Kala σας ξεκωλιασε και ξεκωλιαζει το Ισραηλ . Και πληθειτε διοτι ερχεται και η σειρα των αλλων θρασυδειλων τρομοκρατων στο Λιβανο. Πλυθειτε.Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:21Και η Χεζμπολάχ το ίδιο. Βέβαια, το Ισραήλ τους δηλώνει σε τροχαία. Μιας και δεν πολεμά με στρατό απέναντι του αλλά με αμάχους και κάτι λίγους με λιανοτούφεκα.πατησιωτης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:19 Oι μόνες επιβεβαιωμένες απώλειες στους σημερινούς πολέμους είναι του Ισραήλ : δεν αναφέρει μόνο τις απώλειες μέχρις ενός αλλά και τα ονόματα των στρατιωτών που σκοτώνονται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
- Οργισμένος
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Απορω γιατι ξοδευεις τοσο πολυ χρονο και ασχολεισαι με εγκεφαλικα νεκρους.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:17 Εμπεδοκλα, κουνα τη κεφαλα σου και βγες εξω να παρεις λιγο αερα. Εχω αρχισει και σε λυπαμαι. Λιγο ομως.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Μπορει και 5 φορες παραπανω απο αυτες των Ρωσσων. Πεστα μην κρατιεσαι.Scouser έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:20Εγώ αυτό που παρατηρώ γενικά είναι ότι τα δυτικά ΜΜΕ, από τα οποία ενημερωνόμαστε όλοι, τηρούν στο σύνολό τους σιγή ιχθύος σχετικά με τις ουκρανικές απώλειες (το ίδιο και οι στρατιωτικές πηγές ή οι υπηρεσίες πληροφοριών που κατά καιρούς δημοσιεύουν εκθέσεις για τον πόλεμο), ενώ είναι λαλίστατες σχετικά με τις ρωσικές απώλειες. Φυσικά οι ίδιοι οι Ουκρανοί δεν δίνουν καθόλου στοιχεία για τις απώλειές τους. Η λογική πάντως λέει ότι με δεδομένη την ανωτερότητα των Ρώσων σε πυροβολικό μάχης (σε αρκετά σημεία του πολέμου οι ίδιοι οι Ουκρανοί ανέφεραν ότι δέχονταν 10 βλήματα για κάθε ένα που έριχναν) και εγγύς αεροπορική υποστήριξη (εδώ και περίπου δύο μήνες η ρωσική ΠΑ εξαϋλώνει συστηματικά με glide bombs θέσεις μάχης των Ουκρανών, σχεδόν ατιμώρητη), πρέπει να υφίστανται απώλειες πολύ κοντά σε αυτές των Ρώσων.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Έχει και ενδιαφέροντες χάρτες.Nato is considering putting more of its nuclear weapons on standby amid a growing threat from Russia and China.
Jens Stoltenberg, the 13th secretary general of the Western alliance, may just be flexing his muscles in the face of Vladimir Putin – but his warning is not alleviating concerns over World War Three being around the corner.
It is either another move in the West’s tactical chess match with the president, or a game of Russian roulette.
Stoltenberg told the Telegraph that members were consulting on deploying more warheads, taking them out of storage and placing them on standby.
Kremlin spokesperson Dmitry Peskov said the military alliance holding talks in Switzerland on deploying more nuclear weapons was an ‘escalation of tension’.
Nato later sought to clarify Stoltenberg’s remarks, saying there were no significant changes to its nuclear posture.
Spokesperson Farah Dakhlallah stressed: ‘Nato is committed to ensuring a safe, secure and effective nuclear deterrent.’
