γιατι σκετη καταργηση, χωρις πρωτα φοροελαφρυνσεις, ειναι καταστροφη.Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 23:00Δεν ειναι το θεμα ποιος κλεβει ΑΛΛΑ πως θα στματησει αυτο. Γιατι λοιπον ολοι σας , και εσυ μεσα, κανετε οτι δεν ακουτε οταν προτεινω ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ???Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 22:54σωστα, αλλα φοροφυγαδες αποκαλουν τους τυροπιταδες και τους κουλουρτζηδες, μαζι με τους γιατρους.nyxtovios έγραψε: 01 Ιουν 2024, 22:28
Άμα το δούμε με κάποιου είδους ηθική, δεν είναι το ίδιο να φοροδιαφεύγει ο στύγιος στα ιδιαίτερα που κάνει για να βγάλει ένα μεροκάματο και το ίδιο να φοροδιαφεύγει π.χ. βολευτής της νδ που ξέχασε να δηλώσει 1 εκ (έχει γίνει) ή να φοροδιαφεύγει κάποια επιχείρηση με θηριώδη τζίρο.
αυτο που λεω, ειναι οτι δε μιλαμε για αποστροφη προς την πραξη, αλλα για ζηλια που δεν μπορουν να την κανουν και οι ιδιοι, στον ιδιο βαθμο.
ας πουμε ειμαι απολυτα βεβαιος οτι ο οργιος αν ηταν γυναικολογος θα δηλωνε το πολυ 5% των εισοδηματων του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη
Re: Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Οργισμένος
Μαζι με ελαφρυνσεις οπως και σου εγραψα.Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 23:13γιατι σκετη καταργηση, χωρις πρωτα φοροελαφρυνσεις, ειναι καταστροφη.Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 23:00Δεν ειναι το θεμα ποιος κλεβει ΑΛΛΑ πως θα στματησει αυτο. Γιατι λοιπον ολοι σας , και εσυ μεσα, κανετε οτι δεν ακουτε οταν προτεινω ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ???Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 22:54
σωστα, αλλα φοροφυγαδες αποκαλουν τους τυροπιταδες και τους κουλουρτζηδες, μαζι με τους γιατρους.
αυτο που λεω, ειναι οτι δε μιλαμε για αποστροφη προς την πραξη, αλλα για ζηλια που δεν μπορουν να την κανουν και οι ιδιοι, στον ιδιο βαθμο.
ας πουμε ειμαι απολυτα βεβαιος οτι ο οργιος αν ηταν γυναικολογος θα δηλωνε το πολυ 5% των εισοδηματων του.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ενω η υπαρχουσα κατασταση δεν ειναι ε?Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 23:13γιατι σκετη καταργηση, χωρις πρωτα φοροελαφρυνσεις, ειναι καταστροφη.Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 23:00Δεν ειναι το θεμα ποιος κλεβει ΑΛΛΑ πως θα στματησει αυτο. Γιατι λοιπον ολοι σας , και εσυ μεσα, κανετε οτι δεν ακουτε οταν προτεινω ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ???Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 22:54
σωστα, αλλα φοροφυγαδες αποκαλουν τους τυροπιταδες και τους κουλουρτζηδες, μαζι με τους γιατρους.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Frappezitis
Γραφείο προϋπολογισμού της Βουλης: Η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα είναι 60 δις!
Γιατί; Αφού η κατανάλωση είναι 140 δις και τα εισοδήματα 80 δις, τότε η διαφορά είναι η φοροδιαφυγή.
Μάλιστα! Δηλαδή δεν έρχονται 32 εκ. τουρίστες κάθε χρόνο που έχουν εισοδήματα στις χώρες τους, αλλά καταναλώνουν εδώ.
Δεν υπάρχουν ναυτιλιακές με έσοδα στο εξωτερικό που καταναλώνουν εδώ.
Δεν καταναλώνει κανείς από αυτά που έχει αποταμιεύσει. Δεν, δεν, δεν πολλά άλλα.
