δύο, λέω, αυτή τη φορά, να μοιράζεται η αγάπη
το σκέφτομαι
εσύ έχεις;
δύο, λέω, αυτή τη φορά, να μοιράζεται η αγάπη
Αν είμαι έξυπνη θα κάνω τα στραβά μάτια σε απιστία του;Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:22
Μια χαρά πάω. Όταν φτάσεις στα χρόνια μου, κι εφόσον είσαι παντρεμένη 30 χρόνια, θα καταλάβεις. Αν είσαι έξυπνη.
θα εννοούμε αλλιώς την λεξη ίσως, ή ισως κατι αλλο, οσο εχω καταλαβει εμενα παντως, αν δεν συμπαθώ καποιον δεν με αφορά στο σεξουαλικό καθόλου, εχω πονοκέφαλο.
νομιζεις λαθος.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:18Το είπε και η ΓΑΛΗ αλλά δε ξέρω γιατί το λετε το Μαιρη Παναγιωταρά. Εγώ νομίζω τα περισσότερα ζευγάρια στα 35-40 είναι κάπως έτσι. Εννοώ ζευγάρια που είναι στα μεσαία στρωματα και κάτω.Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:14ειναι η μαιρη παναγιωταρα.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:03
Ναι να δουλεύει ή άλλη σα το σκύλο 10 ώρες, να γυρίσει σπίτι να μαγειρεψει να μαζέψει τα παιδιά, να τρέξει σε δραστηριότητες να ξαναγυρίσει σπίτι, να πάει και από τους γονείς λιγο φαγητό, λιγο μη χρειάζονται κανένα σούπερ μαρκετ, να γυρίσει και ο άντρας μετά από 12 ώρες δουλειας, να φαει, να κάτσει να δει τιβι με τα παιδιά οσο η γυναίκα θα μαγειρεύει, να παει να κάνει μπάνιο,να του σηκωθεί, η γυναίκα θα απλώνει πλυντήριο κατά τις 11 να πάει να κάνει ένα μπάνιο, να ξαπλώσει να ξανασηκωθει στις 6 και να είναι και καβλιάρα επειδή του σηκώθηκε του αλλουνου αλλιώς είναι κρυοκωλη ανοργασμικιά. Αιντε άιντε.
αλλα υπαρχουν και αλλες γυναικες.
Κάτσε βρε, κι εγώ είμαι παντρεμένη 30 χρόνια, περνάμε πολύ καλά στο σεξουαλικό κομμάτι, ακόμη κι αν υπάρχουν στιγμές που θέλουμε ο καθένας την άκρη του, αλλά....στραβοπατήματα δεν έπαιζε να κάνει γιατί θα έκανε παρέα στα ψάρια.Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:23Είναι πιτσιρίκα ακόμα, κάποια στιγμή θα καταλάβει τι της λέω.Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:21φορα το κρανος σου, πριν το διαβασει η ναιδα.Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:17 Βέβαια οι άντρες έχουμε, πώς να το πω, κάπως πιο αυξημένες/επιτακτικές ανάγκες σ' αυτόν τον τομέα, οπότε οι έξυπνες γυναίκες δείχνουν μια κάποια κατανόηση σε ενδεχόμενα στραβοπατήματα.
Thank you my lady! Τ αυτονόητα.Πασιφάη έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:28Κάτσε βρε, κι εγώ είμαι παντρεμένη 30 χρόνια, περνάμε πολύ καλά στο σεξουαλικό κομμάτι, ακόμη κι αν υπάρχουν στιγμές που θέλουμε ο καθένας την άκρη του, αλλά....στραβοπατήματα δεν έπαιζε να κάνει γιατί θα έκανε παρέα στα ψάρια.![]()
Αυτά είναι γνωστά σε όλους, είτε έχουν παιδιά είτε όχι. Και η άποψη μου είναι ότι στα νέα ζευγάρια, αυτό το μοντέλο δεν παίζει πια συχνά. Μια χαρά συμμετέχουν και οι άντρες στα ζητούμενα των παιδιών.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:12Όχι ΓΑΛΗ μου περιγράφω ένα μέσο ζευγάρι που πασχίζει να μεγαλώσει παιδιά με τα σημερινά δεδομένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:06Αυτό που περιγράφεις είναι η Μαίρη Παναγιωταρά βρε Νάιδα. Ακόμη εκεί έχεις μείνει;Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:03
Ναι να δουλεύει ή άλλη σα το σκύλο 10 ώρες, να γυρίσει σπίτι να μαγειρεψει να μαζέψει τα παιδιά, να τρέξει σε δραστηριότητες να ξαναγυρίσει σπίτι, να πάει και από τους γονείς λιγο φαγητό, λιγο μη χρειάζονται κανένα σούπερ μαρκετ, να γυρίσει και ο άντρας μετά από 12 ώρες δουλειας, να φαει, να κάτσει να δει τιβι με τα παιδιά οσο η γυναίκα θα μαγειρεύει, να παει να κάνει μπάνιο,να του σηκωθεί, η γυναίκα θα απλώνει πλυντήριο κατά τις 11 να πάει να κάνει ένα μπάνιο, να ξαπλώσει να ξανασηκωθει στις 6 και να είναι και καβλιάρα επειδή του σηκώθηκε του αλλουνου αλλιώς είναι κρυοκωλη ανοργασμικιά. Αιντε άιντε.![]()
