!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στη δουλειά. Πώς να τους αντιμετωπισω;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Re: Στη δουλειά. Πώς να τους αντιμετωπισω;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

Kappa έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:07
βοθρατζης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:51
Kappa έγραψε: 28 Μάιος 2024, 18:59

Ελπίζω το επίδομα για ΑΜΕΑ να σε καλύπτει πλήρως, καψερέ.
τράβα στη γωνία να δεις αν έρχομαι πτωχέ υπαλληλίσκο

προσέξτε πόσο έχει αλλάξει ο κόσμος
αντί να ευγνωμονεί τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης που του δίνει ένα πιάτο φαΐ έχει το θράσος να θέλει να σηκώσει και κεφάλι και απο πάνω..προσβάλλεται όταν του το λες..
Όπως ανέφερα: ελπίζω να σε καλύπτει το επίδομα ΑΜΕΑ. Γιατί όταν εγώ κληρονομησω την οικογενειακη περιουσία, εσύ θα δουλεύεις σε κανα μίνι μάρκετ μέχρι να βγεις στη σύνταξη. Τουλάχιστον μέχρι τα 34 μου δεν δούλεψα ποτέ σοβαρά στη ζωη μου, αλλιώς είναι όταν δουλεύεις σε δική σου επιχείρηση. Αυτά λοιπόν πες τα στον εαυτό σου.

Κάποιος που έχει όντως λεφτά δεν νιώθει την ανάγκη να μειώσει κανένα, αυτό που κάνεις φωνάζει από μακριά πως είσαι φτωχατζα.
ψιτ...

νεαρέ...

τσακίσου γρήγορα και φέρε μου ένα μπαλαντάινς.. με μερικά ξηροκάρπια..

και γλύψε μου τις σόλες αμα θες τιπς...

λοιπόν σε όσα γράφει αυτό εδώ φαίνεται το πόσο προβληματικά είναι τα σημερινά πιτσιρίκια

κοιτάξτε υφάκι το γκαρσονάκι
το μόνο όνειρο του ανεπρόκοπου τεμπέλη στα 34.....!!!!!! είναι να κληρονομήσει...!!!!!!
φανταστικό όνειρο
κι απο πάνω έχει τα μούτρα να θέλει να τον υπολογίσουν

το πιτσιρίκι των 34 δεν έχει κάνει τίποτα στη ζωή του και θέλει όμως να μιλάει

τι λες ρε:
που είσαι ένα τίποτα μέσα στη μίζερη ζωούλα σου;
που δεν μπορείς να πληρώσεις ούτε τη καπότα που θες για να γαμήσεις κάνα τσόλι;
:c020:

απορώ ρε σεις
γιατί μπορεί να μιλάει ελεύθερα ο κάθε τίποτας;
δεν θα έπρεπε...
τσ τσ τσ
κατάντια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος βοθρατζης την 07 Ιουν 2024, 08:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

βοθρατζης έγραψε: 07 Ιουν 2024, 08:22
Kappa έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:07
βοθρατζης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:51

τράβα στη γωνία να δεις αν έρχομαι πτωχέ υπαλληλίσκο

προσέξτε πόσο έχει αλλάξει ο κόσμος
αντί να ευγνωμονεί τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης που του δίνει ένα πιάτο φαΐ έχει το θράσος να θέλει να σηκώσει και κεφάλι και απο πάνω..προσβάλλεται όταν του το λες..
Όπως ανέφερα: ελπίζω να σε καλύπτει το επίδομα ΑΜΕΑ. Γιατί όταν εγώ κληρονομησω την οικογενειακη περιουσία, εσύ θα δουλεύεις σε κανα μίνι μάρκετ μέχρι να βγεις στη σύνταξη. Τουλάχιστον μέχρι τα 34 μου δεν δούλεψα ποτέ σοβαρά στη ζωη μου, αλλιώς είναι όταν δουλεύεις σε δική σου επιχείρηση. Αυτά λοιπόν πες τα στον εαυτό σου.

