!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
gassim

Re: Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 20:32
gassim έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 20:29
Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 19:48
Είμαι βέβαιος ότι θα κάνουν και κανονικές εντός του 2024. Το διαβάσαμε μαζί στα μίντια. Το είπαν και οι υπουργοί. Τους πιστεύω. Οπότε έκλεισα εισιτήριο καλού κακού.
Και αν δεν γίνουν το 2024 και γίνουν το 25 ή το 27 ή και ποτέ θα δικαιωθείς θα νιώσεις καλά. Το έχω καταλάβει το κονσεπτ, απ' όπου αντλεί χαρά ο καθένας καλό είναι.
Βασικά το πήρες ανάποδα. Εκεί στο 2050 θα αισθανθείς δικαιωμένος ότι τελικά έγιναν πτήσεις και δικαιώθηκες.
Σε τι να δικαιωθώ μωρέ, το μόνο που έχω πει είναι ότι ξεκίνησαν δοκιμαστικές πτήσεις. Που όντως ξεκίνησαν.
Τώρα από εκεί και πέρα ούτε που ξέρω σε τι χρησιμεύουν τα υδροπλάνα.
Άβαταρ μέλους
gassim

Re: Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 20:33 Εκεί και στο ελληνικό.
Το μυαλό σου δημιουργεί κόντρες και αντιπαραθέσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Να το προσέξεις.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

gassim έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 20:47
Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 20:33 Εκεί και στο ελληνικό.
Το μυαλό σου δημιουργεί κόντρες και αντιπαραθέσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Να το προσέξεις.
Καλά, ηρέμησε. Εσύ με παρέθεσες. Εσένα σε τρώει ο κώλος σου να μου την πεις. Εσύ ιδρώνεις. Βρες κάποια ασχολία. Μπορεί να σε βοηθήσει.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

gassim έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 20:41
Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 20:32
gassim έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 20:29

Και αν δεν γίνουν το 2024 και γίνουν το 25 ή το 27 ή και ποτέ θα δικαιωθείς θα νιώσεις καλά. Το έχω καταλάβει το κονσεπτ, απ' όπου αντλεί χαρά ο καθένας καλό είναι.
Βασικά το πήρες ανάποδα. Εκεί στο 2050 θα αισθανθείς δικαιωμένος ότι τελικά έγιναν πτήσεις και δικαιώθηκες.
Σε τι να δικαιωθώ μωρέ, το μόνο που έχω πει είναι ότι ξεκίνησαν δοκιμαστικές πτήσεις. Που όντως ξεκίνησαν.
Τώρα από εκεί και πέρα ούτε που ξέρω σε τι χρησιμεύουν τα υδροπλάνα.
Όπισθεν ολοταχώς...
:giggle:
Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd »

Επίσης πάνω σε αυτό που γράφει ο gassim, να πω εδώ ότι μιλάνε όλοι ότι δεν παράγουμε, γι'αυτό και οι χαμηλοί μισθοί κλπ.
Σκεφτείτε λίγο τι μπορούμε να παράξουμε που να μπορεί να ανταγωνιστεί εξαγωγικά μιλώντας, χώρες με δεκαετίες εμπειρίας;
Κλιματιστικά; Αυτοκίνητα; Κινητά;
Τι;

Οι καλοί μισθοί έρχονται οταν μπορεί ο υποψήφιος εργαζόμενος να επενδύσει στον εαυτό του για να μπορεί να έχει τα skills να προσληφθεί κάπου όπου δεν θα είναι εύκολα αντικαταστάσιμος ή όταν το κράτος μέσω συλλογικών συμβάσεων αυξάνει τους κατώτατους,(αλλά φτου κακά αυτά είναι κομμουνιστικά, του Διαό... εεε του Στάλιν πράματα).

Το να δουλεύεις σε μια γραμμή παραγωγής σε εργοστάσιο αυτοκινήτων πχ, δε σημαίνει ότι θα καθαρίζεις απαραίτητα χιλιάρικο στο 8ωρο.
Εύκολα φεύγεις ή σε φεύγουν, και εύκολα έρχεται κάποιος άλλος στη θέση σου...
Ενώ πχ ο AI data analyst ή programmer, δουλειές πχ peak industry, φεύγει ενίοτε μόνος του γιατί τον βρήκαν πχ στο LinkedIn, και του έκαναν πρόταση με νέο starting wage 2-3 κατοσταρικάκια πάνω από τον τωρινό του.
Δεν είναι το ίδιο...
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

OANNHSEA έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 18:35
Frappezitis έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 16:56 Ολοι αυτοί οι νεοφιλελερες της δεξιας που σας λένε να κάνετε οικονομία, να μην πηγαίνετε διακοπές, να μην βάζετε το κλιματιστικό, να προσέχετε με τις σπατάλες του νερού, κτλ. δεν χρειάζεται να κάνουν οικονομία. και βασικά επειδή τους πληρώνετε εσείς.
Προφανώς είσαι μικρός στην ηλικία και δεν ξέρεις ότι το ίδιο έλεγαν και τα σκατά του πασόκ επί 8ετίας...

