Εσύ που απειλείς, πότε έχεις πάει να δώσεις αίμα; Έσωσες ποτέ κανέναν; 84 Χ 3 =250 ανθρώπους έσωσα με το αίμα μου.decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 11:05Δεν είναι ρουφιανιλικι ηλίθιε να προστατεύεις τον κόσμο από αντιεπιστημονικές παπάντζες. Εκτός αν θεωρείς οκ να μοιράζει βότανα κάποιος σε καρκινοπαθή και να του λέει πως θα γίνει καλά, γιατί ακριβώς το ίδιο είναι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε ο Μάθιου Περι
Re: Πέθανε ο Μάθιου Περι
Το X3 τι είναι;Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:23Εσύ που απειλείς, πότε έχεις πάει να δώσεις αίμα; Έσωσες ποτέ κανέναν; 84 Χ 3 =250 ανθρώπους έσωσα με το αίμα μου.decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 11:05Δεν είναι ρουφιανιλικι ηλίθιε να προστατεύεις τον κόσμο από αντιεπιστημονικές παπάντζες. Εκτός αν θεωρείς οκ να μοιράζει βότανα κάποιος σε καρκινοπαθή και να του λέει πως θα γίνει καλά, γιατί ακριβώς το ίδιο είναι.
- Οργισμένος
Ωραιος ο decadentΣτύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:23Εσύ που απειλείς, πότε έχεις πάει να δώσεις αίμα; Έσωσες ποτέ κανέναν; 84 Χ 3 =250 ανθρώπους έσωσα με το αίμα μου.decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 11:05Δεν είναι ρουφιανιλικι ηλίθιε να προστατεύεις τον κόσμο από αντιεπιστημονικές παπάντζες. Εκτός αν θεωρείς οκ να μοιράζει βότανα κάποιος σε καρκινοπαθή και να του λέει πως θα γίνει καλά, γιατί ακριβώς το ίδιο είναι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Eχεις απολυτο δικαιο περι ψευδοεπιστημονικης παραπληροφορησης μονο που ο Ισιλντουρ εδω απλα ειρωνευεται τους αντιεμβολιαστες. Θελω να ελπιζω δλδ...decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 10:35πηγή; Αφού πρόσφατη έρευνα είναι πόσταρε την να την διαβάσουμε κι εμείς.Isildur έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:00 Εσύ λέγε ό,τι θες, αλλά τα νούμερα είναι αμείλικτα. Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι στο επόμενο διάστημα θα πεθάνει το 100% των εμβολιασμένων. Επίσης, η ίδια έρευνα έδειξε ότι στο ίδιο διάστημα, 7 στους 10 περίπου που θα πεθάνουν παγκοσμίως, θα έχουν εμβολιαστεί.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
350 ml δίνουμε σε αιμοδοσία , 100-120 ml είναι το προβλεπόμενο σε μετάγγιση .GoBzi έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:30Το X3 τι είναι;Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:23Εσύ που απειλείς, πότε έχεις πάει να δώσεις αίμα; Έσωσες ποτέ κανέναν; 84 Χ 3 =250 ανθρώπους έσωσα με το αίμα μου.decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 11:05
Δεν είναι ρουφιανιλικι ηλίθιε να προστατεύεις τον κόσμο από αντιεπιστημονικές παπάντζες. Εκτός αν θεωρείς οκ να μοιράζει βότανα κάποιος σε καρκινοπαθή και να του λέει πως θα γίνει καλά, γιατί ακριβώς το ίδιο είναι.![]()
Ρε Όργι ,έχεις δώσεις ποτέ αίμα;Οργισμένος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:33Ωραιος ο decadentΣτύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:23Εσύ που απειλείς, πότε έχεις πάει να δώσεις αίμα; Έσωσες ποτέ κανέναν; 84 Χ 3 =250 ανθρώπους έσωσα με το αίμα μου.decadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 11:05
Δεν είναι ρουφιανιλικι ηλίθιε να προστατεύεις τον κόσμο από αντιεπιστημονικές παπάντζες. Εκτός αν θεωρείς οκ να μοιράζει βότανα κάποιος σε καρκινοπαθή και να του λέει πως θα γίνει καλά, γιατί ακριβώς το ίδιο είναι.
- Οργισμένος
Πολλες φορες . Ξεχνας μαλλον οτι ημουν κι εγω δυ . Μαλακα.Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:43Ρε Όργι ,έχεις δώσεις ποτέ αίμα;Οργισμένος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:33Ωραιος ο decadentΣτύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:23
Εσύ που απειλείς, πότε έχεις πάει να δώσεις αίμα; Έσωσες ποτέ κανέναν; 84 Χ 3 =250 ανθρώπους έσωσα με το αίμα μου.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Αν και ασχετο με το θεμα μας
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ΕΤΣΙdecadent έγραψε: 30 Ιουν 2024, 10:42Άρθρο 191 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019)
Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία (3) έτη ή με χρηματική ποινή. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και ο πραγματικός ιδιοκτήτης ή εκδότης του μέσου με το οποίο τελέστηκαν οι πράξεις του παρόντος.
Αδιαφορώ να είμαι η ψυχή του πάρτυ. Δεν είναι όλα αστεία. Κατανοητό; Εκτός αν σου φαίνεται αστείο να μετράς μαύρες σακούλες που δεν χωράνε στα ψυγεία.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Α ναι; Τ 'αρχίδια μου τα δυο.Οργισμένος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:44Πολλες φορες . Ξεχνας μαλλον οτι ημουν κι εγω δυ . Μαλακα.![]()
Επίδειξε το δελτίο αιμοδότη . ΓΑΜΗΜΕΝΕ.
ΑΠΑΤΕΩΝΑ!
Το δικό μου το έχω αναρτήσει κι εδώ .
Το δικό μου το έχω αναρτήσει κι εδώ .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 30 Ιουν 2024, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δίνω και εγώ κάθε τρίμηνο, αλλα αυτό με την μετάγγιση δεν το ήξερα, εξαρτάται την περίπτωση υποθέτω. Η γυναίκα μου στην πρώτη γέννα έχασε δύο λίτρα και από τα λίγα που θυμάμαι είχαν φέρει πολύ παραπάνω από 120ml.Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:40350 ml δίνουμε σε αιμοδοσία , 100-120 ml είναι το προβλεπόμενο σε μετάγγιση .
Το επιμύθιον είναι ότι σκούζουν ακόμα τα γκαφάλια οι εμβολιασμένοι .
- Οργισμένος
Kala tvra. Καθε χρονο εδιδα αν θυμαμαι καλα 2 φορες αιμα και επαιρνα 4 ημερες αδεια. Μ0ν0 εσυ νομιζεις οτι ηθελες να παιρνεις αδειουλες;;;Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:47Α ναι; Τ 'αρχίδια μου τα δυο.
Επίδειξε το δελτίο αιμοδότη . ΓΑΜΗΜΕΝΕ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Αμορφωτε ψεκα.Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:54 Το επιμύθιον είναι ότι σκούζουν ακόμα τα γκαφάλια οι εμβολιασμένοι .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 6 Απαντήσεις