https://www.msn.com/en-ca/news/world/ma ... aecc&ei=11
Και εγώ θεωρώ ότι έχουν μεγαλύτερες απώλειες οι Ρώσοι, αλλά τίποτα κοντά στο δεκαπλάσιο.sharp έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:22Σε αυτή τη φάση σαν επιτιθέμενοι δεν είναι λογικό να έχουν περισσότερες απώλειες οι Ρώσοι; Πόσο μάλλον όταν έχουν δείξει πόσο αδέξιοι είναι;Scouser έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:20Εγώ αυτό που παρατηρώ γενικά είναι ότι τα δυτικά ΜΜΕ, από τα οποία ενημερωνόμαστε όλοι, τηρούν στο σύνολό τους σιγή ιχθύος σχετικά με τις ουκρανικές απώλειες (το ίδιο και οι στρατιωτικές πηγές ή οι υπηρεσίες πληροφοριών που κατά καιρούς δημοσιεύουν εκθέσεις για τον πόλεμο), ενώ είναι λαλίστατες σχετικά με τις ρωσικές απώλειες. Φυσικά οι ίδιοι οι Ουκρανοί δεν δίνουν καθόλου στοιχεία για τις απώλειές τους. Η λογική πάντως λέει ότι με δεδομένη την ανωτερότητα των Ρώσων σε πυροβολικό μάχης (σε αρκετά σημεία του πολέμου οι ίδιοι οι Ουκρανοί ανέφεραν ότι δέχονταν 10 βλήματα για κάθε ένα που έριχναν) και εγγύς αεροπορική υποστήριξη (εδώ και περίπου δύο μήνες η ρωσική ΠΑ εξαϋλώνει συστηματικά με glide bombs θέσεις μάχης των Ουκρανών, σχεδόν ατιμώρητη), πρέπει να υφίστανται απώλειες πολύ κοντά σε αυτές των Ρώσων.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 09:54
Μπορει να μην ειναι δεκαπλασιες αλλα ειναι πολυ περισσοτερες απο τους Ουκρανους.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Καραμελίτσα
Η λογική σ' αυτό που περιγράφεις λέει πολύ περισσότερες απώλειες των Ουκρανών όχι πολύ κοντά σ' αυτές των Ρώσων.Scouser έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:20Εγώ αυτό που παρατηρώ γενικά είναι ότι τα δυτικά ΜΜΕ, από τα οποία ενημερωνόμαστε όλοι, τηρούν στο σύνολό τους σιγή ιχθύος σχετικά με τις ουκρανικές απώλειες (το ίδιο και οι στρατιωτικές πηγές ή οι υπηρεσίες πληροφοριών που κατά καιρούς δημοσιεύουν εκθέσεις για τον πόλεμο), ενώ είναι λαλίστατες σχετικά με τις ρωσικές απώλειες. Φυσικά οι ίδιοι οι Ουκρανοί δεν δίνουν καθόλου στοιχεία για τις απώλειές τους. Η λογική πάντως λέει ότι με δεδομένη την ανωτερότητα των Ρώσων σε πυροβολικό μάχης (σε αρκετά σημεία του πολέμου οι ίδιοι οι Ουκρανοί ανέφεραν ότι δέχονταν 10 βλήματα για κάθε ένα που έριχναν) και εγγύς αεροπορική υποστήριξη (εδώ και περίπου δύο μήνες η ρωσική ΠΑ εξαϋλώνει συστηματικά με glide bombs θέσεις μάχης των Ουκρανών, σχεδόν ατιμώρητη), πρέπει να υφίστανται απώλειες πολύ κοντά σε αυτές των Ρώσων.
Z
-
Δημοκράτης
Ότι εκτίμηση έχουν βγει όμως από ανεξάρτητες αρχές δείχνουν ότι εχου ελάχιστες παραπάνω από τους ουκρανουςScouser έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:34Και εγώ θεωρώ ότι έχουν μεγαλύτερες απώλειες οι Ρώσοι, αλλά τίποτα κοντά στο δεκαπλάσιο.sharp έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:22Σε αυτή τη φάση σαν επιτιθέμενοι δεν είναι λογικό να έχουν περισσότερες απώλειες οι Ρώσοι; Πόσο μάλλον όταν έχουν δείξει πόσο αδέξιοι είναι;Scouser έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:20
