ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 18 Ιουν 2024, 10:34
Ειναι υπερβολη να λεμε οτι ο Πουτιν θα ξεμεινει απο ορκ. Αλλα δεν ειναι καθολου υπερβολη να λεμε οτι τα ορκ εχουν δεκαπλασιες απωλειες απο τους Ουκρανους.
Γιατί ρε συ μόνο δεκαπλάσιες; Βάλε εκεί εικοσαπλάσιες, ακούγεται πολύ καλύτερα και μπορεί να τεκμηριωθεί εξίσου καλά.
Μπορει να μην ειναι δεκαπλασιες αλλα ειναι πολυ περισσοτερες απο τους Ουκρανους.
Ακριβώς. Το είπε κι ο ζελένσκι. Οι ουκρανικές απώλειες είναι 31.000. Συμπεριλαμβάνονται τραυματίες. Για τις ρωσικές μας πληροφορούσε στο παλιό νήμα τουλάχιστον δυο φορές την ημέρα ο λίμπρε. Τώρα πρέπει να έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Επίσης, στην αντεπίθεση οι Ουκρανοί ήταν στο τσακ να πάρουν την Κριμαία. Δεν κατάφεραν να περάσουν με τις νέες νατοικές τακτικές τους ούτε την πρώτη γραμμή άμυνας γιατί έχουν σκοπό να πάνε από γύρω και να τους αιφνιδιάσουν. Ήταν κόλπο. Γι αυτο και στη διαφήμιση της αντεπίθεσης μας έκαναν σσσσςςςςς. Σε Μπαχμούτ και Αβντίιβκα δεν χάθηκαν πολλοί αφού οι υποχώρηση έγινε με τάξη και συντεταγμένα. Γενικά όπως έχουμε πει πολλές φορές. Οι ρωσοι τον πίνουν.
Να μην ξεχάσουμε, μόνο τους τελευταίους λίγους μήνες άρχισαν να χρησιμοποιούν τα φτυάρια σαν βλήματα. Τόσο τους κόβει.
Μπορει να μην ειναι δεκαπλασιες αλλα ειναι πολυ περισσοτερες απο τους Ουκρανους.
Δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις στη ζωη σου απο το να πεταγεσαι συνεχεια σε ποστς που δε σε αφορουν και δεν ασχολουνται μαζι σου? Αν σου ειναι δυσκολο, τουλαχιστον προσπαθησε να γραφεις κατι που να βγαζει νοημα και να εχει σχεση με τη συζητηση.
Είσαι τροχονόμος στο νήμα και δεν μας ενημέρωσαν. Άντε τράβα παραπέρα ρε εμπαθή. Που θα μας πεις τί θα γράφουμε. Έχεις σαλέψει και δεν ξέρεις τί γράφεις.
nyxtovios έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:01
Σαφέστατα περισσότερο
Σαφεστατα, αυτο το διευκρινισαμε.
Αυτο που δε διευκρινισαμε ειναι το τι σχεση εχει το αν με νοιαζει ή οχι με αυτο που απαντησα στον sharp. Οταν το λυσουμε κι αυτο μπορεις να παρεις αγκαλιτσα τον εμπεδοκλη και να πατε μια ωολτα στο παρκο να ταισετε τις παπιες.
Φυσικά έχει σχέση γιατί είσαι υπέρ του να συνεχίσουν να πολεμάνε οι Ουκρανοί επειδή δεν σκοτώθηκαν πολλοί και κυρίως επειδή κερδίζουν.
Θα έρθουμε να σας δούμε εσένα με το σαρπ όταν σας βγάζουν στο προαύλιο, να σας φέρουμε και τσιγάρα και καμία σοκολάτα.
Αυτες τι βλακεις τις λες μονος σου. Οταν μου πεις που εχω γραψει τετοια πραγματα μπορει και να σου απαντησω.