.
Στο μεταξύ το πασοκ

Εικόνα

Εικόνα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Beria έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 23:23
OANNHSEA έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 18:35
Frappezitis έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 16:56 Ολοι αυτοί οι νεοφιλελερες της δεξιας που σας λένε να κάνετε οικονομία, να μην πηγαίνετε διακοπές, να μην βάζετε το κλιματιστικό, να προσέχετε με τις σπατάλες του νερού, κτλ. δεν χρειάζεται να κάνουν οικονομία. και βασικά επειδή τους πληρώνετε εσείς.
Προφανώς είσαι μικρός στην ηλικία και δεν ξέρεις ότι το ίδιο έλεγαν και τα σκατά του πασόκ επί 8ετίας...

.
Στο μεταξύ το πασοκ

Εικόνα

Εικόνα

Αυτό ήταν επί κυβέρνησης του Κουλουρτζή...
Μην μπλέκουμε τα θέματα...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Fata_Morgana έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 12:33
Ασέβαστος έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 22:23
Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:59

Βασικά ναι μπορεί να πάρει την άδεια του οπότε θέλει εφοσον την αιτηθεί κάποιο διάστημα πριν.
δηλαδη ο χασαπης μπορει να ζητησει αδεια μεγαλη βδομαδα;
Ναι μπορεί. Αν το ζητήσει 1 μήνα πριν, μπορεί.
επαναδιατυπωνω. ενταξει, μπορει να ζητησει.

εχει πανω απο 0.000001 πιθανοτητες να παρει;

θα επρεπε να παρει;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

exiledd έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 22:55 Επίσης πάνω σε αυτό που γράφει ο gassim, να πω εδώ ότι μιλάνε όλοι ότι δεν παράγουμε, γι'αυτό και οι χαμηλοί μισθοί κλπ.
Σκεφτείτε λίγο τι μπορούμε να παράξουμε που να μπορεί να ανταγωνιστεί εξαγωγικά μιλώντας, χώρες με δεκαετίες εμπειρίας;
Κλιματιστικά; Αυτοκίνητα; Κινητά;
Τι;

Οι καλοί μισθοί έρχονται οταν μπορεί ο υποψήφιος εργαζόμενος να επενδύσει στον εαυτό του για να μπορεί να έχει τα skills να προσληφθεί κάπου όπου δεν θα είναι εύκολα αντικαταστάσιμος ή όταν το κράτος μέσω συλλογικών συμβάσεων αυξάνει τους κατώτατους,(αλλά φτου κακά αυτά είναι κομμουνιστικά, του Διαό... εεε του Στάλιν πράματα).

Το να δουλεύεις σε μια γραμμή παραγωγής σε εργοστάσιο αυτοκινήτων πχ, δε σημαίνει ότι θα καθαρίζεις απαραίτητα χιλιάρικο στο 8ωρο.
Εύκολα φεύγεις ή σε φεύγουν, και εύκολα έρχεται κάποιος άλλος στη θέση σου...
Ενώ πχ ο AI data analyst ή programmer, δουλειές πχ peak industry, φεύγει ενίοτε μόνος του γιατί τον βρήκαν πχ στο LinkedIn, και του έκαναν πρόταση με νέο starting wage 2-3 κατοσταρικάκια πάνω από τον τωρινό του.
Δεν είναι το ίδιο...
Ο/η barista σε συνοικιακό takeaway - mini market συμβάλλει στην αύξηση των μισθών, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Ερμής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 13:39 Μη μου το λες εμένα. Είπαμε να έρχονται λεφτά αλλά χωρίς να γαμαει όλο τον κοινωνικό ιστό.
Δηλαδή αν σου πει ο τουρίστας κάτσε να σου τραβήξω έναν γιατί μου γυάλισε το κωλαράκι σου και θα σου κόψω ένα τσεκ των πενήντα χιλιάδων, θα κάτσεις γιατι λεφτά;
Δε το. Λέω σε εσένα, το λέω σε όποιον θεωρεί πως όλα για τα φράγκα.
δεν ειπαμε ολα για τα φραγκα, ουτε να μας γαμησουνε.

αλλα λες οτι υπεραπλουστευω, οταν οι αλλοι λενε τι τον θελουμε τον τουρισμο; και που φερνει λεφτα τι εγινε;

δηλαδη δεν τα θελουμε τα λεφτα;

αλλο να λεμε που μπορει να χρειαζεται βελτιωση, και αλλο να λεμε δεν τον θελουμε καθολου. και απεναντι σε αυτους που δεν τον θελουν, υπεραπλουστευω εγω;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Fata_Morgana έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:28
gassim έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:25
Fata_Morgana έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 13:30

Και ο δικός μου εργάζεται στον τουρισμό τέτοιες παπαριές δε τις λέει :lol: ακόμα τουλάχιστον. Να τις πει κανένας ιδιοκτήτης ρουμς του λετ κτλ κτλ πάει στο διάλο. Αλλά ο εργαζόμενος :lol:
Εσυ μπορείς να εξηγήσεις σε τι εμποδίζει η τουριστική βιομηχανία τις άλλες βιομηχανίες να αναπτυχθούν; Γιατί είναι ή το ένα ή το άλλο και δεν μπορεί να έχουμε ας πούμε τουρίστες και εταιρείες πληροφορικής;
Μπορώ βεβαίως απλά πρέπει να μαγειρέψω τώρα.
α μπραβο, να μην ξεχασεις μετα να πλυνεις και κανα πιατο. :003: :003:

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”