Κάποιος που έχει όντως λεφτά δεν νιώθει την ανάγκη να μειώσει κανένα, αυτό που κάνεις φωνάζει από μακριά πως είσαι φτωχατζα.
ψιτ...

νεαρέ...

τσακίσου γρήγορα και φέρε μου ένα μπαλαντάινς.. με μερικά ξηροκάρπια..

και γλύψε μου τις σόλες αμα θες τιπς...

λοιπόν σε όσα γράφει αυτό εδώ φαίνεται το πόσο προβληματικά είναι τα σημερινά πιτσιρίκια

κοιτάξτε υφάκι ο σερβιτόρος///

τι λες ρε:
που είσαι ένα τίποτα μέσα στη μίζερη ζωούλα σου;
που δεν μπορείς να πληρώσεις ούτε τη καπότα που θες για να γαμήσεις κάνα τσόλι;
:c020:

απορώ ρε σεις
γιατί μπορεί να μιλάει ελεύθερα ο κάθε φτωχός;
δεν θα έπρεπε...
τσ τσ τσ
κατάντια
Και μόνο από τον γυφτέ τρόπο που γραφεις , χωρις εστω ορθα σημεια στιξης, είναι φανερό ότι εγκατελειψες το σχολείο νωρίς για να πιάσεις δουλειά. Φαίνεται ο άνθρωπος με επίπεδο και λεφτά (εγω) και ο απολιτιστος βόθρος (εσυ)
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

μίλησε κανείς;
ααα

ένα τίποτα...
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Kappa

βοθρατζης έγραψε: 07 Ιουν 2024, 08:35 μίλησε κανείς;
ααα

ένα τίποτα...
Αστείος δεν είσαι, καλά δεν γράφεις επειδή ήσουν και φτωχός αλλά και βλακας, χαμηλό βιοτικό επίπεδο κανει κρα πως έχεις, άρα γιατί συνεχίζεις κατι το οποιο είναι τόσο γελοίο;
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Kappa έγραψε: 07 Ιουν 2024, 09:08
βοθρατζης έγραψε: 07 Ιουν 2024, 08:35 μίλησε κανείς;
ααα

ένα τίποτα...
Αστείος δεν είσαι, καλά δεν γράφεις επειδή ήσουν και φτωχός αλλά και βλακας, χαμηλό βιοτικό επίπεδο κανει κρα πως έχεις, άρα γιατί συνεχίζεις κατι το οποιο είναι τόσο γελοίο;
ωχχχ
βρωμίσαμε
κάποιος έκλασε
Kappa

Απο την αλλη βδομαδα θα ειμαι απογευματινος και η πενηνταρα χθες μού είπε ότι ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε μια μέρα και να είμαι πρωινός. Για κορόιδο ψάχνει. Θέλει απλώς να γλυτώσει το ξύπνημα και τη ζέστη. Όπως είπα, αυτή έχει και δύο ρεπό το μήνα, εγώ κανένα. Και της έχω ξανακάνει μια αλλαγή που ήθελε αλλά όταν ζήτησα εγώ να αλλάξουμε μια μέρα είπε ότι έχει δουλειά.

Εγώ σκέφτομαι να ζητήσω ρεπό την Πέμπτη που θα έχει 45 βαθμούς και ας μην το πληρωθώ. Αλλά θα μου το δώσουν; Τι δικαιολογία να πω; Πριν πόσες μέρες πρέπει να το ζητήσω; Εμένα μου αλλάζουν το πρόγραμμα πάντα τελευταία στιγμή.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Kappa έγραψε: 08 Ιουν 2024, 10:08 Απο την αλλη βδομαδα θα ειμαι απογευματινος και η πενηνταρα χθες μού είπε ότι ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε μια μέρα και να είμαι πρωινός. Για κορόιδο ψάχνει. Θέλει απλώς να γλυτώσει το ξύπνημα και τη ζέστη. Όπως είπα, αυτή έχει και δύο ρεπό το μήνα, εγώ κανένα. Και της έχω ξανακάνει μια αλλαγή που ήθελε αλλά όταν ζήτησα εγώ να αλλάξουμε μια μέρα είπε ότι έχει δουλειά.