Μεχρι τοτε κατσε κανε παρεα στους υπολοιπους ημιτρελλους και ασε με εμενα. Εχω σημαντικοτερα πραγματα να ασχοληθω με τον καθε ψυχασθενη του φορουμ που συνεχεια βαζει λογια στα στοματα των αλλων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 19 Ιουν 2024, 10:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτο που δε διευκρινισαμε ειναι το τι σχεση εχει το αν με νοιαζει ή οχι με αυτο που απαντησα στον sharp. Οταν το λυσουμε κι αυτο μπορεις να παρεις αγκαλιτσα τον εμπεδοκλη και να πατε μια ωολτα στο παρκο να ταισετε τις παπιες.
Φυσικά έχει σχέση γιατί είσαι υπέρ του να συνεχίσουν να πολεμάνε οι Ουκρανοί επειδή δεν σκοτώθηκαν πολλοί και κυρίως επειδή κερδίζουν.
Θα έρθουμε να σας δούμε εσένα με το σαρπ όταν σας βγάζουν στο προαύλιο, να σας φέρουμε και τσιγάρα και καμία σοκολάτα.
Αυτες τι βλακεις τις λες μονο σου. Οταν μου πεις που εχω γραψει τετοια πραγματα μπορει και να σου απαντησω.
Μεχρι τοτε κατσε κανε παρεα στους υπολοιπους ημιτρελλους και ασε με εμενα. Εχω σημαντικοτερα πραγματα να ασχοληθω με τον καθε ψυχασθενη του φορουμ που συνεχεια βαζει λογια στα στοματα των αλλων.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απαντάς σε αυτό το ύφος και γιατί θες να βρεις οπωσδήποτε ψυχασθενείς.
Είναι σίγουρος όμως ότι έχεις πολύ σημαντικά πράγματα να κάνεις.
Άντε πάνε να τα κάνεις.
Τι γράφετε για τον αχάριστο ρε σεις; Το καλύτερο παιδί με τις πιο αξιόπιστες προβλέψεις; Επειδή ψυχασθενή ανεβάζει τον έναν και χρυσαυγίτη τον άλλον; Μα αυτό το κάνει επειδή δεν συμφωνούν μαζί του. Πάμε καλά; συμφωνείστε μια φορά με τις παπάντζες που πετάει να δείτε μετά μεταχείριση.
nyxtovios έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:09
Αυτες τι βλακεις τις λες μονο σου. Οταν μου πεις που εχω γραψει τετοια πραγματα μπορει και να σου απαντησω.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απαντάς σε αυτό το ύφος και γιατί θες να βρεις οπωσδήποτε ψυχασθενείς.
Είναι σίγουρος όμως ότι έχεις πολύ σημαντικά πράγματα να κάνεις.
Άντε πάνε να τα κάνεις.
Εχω ναι. "Πανω" να τα κανω.
Μεχρι τοτε μπορεις να ψαξεις να βρεις που εχω γραψει ολες αυτες τις βλακεις που λες. Αν δε βρεις κατι, δε πειραζει. Δεν εισαι ο πρωτος.
Ο τύπος είναι φιλειρηνιστής. Σού λέει αν σταματήσουν να αμύνονται οι Ουκρανοί θα τελειώσει ο πόλεμος. Αλήθεια είναι.
Το περίεργο είναι που δεν γράφει ποτέ να σταματήσει ο Πούτιν την εισβολή που ξεκίνησε.
Γι' αυτό λέω είτε μάς δουλεύουν είτε πρέπει να κοιταχτούν.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 18 Ιουν 2024, 10:34
Ειναι υπερβολη να λεμε οτι ο Πουτιν θα ξεμεινει απο ορκ. Αλλα δεν ειναι καθολου υπερβολη να λεμε οτι τα ορκ εχουν δεκαπλασιες απωλειες απο τους Ουκρανους.
Γιατί ρε συ μόνο δεκαπλάσιες; Βάλε εκεί εικοσαπλάσιες, ακούγεται πολύ καλύτερα και μπορεί να τεκμηριωθεί εξίσου καλά.
