βοθρατζης έγραψε: 19 Μάιος 2024, 19:55
Τι έχουμε εδώ;
άλλος ένας υπαλληλάκος που παραπονιέται απέναντι στον ευεργέτη εργοδότη του;
Υπαλληλακο πες καλύτερα τον εαυτό σου.
Το τελευταίο διάστημα έχουμε κι άλλα θέματα. Είναι μια κυρατσα, απογευματινή ρεσεψιονιστ που συνέχεια μου κάνει υποδείξεις για βλακωδη θέματα. Προσπαθησα να της το ξεκοψω λέγοντάς της οτι εδω μεσα ειναι υπαλληλος αλλα εχει iq ραδικιου , τυπου τις προαλλες καθοταν να "ξεματιαζει" τον εγγονο του ιδιοκτήτη μεσα στη ρεσεψιον.
Φυσικά δεν ξέρει καθόλου από υπολογιστές, εγώ γνωρίζω ακομα και τυφλό σύστημα αγγλικά και ελληνικα, άρα έχω πάρει μεγάλο μέρος της δουλειάς πάνω μου κι αυτό την ενοχλεί άρα κάθεται και γλύφει τους ιδιοκτήτες λες και χεστηκα εγώ να γλειφω τον κωλο τους. Αυτη θελει να ειναι και του χρονου προφανως. Από του χρόνου θα νοικαζουμε με τις αδερφες μου και το μικρό ξενοδοχείο της μαμάς μου, σαφώς και δεν πρόκειται να ξαναρθω σε αυτό το γυφταριο να δουλέψω, λογικά θα πιάσω κάπου τετράωρο.
Χθες που λέτε ενώ είχα σχολασει, πλάκωσαν αφίξεις οπότε κάθισα να βοηθήσω την προαναφερθεισα άχρηστη πενηνταρα, γιατί συμπίπτουν συνήθως κάποιες βαρδιες, επειδη θέλουν να δειχνει η ρεσεψιόν κάποια από τα απομακρυσμενα δωμάτια στους πελάτες. Άρα περίμενα μέχρι να κάνει τα τσεκ ιν της και επειδή είχε πολλές αφίξεις, ξεκίνησα κι εγώ αλλα τσεκ ιν για να βοηθησω, μιας και ειμαι πολυ πιο γρηγορος και εμπειρος σε αυτη τη δουλεια. Αυτή όμως η άχρηστη, είναι σε φάση τουρισμός της δεκαετίας του 1970, κάθεται και μιλάει στους πελάτες λες και είναι κράχτης σε ταβέρνα (σε τουριστικά δουλευε) καθόλου τυπικη για υπάλληλος ρεσεψιόν, με αποτέλεσμα να καθυστερεί παρά πολύ. Όσο λοιπόν εγώ είχα βάλει ηδη μέσα 5 δωμάτια, αυτή καθυστερούσε με δύο. Ένα 20 λεπτό έφαγε. Αν ήταν δική μου υπάλληλος θα είχε φάει χοντρή παρατήρηση. Ναι, στον πελάτη μιλάς και πιάνεις κουβέντα όταν δεν έχει είκοσι άτομα που περιμένουν τσεκ ιν. Είναι αυτονόητα πράγματα αυτά. Αλλά όταν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες δεν ξέρουν πώς να δουλέψουν αυτά συμβαίνουν. Σε κάποια φάση τη διακόπτω και της λέω αν μπορεί να κάνει λίγο πιο γρήγορα γιατί ήθελα να πάω να κουρευτω και μου λέει με ύφος "ναι εντάξει" και έκανε άλλο ένα τέταρτο η μαλακω. Και μετά όταν ήρθε η ιδιοκτήτρια έλεγε με ύφος επιτηδες μπροστα της "φυγε εσύ Καππα αφού έχεις ραντεβου" λες και μου κάνει τη χάρη το ζώο και ενώ είχα ήδη σχολασει.