!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.
Re: Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.
Στις επόμενες ευρωεκλογές να τονέ στείλετε οι νουδαίοι στην ευρωβουλή όπως τον άλλον τον γυμνοσάλιαγκα, τον Αυτιά. Κρίμα είναι να μένει αναξιοποίητο τέτοιο τεφαρίκι πράμα.
Re: Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.
Κάποιοι από αυτούς είναι εδώ στο phorum εδώ και χρόνια και είχαν επίπεδο, αλλά τον τελευταίο καιρό, που μαζεύονται οι αποτυχίες της νουδούλας, συμπεριφέρονται στα υπόλοιπα μέλη σαν προαγωγοί στα "κορίτσια" τους.Γαληνός έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:28
https://prin.gr/2024/07/ploutoi/#:~:tex ... F%89%CE%BD.
ελβετικού τραπεζικού κολοσσού UBS
Αυτοί οι 2.1 εκατομμύρια Έλληνες με πλούτο αξίας 100= χιλιάρικα και πάνω, κάνουν όλοι την φασαρία κ κρατάνε την κυβέρνηση. Μόνο να χάσουν έχουν από αλλαγή κυβέρνησης.Σύμφωνα με την έκθεση στην Ελλάδα πέρσι υπήρχαν περί τους 81.000 εκατομμυριούχους με συνολική περιουσία που ξεπερνούσε τα 224 δισ. δολάρια.
Ακολουθούσαν οι 2,1 εκατ. Έλληνες με ατομικό πλούτο από 100.000 έως ένα εκατομμύριο δολάρια και συνολικό πλούτο 478 δισ. δολαρίων.
Όμως ταυτόχρονα υπάρχουν 4,27 εκατομμύρια Έλληνες με «πλούτο» από 10-100.000 δολάρια
και στον πάτο της πυραμίδας ακόμη 1,8 εκατ. με αξίες κάτω των 10.000 δολαρίων και συνολικά ως ομάδα αρνητική περιουσιακή θέση –δηλαδή χρέος– ύψους 1,48 δισ. δολαρίων.
Οι 1.8 εκατομμύρια φτωχοι, δεν ακούγονται.
Οι ενδιάμεσοι 4.1 όλο και φτωχοποιουνται και νιώθουν εξαπατημένοι.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Δεκτόν! Υπάρχουν κάποιες επιχειρήσεις που θέλουν το 100% του προσωπικού τους κάποιες συγκεκριμένες μέρες του χρόνου, πχ σκυλάδικα (τρομάρα μας) στα ρεβεγιόν. Τότε δεν επιτρέπεται να λείπει κανείς και μπορεί να παίρνουν και εποχικούς.Ερμής έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:37Ωπα κάτσε, κάποια πράγματα ειναι γνωστά όμως πριν την πρόσληψη. Και δεν ειναι φάση "διακοπες θα πας όταν παω εγώ" , είναι οτι διακοπές θα πάμε όταν δεν ειμαστε στο μάτι του κυκλώναOANNHSEA έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:30 Για δοκίμασε εσύ να πάρεις 2 εβδομάδες διακοπές π.χ. τον Μάιο για να γελάσουμε με τις αντιδράσεις του εργοδότη σου...
Όλοι οι Έλληνες εργοδότες λένε: πάτε διακοπές όταν πάω και εγώ...
.
Δηλαδή αν σε νοιάζει μονο το να πάρεις διακοπες συγκεκριμένες μέρες και ο άλλος τότε καίγεται, ε τοτε μην πάρεις τη δουλειά.
Όπως οταν κάποιος πελάτης μου λέει οτι θέλει το τάδε εμπόρευμα μονο 20-22 Αυγουστου, σορρυ αλλά δε θα πάρω τη δουλειά.
Αν δηλαδή μου έρθουν παραμονες Αγίου Πνεύματος() και μου ζητήσουν καμια άδεια, το πιθανότερο είναι οτι δε θα γίνει αποδεκτή, αυτό όμως είναι γνωστό απο την υπογραφή της πρόσληψης.