Εγώ σκέφτομαι να ζητήσω ρεπό την Πέμπτη που θα έχει 45 βαθμούς και ας μην το πληρωθώ. Αλλά θα μου το δώσουν; Τι δικαιολογία να πω; Πριν πόσες μέρες πρέπει να το ζητήσω; Εμένα μου αλλάζουν το πρόγραμμα πάντα τελευταία στιγμή.
Ζήτα άδεια για όλη την εβδομάδα. Σιγά μην αρνηθούν σε έναν μεγαλοκληρονόμο επώνυμο συγγραφέα, που τους αγοράζει και τους πουλάει όποτε γουστάρει. Χάρη τους κάνεις βρε, ακόμη δεν το έχεις καταλάβει; :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Kappa

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιουν 2024, 10:13
Kappa έγραψε: 08 Ιουν 2024, 10:08 Απο την αλλη βδομαδα θα ειμαι απογευματινος και η πενηνταρα χθες μού είπε ότι ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε μια μέρα και να είμαι πρωινός. Για κορόιδο ψάχνει. Θέλει απλώς να γλυτώσει το ξύπνημα και τη ζέστη. Όπως είπα, αυτή έχει και δύο ρεπό το μήνα, εγώ κανένα. Και της έχω ξανακάνει μια αλλαγή που ήθελε αλλά όταν ζήτησα εγώ να αλλάξουμε μια μέρα είπε ότι έχει δουλειά.

Ζήτα άδεια για όλη την εβδομάδα. Σιγά μην αρνηθούν σε έναν μεγαλοκληρονόμο επώνυμο συγγραφέα, που τους αγοράζει και τους πουλάει όποτε γουστάρει. Χάρη τους κάνεις βρε, ακόμη δεν το έχεις καταλάβει; :)

:roll:
Kappa

Εχουν ρίξει όλη τη δουλειά πάνω μου. Επειδή δεν έβρισκαν προσωπικό και η πενηνταρα είχε απαιτήσεις, έχουν κάνει εμένα τον μπαλαντέρ για όλες τις αλλαγές. Σε άλλα θέματα είναι ελαστικοί, πχ σήμερα ήρθα είκοσι λεπτά καθυστερημένος και δεν μου είπε κανείς τίποτα αλλά σε άλλες περιπτωσεις μένω παραπάνω. Επίσης ενώ τις περισσότερες φορές ειμαι τυπικός στο ωράριο μου πάντα βλέπω ότι δυσανασχετουν ελαφρώς αν φύγω πχ 04.05 (ενώ σχολαω 4)
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Kappa έγραψε: 08 Ιουν 2024, 10:08
Τι δικαιολογία να πω;
Δηλαδή εσύ είσαι ένα μήνα και βάλε 7/7 και ψάχνεις δικαιολογία για να πάρεις ρεπό μια μέρα; Τι παλικάρι είσαι εσύ ρε φίλε;
Kappa

GoBzi έγραψε: 08 Ιουν 2024, 10:29
Τι δικαιολογία να πω;
Δηλαδή εσύ είσαι ένα μήνα και βάλε 7/7 και ψάχνεις δικαιολογία για να πάρεις ρεπό μια μέρα; Τι παλικάρι είσαι εσύ ρε φίλε;
Ε δεν θελω να νομίζουν ότι το κάνω για να μείνω ολη μέρα στο κλιματιστικό. Βασικά δεν θα δώσω εξηγήσεις, ίσως πω απλώς πως έχω μια υποχρέωση που δεν μπορώ να αναβάλλω. Θα δω. Δεν πρόκειται πάντως να δεχτώ να αλλάξω σε πρωινός για την πενηνταρα.