Με τέτοιους απλοϊκούς υπολογισμούς τρίτης δημοτικού, κατηγορούν τους Έλληνες ως φοροφυγάδες και επιβάλουν ληστρικές εισπρακτικές/φορολογικές πολιτικές. Αν είναι δυνατόν!
Και μετά εφαρμόζουν τεκμαρτά και κατά χρεώνουν το μικρομεσαίο όταν οι πολυεθνικές συνεισφέρουν μηδέν ευρώ στο προϋπολογισμό.
Να τους χαιρόμαστε!
Δεν είναι αφελείς. Κλέφτες είναι.

Γιατί; Αφού η κατανάλωση είναι 140 δις και τα εισοδήματα 80 δις, τότε η διαφορά είναι η φοροδιαφυγή.
Μάλιστα! Δηλαδή δεν έρχονται 32 εκ. τουρίστες κάθε χρόνο που έχουν εισοδήματα στις χώρες τους, αλλά καταναλώνουν εδώ.
Δεν υπάρχουν ναυτιλιακές με έσοδα στο εξωτερικό που καταναλώνουν εδώ.
Δεν καταναλώνει κανείς από αυτά που έχει αποταμιεύσει. Δεν, δεν, δεν πολλά άλλα.
Με τέτοιους απλοϊκούς υπολογισμούς τρίτης δημοτικού, κατηγορούν τους Έλληνες ως φοροφυγάδες και επιβάλουν ληστρικές εισπρακτικές/φορολογικές πολιτικές. Αν είναι δυνατόν!
Και μετά εφαρμόζουν τεκμαρτά και κατά χρεώνουν το μικρομεσαίο όταν οι πολυεθνικές συνεισφέρουν μηδέν ευρώ στο προϋπολογισμό.
Να τους χαιρόμαστε!
Δεν είναι αφελείς. Κλέφτες είναι.

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Ίακχος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:39Εγχείρηση για κύστη επιδιδυμητηδας. Η αντιβίωση Cyproxin μου προκάλεσε τενοντίτιδα με κίνδυνο ρήξης αχίλλειου τένονταtalaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:34Αφενος οτι καλυτερο ευχομαι για τα επαγγελματικαΊακχος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 20:36
Θα ψάξω για δουλειά γραφείου από Σεπτέμβρη γιατί έχω μια εγχείρηση να κάνω και μου έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά οι αντιβιωσεις που μου έδωσαν. Μάλλον τελειώνει η καριέρα μου σα Μηχανικός.
Αφετερου, εγχειρηση στον Αχιλλειο;
.
Cyproxin ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αυτά τα 500άρια τα δίνουν για Πανούκλα και Μαύρο Θάνατο ρε.....
Σίγουρα ήταν η ενδεδειγμένη αντιβιωση ;;; .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τσακωνόμαστε για τη φοροδιαφυγή εδώ και χρόνια
αναρωτήθηκε όμως κανείς πόσα λεφτά έχουν χαθεί σε πρόστιμα από ευρώπη, σε απευθείας αναθέσεις, σε στημένους διαγωνισμούς, σε ρουσφέτια, σε μίζες, σε κακοδιαχειρήσεις, σε άσκοπες/αποτυχημένες κρατικές επενδύσεις, σε φωτογραφικές επιδοτήσεις, κτλ, κτλ, κτλ;
γιατί δε βλέπω τέτοιου είδους ζητήματα να αναδεικνύονται στο δημόσιο λόγο
μόνο κοινωνικοί αυτοματισμοί έτσι ώστε το πολιτικό σύστημα να αποποιηθεί τις ευθύνες του
αναρωτήθηκε όμως κανείς πόσα λεφτά έχουν χαθεί σε πρόστιμα από ευρώπη, σε απευθείας αναθέσεις, σε στημένους διαγωνισμούς, σε ρουσφέτια, σε μίζες, σε κακοδιαχειρήσεις, σε άσκοπες/αποτυχημένες κρατικές επενδύσεις, σε φωτογραφικές επιδοτήσεις, κτλ, κτλ, κτλ;
μόνο κοινωνικοί αυτοματισμοί έτσι ώστε το πολιτικό σύστημα να αποποιηθεί τις ευθύνες του
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
Ή να αποποιηθεί ο λαός της δικές του. Γιατί πάντα σας φταίει κάποιος άλλος, πάντα κάτι άλλο πρέπει να γίνει πριν κάνουμε εμείς το παραμικρό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 23:52 τσακωνόμαστε για τη φοροδιαφυγή εδώ και χρόνια
