονης σχέσης με τον γάμο;
διακοπές επιτέλους, μετά το πρώτο 48ωρο που η μαίρη έχει λιώσει στον ύπνο γυμνή, με το πέλαγο για φόντο, χορτάτη από ξεκούραση, φαί, ηρεμία...κινητό χωρίς σήμα...
κοιτάει τον τύπο δίπλα της ...και σκέφτεται...
α) "θα γούσταρα τώρα με τρέλα να μου ρίξεις κι ένα καλό γαμήσι αγάπη μου"...
β) τώρα πρέπει να κάτσω να με γαμήσει κι όλας "αλλα δεν βρισκω καποιο νοημα σε αυτο"
- Fata_Morgana
Το είπε και η ΓΑΛΗ αλλά δε ξέρω γιατί το λετε το Μαιρη Παναγιωταρά. Εγώ νομίζω τα περισσότερα ζευγάρια στα 35-40 είναι κάπως έτσι. Εννοώ ζευγάρια που είναι στα μεσαία στρωματα και κάτω.Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:14ειναι η μαιρη παναγιωταρα.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:03Ναι να δουλεύει ή άλλη σα το σκύλο 10 ώρες, να γυρίσει σπίτι να μαγειρεψει να μαζέψει τα παιδιά, να τρέξει σε δραστηριότητες να ξαναγυρίσει σπίτι, να πάει και από τους γονείς λιγο φαγητό, λιγο μη χρειάζονται κανένα σούπερ μαρκετ, να γυρίσει και ο άντρας μετά από 12 ώρες δουλειας, να φαει, να κάτσει να δει τιβι με τα παιδιά οσο η γυναίκα θα μαγειρεύει, να παει να κάνει μπάνιο,να του σηκωθεί, η γυναίκα θα απλώνει πλυντήριο κατά τις 11 να πάει να κάνει ένα μπάνιο, να ξαπλώσει να ξανασηκωθει στις 6 και να είναι και καβλιάρα επειδή του σηκώθηκε του αλλουνου αλλιώς είναι κρυοκωλη ανοργασμικιά. Αιντε άιντε.Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:56
αυτα κοπελα μου δεν αφορουν τις κανονικες καβλιαρες γυναικες, αφορουν κρυοκωλες ανοργασμικες που χρησιμοποιουν το σεξ μονο για να τυλιξουν γαμπρο και μετα τελος.
αλλα υπαρχουν και αλλες γυναικες.
- Fata_Morgana
Η Μαιρη Παναγιωταρά και εδώ;student έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:18Δεν μετριέται εκεί το έργο νομίζω...Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:03Ναι να δουλεύει ή άλλη σα το σκύλο 10 ώρες, να γυρίσει σπίτι να μαγειρεψει να μαζέψει τα παιδιά, να τρέξει σε δραστηριότητες να ξαναγυρίσει σπίτι, να πάει και από τους γονείς λιγο φαγητό, λιγο μη χρειάζονται κανένα σούπερ μαρκετ, να γυρίσει και ο άντρας μετά από 12 ώρες δουλειας, να φαει, να κάτσει να δει τιβι με τα παιδιά οσο η γυναίκα θα μαγειρεύει, να παει να κάνει μπάνιο,να του σηκωθεί, η γυναίκα θα απλώνει πλυντήριο κατά τις 11 να πάει να κάνει ένα μπάνιο, να ξαπλώσει να ξανασηκωθει στις 6 και να είναι και καβλιάρα επειδή του σηκώθηκε του αλλουνου αλλιώς είναι κρυοκωλη ανοργασμικιά. Αιντε άιντε.Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:56
αυτα κοπελα μου δεν αφορουν τις κανονικες καβλιαρες γυναικες, αφορουν κρυοκωλες ανοργασμικες που χρησιμοποιουν το σεξ μονο για να τυλιξουν γαμπρο και μετα τελος.
διακοπές επιτέλους, μετά το πρώτο 48ωρο που η μαίρη έχει λιώσει στον ύπνο γυμνή, με το πέλαγο για φόντο, χορτάτη από ξεκούραση, φαί, ηρεμία...κινητό χωρίς σήμα...
κοιτάει τον τύπο δίπλα της ...και σκέφτεται...
α) "θα γούσταρα τώρα με τρέλα να μου ρίξεις κι ένα καλό γαμήσι αγάπη μου"...