Αυτές όμως που κλείνουν τον Αύγουστο:
α. Έχουν δώσει στους υπαλλήλους τους ένα μέρος από την προβλεπόμενη άδεια πιο νωρίς και με μέτρο, ώστε να μην διαταραχθεί η ροή της εργασίας
β. Είναι τομάρια και να αν πάνε για διακοπές οι υπάλληλοι, να και αν κάτσουν σπίτι
γ. Επειδή ο Αύγουστος είναι high season, δίνουν στους υπαλλήλους τους ειδικό επίδομχαχαχαχα!
Υπάρχει άλλη επιλογή;
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Το οποιο πλακα πλακα σχεδον το κανανε τοτε με τον κορωνοϊο. Πήγαιναν τα παιδακια Ιουνιο με εξοδοχαρτο και μασκα και διπλα οι πολυχρονεμενοι Σαχιμπ να παρταρουν με το εξυπνο συστημα του θεοχαρη που σταματαγε μισο κορωνιαρη τουριατα στα τρακοσια εικοσιπεντε εκατομμυρια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:34 Επίσης η σχολική χρονιά να ξεκινά Ιούνιο και να τελειώνει Φλεβάρη.
Τους μένει μισός Ιούνιος. Αν το ξέρουν με τη πρόσληψη και κάνεις και λίγο σκόντο την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου με μέτρο, δεν βλέπω πού είναι το πρόβλημα.Ερμής έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:58 Καμία πρόβλεψη δε χρειάζεται.
Μεγάλη Εβδομάδα, Μια εβδομάδα πριν του Αγιου Πνεύματος() και μετά, Ιούλιος ολόκληρος, πρώτη εβδομάδα Αυγούστου δε λείπει κανείς. Αυτά είναι γνωστά πριν την υπογραφή.
Τωρα αν ο άλλος θέλει να λείπει για διακοπές και τραβελς σε ένα απο τα παραπάνω ας μην υπογράψει.
Η νόμιμη άδεια θα παρθει εντος του έτους.
Κανένας νόμος δε λέει οτι όταν ένας θέλει άδεια θα την πάρει όποτε θέλει, εκτός και μιλάμε για θέματα υγείας ή θέματα πένθους ή θέματα πολύ έκτακτα γενικά, που βέβαια θα υπάρχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Ξέρεις όμως ότι στις περισσότερες εταιρείες, όλοι παίρνουν άδεια τον Αύγουστο, όταν παίρνει και ο αποπάνω που έχει λεφτά, εξοχικό κτλ, ενώ οι υπάλληλοι ακούν τον Πορτοσάλτε να τους λέει να κάνουν πίσω τον Αύγουστο. Τι προτείνεις;
True story: το καλοκαίρι πριν τον κορωνοϊό, η 15η Αυγούστου ήταν ημέρα Πέμπτη και δύο εταιρείες από αυτές με τις οποίες είχαμε δοσοληψίες, έκλεισαν μόνον το τετραήμερο 15-18 Αυγούστου!!! Αυτές ήταν οι καλοκαιρινές διακοπές τους και μέχρι τότε δεν είχαν πάρει άδεια!!!
Δεν ξέρω αν τους έδωσαν την άδεια αργότερα ή αν την πλήρωσαν, ούτε και ρώτησα για να μην συγχίζονται οι άνθρωποι που ήξεραν ότι εγώ έκανα κανονικές διακοπές.
Το σκεφτόμουν συνομωσιολογικά στα lockdowns, αλλά αυτές οι εταιρείες δεν έχουν καμία σχέση με φάρμακα ή άλλα ιατρικά προϊόντα. Ούτε καν μάσκες δεν θα μπορούσαν να φτιάξουν.
Τέλος πάντων, κρατάμε ότι πήγαν μόνον τέσσερις μέρες καλοκαιρινές διακοπές.
Ξέρεις πως κάποιους από αυτούς, τους διασύρουν γνωστοί τους που έχουν πετύχει στο super-market της γειτονιάς τους ή του πατρικού τους στις εν λόγω ημερομηνίες ή ανεβάζουν story και ξεχνούν ανοιχτή την τοποθεσία και διαβάζουμε "Aetorachi" ή "Kato Chassiklitsa".runner έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 18:09 Τα νησιά που δουλεύουν με ξένο τουρισμό κυρίως δεν είναι περισσότερα από 10-12.
