!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:21
πατησιωτης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:19 Oι μόνες επιβεβαιωμένες απώλειες στους σημερινούς πολέμους είναι του Ισραήλ : δεν αναφέρει μόνο τις απώλειες μέχρις ενός αλλά και τα ονόματα των στρατιωτών που σκοτώνονται.
Και η Χεζμπολάχ το ίδιο. Βέβαια, το Ισραήλ τους δηλώνει σε τροχαία. Μιας και δεν πολεμά με στρατό απέναντι του αλλά με αμάχους και κάτι λίγους με λιανοτούφεκα.
Kala σας ξεκωλιασε και ξεκωλιαζει το Ισραηλ . Και πληθειτε διοτι ερχεται και η σειρα των αλλων θρασυδειλων τρομοκρατων στο Λιβανο. Πλυθειτε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:17 Εμπεδοκλα, κουνα τη κεφαλα σου και βγες εξω να παρεις λιγο αερα. Εχω αρχισει και σε λυπαμαι. Λιγο ομως.
Απορω γιατι ξοδευεις τοσο πολυ χρονο και ασχολεισαι με εγκεφαλικα νεκρους.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Scouser έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:20
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 09:54
Scouser έγραψε: 19 Ιουν 2024, 08:19
Γιατί ρε συ μόνο δεκαπλάσιες; Βάλε εκεί εικοσαπλάσιες, ακούγεται πολύ καλύτερα και μπορεί να τεκμηριωθεί εξίσου καλά.
Μπορει να μην ειναι δεκαπλασιες αλλα ειναι πολυ περισσοτερες απο τους Ουκρανους.
Εγώ αυτό που παρατηρώ γενικά είναι ότι τα δυτικά ΜΜΕ, από τα οποία ενημερωνόμαστε όλοι, τηρούν στο σύνολό τους σιγή ιχθύος σχετικά με τις ουκρανικές απώλειες (το ίδιο και οι στρατιωτικές πηγές ή οι υπηρεσίες πληροφοριών που κατά καιρούς δημοσιεύουν εκθέσεις για τον πόλεμο), ενώ είναι λαλίστατες σχετικά με τις ρωσικές απώλειες. Φυσικά οι ίδιοι οι Ουκρανοί δεν δίνουν καθόλου στοιχεία για τις απώλειές τους. Η λογική πάντως λέει ότι με δεδομένη την ανωτερότητα των Ρώσων σε πυροβολικό μάχης (σε αρκετά σημεία του πολέμου οι ίδιοι οι Ουκρανοί ανέφεραν ότι δέχονταν 10 βλήματα για κάθε ένα που έριχναν) και εγγύς αεροπορική υποστήριξη (εδώ και περίπου δύο μήνες η ρωσική ΠΑ εξαϋλώνει συστηματικά με glide bombs θέσεις μάχης των Ουκρανών, σχεδόν ατιμώρητη), πρέπει να υφίστανται απώλειες πολύ κοντά σε αυτές των Ρώσων.
Μπορει και 5 φορες παραπανω απο αυτες των Ρωσσων. Πεστα μην κρατιεσαι.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Nato is considering putting more of its nuclear weapons on standby amid a growing threat from Russia and China.

Jens Stoltenberg, the 13th secretary general of the Western alliance, may just be flexing his muscles in the face of Vladimir Putin – but his warning is not alleviating concerns over World War Three being around the corner.

It is either another move in the West’s tactical chess match with the president, or a game of Russian roulette.

Stoltenberg told the Telegraph that members were consulting on deploying more warheads, taking them out of storage and placing them on standby.

Kremlin spokesperson Dmitry Peskov said the military alliance holding talks in Switzerland on deploying more nuclear weapons was an ‘escalation of tension’.

Nato later sought to clarify Stoltenberg’s remarks, saying there were no significant changes to its nuclear posture.