Εγώ αυτό που παρατηρώ γενικά είναι ότι τα δυτικά ΜΜΕ, από τα οποία ενημερωνόμαστε όλοι, τηρούν στο σύνολό τους σιγή ιχθύος σχετικά με τις ουκρανικές απώλειες (το ίδιο και οι στρατιωτικές πηγές ή οι υπηρεσίες πληροφοριών που κατά καιρούς δημοσιεύουν εκθέσεις για τον πόλεμο), ενώ είναι λαλίστατες σχετικά με τις ρωσικές απώλειες. Φυσικά οι ίδιοι οι Ουκρανοί δεν δίνουν καθόλου στοιχεία για τις απώλειές τους. Η λογική πάντως λέει ότι με δεδομένη την ανωτερότητα των Ρώσων σε πυροβολικό μάχης (σε αρκετά σημεία του πολέμου οι ίδιοι οι Ουκρανοί ανέφεραν ότι δέχονταν 10 βλήματα για κάθε ένα που έριχναν) και εγγύς αεροπορική υποστήριξη (εδώ και περίπου δύο μήνες η ρωσική ΠΑ εξαϋλώνει συστηματικά με glide bombs θέσεις μάχης των Ουκρανών, σχεδόν ατιμώρητη), πρέπει να υφίστανται απώλειες πολύ κοντά σε αυτές των Ρώσων.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δηλαδη μου λες να αφήσω να με αποκαλείς ατάλαντο τη στιγμή που έχω φτάσει σε μια ηλικία και ωριμότητα για να γνωρίζω τι είμαι και τι έχω κάνει επειδή είσαι ηχολήπτης;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:53Βαρεθηκα ν'ασχολουμαι μαζι σου οποτε ακουσε αυτο καλα και τα ξαναλεμε μετα τη δουλεια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:42Γιατί δεν έχεις ταλέντο ούτε στο γράψιμο ούτε στη σκέψη. Δεν μπορείς ούτε με τρεις προτάσεις να πεις κάτι που δεν είναι αντιφατικό με κάτι άλλο που έχεις πει πριν λίγο. Εγώ δεν το παίζω ούτε μουσικός ουτε ποιητής. Είμαι. Δεν περιμένω βέβαια από τύπους σαν εσένα να το καταλάβουν.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:32
Ναι το βλεπω, δεν ασχολεισαι καθολου. Εισαι υπερανω και εσυ και ο εμπεδοκλας και ο ξημερωμενος.
Θα σου ελεγα τι βρηκες και εφερες αλλα αστο καλυτερα.
Επισης εγω δε το παιζω μουσικαντης και ποιητης οποτε δε καταλαβαινω γιατι με λες αταλαντο![]()
Στην αναρτησή σου τώρα. Τώρα, πριν από λίγο έγραψες την παπαριά, οι ρωσικές απώλειες είναι δεκαπλάσιες. Τι είναι αυτό; Είναι μια δήλωση αντικειμενική ή μια δική σου ευχή και μια απόδειξη δική σου ότι οι ρώσοι τον πίνουν; Αυτό δηλαδή που σου είχα γράψει από τότε και μου έλεγες να ψάξω να βρω ανάρτησή σου. Να η ανάρτηση σου ρε ψεκασμένο ον. Τώρα το ξανάγραψες. Μόνο ψεκασμένοι πιστεύουν ότι οι ρώσοι έχουν δεκαπλάσιες απώλειες. Τώρα το κατάλαβες; σε παρακαλώ αν απαντήσεις προσπάθησε να υπάρχει μια συνοχή σε ότι γράφεις και να απαντήσεις σε αυτα που λέω εγώ. Μην αρχίσεις πάλι τα ιδρυματικά σου.
Την περασμενη εβδομαδα εγραψες οτι λεω για τσιπακια και φτυαρια. Σου ζητησα να το αποδειξεις και αρχισες τις πιρουετες.
Ξαφνικα μια εβδομαδα αργοτερα μου λες "να το! Ειχα δικιο!". Σοβαρα τωρα? Εγραψες κατι (ψεματα φυσικα) την περασμενη εβδομαδα και μια εβδομαδα αργοτερα μου λες οτι το εγραψα σημερα? ΚΑι εκτος αυτου, ΠΑΛΙ δεν ειπα οτι οι Ρωσοι τον πινουν αλλα στ'@@ σου, σιγα μην ασχοληθεις με τετοιες λεπτομερειες.
Ασε να κρινουν οι αλλοι το ταλεντο σου στη μουσικη και στην ποιηση. 20 χρονια ηχοληπτης εχω μαθει να ξεχωριζω τους αταλαντους.
Συνεχισε να παραληρεις αν θελεις αλλα τα υπολοιπα μετα τη δουλεια.
Αυτό το έχει γράψει ατάλαντος:
https://soundcloud.com/atreu73/12-dream
Μελωδία, στίχοι, ερμηνεία. Έχεις πολλά τέτοια σαν ηχολήπτης; Άντε πάγαινε ρε ψεκασμένο ζούδι που βγήκες από το αυγό να μου την πεις. Καραουγλάνη.
Όσο για τα υπόλοιπα φυσικά όπως πάντα δεν απαντάς σε τίποτα.
