!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.
-
Εμπεδοκλής
Re: Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.
Σε τι να δικαιωθώ μωρέ, το μόνο που έχω πει είναι ότι ξεκίνησαν δοκιμαστικές πτήσεις. Που όντως ξεκίνησαν.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 20:32Βασικά το πήρες ανάποδα. Εκεί στο 2050 θα αισθανθείς δικαιωμένος ότι τελικά έγιναν πτήσεις και δικαιώθηκες.gassim έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 20:29Και αν δεν γίνουν το 2024 και γίνουν το 25 ή το 27 ή και ποτέ θα δικαιωθείς θα νιώσεις καλά. Το έχω καταλάβει το κονσεπτ, απ' όπου αντλεί χαρά ο καθένας καλό είναι.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 19:48
Είμαι βέβαιος ότι θα κάνουν και κανονικές εντός του 2024. Το διαβάσαμε μαζί στα μίντια. Το είπαν και οι υπουργοί. Τους πιστεύω. Οπότε έκλεισα εισιτήριο καλού κακού.
Τώρα από εκεί και πέρα ούτε που ξέρω σε τι χρησιμεύουν τα υδροπλάνα.
Re: Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.
Το μυαλό σου δημιουργεί κόντρες και αντιπαραθέσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Να το προσέξεις.
-
Εμπεδοκλής
Καλά, ηρέμησε. Εσύ με παρέθεσες. Εσένα σε τρώει ο κώλος σου να μου την πεις. Εσύ ιδρώνεις. Βρες κάποια ασχολία. Μπορεί να σε βοηθήσει.gassim έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 20:47Το μυαλό σου δημιουργεί κόντρες και αντιπαραθέσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Να το προσέξεις.
-
Εμπεδοκλής
Όπισθεν ολοταχώς...gassim έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 20:41Σε τι να δικαιωθώ μωρέ, το μόνο που έχω πει είναι ότι ξεκίνησαν δοκιμαστικές πτήσεις. Που όντως ξεκίνησαν.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 20:32Βασικά το πήρες ανάποδα. Εκεί στο 2050 θα αισθανθείς δικαιωμένος ότι τελικά έγιναν πτήσεις και δικαιώθηκες.gassim έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 20:29
Και αν δεν γίνουν το 2024 και γίνουν το 25 ή το 27 ή και ποτέ θα δικαιωθείς θα νιώσεις καλά. Το έχω καταλάβει το κονσεπτ, απ' όπου αντλεί χαρά ο καθένας καλό είναι.
Τώρα από εκεί και πέρα ούτε που ξέρω σε τι χρησιμεύουν τα υδροπλάνα.
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Επίσης πάνω σε αυτό που γράφει ο gassim, να πω εδώ ότι μιλάνε όλοι ότι δεν παράγουμε, γι'αυτό και οι χαμηλοί μισθοί κλπ.
Σκεφτείτε λίγο τι μπορούμε να παράξουμε που να μπορεί να ανταγωνιστεί εξαγωγικά μιλώντας, χώρες με δεκαετίες εμπειρίας;
Κλιματιστικά; Αυτοκίνητα; Κινητά;
Τι;
Οι καλοί μισθοί έρχονται οταν μπορεί ο υποψήφιος εργαζόμενος να επενδύσει στον εαυτό του για να μπορεί να έχει τα skills να προσληφθεί κάπου όπου δεν θα είναι εύκολα αντικαταστάσιμος ή όταν το κράτος μέσω συλλογικών συμβάσεων αυξάνει τους κατώτατους,(αλλά φτου κακά αυτά είναι κομμουνιστικά, του Διαό... εεε του Στάλιν πράματα).
Το να δουλεύεις σε μια γραμμή παραγωγής σε εργοστάσιο αυτοκινήτων πχ, δε σημαίνει ότι θα καθαρίζεις απαραίτητα χιλιάρικο στο 8ωρο.
Εύκολα φεύγεις ή σε φεύγουν, και εύκολα έρχεται κάποιος άλλος στη θέση σου...
Ενώ πχ ο AI data analyst ή programmer, δουλειές πχ peak industry, φεύγει ενίοτε μόνος του γιατί τον βρήκαν πχ στο LinkedIn, και του έκαναν πρόταση με νέο starting wage 2-3 κατοσταρικάκια πάνω από τον τωρινό του.
Δεν είναι το ίδιο...
Σκεφτείτε λίγο τι μπορούμε να παράξουμε που να μπορεί να ανταγωνιστεί εξαγωγικά μιλώντας, χώρες με δεκαετίες εμπειρίας;
Τι;
Οι καλοί μισθοί έρχονται οταν μπορεί ο υποψήφιος εργαζόμενος να επενδύσει στον εαυτό του για να μπορεί να έχει τα skills να προσληφθεί κάπου όπου δεν θα είναι εύκολα αντικαταστάσιμος ή όταν το κράτος μέσω συλλογικών συμβάσεων αυξάνει τους κατώτατους,(αλλά φτου κακά αυτά είναι κομμουνιστικά, του Διαό... εεε του Στάλιν πράματα).
