ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Ιουν 2024, 18:06
Όταν θα φτάσετε κι εσείς τελικό τσουλου έλα να μου ξαναμιλήσεις
Πήραμε Κόνφερενς. Σιγά- σιγά.
Πάρτε Κονφερενς και μετά , μιλάμε.
Βασικά, πάρτε πρωτάθλημα.
εγώ είμαι Παναθηναϊκός. δε θέλω κονφερενς. από γιουρόπα και πάνω είμαι. αυτή είναι η φανέλα μου, έτσι έχω μάθει. εσύ χαίρεσαι με ένα κύπελο που φτιάχτηκε για κάτι ομαδούλες
Κάποιο παιδάκι θα διαβάσει στο διαδίκτυο ότι το 2024 ο Ολυμπιακός πήρε το Κόνφερενς.
Δε θα διαβάσει ποτέ ότι εσείς πήγατε στο Χουντέμπλεϊ το 19λασπη.
Eσυ πουστη στην UEFA που ειχες την γαμημενη ιδεα να δημιουργηθει αυτο το γαμημενο milco cup,λες και δεν ειμασταν μια χαρα με το ΕUROPA,να μην ξαναγελασει το χειλακι σου ρε σιχαμενε.Για ΣΕΝΑ τα τραβαμε ολα αυτα ρε ΓΑΜΙΟΛΗ.
Ζελες και χανουμια δεν μπορούν να το καταπιουν με τίποτα και εφευρισκουν οοοοοτι μαλακία μπορεί να σκεφτεί νους.
Αντιθέτως οι παοκτζηδες είναι μάγκες.
Ούτε ασχολήθηκαν ιδιαίτερα, είπαν ένα "μπράβο" και συνεχίζουν την ζωή τους.
Λολ τα παοκια πηγαν 2 φορες στους 8 σε 2 χρονια,σε ποιον αλλο θεσμο θα βλεπαν οκταδα?Προφανως δεν τους παιρνει να το υποτιμησουν,θα ηταν τεραστιο αυτογκολ.
Ζελες και χανουμια δεν μπορούν να το καταπιουν με τίποτα και εφευρισκουν οοοοοτι μαλακία μπορεί να σκεφτεί νους.
Λολ τα παοκια πηγαν 2 φορες στους 8 σε 2 χρονια,σε ποιον αλλο θεσμο θα βλεπαν οκταδα?Προφανως δεν τους παιρνει να το υποτιμησουν,θα ηταν τεραστιο αυτογκολ.
Δεν μπορώ να καταλάβω την ψύχωση που έχει αρκετός κόσμος με "τους 8".
Εμενα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα.
Ή πας τελικό ή γαμα το.
Εσύ δηλαδή πχ με την"πορεία" της εθνικής το '14 είσαι ικανοποιημένος;
Διότι εμένα ακόμα αντηχούν οι χριστοπαναγιες μου σε απόσταση 10 ετών φωτός.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ή πας τελικό ή γαμα το.
Οχι γιατι μπορουσε να τα παει καλυτερα η εθνικη,η πορεια σε δυσκολες διοργανωσεις ειναι αρκετα σημαντικη.
Πτολεμαίος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 19:28
τίποτα δεν εφηύραμε. εσείς τα εφηύρατε όλα, πριν από δύο χρόνια
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Ή πας τελικό ή γαμα το.
Οχι γιατι μπορουσε να τα παει καλυτερα η εθνικη,η πορεια σε δυσκολες διοργανωσεις ειναι αρκετα σημαντικη.
Μα γι' αυτό δεν υπάρχει ικανοποίηση σε μια πορεία.
"Αν θα μπορούσαμε καλύτερα".
Το λες και μόνος σου.
Αα ξέχασα :
Μητρογλου Ψοφα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Λεγεών έγραψε: 29 Ιουν 2024, 03:43ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Λεγεών έγραψε: 29 Ιουν 2024, 03:43ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Eσυ πουστη στην UEFA που ειχες την γαμημενη ιδεα να δημιουργηθει αυτο το γαμημενο milco cup,λες και δεν ειμασταν μια χαρα με το ΕUROPA,να μην ξαναγελασει το χειλακι σου ρε σιχαμενε.Για ΣΕΝΑ τα τραβαμε ολα αυτα ρε ΓΑΜΙΟΛΗ.
Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:43
Καφενεία της πλάκας η Φερετσβάρος, η Μακαμπι, η Φενέρ, η Βίλλα και η Φιορεντίνα.
2 πρωταθλητές στην χώρα τους, μια ομάδα με 200εκ μπάτζετ και δεύτερη στο πρωτάθλημα της με 99 βαθμούς, και η 5η της Premier League.
Εσύ έπαιξες με Ζενες Ες (3η), Σλόβαν(6η) , Εβερτον (14η), Ερυθρό Αστέρα (6ος και μπαγιόκο) και την μόνη σοβαρή τον Αγιαξ που σας τελείωσε το παραμύθι.
Αυτές οι ομάδες, αλλά και οι περισσότερες που συμμετείχαν όχι CL δεν θα έπαιζαν σήμερα αλλά ούτε προκριματικά Conference.
Τι χαζοσυγκριση είναι αυτή
Ακόμα και η Σλόβαν είχε πάρει κυπελλούχων 2 χρόνια πριν
Το γιατί δεν μπορούσες στο Πρωταθλητριών αφού ήταν τόσο εύκολο να περάσεις κάνα γύρο το κάνεις γαργαρα εννοείται αλλάζεις την κουβέντα
Σε χαλάνε οι τότε ομάδες αλλά μου πιάνεις για σοβαρές ομαδες την Φερεντσβάρος και την Μακαμπι λες και είναι κατόρθωμα να πάρεις το 2024 το πρωτάθλημα Ουγγαρίας και Ισραήλ
82-83 αποκλεισμός από το Αμβούργο που το σήκωσε.
97-98 στον όμιλο με Ρεάλ που το σήκωσε.
99-00 στον όμιλο με Ρεάλ που το πήρε.
00-01 στον όμιλο με Βαλένθια που έφτασε τελικό.
04-05 στον όμιλο με Λίβερπουλ που το πήρε ( αποκλεισμός στα τελευταία λεπτά ).
14-15 στον όμιλο με Ατλέτικο που την προηγούμενη χρονιά έφτασε τελικό.
19-20 στον όμιλο με τη Μπάγερν που το σήκωσε.