β) τώρα πρέπει να κάτσω να με γαμήσει κι όλας "αλλα δεν βρισκω καποιο νοημα σε αυτο"
- Fata_Morgana
Συγνώμη αλλάΝαύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:17Ε καλά δεν συμβαίνει πάντα έτσι, στερεοτυπικά. Εγώ, ας πούμε, είμαι παντρεμένος με τη γυναίκα μου 30 χρόνια, όσο να πεις κάπου ξεθωριάζει το σεξουαλικό πάθος -χωρίς να εξαφανίζεται εντελώς- κι από ένα σημείο και μετά γίνεσαι περισσότερο φίλος/ σύντροφός με τον άλλον παρά εραστής. Βέβαια οι άντρες έχουμε, πώς να το πω, κάπως πιο αυξημένες/επιτακτικές ανάγκες σ' αυτόν τον τομέα, οπότε οι έξυπνες γυναίκες δείχνουν μια κάποια κατανόηση σε ενδεχόμενα στραβοπατήματα.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:10ΑκριβώςΝαύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:00
Ναι, συνήθως έτσι συμβαίνει γιατί, όπως έγραψες, οι γυναίκες πέρα από τη δουλειά τραβάνε και τα μεγαλύτερα ζόρια στο σπίτι λόγω οικογένειας, οπότε από ένα σημείο κι έπειτα πού να βρουν κέφι για φίκι-φίκι.συν ότι βλέπει ο άντρας την απομάκρυνση και αντί να εστιάσει στο γιατί μουλαρώνει ότι δεν τον θέλει και θίγεται ο εγωισμός(δικαίως με τον τρόπο που το βιώνει) και έρχεται η απόσταση, η ρουτίνα, οι 2-3 φορές το μήνα, τα παραπονα του άντρας ότι δεν του κάθεται, τα παραπονα της γυναίκας ότι είναι στη κοσμαρα του και έρχεται και η κλιμακτηριος και έρχονται και οι πρόωρες εκσπερματώσεις και οι χαλαρες στυσεις και παλεύουν με τον εαυτό τους και το γήρας ο καθένας μοναχός του από εγωισμό.
Πας καλά;
κόκαλα εχει το κουμπακι του ξεκλειδώματος στο αλλο νημα;Beria έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:17 Ρε σεις, εδώ καταρρέουν τα θεμέλια του οικοδομήματος, υπάρχουν χρήστες με δύο προφίλ, κάποιοι το ξέρατε κι εσείς συζητάτε για τον ερωτισμό στο ζευγάρι;
Κριμα,δεν θα παρεις αλλο;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πού το θυμήθηκες τώρα αυτό;
Κρύωσε τόσον καιρό στη μαύρη τρύπα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
φορα το κρανος σου, πριν το διαβασει η ναιδα.Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:17 Βέβαια οι άντρες έχουμε, πώς να το πω, κάπως πιο αυξημένες/επιτακτικές ανάγκες σ' αυτόν τον τομέα, οπότε οι έξυπνες γυναίκες δείχνουν μια κάποια κατανόηση σε ενδεχόμενα στραβοπατήματα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μια χαρά πάω. Όταν φτάσεις στα χρόνια μου, κι εφόσον είσαι παντρεμένη 30 χρόνια, θα καταλάβεις. Αν είσαι έξυπνη.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:19Συγνώμη αλλάΝαύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:17Ε καλά δεν συμβαίνει πάντα έτσι, στερεοτυπικά. Εγώ, ας πούμε, είμαι παντρεμένος με τη γυναίκα μου 30 χρόνια, όσο να πεις κάπου ξεθωριάζει το σεξουαλικό πάθος -χωρίς να εξαφανίζεται εντελώς- κι από ένα σημείο και μετά γίνεσαι περισσότερο φίλος/ σύντροφός με τον άλλον παρά εραστής. Βέβαια οι άντρες έχουμε, πώς να το πω, κάπως πιο αυξημένες/επιτακτικές ανάγκες σ' αυτόν τον τομέα, οπότε οι έξυπνες γυναίκες δείχνουν μια κάποια κατανόηση σε ενδεχόμενα στραβοπατήματα.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:10
Ακριβώςσυν ότι βλέπει ο άντρας την απομάκρυνση και αντί να εστιάσει στο γιατί μουλαρώνει ότι δεν τον θέλει και θίγεται ο εγωισμός(δικαίως με τον τρόπο που το βιώνει) και έρχεται η απόσταση, η ρουτίνα, οι 2-3 φορές το μήνα, τα παραπονα του άντρας ότι δεν του κάθεται, τα παραπονα της γυναίκας ότι είναι στη κοσμαρα του και έρχεται και η κλιμακτηριος και έρχονται και οι πρόωρες εκσπερματώσεις και οι χαλαρες στυσεις και παλεύουν με τον εαυτό τους και το γήρας ο καθένας μοναχός του από εγωισμό.
![]()
Πας καλά;
εχει ενα ωραιο νημα με πανθηρες που δεν γραφει κανεις, ξεχασμενο απο τον χρόνο, να παμε εκει να λεμε τι σκεφτόμαστε μεχρι να το ανοιξεις;
Είναι πιτσιρίκα ακόμα, κάποια στιγμή θα καταλάβει τι της λέω.Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:21φορα το κρανος σου, πριν το διαβασει η ναιδα.Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:17 Βέβαια οι άντρες έχουμε, πώς να το πω, κάπως πιο αυξημένες/επιτακτικές ανάγκες σ' αυτόν τον τομέα, οπότε οι έξυπνες γυναίκες δείχνουν μια κάποια κατανόηση σε ενδεχόμενα στραβοπατήματα.
ουδέποτε υπήρξε η συμπάθεια προϋπόθεση για καλή ερωτική ή έστω σεξουαλική επαφήenaon έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:16 προυπόθεση να συμπαθεις εστω τον αλλον, να θες το καλό του, ασχετα αν του κανεις κακο κλπ, η πρόθεση μετράει.
πιστεύω
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Κανόνισε εσύ να συνεχίσεις να να γράφεις χωρίς τόνους και άσε το νήμα των Πανθήρων
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.