Γαμα κι αυτον τον Πρετεντερη, γιατι ειναι ανιατη περιπτωση!Πρετεντέρης έγραψε: 28 Ιουν 2024, 17:04Thor έγραψε: 28 Ιουν 2024, 15:39Καλημερα, καλησπερα, καληνυχτα απ'τον γαμια των πρωταθλητων Ευρωπης!Λεγεών έγραψε: 28 Ιουν 2024, 15:16 ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Μαδουραίος, Unique, Λίνο Βεντούρα, taxalata xalasa, Jimmy81, Μπίστης, Οργισμένος, Thor, GoBack, Αρίστος, Ζαποτέκος, Tarkovsky, paotaris, Portia, ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ, Rocco Siffredi, Lugozzi![]()
![]()
![]()
Αυτό λες στον ψυχολόγο σου; Και τι σου απαντάει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Re: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Τι κανεις Γιαννη, κουκια σπερνω...Πτολεμαίος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 18:22Λοολζ.Thor έγραψε: 28 Ιουν 2024, 12:33Εδω, ρε συ, εβαλαν στον υμνο τους τη νικη επι της ομαδας του Πελε σε φιλικο που ηταν στημενο παιχνιδι απο δω μεχρι τον πολικο αστερα, τι συζηταμε;Rocco Siffredi έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:06 Όττο άμα δεν έχεις εικόνα κάτσε διαβασε την ιστορία της ομάδας σου στο Πρωταθλητριών και μην πετάς μπαρουφες
Δεκαετίες 60,70,80 κάτσε ρίξε μια μελέτη για να δεις ότι αν παιρναγατε ένα γύρο κάνατε πάρτυ
1 γύρο είχες περάσει 3 φορές στην ιστορία σου στο ΚΠ
άσε το παραμύθι ότι ήταν γελοιο γιατί δεν έκανες ποτέ τίποτα;
Δεν άρχισε η ιστορία όταν έγινε το τσ λ
Λέει κανείς στις ομάδες που πήραν Πρωταθλητριών ότι ήταν παρωδία τότε και αυτές τις χαζομάρες![]()
![]()
Μάλλον είσαι μικρότερος από 26-27.
Τι παπαριες γράφεις ρε;
Τα φιλικά κάποτε δεν είχαν την ίδια αίγλη με τις τελευταίες δεκαετίες.
Κάποτε ήταν ο μοναδικός τρόπος να δεις στη χώρα σου παικταραδες και ομαδαρες από αλλά κράτη.
Πόσο μάλλον όταν η άλλη ομάδα είναι μια λατινοαμερικανικη ομάδα που αγωνιζόταν ο Πελέ.
Δεν υπήρχε ίντερνετ, δεν υπήρχε τηλεόραση, δεν υπήρχαν περιοδικά, οι φώτο στις εφημερίδες ήταν ασπρόμαυρες κλπ.
Οπότε είναι λογικό να τραγουδηθεί η νίκη επί μιας (μυθικής στα μάτια των φιλάθλων της εποχής) ομάδας ή όποια τυγχάνει να είναι και η μοναδική ήττα αν θυμάμαι καλά, τότε στην Ευρώπη.
Παροντισμος λέγεται αυτό που κάνεις τώρα, δεν είναι κάτι σοβαρό, είναι όμως κάτι βλακώδες.
Λεγεών έγραψε: 29 Ιουν 2024, 03:43 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Μαδουραίος, Unique, Λίνο Βεντούρα, taxalata xalasa, Jimmy81, Μπίστης, Οργισμένος, Thor, GoBack, Αρίστος, Ζαποτέκος, Tarkovsky, paotaris, Portia, ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ, Rocco Siffredi, Lugozzi, Φραγμένος_Τελεστής, omg kai 3 lol
Καλησπερα απο αυτον που γαμαει πρωταθλητες Ευρωπης.
Πρετεντέρης έγραψε: 29 Ιουν 2024, 12:45 82-83 αποκλεισμός από το Αμβούργο που το σήκωσε.
97-98 στον όμιλο με Ρεάλ που το σήκωσε.
99-00 στον όμιλο με Ρεάλ που το πήρε.
00-01 στον όμιλο με Βαλένθια που έφτασε τελικό.
04-05 στον όμιλο με Λίβερπουλ που το πήρε ( αποκλεισμός στα τελευταία λεπτά ).
14-15 στον όμιλο με Ατλέτικο που την προηγούμενη χρονιά έφτασε τελικό.
19-20 στον όμιλο με τη Μπάγερν που το σήκωσε.
Αντε απαυτωθειτε που θα μιλήσετε για τον Θρύλο.
Το Κόνφερενς πόνεσε, πονάει και θα πονάει πολύ.
- omg kai 3 lol
θενξ για την παραθεση ανταποδιδω με μυητικο ασμα
Pier littbarsky Κολωνία και Γερμανία 80s -απολυτη παιχταρα στον ασβέστη-τριπλερTarkovsky έγραψε: 25 Ιουν 2024, 02:17ρε συ, ποιος είναι αυτός στο άβαταρ;
σπάω το κεφάλι μου και δεν μπορώ να θυμηθώ ονομ/νυμο
Άγγλος ή Σκωτσέζος εξτρέμ ήτανε στα '90s, από τα δεξιά νομίζω πάνω στον ασβέστη, δεν έπαιξε σε τοπ ομάδα (Μίντλεσμπρο;), κοντούτσικος, πρέπει να μπάταρε και λίγο από την μια μεριά όταν έτρεχε![]()
πες ρε γιατί θα σκάσω, γαμημένο αλτσχάιμερ
2 τελικούς Μουντιάλ με τον έναν νικηφόρο και έναν τρίτο στον πάγκο κι εμένα μου θύμισε κάποιον παρόμοιο της... Μίντλεσμπροvc15 έγραψε: 29 Ιουν 2024, 23:54Pier littbarsky Κολωνία και Γερμανία 80s -απολυτη παιχταρα στον ασβέστη-τριπλερTarkovsky έγραψε: 25 Ιουν 2024, 02:17ρε συ, ποιος είναι αυτός στο άβαταρ;
σπάω το κεφάλι μου και δεν μπορώ να θυμηθώ ονομ/νυμο
Άγγλος ή Σκωτσέζος εξτρέμ ήτανε στα '90s, από τα δεξιά νομίζω πάνω στον ασβέστη, δεν έπαιξε σε τοπ ομάδα (Μίντλεσμπρο;), κοντούτσικος, πρέπει να μπάταρε και λίγο από την μια μεριά όταν έτρεχε![]()
πες ρε γιατί θα σκάσω, γαμημένο αλτσχάιμερ
κανονικά πρέπει να αυτομπαναριστώ
Spoiler
ότι μπάταρε, πάντως, μπάταρε, έτσι;...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
δοκάρι, γκολάρα, ασίστ και εύστοχο πέναλτι στη διαδικασία του ημιτελικού Γερμανίας-Γαλλίας 3-3 για το Μουντιάλ της Ισπανίας
κι εγώ ο μαλάκας τον έψαχνα στις λάσπες της Βρετανίας