Το να δουλεύεις σε μια γραμμή παραγωγής σε εργοστάσιο αυτοκινήτων πχ, δε σημαίνει ότι θα καθαρίζεις απαραίτητα χιλιάρικο στο 8ωρο.
Ενώ πχ ο AI data analyst ή programmer, δουλειές πχ peak industry, φεύγει ενίοτε μόνος του γιατί τον βρήκαν πχ στο LinkedIn, και του έκαναν πρόταση με νέο starting wage 2-3 κατοσταρικάκια πάνω από τον τωρινό του.
Δεν είναι το ίδιο...
Στο μεταξύ το πασοκOANNHSEA έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 18:35Προφανώς είσαι μικρός στην ηλικία και δεν ξέρεις ότι το ίδιο έλεγαν και τα σκατά του πασόκ επί 8ετίας...Frappezitis έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 16:56 Ολοι αυτοί οι νεοφιλελερες της δεξιας που σας λένε να κάνετε οικονομία, να μην πηγαίνετε διακοπές, να μην βάζετε το κλιματιστικό, να προσέχετε με τις σπατάλες του νερού, κτλ. δεν χρειάζεται να κάνουν οικονομία. και βασικά επειδή τους πληρώνετε εσείς.
.

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τι έχουμε ζήσει ρε πστη μου...
Beria έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 23:23Στο μεταξύ το πασοκOANNHSEA έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 18:35Προφανώς είσαι μικρός στην ηλικία και δεν ξέρεις ότι το ίδιο έλεγαν και τα σκατά του πασόκ επί 8ετίας...Frappezitis έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 16:56 Ολοι αυτοί οι νεοφιλελερες της δεξιας που σας λένε να κάνετε οικονομία, να μην πηγαίνετε διακοπές, να μην βάζετε το κλιματιστικό, να προσέχετε με τις σπατάλες του νερού, κτλ. δεν χρειάζεται να κάνουν οικονομία. και βασικά επειδή τους πληρώνετε εσείς.
.
![]()
Αυτό ήταν επί κυβέρνησης του Κουλουρτζή...
Μην μπλέκουμε τα θέματα...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Μαδουραίος
επαναδιατυπωνω. ενταξει, μπορει να ζητησει.Fata_Morgana έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 12:33Ναι μπορεί. Αν το ζητήσει 1 μήνα πριν, μπορεί.Ασέβαστος έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 22:23δηλαδη ο χασαπης μπορει να ζητησει αδεια μεγαλη βδομαδα;Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:59
Βασικά ναι μπορεί να πάρει την άδεια του οπότε θέλει εφοσον την αιτηθεί κάποιο διάστημα πριν.
εχει πανω απο 0.000001 πιθανοτητες να παρει;
θα επρεπε να παρει;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ο/η barista σε συνοικιακό takeaway - mini market συμβάλλει στην αύξηση των μισθών, τύπε;exiledd έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 22:55 Επίσης πάνω σε αυτό που γράφει ο gassim, να πω εδώ ότι μιλάνε όλοι ότι δεν παράγουμε, γι'αυτό και οι χαμηλοί μισθοί κλπ.
Τι;
Δεν είναι το ίδιο...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
δεν ειπαμε ολα για τα φραγκα, ουτε να μας γαμησουνε.Ερμής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 13:39 Μη μου το λες εμένα. Είπαμε να έρχονται λεφτά αλλά χωρίς να γαμαει όλο τον κοινωνικό ιστό.
Δηλαδή αν σου πει ο τουρίστας κάτσε να σου τραβήξω έναν γιατί μου γυάλισε το κωλαράκι σου και θα σου κόψω ένα τσεκ των πενήντα χιλιάδων, θα κάτσεις γιατι λεφτά;
Δε το. Λέω σε εσένα, το λέω σε όποιον θεωρεί πως όλα για τα φράγκα.
αλλα λες οτι υπεραπλουστευω, οταν οι αλλοι λενε τι τον θελουμε τον τουρισμο; και που φερνει λεφτα τι εγινε;
δηλαδη δεν τα θελουμε τα λεφτα;
αλλο να λεμε που μπορει να χρειαζεται βελτιωση, και αλλο να λεμε δεν τον θελουμε καθολου. και απεναντι σε αυτους που δεν τον θελουν, υπεραπλουστευω εγω;
α μπραβο, να μην ξεχασεις μετα να πλυνεις και κανα πιατο.Fata_Morgana έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:28Μπορώ βεβαίως απλά πρέπει να μαγειρέψω τώρα.gassim έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:25Εσυ μπορείς να εξηγήσεις σε τι εμποδίζει η τουριστική βιομηχανία τις άλλες βιομηχανίες να αναπτυχθούν; Γιατί είναι ή το ένα ή το άλλο και δεν μπορεί να έχουμε ας πούμε τουρίστες και εταιρείες πληροφορικής;Fata_Morgana έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 13:30
Και ο δικός μου εργάζεται στον τουρισμό τέτοιες παπαριές δε τις λέειακόμα τουλάχιστον. Να τις πει κανένας ιδιοκτήτης ρουμς του λετ κτλ κτλ πάει στο διάλο. Αλλά ο εργαζόμενος
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 29 Απαντήσεις