Αλλά τέλος πάντων ναι, κάνε αν θες τις πράξεις για όσα λες και μετά πολλαπλασίασε κάθε χρόνο 60 δις για να δούμε ποιο ποσό υπερτερεί.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Ληστοσυμμορίτης
ο σκλαβενίτης γιατί δεν κλέβει από αποδείξεις ρε παιδιά;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- hellegennes
Εύκολο να το λες, αλλά δεν έχουμε την οικονομία που μπορεί να το κάνει αυτό ούτε βοηθάει το κράτος καθόλου προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν έχουμε βιομηχανία, δεν έχουμε επιστήμες και έρευνα, δεν έχουμε εταιρείες τεχνολογίας, δεν έχουμε βασικά τίποτα ουσιώδες πέρα από καταναλωτική οικονομία υπηρεσιών και προϊόντων.foscilis έγραψε: 01 Ιουν 2024, 18:03Αν κανουν κατι αλλο, θα υπαρξουν.Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 17:21
πιπες.
το 90% της φοροδιαφυγης που περιγραφεις, δεν ειναι επειδη δεν θελουν να πληρωσουν, ειναι επειδη δε βγαινουν. ακομη και ανα σταματησει η φοροδιαφυγη, δεν προκειται να υπαρξουν εσοδα στο κρατος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Γιατί κλέβει με άλλους τρόπους.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 00:37 ο σκλαβενίτης γιατί δεν κλέβει από αποδείξεις ρε παιδιά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ληστοσυμμορίτης
ναι οκ, όμως γιατί δεν το κάνει και στις αποδείξεις;hellegennes έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 12:43Γιατί κλέβει με άλλους τρόπους.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 00:37 ο σκλαβενίτης γιατί δεν κλέβει από αποδείξεις ρε παιδιά;
- hellegennes
Γιατί δεν μπορεί.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 12:56ναι οκ, όμως γιατί δεν το κάνει και στις αποδείξεις;hellegennes έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 12:43Γιατί κλέβει με άλλους τρόπους.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 00:37 ο σκλαβενίτης γιατί δεν κλέβει από αποδείξεις ρε παιδιά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ληστοσυμμορίτης
δεν μπορεί να μην χτυπάει 2-3 προιόντα σε κάθε απόδειξη;
Λαλιώτης-Κτηματολόγιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 23:52 τσακωνόμαστε για τη φοροδιαφυγή εδώ και χρόνια
Φαγωμένα μύρια, πρόστιμα, υπόλογος ΚΑΝΕΙΣ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σ' αυτό έχεις δίκιο. Ευθύνη έχει όποιος ψήφισε ΝΔ.Otto Weininger έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 00:19Ή να αποποιηθεί ο λαός της δικές του. Γιατί πάντα σας φταίει κάποιος άλλος, πάντα κάτι άλλο πρέπει να γίνει πριν κάνουμε εμείς το παραμικρό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 23:52 τσακωνόμαστε για τη φοροδιαφυγή εδώ και χρόνια
Αλλά τέλος πάντων ναι, κάνε αν θες τις πράξεις για όσα λες και μετά πολλαπλασίασε κάθε χρόνο 60 δις για να δούμε ποιο ποσό υπερτερεί.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1609 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-