!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στη δουλειά. Πώς να τους αντιμετωπισω;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Στη δουλειά. Πώς να τους αντιμετωπισω;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Fata_Morgana έγραψε: 20 Μάιος 2024, 20:36
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μάιος 2024, 20:34
Fata_Morgana έγραψε: 20 Μάιος 2024, 19:28

Θα σε γελάσω. Υποθέτω αυθεντική γιατί τα σκασε αδρά και ήθελε να ξεκινήσει συλλογή. Έχει αγάπη για ότι έχει λεπίδα. Μπορεί βέβαια να είναι και οι τουριστικές ακριβές.
Δηλαδή πόσο "αδρά";

Γιατί για περίπου "αυθεντικά" ιαπωνικά μαχαίρια για σεφ οι τιμές ξεκινάνε από 300κάτι ευρώ μέχρι 500-700.
Νομίζω γύρω στα 600€ αν θυμάμαι καλά. Αλλά σου ξαναλέω παίζει να ήταν διακοσμητική απλά.
100% διακοσμητική.
Μία αυθεντική κατάνα, εκτός του ότι είναι ελαφριά, κοστίζει πάνω από δύο χιλιάδες, τιμή βάσης.
Μπορεί να λέω και λίγα

Υγ. Λάθος τα γουακιζαζι κοστίζουν τόσο, η κατανα πάει τα διπλάσια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

GoBzi έγραψε: 03 Ιουν 2024, 22:23
Kappa έγραψε: 03 Ιουν 2024, 22:19
GoBzi έγραψε: 03 Ιουν 2024, 20:52

Ρε μαλάκα τι είναι αυτά που γράφεις;

Η περιουσία είναι του πατέρα σου, δεν είναι οικογενειακή. Άμα θέλει τα γράφει όλα στην Βουλγάρα χωρίς να σου δώσει λογαριασμό.

Το διαμέρισμα εάν είναι στο όνομα σου και δεν του έχεις δώσει την επικαρπία μπορείς να το κάνεις ότι θες. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να σου πει ποιον θα βάλεις μέσα, πόσα θα χρεώνεις και εννοείται τα ενοίκια πάνε σε εσένα.
Δεν είναδικη του περιουσία, είναι αυτό ακριβώς που λέω, οικογενειακή. Δεν την έφτιαξε ο πατέρας μου. Ό,τι έκανα κι εγώ έκανε και ο πατέρας μου, δούλευε στις επιχειρήσεις που έφτιαξε ο πατέρας του, με τη διαφορά ότι εκείνος τις κατέστρεψε μόλις τις πήρε πάνω του. Η γυναίκα του έχει φάει ήδη αρκετά, της έχει φτιάξει μαγαζί και τις χτίζει οικοδομες που θα δώσει αντιπαροχή. Έχει βγάλει λεφτά έξω, έφτιαξαν και σπίτι στη χώρα της. Δηλαδή τι άλλο θέλει; Εγώ δούλευα τόσα χρόνια γιατί υποτίθεται ότι είχα μερίδιο, όχι για να τα φάει η τροτέζα του.
Συγκεντρώσου ρε γαβ γαβ, δεν είστε η οικογένεια Δράκου στην Λάμψη. Νομικά σε ποιον ανήκει τι; Εάν όλα είναι στο όνομα του πατέρα σου (και της θείας σου) δεν έχεις κανένα μερίδιο.
Έχω τη νόμιμη μοίρα μου. Και φυσικά και υπήρχαν άτυπες συμφωνίες,αλλιως τι καθόμουν εκεί μέσα και έφαγα τη ζωή μου; Για να πλουτισει η τροτέζα του;

Ο πατέρας μου τυγχάνει και δικηγόρος. Μέχρι τώρα έχει απειλήσει ότι θα με αποκληρώσει καμιά 20αριά φορές. Τώρα προσπαθεί να νοικιάσει το ξενοδοχείο, τις προαλλες που είχα πάει να ταΐσω τις γατες τον πέτυχα εκεί με μια κυρατσα, πιθανόν εκπρόσωπο πρακτορείου. Με μόνο το 5%της μαμάς μου δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά άλλα και εγώ και οι αδερφές μου δεν θα αφήσουμε να περάσει το δικό του και να τα διαλύσει όλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 03 Ιουν 2024, 22:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Kappa