Spokesperson Farah Dakhlallah stressed: ‘Nato is committed to ensuring a safe, secure and effective nuclear deterrent.’
Έχει και ενδιαφέροντες χάρτες.

https://www.msn.com/en-ca/news/world/ma ... aecc&ei=11
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

sharp έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:22

Μπορει να μην ειναι δεκαπλασιες αλλα ειναι πολυ περισσοτερες απο τους Ουκρανους.
Εγώ αυτό που παρατηρώ γενικά είναι ότι τα δυτικά ΜΜΕ, από τα οποία ενημερωνόμαστε όλοι, τηρούν στο σύνολό τους σιγή ιχθύος σχετικά με τις ουκρανικές απώλειες (το ίδιο και οι στρατιωτικές πηγές ή οι υπηρεσίες πληροφοριών που κατά καιρούς δημοσιεύουν εκθέσεις για τον πόλεμο), ενώ είναι λαλίστατες σχετικά με τις ρωσικές απώλειες. Φυσικά οι ίδιοι οι Ουκρανοί δεν δίνουν καθόλου στοιχεία για τις απώλειές τους. Η λογική πάντως λέει ότι με δεδομένη την ανωτερότητα των Ρώσων σε πυροβολικό μάχης (σε αρκετά σημεία του πολέμου οι ίδιοι οι Ουκρανοί ανέφεραν ότι δέχονταν 10 βλήματα για κάθε ένα που έριχναν) και εγγύς αεροπορική υποστήριξη (εδώ και περίπου δύο μήνες η ρωσική ΠΑ εξαϋλώνει συστηματικά με glide bombs θέσεις μάχης των Ουκρανών, σχεδόν ατιμώρητη), πρέπει να υφίστανται απώλειες πολύ κοντά σε αυτές των Ρώσων.
Σε αυτή τη φάση σαν επιτιθέμενοι δεν είναι λογικό να έχουν περισσότερες απώλειες οι Ρώσοι; Πόσο μάλλον όταν έχουν δείξει πόσο αδέξιοι είναι;
Και εγώ θεωρώ ότι έχουν μεγαλύτερες απώλειες οι Ρώσοι, αλλά τίποτα κοντά στο δεκαπλάσιο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Scouser έγραψε: 19 Ιουν 2024, 08:19
Γιατί ρε συ μόνο δεκαπλάσιες; Βάλε εκεί εικοσαπλάσιες, ακούγεται πολύ καλύτερα και μπορεί να τεκμηριωθεί εξίσου καλά.
Η λογική σ' αυτό που περιγράφεις λέει πολύ περισσότερες απώλειες των Ουκρανών όχι πολύ κοντά σ' αυτές των Ρώσων.
Z
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Scouser έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:34
sharp έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:22
Σε αυτή τη φάση σαν επιτιθέμενοι δεν είναι λογικό να έχουν περισσότερες απώλειες οι Ρώσοι; Πόσο μάλλον όταν έχουν δείξει πόσο αδέξιοι είναι;
Και εγώ θεωρώ ότι έχουν μεγαλύτερες απώλειες οι Ρώσοι, αλλά τίποτα κοντά στο δεκαπλάσιο.
Ότι εκτίμηση έχουν βγει όμως από ανεξάρτητες αρχές δείχνουν ότι εχου ελάχιστες παραπάνω από τους ουκρανους
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:53
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:42
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:32

Ναι το βλεπω, δεν ασχολεισαι καθολου. Εισαι υπερανω και εσυ και ο εμπεδοκλας και ο ξημερωμενος.

Θα σου ελεγα τι βρηκες και εφερες αλλα αστο καλυτερα.