Τα υπόλοιπα μια χαρά δουλεύουν με τον εγχώριο τουρισμό.
Όπως έχω ξαναγράψει, σε λίγες μέρες θα αρχίσει η ερημοποίηση Αττικής και Θεσσαλονίκης η οποία θα διαρκέσει τουλάχιστον 40 μέρες.
Από Σεπτέμβρη θα ακούμε τις ιστορίες για το πώς πέρασαν στα νησιά οι Αθηναίοι και θα βλέπουμε χιλιάδες φωτογραφίες στα social.
Τα περί "φτωχοποίησης" του ελληνικού λαού και ότι δεν πάνε οι Ελληνες.......διακοπές, είναι για να γελάει ο κόσμος.
- Otto Weininger
Εγώ στο ένα φαρμακείο, έδωσα άδεια στις κοπέλες σχεδόν όλο τον Αύγουστο. Σερί από την πρώτη Αυγούστου.
Όλοι χαρούμενοι. Ποτέ δεν είχαν πάρει τέτοια άδεια σερί.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ολοι.Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:58 Φέρνει 20 δις ο τουρισμός. Τα ενοίκια,ρεύμα, σούπερ μαρκετ,περίθαλψη,παιδεία, καύσιμα είναι στα ύψη,διακοπές δεν προβλέπονται λόγω ακριβείας και οι μισθοί ίδιοι. Άρα ποιος επωφελείται που έχουμε 20 δις από τον τουρισμό;
μα εντελως ολοι.
εκτος αν μπορουμε να πουμε το ιδιο για τα χ δις, που φερνει ο χ κλαδος. οτι δεν ωφελειται κανεις
και να καταληξουμε να μην υπαρχει παραγωγη, καθολου. αχρηστη αφου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
δηλαδη ο χασαπης μπορει να ζητησει αδεια μεγαλη βδομαδα;Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:59Βασικά ναι μπορεί να πάρει την άδεια του οπότε θέλει εφοσον την αιτηθεί κάποιο διάστημα πριν.Ερμής έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:58Καμία πρόβλεψη δε χρειάζεται.Portia έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:50
Νοοτροπια Ελ αφεντικου. Να πρεπει να κανει προβλεψη ο υποψηφιος εργαζομενος για το ποτε δε θα βρισκεται η εταιρια "στο ματι του κυκλωνα" σε οριζοντα τουλαχιστον πενταετιας ωστε να διεκδικησει τη νομιμη αδεια του (αν προσληφθει).
Μολις επιβεβαιωθηκε ο ΟΑΝΝΗSEA.
Μεγάλη Εβδομάδα, Μια εβδομάδα πριν του Αγιου Πνεύματος() και μετά, Ιούλιος ολόκληρος, πρώτη εβδομάδα Αυγούστου δε λείπει κανείς. Αυτά είναι γνωστά πριν την υπογραφή.
Τωρα αν ο άλλος θέλει να λείπει για διακοπές και τραβελς σε ένα απο τα παραπάνω ας μην υπογράψει.
Η νόμιμη άδεια θα παρθει εντος του έτους.
Κανένας νόμος δε λέει οτι όταν ένας θέλει άδεια θα την πάρει όποτε θέλει
Ασέβαστε, στο νησί που είσαι (δεν θυμάμαι ποιο) τί παίζει από ελληνικό τουρισμό; Και πώς κινείται καταναλωτικά σε σύγκριση με τους ξένους;Ασέβαστος έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 22:21ολοι.Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:58 Φέρνει 20 δις ο τουρισμός. Τα ενοίκια,ρεύμα, σούπερ μαρκετ,περίθαλψη,παιδεία, καύσιμα είναι στα ύψη,διακοπές δεν προβλέπονται λόγω ακριβείας και οι μισθοί ίδιοι. Άρα ποιος επωφελείται που έχουμε 20 δις από τον τουρισμό;
μα εντελως ολοι.