GoBack έγραψε: 03 Ιουν 2024, 22:23
Kappa έγραψε: 03 Ιουν 2024, 22:16
GoBack έγραψε: 03 Ιουν 2024, 21:01 Προσβλητικη συγκριση
Για μενα, ναι.
Μπες εδω και ψηφισε ΑΕΚ

viewtopic.php?f=37&t=54969

και θα σου στειλω το βρακι που φοραω εδω και 3 μερες με ACS.
Παλιά έλεγα ότι είμαι ΑΕΚ όταν με ενδιαφερε μια κοπέλα που ο πρώην της ασχολιόταν με το ποδόσφαιρο και ήθελε τον άντρα λίγο μπαμπουΐνο. Καθόμουν να παρακολουθώ αγώνες ενώ δεν είχα κανένα απολύτως ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο. Ευτυχώς μού πέρασε αυτή η φάση.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Ερμής έγραψε: 03 Ιουν 2024, 22:24

Δηλαδή πόσο "αδρά";

Γιατί για περίπου "αυθεντικά" ιαπωνικά μαχαίρια για σεφ οι τιμές ξεκινάνε από 300κάτι ευρώ μέχρι 500-700.
Νομίζω γύρω στα 600€ αν θυμάμαι καλά. Αλλά σου ξαναλέω παίζει να ήταν διακοσμητική απλά.
100% διακοσμητική.
Μία αυθεντική κατάνα, εκτός του ότι είναι ελαφριά, κοστίζει πάνω από δύο χιλιάδες, τιμή βάσης.
Μπορεί να λέω και λίγα

Ελαφριά ήταν ναι. Μάλλον διακοσμητική θα ήταν αν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στο κόστος.
Kappa

Έχω εντοπίσει δύο καμερες. Μια μικροκαμερα ακριβώς πάνω από τη ρεσεψιόν και μια άλλη προς το μπαρ. Ημουν σίγουρος οτι εχει (οχι οτι με νοιάζει κιολας, γραμμενους τους εχω) αλλα οφειλαν να το γνωστοποιησουν στους εργαζομενους καθοτι το αντιθετο ειναι παρανομο.

Σήμερα μάλιστα έβαλαν ακόμα μία, απο αυτές που μπαίνουν στην πρίζα και έχουν και ήχο. Φυσικά δεν υπάρχει καμία σήμανση πουθενά κάτι που είναι παράνομο. Δεν μπορεις να μαγνητοτοσκοπεις χωρίς να το γνωρίζουν όσοι εισέρχονται στο χώρο. Κι εμείς έχουμε καμερες (καλύτερο σύστημα από το δικό τους) στο ξενοδοχείο, αλλά υπάρχουν παντού σημανσεις. Και είδα και μερικές έξω που μάλιστα καταγράφουν και λίγο το δρόμο. Κανονικα τους πρέπει μια ωραία καταγγελιουλα στην αρχή προστασιας προσωπικών δεδομένων.

Αν μαλιστα υποκλεβουν και συζητήσεις είναι παρανομο και κατάπτυστο.

Επίσης μού είπαν αύριο να πάω ένα τέταρτο πιο νωρίς γιατί θα λείπει η κόρη της και θα έχει τα εγγόνια της η μάνα της και πριν από εμένα το πρωί είναι αυτή ρεσεψιόν. Ας κάτσει η άλλη της κόρη, για ποιο λόγο αγγαρευουν εμενα; Είμαι υπερβολικος; Και στα ρεπό που παίρνει η άλλη ρεσεψιονιστ, που μάλιστα τα πληρώνεται ενώ εγώ δεν έχω καθόλου ρεπό, εμένα αγγαρευουν και μου αλλάζουν το πρόγραμμα τύπου αλλαγή στο σύνηθες ωράριο μου.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Kappa έγραψε: 11 Μάιος 2024, 18:26 Ναι, αρχίσατε πάλι τα περί τρολ και ποτέ δεν μου λύνετε το προβλημα. Τους βρίσκετε αγενεις; Να φύγω από κει ;
Περιμενεις απ το νετ με μια εξηγηση μερικων γραμμων να σου πουν οι εδω τροφιμοι να κατσεις η να φυγεις η το αφεντικο οντως σε κοιταξε περιεργα ?
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Kappa έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:00 Έχω εντοπίσει δύο καμερες. Μια μικροκαμερα ακριβώς πάνω από τη ρεσεψιόν και μια άλλη προς το μπαρ. Ημουν σίγουρος οτι εχει (οχι οτι με νοιάζει κιολας, γραμμενους τους εχω) αλλα οφειλαν να το γνωστοποιησουν στους εργαζομενους καθοτι το αντιθετο ειναι παρανομο.