Επισης εγω δε το παιζω μουσικαντης και ποιητης οποτε δε καταλαβαινω γιατι με λες αταλαντο :102:
Γιατί δεν έχεις ταλέντο ούτε στο γράψιμο ούτε στη σκέψη. Δεν μπορείς ούτε με τρεις προτάσεις να πεις κάτι που δεν είναι αντιφατικό με κάτι άλλο που έχεις πει πριν λίγο. Εγώ δεν το παίζω ούτε μουσικός ουτε ποιητής. Είμαι. Δεν περιμένω βέβαια από τύπους σαν εσένα να το καταλάβουν.
Στην αναρτησή σου τώρα. Τώρα, πριν από λίγο έγραψες την παπαριά, οι ρωσικές απώλειες είναι δεκαπλάσιες. Τι είναι αυτό; Είναι μια δήλωση αντικειμενική ή μια δική σου ευχή και μια απόδειξη δική σου ότι οι ρώσοι τον πίνουν; Αυτό δηλαδή που σου είχα γράψει από τότε και μου έλεγες να ψάξω να βρω ανάρτησή σου. Να η ανάρτηση σου ρε ψεκασμένο ον. Τώρα το ξανάγραψες. Μόνο ψεκασμένοι πιστεύουν ότι οι ρώσοι έχουν δεκαπλάσιες απώλειες. Τώρα το κατάλαβες; σε παρακαλώ αν απαντήσεις προσπάθησε να υπάρχει μια συνοχή σε ότι γράφεις και να απαντήσεις σε αυτα που λέω εγώ. Μην αρχίσεις πάλι τα ιδρυματικά σου.
Βαρεθηκα ν'ασχολουμαι μαζι σου οποτε ακουσε αυτο καλα και τα ξαναλεμε μετα τη δουλεια.

Την περασμενη εβδομαδα εγραψες οτι λεω για τσιπακια και φτυαρια. Σου ζητησα να το αποδειξεις και αρχισες τις πιρουετες.

Ξαφνικα μια εβδομαδα αργοτερα μου λες "να το! Ειχα δικιο!". Σοβαρα τωρα? Εγραψες κατι (ψεματα φυσικα) την περασμενη εβδομαδα και μια εβδομαδα αργοτερα μου λες οτι το εγραψα σημερα? ΚΑι εκτος αυτου, ΠΑΛΙ δεν ειπα οτι οι Ρωσοι τον πινουν αλλα στ'@@ σου, σιγα μην ασχοληθεις με τετοιες λεπτομερειες.

Ασε να κρινουν οι αλλοι το ταλεντο σου στη μουσικη και στην ποιηση. 20 χρονια ηχοληπτης εχω μαθει να ξεχωριζω τους αταλαντους.

Συνεχισε να παραληρεις αν θελεις αλλα τα υπολοιπα μετα τη δουλεια.
Δηλαδη μου λες να αφήσω να με αποκαλείς ατάλαντο τη στιγμή που έχω φτάσει σε μια ηλικία και ωριμότητα για να γνωρίζω τι είμαι και τι έχω κάνει επειδή είσαι ηχολήπτης;

Αυτό το έχει γράψει ατάλαντος:

https://soundcloud.com/atreu73/12-dream

Μελωδία, στίχοι, ερμηνεία. Έχεις πολλά τέτοια σαν ηχολήπτης; Άντε πάγαινε ρε ψεκασμένο ζούδι που βγήκες από το αυγό να μου την πεις. Καραουγλάνη.
Όσο για τα υπόλοιπα φυσικά όπως πάντα δεν απαντάς σε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:37
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:53
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:42

Γιατί δεν έχεις ταλέντο ούτε στο γράψιμο ούτε στη σκέψη. Δεν μπορείς ούτε με τρεις προτάσεις να πεις κάτι που δεν είναι αντιφατικό με κάτι άλλο που έχεις πει πριν λίγο. Εγώ δεν το παίζω ούτε μουσικός ουτε ποιητής. Είμαι. Δεν περιμένω βέβαια από τύπους σαν εσένα να το καταλάβουν.
Στην αναρτησή σου τώρα. Τώρα, πριν από λίγο έγραψες την παπαριά, οι ρωσικές απώλειες είναι δεκαπλάσιες. Τι είναι αυτό; Είναι μια δήλωση αντικειμενική ή μια δική σου ευχή και μια απόδειξη δική σου ότι οι ρώσοι τον πίνουν; Αυτό δηλαδή που σου είχα γράψει από τότε και μου έλεγες να ψάξω να βρω ανάρτησή σου. Να η ανάρτηση σου ρε ψεκασμένο ον. Τώρα το ξανάγραψες. Μόνο ψεκασμένοι πιστεύουν ότι οι ρώσοι έχουν δεκαπλάσιες απώλειες. Τώρα το κατάλαβες; σε παρακαλώ αν απαντήσεις προσπάθησε να υπάρχει μια συνοχή σε ότι γράφεις και να απαντήσεις σε αυτα που λέω εγώ. Μην αρχίσεις πάλι τα ιδρυματικά σου.
Βαρεθηκα ν'ασχολουμαι μαζι σου οποτε ακουσε αυτο καλα και τα ξαναλεμε μετα τη δουλεια.

