ε, ψιτ, μεταξυ μας τωρα. οπου μπορεις και σε παιρνει, παρανομεις, οπως ολοι.Στύξ έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:11Eγώ πληρώνω γιατί έχω μάθει να είμαι νομοταγής κι όχι πούστερμαν. Διότι έτσι γίνεται πατρίδα.Οργισμένος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:06Απο την αλλη πλευρα το ανωθεν γιδι που ονομαζεται στυγιος, και αλλα εκατομμυρια μισθωτα ή συνταξιουχα γιδια πληρωναν και πληρωνουν φορο πολυ μεγαλυτερο απο εσενα διχως μαυρα, μια ζωη, αγαπητε ΊακχοςΣτύξ έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:03 "Ο θάνατος του εμποράκου" . Συγχαρητήρια γίδια που θα ξαναψηφίσετε Κούλη με τα 200 ακίνητα.
Καλό κουράγιο φίλε![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη
Re: Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Ληστοσυμμορίτης
τα μεγάλα σουπερμαρκετ χτυπάνε όλες τις αποδείξεις και γιατί;Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 17:15ε, ψιτ, μεταξυ μας τωρα. οπου μπορεις και σε παιρνει, παρανομεις, οπως ολοι.Στύξ έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:11Eγώ πληρώνω γιατί έχω μάθει να είμαι νομοταγής κι όχι πούστερμαν. Διότι έτσι γίνεται πατρίδα.Οργισμένος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:06
Απο την αλλη πλευρα το ανωθεν γιδι που ονομαζεται στυγιος, και αλλα εκατομμυρια μισθωτα ή συνταξιουχα γιδια πληρωναν και πληρωνουν φορο πολυ μεγαλυτερο απο εσενα διχως μαυρα, μια ζωη, αγαπητε Ίακχος
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
πιπες.Οργισμένος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 22:27poleoδομιες εφκα ααδε δασαρχεια δεν ειναι φορεις φοροδιαφυγης αλλα διαφθορας και λαδωματος, ειναι δλδ κατι διαφορετικο απο αυτο που συζηταμε. Αχ βαχ και μαλακιτες αλλου. Η συντριπτικη πλειοψηφια των αυτοαπασχολουμενων δηλωνει εισοδηματα κατω του βασικου μισθου και αυτο απο μονο του φτανει για να δειξει που υφισταται φοροδιαφυγη η οποια προκαλει επειτα αυξηση φορων η οποια εντεινει τη φοροδιαφυγη κοκ ειναι δλδ ενας φαυλος κυκλος θετικης αναδρασης. 20 δις φοροδιαφυγη ειναι ενα μεγεθος που πλησιαζει το 50% το ετησιων πραγματικων εσοδων του κρατους καθε χρονο. Αν αυριο , με καποιο μαγικο πχ υποχρεωτικο ψηφιακο χρημα για ολους, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ η φοροδιαφυγη αυτη τοτε το κρατος θα ειχε τη δυνατοτητα να μειωσει τη φορολογια αλλα και ταυτοχρονα να αυξησει τα εσοδα του αλλα και την αναπτυξη - λογω μειωσης φορων- να προκαλεσει δλδ ενα αναπτυξιακο κυκλο θετικης αναδρασης.Στύξ έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:20Αχ Όργι μου, τα 20 δις κάθε χρόνο φοροδιαφυγή δεν βρίσκονται στις λαϊκές και στους μικροελ επαγγελματίες.Οργισμένος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:13
Ειδες λοιπον που καλα του τα λεω;;; Δεν γινεται να εχομε πολλες κατηγοριες φορολογουμενων. Δεν ειναι δυνατον η συντριπτικη πλειοψηφια των αυταπασχολουμενων να δηλωνει εισοδημα κατω απο το βασικο. Καπου αυτο πρεπει να σταματησει επιτελους.
Στις Πολεοδομίες, στον ΕΦΚΑ , στις ΑΑΔΕ, στα Δασαρχεία κλπ.
Εκεί είναι..