Εγώ αυτό που παρατηρώ γενικά είναι ότι τα δυτικά ΜΜΕ, από τα οποία ενημερωνόμαστε όλοι, τηρούν στο σύνολό τους σιγή ιχθύος σχετικά με τις ουκρανικές απώλειες (το ίδιο και οι στρατιωτικές πηγές ή οι υπηρεσίες πληροφοριών που κατά καιρούς δημοσιεύουν εκθέσεις για τον πόλεμο), ενώ είναι λαλίστατες σχετικά με τις ρωσικές απώλειες. Φυσικά οι ίδιοι οι Ουκρανοί δεν δίνουν καθόλου στοιχεία για τις απώλειές τους. Η λογική πάντως λέει ότι με δεδομένη την ανωτερότητα των Ρώσων σε πυροβολικό μάχης (σε αρκετά σημεία του πολέμου οι ίδιοι οι Ουκρανοί ανέφεραν ότι δέχονταν 10 βλήματα για κάθε ένα που έριχναν) και εγγύς αεροπορική υποστήριξη (εδώ και περίπου δύο μήνες η ρωσική ΠΑ εξαϋλώνει συστηματικά με glide bombs θέσεις μάχης των Ουκρανών, σχεδόν ατιμώρητη), πρέπει να υφίστανται απώλειες πολύ κοντά σε αυτές των Ρώσων.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:18
Τι γράφετε για τον αχάριστο ρε σεις; Το καλύτερο παιδί με τις πιο αξιόπιστες προβλέψεις; Επειδή ψυχασθενή ανεβάζει τον έναν και χρυσαυγίτη τον άλλον; Μα αυτό το κάνει επειδή δεν συμφωνούν μαζί του. Πάμε καλά; συμφωνείστε μια φορά με τις παπάντζες που πετάει να δείτε μετά μεταχείριση.
Αλλο το να μη συμφωνει καποιος μαζι σου και αλλο το να λετε συνεχεια οτι γραφω πραγματα που δεν εχω πει ποτε. Εσενα ειδικα σε ξεβρακωσα την προηγουμενη εβδομαδα αλλα απ'οτι βλεπω οι αλλοι συνεχιζουν να το κανουν. Εσυ τουλαχιστον, σταματησες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 19 Ιουν 2024, 10:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Scouser έγραψε: 19 Ιουν 2024, 08:19
Εγώ αυτό που παρατηρώ γενικά είναι ότι τα δυτικά ΜΜΕ, από τα οποία ενημερωνόμαστε όλοι, τηρούν στο σύνολό τους σιγή ιχθύος σχετικά με τις ουκρανικές απώλειες (το ίδιο και οι στρατιωτικές πηγές ή οι υπηρεσίες πληροφοριών που κατά καιρούς δημοσιεύουν εκθέσεις για τον πόλεμο), ενώ είναι λαλίστατες σχετικά με τις ρωσικές απώλειες. Φυσικά οι ίδιοι οι Ουκρανοί δεν δίνουν καθόλου στοιχεία για τις απώλειές τους. Η λογική πάντως λέει ότι με δεδομένη την ανωτερότητα των Ρώσων σε πυροβολικό μάχης (σε αρκετά σημεία του πολέμου οι ίδιοι οι Ουκρανοί ανέφεραν ότι δέχονταν 10 βλήματα για κάθε ένα που έριχναν) και εγγύς αεροπορική υποστήριξη (εδώ και περίπου δύο μήνες η ρωσική ΠΑ εξαϋλώνει συστηματικά με glide bombs θέσεις μάχης των Ουκρανών, σχεδόν ατιμώρητη), πρέπει να υφίστανται απώλειες πολύ κοντά σε αυτές των Ρώσων.
Σε αυτή τη φάση σαν επιτιθέμενοι δεν είναι λογικό να έχουν περισσότερες απώλειες οι Ρώσοι; Πόσο μάλλον όταν έχουν δείξει πόσο αδέξιοι είναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 19 Ιουν 2024, 10:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.