Επίσης σήμερα μού είπε σε μια φάση η ανύπαντρη κόρη "Καππα θα έρθει στις 4.15 η τάδε, πες της να ανέβει στο εστιατοριο" και σκέφτηκα, γιατί το λέει σε μένα και δεν λέει να το πω στην πενηνταρα εφόσον εγώ σχολαω τεσσερις;

Οπότε σκέφτομαι μήπως υπολογίζουν τις ημέρες που καθυστερώ να πάω στη δουλειά και περιμένουν να μείνω λίγο παραπάνω χωρίς να μου το πουν. Λέτε να είναι αυτό το σύστημα;

Η πενηνταρα έρχεται σχεδόν καθημερινά καθυστερημένη τουλάχιστον ένα τέταρτο και πράγματι κάποιες φορές καθυστερεί να φύγει αλλά δεν είναι ότι κάνει κάποια δουλειά απλώς περιφέρεται, κουτσομπολευει και τρώει ζελέ από το μπουφέ. Λέτε να συμβαίνει αυτο; Κι εμάς αργούσαν κάποιες φορές υπαλληλοι, αν ήταν κοντά στο 20-30λεπτο, οκ έχει λογική να πεις στον άλλο να κάτσει λίγο παραπάνω, σε περίπτωση που συμβαίνει συνέχεια, αλλά αν είναι τύπου 5-10 λεπτά είναι γελοιο. Και δεν είναι ότι μου έχουν πει κάτι ξεκάθαρα.

Εννοείται πως σε περίπτωση που χρειάζεται να μείνω παραπάνω, μένω, σήμερα πχ, ανεξάρτητα του ότι καθυστέρησα το πρωί, έφυγα 4.30 από 4 γιατί είχε αφίξεις και έμεινα να βοηθήσω την πενηνταρα.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Kappa έγραψε: 08 Ιουν 2024, 18:04
GoBzi έγραψε: 08 Ιουν 2024, 10:29
Τι δικαιολογία να πω;
Ε δεν θελω να νομίζουν ότι το κάνω για να μείνω ολη μέρα στο κλιματιστικό. Βασικά δεν θα δώσω εξηγήσεις, ίσως πω απλώς πως έχω μια υποχρέωση που δεν μπορώ να αναβάλλω. Θα δω.
Θα τους πεις θέλω ρεπο. Δεν τους πέφτει λόγος τι θες να κάνεις, ας νομίζουν οτι θέλουν.
Kappa

Θα τους το πω αύριο. Είδα μόλις ότι μπήκε και η μισθοδοσία Μαΐου που ήταν ολόκληρος μήνας και εντέλει τα λεφτά που μου είχαν πει είναι λιγότερα. Δηλαδή μου είπαν τα μικτά ενώ εγώ νομιζα ότι είναι τα καθαρά. Τι να κανω;
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Kappa έγραψε: 08 Ιουν 2024, 21:11 Δηλαδή μου είπαν τα μικτά ενώ εγώ νομιζα ότι είναι τα καθαρά. Τι να κανω;
Αυτό που στα 30φευγα ανακαλύπτεις πράγματα που άλλοι ξέρουν από τα 16 με ξεπερνά.
Kappa

GoBzi έγραψε: 08 Ιουν 2024, 21:16
Kappa έγραψε: 08 Ιουν 2024, 21:11 Δηλαδή μου είπαν τα μικτά ενώ εγώ νομιζα ότι είναι τα καθαρά. Τι να κανω;
Αυτό που στα 30φευγα ανακαλύπτεις πράγματα που άλλοι ξέρουν από τα 16 με ξεπερνά.
Τώρα που το τσέκαρα όμως, δεν βγαίνουν καν τόσα τα καθαρά από τα μικτά που μου είπε. Άρα έτσι της ήρθε (της άσχημης κόρης που κάνει τη μισθοδοσία) και μου έβαλε ένα μικρότερο πόσο; Πώς να το θεσω; Αν εγώ δεν άκουσα/κατάλαβα καλα; Δεν θα γίνω ρεζίλι;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”