Σήμερα μάλιστα έβαλαν ακόμα μία, απο αυτές που μπαίνουν στην πρίζα και έχουν και ήχο. Φυσικά δεν υπάρχει καμία σήμανση πουθενά κάτι που είναι παράνομο. Δεν μπορεις να μαγνητοτοσκοπεις χωρίς να το γνωρίζουν όσοι εισέρχονται στο χώρο. Κι εμείς έχουμε καμερες (καλύτερο σύστημα από το δικό τους) στο ξενοδοχείο, αλλά υπάρχουν παντού σημανσεις. Και είδα και μερικές έξω που μάλιστα καταγράφουν και λίγο το δρόμο. Κανονικα τους πρέπει μια ωραία καταγγελιουλα στην αρχή προστασιας προσωπικών δεδομένων.

Επίσης μού είπαν αύριο να πάω ένα τέταρτο πιο νωρίς γιατί θα λείπει η κόρη της και θα έχει τα εγγόνια της η μάνα της και πριν από εμένα το πρωί είναι αυτή ρεσεψιόν. Ας κάτσει η άλλη της κόρη, για ποιο λόγο αγγαρευουν εμενα; Είμαι υπερβολικος; Και στα ρεπό που παίρνει η άλλη ρεσεψιονιστ, που μάλιστα τα πληρώνεται ενώ εγώ δεν έχω καθόλου ρεπό, εμένα αγγαρευουν και μου αλλάζουν το πρόγραμμα τύπου αλλαγή στο σύνηθες ωράριο μου.
Δεν επιτρέπεται κάμερα να καταγράφει τους εργαζόμενους γενικά και αόριστα. Μόνον στα ταμεία και σε κάποιες ακόμη συγκεκριμένες θέσεις. Ψάξε το και ξεκωλιασε τους
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:09 Δεν επιτρέπεται κάμερα να καταγράφει τους εργαζόμενους γενικά και αόριστα. Μόνον στα ταμεία και σε κάποιες ακόμη συγκεκριμένες θέσεις. Ψάξε το και ξεκωλιασε τους
Οι υπολογιστές πάντως παρακολουθούνται. Ίσως και ο χώρος εργασίας στον υπολογιστή. Εννοώ σε χώρους όπου δεν υπάρχει προσέλευση κοινού για εργασία γραφείου σε υπολογιστή, στην δική μου δουλειά. Χωρίς καμία ειδοποίηση.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Antares έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:22
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:09 Δεν επιτρέπεται κάμερα να καταγράφει τους εργαζόμενους γενικά και αόριστα. Μόνον στα ταμεία και σε κάποιες ακόμη συγκεκριμένες θέσεις. Ψάξε το και ξεκωλιασε τους
Οι υπολογιστές πάντως παρακολουθούνται. Ίσως και ο χώρος εργασίας στον υπολογιστή. Εννοώ σε χώρους όπου δεν υπάρχει προσέλευση κοινού για εργασία γραφείου σε υπολογιστή, στην δική μου δουλειά. Χωρίς καμία ειδοποίηση.
Στα γραφεία απαγορεύονται οι κάμερες κατά την ώρα εργασίας
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:24 Στα γραφεία απαγορεύονται οι κάμερες κατά την ώρα εργασίας
Πολλά απαγορεύονται όπως και η φασαρία, το mobbing, η ενασχόληση με τα προσωπικά δεδομένα του άλλου αλλά γίνονται παρόλα αυτά.
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

Kappa έγραψε: 28 Μάιος 2024, 18:59
βοθρατζης έγραψε: 27 Μάιος 2024, 13:24 Ορίστε ποιο είναι το πρόβλημα στις ελληνικές επιχειρήσεις
οι υπάλληλοι..!!!!