το 90% της φοροδιαφυγης που περιγραφεις, δεν ειναι επειδη δεν θελουν να πληρωσουν, ειναι επειδη δε βγαινουν. ακομη και ανα σταματησει η φοροδιαφυγη, δεν προκειται να υπαρξουν εσοδα στο κρατος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Communio Sancta
Καλή δύναμη, να βάλεις την υγεία σου πάνω απ΄όλα. Καταλαβαίνω πόσο πικρό είναι ν΄αναγκάζεσαι να κλείσεις την επιχείρησή σου.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Αυτό θα το κάνουν όσοι το κάνουν και τώρα.
Όσοι θέλουμε Να εξελισομαστε και επιχειρηματικα και προσωπικά δε γίνεται να μη δείχνουμε κέρδη. Για πολλου λόγους.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
όσο το σύστημα επιτρέπει στους ΕΕ να παρουσιάζουν οτι νούμερα θέλουν, κανένα φορολογικό σύστημα δεν πρόκειται να αποδώσει. Το θέμα είναι να μη δείχνει οτι κέρδη θέλει ο καθένας, και όσο τον βολεύει για να πάρει δάνειο πχ. Αλλά τα πραγματικά.Ερμής έγραψε: 01 Ιουν 2024, 17:25Αυτό θα το κάνουν όσοι το κάνουν και τώρα.
Όσοι θέλουμε Να εξελισομαστε και επιχειρηματικα και προσωπικά δε γίνεται να μη δείχνουμε κέρδη. Για πολλου λόγους.
- Οργισμένος
αυτο που λες ειναι παντελως αστηριχτο. Οσα και να βγαζουν αν μπορουν τοτε φοροδιαφευγουν. Και το κυριο θετικο με την παταξη ειναι η ΜΕΙΩΣΗ ΦΩΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ.Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 17:21πιπες.Οργισμένος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 22:27poleoδομιες εφκα ααδε δασαρχεια δεν ειναι φορεις φοροδιαφυγης αλλα διαφθορας και λαδωματος, ειναι δλδ κατι διαφορετικο απο αυτο που συζηταμε. Αχ βαχ και μαλακιτες αλλου. Η συντριπτικη πλειοψηφια των αυτοαπασχολουμενων δηλωνει εισοδηματα κατω του βασικου μισθου και αυτο απο μονο του φτανει για να δειξει που υφισταται φοροδιαφυγη η οποια προκαλει επειτα αυξηση φορων η οποια εντεινει τη φοροδιαφυγη κοκ ειναι δλδ ενας φαυλος κυκλος θετικης αναδρασης. 20 δις φοροδιαφυγη ειναι ενα μεγεθος που πλησιαζει το 50% το ετησιων πραγματικων εσοδων του κρατους καθε χρονο. Αν αυριο , με καποιο μαγικο πχ υποχρεωτικο ψηφιακο χρημα για ολους, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ η φοροδιαφυγη αυτη τοτε το κρατος θα ειχε τη δυνατοτητα να μειωσει τη φορολογια αλλα και ταυτοχρονα να αυξησει τα εσοδα του αλλα και την αναπτυξη - λογω μειωσης φορων- να προκαλεσει δλδ ενα αναπτυξιακο κυκλο θετικης αναδρασης.Στύξ έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:20
Αχ Όργι μου, τα 20 δις κάθε χρόνο φοροδιαφυγή δεν βρίσκονται στις λαϊκές και στους μικροελ επαγγελματίες.
Στις Πολεοδομίες, στον ΕΦΚΑ , στις ΑΑΔΕ, στα Δασαρχεία κλπ.
Εκεί είναι..
το 90% της φοροδιαφυγης που περιγραφεις, δεν ειναι επειδη δεν θελουν να πληρωσουν, ειναι επειδη δε βγαινουν. ακομη και ανα σταματησει η φοροδιαφυγη, δεν προκειται να υπαρξουν εσοδα στο κρατος.