Την περασμενη εβδομαδα εγραψες οτι λεω για τσιπακια και φτυαρια. Σου ζητησα να το αποδειξεις και αρχισες τις πιρουετες.

Ξαφνικα μια εβδομαδα αργοτερα μου λες "να το! Ειχα δικιο!". Σοβαρα τωρα? Εγραψες κατι (ψεματα φυσικα) την περασμενη εβδομαδα και μια εβδομαδα αργοτερα μου λες οτι το εγραψα σημερα? ΚΑι εκτος αυτου, ΠΑΛΙ δεν ειπα οτι οι Ρωσοι τον πινουν αλλα στ'@@ σου, σιγα μην ασχοληθεις με τετοιες λεπτομερειες.

Ασε να κρινουν οι αλλοι το ταλεντο σου στη μουσικη και στην ποιηση. 20 χρονια ηχοληπτης εχω μαθει να ξεχωριζω τους αταλαντους.

Συνεχισε να παραληρεις αν θελεις αλλα τα υπολοιπα μετα τη δουλεια.
Δηλαδη μου λες να αφήσω να με αποκαλείς ατάλαντο τη στιγμή που έχω φτάσει σε μια ηλικία και ωριμότητα για να γνωρίζω τι είμαι και τι έχω κάνει επειδή είσαι ηχολήπτης;

Αυτό το έχει γράψει ατάλαντος:

https://soundcloud.com/atreu73/12-dream

Μελωδία, στίχοι, ερμηνεία. Έχεις πολλά τέτοια σαν ηχολήπτης; Άντε πάγαινε ρε ψεκασμένο ζούδι που βγήκες από το αυγό να μου την πεις. Καραουγλάνη.
Όσο για τα υπόλοιπα φυσικά όπως πάντα δεν απαντάς σε τίποτα.
Ακόμα ένα του ατάλαντου.

https://soundcloud.com/atreu73/dromeas- ... ally-final

Στόκε.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:38 Δείτε και αυτό το βίντεο
https://youtu.be/IeB4OLF14lw?si=FvFk3oNUpYHC28rr
Αυτός είναι οι ανεξάρτητες πηγές;
Δημοκράτης

Καραμελίτσα έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:35

Η λογική σ' αυτό που περιγράφεις λέει πολύ περισσότερες απώλειες των Ουκρανών όχι πολύ κοντά σ' αυτές των Ρώσων.
Αν οι Ουκρανοί είχαν πολύ παραπάνω απώλειες οι Ρώσοι δεν θα είχαν πάρει μόνο 2 κωμοπόλεις μέσα σε 1 χρόνο μαχών και η Ουκρανία θα είχε καταρρεύσει καιρό τώρα
Δημοκράτης

sharp έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:40
Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:38 Δείτε και αυτό το βίντεο
https://youtu.be/IeB4OLF14lw?si=FvFk3oNUpYHC28rr
Αυτός είναι οι ανεξάρτητες πηγές;
Όχι ρε μάστορα,αναφέρει μέσα το πως βγαίνουν τα στατιστικά που παρουσιάζει και οι εκτιμήσεις
Δες το βίντεο
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:41
Καραμελίτσα έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:35
Αν οι Ουκρανοί είχαν πολύ παραπάνω απώλειες οι Ρώσοι δεν θα είχαν πάρει μόνο 2 κωμοπόλεις μέσα σε 1 χρόνο μαχών και η Ουκρανία θα είχε καταρρεύσει καιρό τώρα
Το σχόλιο μου ήταν στην περιγραφή που δίνει, όχι στο τι έχει συμβεί

Θυμάμαι η mediazona έδινε περίπου ίσους αριθμούς πριν λίγους μήνες, και αυτοί συνεργάζονται με το BBC. Αυτή είναι μάλλον η πιο αισιόδοξη εκτίμηση, για τους Ουκρανούς, που να ναι στοιχειωδώς συγκροτημένη.
Z
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”