Μαδουραίος, Unique, Λίνο Βεντούρα, taxalata xalasa, Jimmy81, Μπίστης, Οργισμένος, Thor, GoBack, Αρίστος, Ζαποτέκος, Tarkovsky, paotaris, Portia, ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ, Rocco Siffredi, Lugozzi

FUCK DONALD TRUMP
Καλημερα, καλησπερα, καληνυχτα απ'τον γαμια των πρωταθλητων Ευρωπης!Λεγεών έγραψε: 28 Ιουν 2024, 15:16 ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Μαδουραίος, Unique, Λίνο Βεντούρα, taxalata xalasa, Jimmy81, Μπίστης, Οργισμένος, Thor, GoBack, Αρίστος, Ζαποτέκος, Tarkovsky, paotaris, Portia, ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ, Rocco Siffredi, Lugozzi
Θα κανετε καμια γκελα αλα Ροζενμποργκ στον 1ο αγωνα του EL και θα ψαχνεστε οπως εκεινη τη βραδια στο Anfield.Λεγεών έγραψε: 28 Ιουν 2024, 15:16 ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Τι να μας πει μια κακή χρονιά, ποδοσφαιρικές νάνε, όταν μετράμε 47 πρωταθληματα και εσείς έχετε να πάρετε 14 χρόνια;Unique έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:26Εφέτος ειδικά στον έσφιξαν πολλές φορές ΠΑΟ/ΠΑΟΚ/ΑΕΚ. Πήρες το μίκο κερδίζοντας τόμπολα ομάδες.Πρετεντέρης έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:12 Ζελες πχορουμιτες, μην προσπαθείτε να μας πείσετε ότι είστε καλύτεροι στην Ευρώπη. Οι μύθοι τελείωσαν.
Προσπαθήστε να πείσετε τον ψυχολόγο σας.![]()
![]()
![]()
Τι να μας πείτε για τη ζωή σας ρε συ? Δολοφονήστε κανά αστυνομικό ακόμη.
Λαστ γιατί αυτά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:28ιστορικά ΕΙΜΑΣΤΕ καλύτεροι στην ΕυρώπηΠρετεντέρης έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:12 Ζελες πχορουμιτες, μην προσπαθείτε να μας πείσετε ότι είστε καλύτεροι στην Ευρώπη. Οι μύθοι τελείωσαν.
βγαίνετε 500 χρόνια και το μόνο που έχετε επιδείξει είναι ένα μιλκο καπ στο οποίο κερδίσατε κάτι καφενεία της πλάκας
άσε ρε έξυπνε
Thor έγραψε: 28 Ιουν 2024, 15:39Καλημερα, καλησπερα, καληνυχτα απ'τον γαμια των πρωταθλητων Ευρωπης!Λεγεών έγραψε: 28 Ιουν 2024, 15:16 ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Όταν θα φτάσετε κι εσείς τελικό τσουλου έλα να μου ξαναμιλήσειςΠρετεντέρης έγραψε: 28 Ιουν 2024, 17:02Λαστ γιατί αυτά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:28ιστορικά ΕΙΜΑΣΤΕ καλύτεροι στην ΕυρώπηΠρετεντέρης έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:12 Ζελες πχορουμιτες, μην προσπαθείτε να μας πείσετε ότι είστε καλύτεροι στην Ευρώπη. Οι μύθοι τελείωσαν.
βγαίνετε 500 χρόνια και το μόνο που έχετε επιδείξει είναι ένα μιλκο καπ στο οποίο κερδίσατε κάτι καφενεία της πλάκας
άσε ρε έξυπνε
Τέλος το Χουντέμπλεϊ.
Τώρα έχει Αγια- Σοφιά.![]()
Πήραμε Κόνφερενς. Σιγά- σιγά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Ιουν 2024, 18:06Όταν θα φτάσετε κι εσείς τελικό τσουλου έλα να μου ξαναμιλήσειςΠρετεντέρης έγραψε: 28 Ιουν 2024, 17:02Λαστ γιατί αυτά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:28
ιστορικά ΕΙΜΑΣΤΕ καλύτεροι στην Ευρώπη
άσε ρε έξυπνε
Τέλος το Χουντέμπλεϊ.
Λοολζ.Thor έγραψε: 28 Ιουν 2024, 12:33Εδω, ρε συ, εβαλαν στον υμνο τους τη νικη επι της ομαδας του Πελε σε φιλικο που ηταν στημενο παιχνιδι απο δω μεχρι τον πολικο αστερα, τι συζηταμε;Rocco Siffredi έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:06 Όττο άμα δεν έχεις εικόνα κάτσε διαβασε την ιστορία της ομάδας σου στο Πρωταθλητριών και μην πετάς μπαρουφες
Δεκαετίες 60,70,80 κάτσε ρίξε μια μελέτη για να δεις ότι αν παιρναγατε ένα γύρο κάνατε πάρτυ
1 γύρο είχες περάσει 3 φορές στην ιστορία σου στο ΚΠ
άσε το παραμύθι ότι ήταν γελοιο γιατί δεν έκανες ποτέ τίποτα;
Δεν άρχισε η ιστορία όταν έγινε το τσ λ
Λέει κανείς στις ομάδες που πήραν Πρωταθλητριών ότι ήταν παρωδία τότε και αυτές τις χαζομάρες![]()
![]()
Σε κάνα δίμηνο είναι το σούπερ καπ ανάμεσα σε Ρεάλ και Αταλάντα, στον πρωταθλητή Ευρώπης δηλαδή και στον κυπελλούχο. Ο γαύρος δεν είναι πρωταθλητής ούτε κυπελλούχος, είναι σοκολατούχος.Λεγεών έγραψε: 28 Ιουν 2024, 15:16 ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
εγώ είμαι Παναθηναϊκός. δε θέλω κονφερενς. από γιουρόπα και πάνω είμαι. αυτή είναι η φανέλα μου, έτσι έχω μάθει. εσύ χαίρεσαι με ένα κύπελο που φτιάχτηκε για κάτι ομαδούλεςΠρετεντέρης έγραψε: 28 Ιουν 2024, 18:17Πήραμε Κόνφερενς. Σιγά- σιγά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Ιουν 2024, 18:06Όταν θα φτάσετε κι εσείς τελικό τσουλου έλα να μου ξαναμιλήσειςΠρετεντέρης έγραψε: 28 Ιουν 2024, 17:02
Λαστ γιατί αυτά.
Τέλος το Χουντέμπλεϊ.
Πάρτε Κονφερενς και μετά , μιλάμε.
Βασικά, πάρτε πρωτάθλημα.![]()
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 28 Ιουν 2024, 18:29Σε κάνα δίμηνο είναι το σούπερ καπ ανάμεσα σε Ρεάλ και Αταλάντα, στον πρωταθλητή Ευρώπης δηλαδή και στον κυπελλούχο. Ο γαύρος δεν είναι πρωταθλητής ούτε κυπελλούχος, είναι σοκολατούχος.Λεγεών έγραψε: 28 Ιουν 2024, 15:16 ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!