Μην δινουμε αλλοθι σε καθε εγκλημα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Όταν όλα τα εξοδα εκπίπτουν, Ο ΠΕΛΑΤΗΣ θα απαιτεί απόδειξη για όλο το ποσόmao mao έγραψε: 01 Ιουν 2024, 17:27όσο το σύστημα επιτρέπει στους ΕΕ να παρουσιάζουν οτι νούμερα θέλουν, κανένα φορολογικό σύστημα δεν πρόκειται να αποδώσει. Το θέμα είναι να μη δείχνει οτι κέρδη θέλει ο καθένας, και όσο τον βολεύει για να πάρει δάνειο πχ. Αλλά τα πραγματικά.Ερμής έγραψε: 01 Ιουν 2024, 17:25Αυτό θα το κάνουν όσοι το κάνουν και τώρα.mao mao έγραψε: 01 Ιουν 2024, 17:24
προκύπτει από την πρόβλεψη μου οτι όλοι θα παρουσιάζουν έσοδα- έξοδα = περίπου μηδέν.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Αν κάνεις μαγειρέματα για να πάρεις δάνειο δύο είναι τα ενδεχόμενα. Είτε λαμογιο που θέλει να αρπάξει τα δάνεια και μετά φούντο, είτε βλακας που δεν μπορεί να κοντρολάρει τα έξοδα του.mao mao έγραψε: 01 Ιουν 2024, 17:27όσο το σύστημα επιτρέπει στους ΕΕ να παρουσιάζουν οτι νούμερα θέλουν, κανένα φορολογικό σύστημα δεν πρόκειται να αποδώσει. Το θέμα είναι να μη δείχνει οτι κέρδη θέλει ο καθένας, και όσο τον βολεύει για να πάρει δάνειο πχ. Αλλά τα πραγματικά.Ερμής έγραψε: 01 Ιουν 2024, 17:25Αυτό θα το κάνουν όσοι το κάνουν και τώρα.mao mao έγραψε: 01 Ιουν 2024, 17:24
προκύπτει από την πρόβλεψη μου οτι όλοι θα παρουσιάζουν έσοδα- έξοδα = περίπου μηδέν.
Αυτος που θέλει δάνειο για να αναπτύξει τη δουλειά του δε λειτουργεί στο έτσι γιατί θα αναλάβει δάνειο που είναι στις δυνατότητες του
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Η φωνή της Αληθειας
Με αστυνομικά μέτρα δεν κάνεις τίποτα. Ο πίνακας δείχνει 350 χιλιάδες ΕΕ. Οι έλεγχοι δεν είναι δωρεάν, πρέπει να προσλάβεις ένα στρατό ΔΥ (!!!!) για να κάνεις ελέγχους σε μεγάλο αριθμό ΕΕ. Μην είσαι σίγουρος ότι το κόστος αυτών των ΔΥ θα είναι λιγότερο από τα έσοδα που θα βρεις. Το πρακτικό πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πολλές μικροεπιχειρήσεις με μικρούς τζίρους, οπότε και παρανομία να βρεθεί, πάλι για μικροποσά θα μιλάμε.micmic έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:00 Είπαμε: ΜΗΔΕΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ σε οτιδήποτε εκτός από μαγαζιά. Π.χ εγώ ξέρω πετρά που χτίζει μάντρες και ο οποίος έχει 5 συνεργεία και (υπολογίζω ότι) βγάζει πάνω από 300 χιλιάρικα το χρόνο. Αυτός λοιπόν ξέρω ότι δηλώνει 10 χιλιάρικα. Με το νέο σύστημα, θα συνεχίσει να δηλώνει 10 χιλιάρικα.
Αυτή είναι η "πάταξη της φοροδιαφυγής" επί Μητσοτάκη. Το ξαναλέμε: ΜΗΔΕΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ακόμα και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
Αυτό που θα λειτουργούσε πολύ καλύτερα είναι μηδέν φόρος στο εισόδημα (που και πιο εύκολα κρύβεται, και πιο δύσκολα βρίσκεται) και ισόποση αύξηση σε φόρο κατανάλωσης/ΕΝΦΙΑ/δημοτικών τελών.
