!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Re: Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

α ρε πούστη Κούλη
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Καλή δύναμη Ίακχε. Πρωτίστως η υγεία σου. Εύχομαι τα καλλίτερα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Ίακχος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:07
Οργισμένος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:04
Ίακχος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 20:36 Έχω ένα τεχνικό γραφείο που κουτσά στραβά και με λίγη ενίσχυση τα εωγαζα πέρα. Τώρα καλουμαι να πληρώσω φόρο 3000 Ευρώ από τεκμαρτό εισόδημα ελεύθερου επαγγελματία που έβαλε η ΝΔ. Δεν τα έχω τα χρήματα και αυτοί που με στηρίζουν τα θεωρούν πάρα πολλά. Μοιραία το γραφείο θα κλείσει.
Θα ψάξω για δουλειά γραφείου από Σεπτέμβρη γιατί έχω μια εγχείρηση να κάνω και μου έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά οι αντιβιωσεις που μου έδωσαν. Μάλλον τελειώνει η καριέρα μου σα Μηχανικός.
Perastika soy πανω απολα. Ομως ουσιαστικα σου εβαλε φορο 3000 που σημαινει οτι πληρωνες λιγοτερα πριν τον τεκμαρτο που σημαινει οτι δηλωνες εισοδημα λιγοτερο απο περιπου 16.000 ευρω ετησιως που σημαινει οτι δουλευες με μαυρο χρημα. Αρα λοιπον δεν εχεις δικαιωμα να παραπονιεσαι.
Δε δούλευα με μαύρο χρήμα. Απλά με ενίσχυσαν η μητέρα μου και ο αδερφός μου που είναι στο εξωτερικό.
τοτε κακως διατηρουσες επιχειρηση. ΘΑ ΜΟΥ πεις τι να εκανες. Ναι συμφωνω, αλλα και παλι σου λεω οτι 3000 ευρω φορος σημαινει πολυ χαμηλο εισοδημα για αυταπασχολουμενος και αρα επρεπε απο καιρο να ειχες κανει κατι αλλο . Μην σε παιρνει απο κατω, οποιαδηποτε ενασχοληση ως υπαλληλος μηχανικος να κανεις, θα βγζεις περισσοτερα απο οτι πριν και διχως τις σκοτουρες της αυτοαπασχπλησης.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Οργισμένος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:06
Στύξ έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:03 "Ο θάνατος του εμποράκου" . Συγχαρητήρια γίδια που θα ξαναψηφίσετε Κούλη με τα 200 ακίνητα.
Καλό κουράγιο φίλε :wave:
Απο την αλλη πλευρα το ανωθεν γιδι που ονομαζεται στυγιος, και αλλα εκατομμυρια μισθωτα ή συνταξιουχα γιδια πληρωναν και πληρωνουν φορο πολυ μεγαλυτερο απο εσενα διχως μαυρα, μια ζωη, αγαπητε Ίακχος
Eγώ πληρώνω γιατί έχω μάθει να είμαι νομοταγής κι όχι πούστερμαν. Διότι έτσι γίνεται πατρίδα.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Στύξ έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:11
Στύξ έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:03 "Ο θάνατος του εμποράκου" . Συγχαρητήρια γίδια που θα ξαναψηφίσετε Κούλη με τα 200 ακίνητα.
Καλό κουράγιο φίλε :wave:
Απο την αλλη πλευρα το ανωθεν γιδι που ονομαζεται στυγιος, και αλλα εκατομμυρια μισθωτα ή συνταξιουχα γιδια πληρωναν και πληρωνουν φορο πολυ μεγαλυτερο απο εσενα διχως μαυρα, μια ζωη, αγαπητε Ίακχος
Eγώ πληρώνω γιατί έχω μάθει να είμαι νομοταγής κι όχι πούστερμαν. Διότι έτσι γίνεται πατρίδα.
Ειδες λοιπον που καλα του τα λεω;;; Δεν γινεται να εχομε πολλες κατηγοριες φορολογουμενων. Δεν ειναι δυνατον η συντριπτικη πλειοψηφια των αυταπασχολουμενων να δηλωνει εισοδημα κατω απο το βασικο. Καπου αυτο πρεπει να σταματησει επιτελους.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Portia
Phorum.gr user: Portia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Portia »