κι εγώ ο μαλάκας τον έψαχνα στις λάσπες της Βρετανίας
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Οργισμένος
EO
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Η γραφικότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ο ένας θα μας ταγκάρει κάθε τόσο για να μας θυμίσει πως είναι και καλά πρωταθλητής Ευρώπης, άλλοι στο fb λένε πως για να μη ξεχαστεί θα βλέπουν κάθε μήνα σε επανάληψη τον τελικό (ναι, αυτόν με την 9η της Ιταλίας) με μπύρες και μεζέδες, και το αποκορύφωμα: κάνουν περιοδία με το κύπελλο σε όλη την Ελλάδα, κάτι που δεν είχαμε κάνει ούτε όταν η Ελλάδα πήρε το γιούρο. Οι ίδιοι που πριν 2 χρόνια το έλεγαν μίλκο καπ που δεν έχει ούτε βαρ. Μιλάμε για πρόβατα άλλου επιπέδου.
-_-
- Παλαιοελλαδίτης
Πονάτε, το καταλαβαίνουμε. Ειδικά οι κακομοίρηδες οι τριφυλλοφόροι που ένα αποκούμπι είχατε στο ποδόσφαιρο και τώρα πάει και αυτό. Ωστόσο σας ευχαριστούμε που μοιράζεστε τον πόνο σας μαζί μας.
Εκφράστε μας και τις σκέψεις σας για το γεγονός πως ο μέσος 35άρης συνοπαδός σας, θυμάται στο ποδόσφαιρο λιγότερους τίτλους από τον αντίστοιχο...παοκτζή.
Εκφράστε μας και τις σκέψεις σας για το γεγονός πως ο μέσος 35άρης συνοπαδός σας, θυμάται στο ποδόσφαιρο λιγότερους τίτλους από τον αντίστοιχο...παοκτζή.
- Παλαιοελλαδίτης
paotaris έγραψε: 28 Ιουν 2024, 21:32
Eσυ πουστη στην UEFA που ειχες την γαμημενη ιδεα να δημιουργηθει αυτο το γαμημενο milco cup,λες και δεν ειμασταν μια χαρα με το ΕUROPA,να μην ξαναγελασει το χειλακι σου ρε σιχαμενε.Για ΣΕΝΑ τα τραβαμε ολα αυτα ρε ΓΑΜΙΟΛΗ.
ΓΛΥΚΙΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2/4 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ UEFA ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2023-2024

Μαδουραίος, Unique, Λίνο Βεντούρα, taxalata xalasa, Jimmy81, Μπίστης, Οργισμένος, Thor, GoBack, Αρίστος, Ζαποτέκος, Tarkovsky, paotaris, Portia, ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ, Rocco Siffredi, Lugozzi, Φραγμένος_Τελεστής, omg kai 3 lol

Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Re: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ κυπελλούχος κονφερενς
Καλημέρα κυπελλούχε Κόνφερενς
Θύμισε μου τι έχω γράψει και με ταγκαρεις εμπλοκή
Το ότι και ο δεύτερος έχει αξία ή κάτι άλλο αντιαμερικανικο ?

Θύμισε μου τι έχω γράψει και με ταγκαρεις εμπλοκή
Το ότι και ο δεύτερος έχει αξία ή κάτι άλλο αντιαμερικανικο ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Rocco Siffredi
Μέσα σε όλα έχουμε και το youth league 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 433 Προβολές
-