-
Δημοκράτης
Δείτε και αυτό το βίντεο
https://youtu.be/IeB4OLF14lw?si=FvFk3oNUpYHC28rr
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ακόμα ένα του ατάλαντου.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:37Δηλαδη μου λες να αφήσω να με αποκαλείς ατάλαντο τη στιγμή που έχω φτάσει σε μια ηλικία και ωριμότητα για να γνωρίζω τι είμαι και τι έχω κάνει επειδή είσαι ηχολήπτης;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:53Βαρεθηκα ν'ασχολουμαι μαζι σου οποτε ακουσε αυτο καλα και τα ξαναλεμε μετα τη δουλεια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:42
Γιατί δεν έχεις ταλέντο ούτε στο γράψιμο ούτε στη σκέψη. Δεν μπορείς ούτε με τρεις προτάσεις να πεις κάτι που δεν είναι αντιφατικό με κάτι άλλο που έχεις πει πριν λίγο. Εγώ δεν το παίζω ούτε μουσικός ουτε ποιητής. Είμαι. Δεν περιμένω βέβαια από τύπους σαν εσένα να το καταλάβουν.
Στην αναρτησή σου τώρα. Τώρα, πριν από λίγο έγραψες την παπαριά, οι ρωσικές απώλειες είναι δεκαπλάσιες. Τι είναι αυτό; Είναι μια δήλωση αντικειμενική ή μια δική σου ευχή και μια απόδειξη δική σου ότι οι ρώσοι τον πίνουν; Αυτό δηλαδή που σου είχα γράψει από τότε και μου έλεγες να ψάξω να βρω ανάρτησή σου. Να η ανάρτηση σου ρε ψεκασμένο ον. Τώρα το ξανάγραψες. Μόνο ψεκασμένοι πιστεύουν ότι οι ρώσοι έχουν δεκαπλάσιες απώλειες. Τώρα το κατάλαβες; σε παρακαλώ αν απαντήσεις προσπάθησε να υπάρχει μια συνοχή σε ότι γράφεις και να απαντήσεις σε αυτα που λέω εγώ. Μην αρχίσεις πάλι τα ιδρυματικά σου.
Την περασμενη εβδομαδα εγραψες οτι λεω για τσιπακια και φτυαρια. Σου ζητησα να το αποδειξεις και αρχισες τις πιρουετες.
Ξαφνικα μια εβδομαδα αργοτερα μου λες "να το! Ειχα δικιο!". Σοβαρα τωρα? Εγραψες κατι (ψεματα φυσικα) την περασμενη εβδομαδα και μια εβδομαδα αργοτερα μου λες οτι το εγραψα σημερα? ΚΑι εκτος αυτου, ΠΑΛΙ δεν ειπα οτι οι Ρωσοι τον πινουν αλλα στ'@@ σου, σιγα μην ασχοληθεις με τετοιες λεπτομερειες.
Ασε να κρινουν οι αλλοι το ταλεντο σου στη μουσικη και στην ποιηση. 20 χρονια ηχοληπτης εχω μαθει να ξεχωριζω τους αταλαντους.
Συνεχισε να παραληρεις αν θελεις αλλα τα υπολοιπα μετα τη δουλεια.
Αυτό το έχει γράψει ατάλαντος:
https://soundcloud.com/atreu73/12-dream
Μελωδία, στίχοι, ερμηνεία. Έχεις πολλά τέτοια σαν ηχολήπτης; Άντε πάγαινε ρε ψεκασμένο ζούδι που βγήκες από το αυγό να μου την πεις. Καραουγλάνη.
Όσο για τα υπόλοιπα φυσικά όπως πάντα δεν απαντάς σε τίποτα.
https://soundcloud.com/atreu73/dromeas- ... ally-final
Στόκε.