γεννημένοι τεμπέληδες και άχρηστοι, ανίκανοι να διεκπεραιώσουν έστω και την πιο ελάχιστη διαδικασία
Ελπίζω το επίδομα για ΑΜΕΑ να σε καλύπτει πλήρως, καψερέ.
τράβα στη γωνία να δεις αν έρχομαι πτωχέ υπαλληλίσκο

προσέξτε πόσο έχει αλλάξει ο κόσμος
αντί να ευγνωμονεί τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης που του δίνει ένα πιάτο φαΐ έχει το θράσος να θέλει να σηκώσει και κεφάλι και απο πάνω..προσβάλλεται όταν του το λες..
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Kappa

βοθρατζης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:51
Kappa έγραψε: 28 Μάιος 2024, 18:59
βοθρατζης έγραψε: 27 Μάιος 2024, 13:24 Ορίστε ποιο είναι το πρόβλημα στις ελληνικές επιχειρήσεις
οι υπάλληλοι..!!!!

γεννημένοι τεμπέληδες και άχρηστοι, ανίκανοι να διεκπεραιώσουν έστω και την πιο ελάχιστη διαδικασία
Ελπίζω το επίδομα για ΑΜΕΑ να σε καλύπτει πλήρως, καψερέ.
τράβα στη γωνία να δεις αν έρχομαι πτωχέ υπαλληλίσκο

προσέξτε πόσο έχει αλλάξει ο κόσμος
αντί να ευγνωμονεί τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης που του δίνει ένα πιάτο φαΐ έχει το θράσος να θέλει να σηκώσει και κεφάλι και απο πάνω..προσβάλλεται όταν του το λες..
Όπως ανέφερα: ελπίζω να σε καλύπτει το επίδομα ΑΜΕΑ. Γιατί όταν εγώ κληρονομησω την οικογενειακη περιουσία, εσύ θα δουλεύεις σε κανα μίνι μάρκετ μέχρι να βγεις στη σύνταξη. Τουλάχιστον μέχρι τα 34 μου δεν δούλεψα ποτέ σοβαρά στη ζωη μου, αλλιώς είναι όταν δουλεύεις σε δική σου επιχείρηση. Αυτά λοιπόν πες τα στον εαυτό σου.

Κάποιος που έχει όντως λεφτά δεν νιώθει την ανάγκη να μειώσει κανένα, αυτό που κάνεις φωνάζει από μακριά πως είσαι φτωχατζα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Fata_Morgana έγραψε: 20 Μάιος 2024, 20:56
Γυφτάκι έγραψε: 20 Μάιος 2024, 20:46

Κατάνα για σεφ; Εγώ νόμιζα οτι είναι όπλο..
Όχι για σεφ. Ένα σα σπαθί είναι. Αλλά δεν είναι το κλασικό τύπου εξκάλιμπερ :lol: διαφορετικού τύπου.
Μία κανονική κατάνα θα έβγαινε σε δημοπρασία σε πανάκριβο οίκο και υπάρχουν κατάνες που αν πουληθούν, κάποιος θα φάει πολλά χρόνια σε ιαπωνική φυλακή. Εξαρτάται σε ποιον ανήκαν. Σαν να λες αγόρασα ένα κιονόκρανο από τον Παρθενώνα.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Juno

Ερμής έγραψε: 03 Ιουν 2024, 22:24

Δηλαδή πόσο "αδρά";

100% διακοσμητική.
Μπορεί να λέω και λίγα

Εάν είναι παραδοσιακή, φτιαγμένη όπως τις έφτιαχναν τότε, λίγα λες. Πολύ λίγα.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Kappa έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:00 Έχω εντοπίσει δύο καμερες. Μια μικροκαμερα ακριβώς πάνω από τη ρεσεψιόν και μια άλλη προς το μπαρ. Ημουν σίγουρος οτι εχει (οχι οτι με νοιάζει κιολας, γραμμενους τους εχω) αλλα οφειλαν να το γνωστοποιησουν στους εργαζομενους καθοτι το αντιθετο ειναι παρανομο.

Μήπως σε έχουν πιάσει λίγο κορόιδο;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”