εκτος αν μπορουμε να πουμε το ιδιο για τα χ δις, που φερνει ο χ κλαδος. οτι δεν ωφελειται κανεις
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και αν μία θέλει να κρατήσει μέρες για αργότερα ρε τύπε; Πρέπει να πάρει και τις 2-25 που δικαιούται, τότε;Otto Weininger έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 22:13 Εγώ στο ένα φαρμακείο, έδωσα άδεια στις κοπέλες σχεδόν όλο τον Αύγουστο. Σερί από την πρώτη Αυγούστου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
ειμαι εδω δευτερη χρονια, μια φορα ειχα εναν ελληνοαμερικανο, και μεθαυριο θα εχω εναν κυπριο. αλλος που να μιλα ελληνικα δεν εχει περασει.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 22:27Ασέβαστε, στο νησί που είσαι (δεν θυμάμαι ποιο) τί παίζει από ελληνικό τουρισμό; Και πώς κινείται καταναλωτικά σε σύγκριση με τους ξένους;Ασέβαστος έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 22:21ολοι.Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:58 Φέρνει 20 δις ο τουρισμός. Τα ενοίκια,ρεύμα, σούπερ μαρκετ,περίθαλψη,παιδεία, καύσιμα είναι στα ύψη,διακοπές δεν προβλέπονται λόγω ακριβείας και οι μισθοί ίδιοι. Άρα ποιος επωφελείται που έχουμε 20 δις από τον τουρισμό;
μα εντελως ολοι.
γενικα στο νησι δεν εχει πολλους.
- Otto Weininger
Δεν είδα καμία να παραπονιέται, το αντίθετο.Feindflug έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 22:39Και αν μία θέλει να κρατήσει μέρες για αργότερα ρε τύπε; Πρέπει να πάρει και τις 2-25 που δικαιούται, τότε;Otto Weininger έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 22:13 Εγώ στο ένα φαρμακείο, έδωσα άδεια στις κοπέλες σχεδόν όλο τον Αύγουστο. Σερί από την πρώτη Αυγούστου.
Επισης, οσες φορές χρειάστηκαν να λείψουν (για διάφορους λόγους) μέσα στη χρονιά δεν τους τις χρέωσα σαν άδεια.
- Μαδουραίος
Otto Weininger έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 22:57Δεν είδα καμία να παραπονιέται, το αντίθετο.Feindflug έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 22:39Και αν μία θέλει να κρατήσει μέρες για αργότερα ρε τύπε; Πρέπει να πάρει και τις 2-25 που δικαιούται, τότε;Otto Weininger έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 22:13 Εγώ στο ένα φαρμακείο, έδωσα άδεια στις κοπέλες σχεδόν όλο τον Αύγουστο. Σερί από την πρώτη Αυγούστου.
Επισης, οσες φορές χρειάστηκαν να λείψουν (για διάφορους λόγους) μέσα στη χρονιά δεν τους τις χρέωσα σαν άδεια.
Γιατι η αδεια πληρωνεται ενω αλλη ειναι ανευ αποδοχων
Κιμπαρης ο φαρμακοτριφτης
- Otto Weininger
Βρε ηλίθιε όταν δεν τους τις βάζω άδεια και λείπουν ανεπίσημα, τους μένουν περισσότερες άδειες τις οποίες είτε θα τις πάρουν είτε θα τις πληρωθούν αν περισσέψουν.Μαδουραίος έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 23:00Otto Weininger έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 22:57Δεν είδα καμία να παραπονιέται, το αντίθετο.Feindflug έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 22:39
Και αν μία θέλει να κρατήσει μέρες για αργότερα ρε τύπε; Πρέπει να πάρει και τις 2-25 που δικαιούται, τότε;
Επισης, οσες φορές χρειάστηκαν να λείψουν (για διάφορους λόγους) μέσα στη χρονιά δεν τους τις χρέωσα σαν άδεια.![]()
![]()
![]()
Αν είχες δουλέψει ποτέ σου, θα ήξερες τι γράφω.
Μαδουραίος έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 23:00Otto Weininger έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 22:57Δεν είδα καμία να παραπονιέται, το αντίθετο.Feindflug έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 22:39
Και αν μία θέλει να κρατήσει μέρες για αργότερα ρε τύπε; Πρέπει να πάρει και τις 2-25 που δικαιούται, τότε;
Επισης, οσες φορές χρειάστηκαν να λείψουν (για διάφορους λόγους) μέσα στη χρονιά δεν τους τις χρέωσα σαν άδεια.![]()
![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 105 Προβολές