-
talaipwros
κοινως ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ στα υψη, ρευμα απο καποια καταναλωση και πανω στα υψη, φοροι πολυτελειας σε κινητα τηλεφωνα πανω απο 150 ευρω, τηλεορασεις πανω απο 32 ιντσες, ρολογια κλπ.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 01 Ιουν 2024, 17:37Με αστυνομικά μέτρα δεν κάνεις τίποτα. Ο πίνακας δείχνει 350 χιλιάδες ΕΕ. Οι έλεγχοι δεν είναι δωρεάν, πρέπει να προσλάβεις ένα στρατό ΔΥ (!!!!) για να κάνεις ελέγχους σε μεγάλο αριθμό ΕΕ. Μην είσαι σίγουρος ότι το κόστος αυτών των ΔΥ θα είναι λιγότερο από τα έσοδα που θα βρεις. Το πρακτικό πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πολλές μικροεπιχειρήσεις με μικρούς τζίρους, οπότε και παρανομία να βρεθεί, πάλι για μικροποσά θα μιλάμε.micmic έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:00 Είπαμε: ΜΗΔΕΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ σε οτιδήποτε εκτός από μαγαζιά. Π.χ εγώ ξέρω πετρά που χτίζει μάντρες και ο οποίος έχει 5 συνεργεία και (υπολογίζω ότι) βγάζει πάνω από 300 χιλιάρικα το χρόνο. Αυτός λοιπόν ξέρω ότι δηλώνει 10 χιλιάρικα. Με το νέο σύστημα, θα συνεχίσει να δηλώνει 10 χιλιάρικα.
Αυτή είναι η "πάταξη της φοροδιαφυγής" επί Μητσοτάκη. Το ξαναλέμε: ΜΗΔΕΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ακόμα και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
Αυτό που θα λειτουργούσε πολύ καλύτερα είναι μηδέν φόρος στο εισόδημα (που και πιο εύκολα κρύβεται, και πιο δύσκολα βρίσκεται) και ισόποση αύξηση σε φόρο κατανάλωσης/ΕΝΦΙΑ/δημοτικών τελών.
Και φυλακισεις σε λαθρεμπορους κλπ
θενε;
αυτό πρακτικά είναι ανεφάρμοστο γιατί θα προκαλέσει γραφειοκρατικό χάος. Θα έρχονται διάφοροι με βουλγάρικες αποδείξεις και θα λένε, να εκεί τα φάγαμε , έσοδα-έξοδα μηδέν. Και πολλά άλλα προβλήματα.Lugozzi έγραψε: 01 Ιουν 2024, 17:29Όταν όλα τα εξοδα εκπίπτουν, Ο ΠΕΛΑΤΗΣ θα απαιτεί απόδειξη για όλο το ποσόmao mao έγραψε: 01 Ιουν 2024, 17:27όσο το σύστημα επιτρέπει στους ΕΕ να παρουσιάζουν οτι νούμερα θέλουν, κανένα φορολογικό σύστημα δεν πρόκειται να αποδώσει. Το θέμα είναι να μη δείχνει οτι κέρδη θέλει ο καθένας, και όσο τον βολεύει για να πάρει δάνειο πχ. Αλλά τα πραγματικά.Ερμής έγραψε: 01 Ιουν 2024, 17:25
Αυτό θα το κάνουν όσοι το κάνουν και τώρα.
Αλλά και να εφαρμοζόταν το 15% είναι πολύ χαμηλός συντελεστής. Δεν θα επαρκούσε για την κάλυψη των εσόδων.
Αν κανουν κατι αλλο, θα υπαρξουν.Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 17:21
πιπες.
- Otto Weininger
τι εννοείς;foscilis έγραψε: 01 Ιουν 2024, 18:03Αν κανουν κατι αλλο, θα υπαρξουν.Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 17:21
πιπες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1609 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 0 Απαντήσεις