Σκέφτομαι οτι τώρα που θα πάμε στο νήμα με τους Πάνθηρες να λέμε τί σκεφτόμαστε, θα βάζω τόνους, μια νέα αρχή.Beria έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:24 Κανόνισε εσύ να συνεχίσεις να να γράφεις χωρίς τόνους και άσε το νήμα των Πανθήρων
Τα συμπαθω τα ζωακια αλλα δεν ειμαι εγω για τετοιες ευθυνες.Θα υιοθετησω το δευτερο το δικο σου εξ αποστασεως.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ε μα ρε μάνα μου κάπου.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:29Thank you my lady! Τ αυτονόητα.Πασιφάη έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:28Κάτσε βρε, κι εγώ είμαι παντρεμένη 30 χρόνια, περνάμε πολύ καλά στο σεξουαλικό κομμάτι, ακόμη κι αν υπάρχουν στιγμές που θέλουμε ο καθένας την άκρη του, αλλά....στραβοπατήματα δεν έπαιζε να κάνει γιατί θα έκανε παρέα στα ψάρια.![]()
Βρε πουλάκι μου, αν εσύ μετά από 20-30 χρόνια γάμου έχεις χάσει την ερωτική επιθυμία, αλλά έχεις βρει έναν καλό σύντροφο στη ζωή σου που εξακολουθεί να έχει ερωτικές ορμές, δεν το βρίσκεις λιγάκι εγωιστικό να του επιβάλλεις να μονάσει κι εκείνος; Ε, προκειμένου να μην πάθει καμιά προστατίτιδα ο καψερός κάνεις που και που τα στραβά μάτια, υπό την προϋπόθεση ότι είναι διακριτικός και δεν ξεπέφτει σε γεροντοκαψούρες.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:26Αν είμαι έξυπνη θα κάνω τα στραβά μάτια σε απιστία του;Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:22
Μια χαρά πάω. Όταν φτάσεις στα χρόνια μου, κι εφόσον είσαι παντρεμένη 30 χρόνια, θα καταλάβεις. Αν είσαι έξυπνη.
Μιλάμε για την περίπτωση που η γυναίκα έχει χάσει την ερωτική επιθυμία.Πασιφάη έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:28Κάτσε βρε, κι εγώ είμαι παντρεμένη 30 χρόνια, περνάμε πολύ καλά στο σεξουαλικό κομμάτι, ακόμη κι αν υπάρχουν στιγμές που θέλουμε ο καθένας την άκρη του, αλλά....στραβοπατήματα δεν έπαιζε να κάνει γιατί θα έκανε παρέα στα ψάρια.![]()
το ξανασκέφτηκα και νομίζω καταλαβαίνω τί εννοείς,enaon έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:27 θα εννοούμε αλλιώς την λεξη ίσως, ή ισως κατι αλλο, οσο εχω καταλαβει εμενα παντως, αν δεν συμπαθώ καποιον δεν με αφορά στο σεξουαλικό καθόλου, εχω πονοκέφαλο.
Νομίζεις.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:29Thank you my lady! Τ αυτονόητα.Πασιφάη έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:28Κάτσε βρε, κι εγώ είμαι παντρεμένη 30 χρόνια, περνάμε πολύ καλά στο σεξουαλικό κομμάτι, ακόμη κι αν υπάρχουν στιγμές που θέλουμε ο καθένας την άκρη του, αλλά....στραβοπατήματα δεν έπαιζε να κάνει γιατί θα έκανε παρέα στα ψάρια.![]()
Η κούραση και οι εννοιες. Βέβαια σίγουρα είναι σε καλυτερη μοίρα από το ζευγάρι που σε αυτές τις ηλικίες τρεχουν ακόμα με τα παιδια. Σε αυτό που λες έχεις δίκιο, τα νεα ζευγάρια έχουν πολύ περισσότερη συμμετοχή οι μπαμπάδες αλλά και πάλι ο φόρτος πέφτει στη γυναίκα ειδικά αν ο άντρας δουλεύει περισσότερες ώρες για να είναι πιο άνετοι .ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:29Αυτά είναι γνωστά σε όλους, είτε έχουν παιδιά είτε όχι. Και η άποψη μου είναι ότι στα νέα ζευγάρια, αυτό το μοντέλο δεν παίζει πια συχνά. Μια χαρά συμμετέχουν και οι άντρες στα ζητούμενα των παιδιών.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:12Όχι ΓΑΛΗ μου περιγράφω ένα μέσο ζευγάρι που πασχίζει να μεγαλώσει παιδιά με τα σημερινά δεδομένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:06
Αυτό που περιγράφεις είναι η Μαίρη Παναγιωταρά βρε Νάιδα. Ακόμη εκεί έχεις μείνει;![]()
Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις ζευγαριών που έκαναν παιδιά σε μικρή ηλικία και κάπου μεταξύ 40 και 50, που τα παιδιά "φεύγουν" από το σπίτι ή δεν χρειάζονται πλέον επιμελή φροντίδα, το ζευγάρι μένει πάλι "μόνο στο σπίτι". Ποια ακριβώς είναι η διαφορά του συγκεκριμένου ζευγαριού από ένα συνομήλικο ζευγάρι που συμβιώνει επί χρόνια χωρίς παιδιά;