Ίακχος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:07

Δε δούλευα με μαύρο χρήμα. Απλά με ενίσχυσαν η μητέρα μου και ο αδερφός μου που είναι στο εξωτερικό.
Ιακχε, καταρχην ευχομαι να πανε ολα καλα στο θεμα της υγειας, πανω απ'ολα σιδερενιος.

Για τα επαγγελματικα, αν θυμαμαι καλα, πριν κανα χρονο αυζητουσαμε την πιθανοτητα της εργασιας στο Εξωτερικο.Το οτι εχεις ηδη στενα μελη της οικογενειας σου εξω ειναι μεγαλο αβανταζ. Δε λεω πως αν πηγαινες για εργασια θα τα εβρισκες ολα στρωμενα, θα ειχες ομως το "διχτυ προστασιας" του μη ενοικιου σε πρωτη φαση. Οποτε αν το αποφασισεις να πας, ακομη κι αν ο πρωτος σου μισθος δεν ειναι ο προαδοκομενος (με βαση τις γνωσεις και την εμπειρια σου), θα "σωζεις" χρηματα μοιραζομενος τα εξοδα με την οικογενεια.

Σε καθε περιπτωση βουλωσε τα αυτια σου και μην ακους τους Φιλελεδες να σε πρηζουν πως σαν την Ελλαδα δεν εχει.
Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος »

Ίακχε εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Οργισμένος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:13
Στύξ έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:11
Ειδες λοιπον που καλα του τα λεω;;; Δεν γινεται να εχομε πολλες κατηγοριες φορολογουμενων. Δεν ειναι δυνατον η συντριπτικη πλειοψηφια των αυταπασχολουμενων να δηλωνει εισοδημα κατω απο το βασικο. Καπου αυτο πρεπει να σταματησει επιτελους.
Αχ Όργι μου, τα 20 δις κάθε χρόνο φοροδιαφυγή δεν βρίσκονται στις λαϊκές και στους μικροελ επαγγελματίες.
Στις Πολεοδομίες, στον ΕΦΚΑ , στις ΑΑΔΕ, στα Δασαρχεία κλπ.
Εκεί είναι..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Kαλή δύναμη Ίακχε. Eύχομαι να βρεις σύντομα κάτι καλύτερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Περαστικά Ιακχε! Θα σου αφιερώσω την αντιπολιτευομενη ψήφο μου.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Να είστε καλά παιδιά για τη συμπαράσταση
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ίακχος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 20:36

Θα ψάξω για δουλειά γραφείου από Σεπτέμβρη γιατί έχω μια εγχείρηση να κάνω και μου έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά οι αντιβιωσεις που μου έδωσαν. Μάλλον τελειώνει η καριέρα μου σα Μηχανικός.
Αφενος οτι καλυτερο ευχομαι για τα επαγγελματικα

Αφετερου, εγχειρηση στον Αχιλλειο;
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Φτιάξε λογαριασμό linkedin
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Κουράγιο Ιακχε συμπάσχω διότι και εγώ είμαι σε παρόμοια κατάσταση ίσως ακολουθήσω αντίθετη πορεία με εσένα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

talaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:34
Ίακχος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 20:36

Αφενος οτι καλυτερο ευχομαι για τα επαγγελματικα

Αφετερου, εγχειρηση στον Αχιλλειο;
Εγχείρηση για κύστη επιδιδυμητηδας. Η αντιβίωση Cyproxin μου προκάλεσε τενοντίτιδα με κίνδυνο ρήξης αχίλλειου τένοντα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”