Αυτός είναι οι ανεξάρτητες πηγές;Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:38 Δείτε και αυτό το βίντεο
-
Δημοκράτης
Αν οι Ουκρανοί είχαν πολύ παραπάνω απώλειες οι Ρώσοι δεν θα είχαν πάρει μόνο 2 κωμοπόλεις μέσα σε 1 χρόνο μαχών και η Ουκρανία θα είχε καταρρεύσει καιρό τώραΚαραμελίτσα έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:35Η λογική σ' αυτό που περιγράφεις λέει πολύ περισσότερες απώλειες των Ουκρανών όχι πολύ κοντά σ' αυτές των Ρώσων.Scouser έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:20Εγώ αυτό που παρατηρώ γενικά είναι ότι τα δυτικά ΜΜΕ, από τα οποία ενημερωνόμαστε όλοι, τηρούν στο σύνολό τους σιγή ιχθύος σχετικά με τις ουκρανικές απώλειες (το ίδιο και οι στρατιωτικές πηγές ή οι υπηρεσίες πληροφοριών που κατά καιρούς δημοσιεύουν εκθέσεις για τον πόλεμο), ενώ είναι λαλίστατες σχετικά με τις ρωσικές απώλειες. Φυσικά οι ίδιοι οι Ουκρανοί δεν δίνουν καθόλου στοιχεία για τις απώλειές τους. Η λογική πάντως λέει ότι με δεδομένη την ανωτερότητα των Ρώσων σε πυροβολικό μάχης (σε αρκετά σημεία του πολέμου οι ίδιοι οι Ουκρανοί ανέφεραν ότι δέχονταν 10 βλήματα για κάθε ένα που έριχναν) και εγγύς αεροπορική υποστήριξη (εδώ και περίπου δύο μήνες η ρωσική ΠΑ εξαϋλώνει συστηματικά με glide bombs θέσεις μάχης των Ουκρανών, σχεδόν ατιμώρητη), πρέπει να υφίστανται απώλειες πολύ κοντά σε αυτές των Ρώσων.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 09:54
Μπορει να μην ειναι δεκαπλασιες αλλα ειναι πολυ περισσοτερες απο τους Ουκρανους.
-
Δημοκράτης
Όχι ρε μάστορα,αναφέρει μέσα το πως βγαίνουν τα στατιστικά που παρουσιάζει και οι εκτιμήσειςsharp έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:40Αυτός είναι οι ανεξάρτητες πηγές;Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:38 Δείτε και αυτό το βίντεο
Δες το βίντεο
- Καραμελίτσα
Το σχόλιο μου ήταν στην περιγραφή που δίνει, όχι στο τι έχει συμβείΔημοκράτης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:41Αν οι Ουκρανοί είχαν πολύ παραπάνω απώλειες οι Ρώσοι δεν θα είχαν πάρει μόνο 2 κωμοπόλεις μέσα σε 1 χρόνο μαχών και η Ουκρανία θα είχε καταρρεύσει καιρό τώραΚαραμελίτσα έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:35Η λογική σ' αυτό που περιγράφεις λέει πολύ περισσότερες απώλειες των Ουκρανών όχι πολύ κοντά σ' αυτές των Ρώσων.Scouser έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:20
Εγώ αυτό που παρατηρώ γενικά είναι ότι τα δυτικά ΜΜΕ, από τα οποία ενημερωνόμαστε όλοι, τηρούν στο σύνολό τους σιγή ιχθύος σχετικά με τις ουκρανικές απώλειες (το ίδιο και οι στρατιωτικές πηγές ή οι υπηρεσίες πληροφοριών που κατά καιρούς δημοσιεύουν εκθέσεις για τον πόλεμο), ενώ είναι λαλίστατες σχετικά με τις ρωσικές απώλειες. Φυσικά οι ίδιοι οι Ουκρανοί δεν δίνουν καθόλου στοιχεία για τις απώλειές τους. Η λογική πάντως λέει ότι με δεδομένη την ανωτερότητα των Ρώσων σε πυροβολικό μάχης (σε αρκετά σημεία του πολέμου οι ίδιοι οι Ουκρανοί ανέφεραν ότι δέχονταν 10 βλήματα για κάθε ένα που έριχναν) και εγγύς αεροπορική υποστήριξη (εδώ και περίπου δύο μήνες η ρωσική ΠΑ εξαϋλώνει συστηματικά με glide bombs θέσεις μάχης των Ουκρανών, σχεδόν ατιμώρητη), πρέπει να υφίστανται απώλειες πολύ κοντά σε αυτές των Ρώσων.
Θυμάμαι η mediazona έδινε περίπου ίσους αριθμούς πριν λίγους μήνες, και αυτοί συνεργάζονται με το BBC. Αυτή είναι μάλλον η πιο αισιόδοξη εκτίμηση, για τους Ουκρανούς, που να ναι στοιχειωδώς συγκροτημένη.
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1937 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-