!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:11
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:04
enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:56

βρε βιλλ μην κανεις τον μαλακα και εσυ, δεν με λυπάσαι; Φτανει στην καρδια το νερό σε εμας, δεν κανει τοσο μεσα αν εισαι φαγωμένος, τεχνικά ρωτάω στα αλήθεια, πώς εχουν καλυψει την αστική ευθύνη, μπορεις να φανταστείς;
Ε, μη βουτάς αν είσαι φαγωμένος, ρε δήλιε. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Γιατί εκτός από τη νόσο των πραγματικών βουτηχτάδων, σήμερα παίζει και η νόσος των "κολυμβητών" που αφορά στους ξαπλωστράκηδες. Στην κακή περίπτωση θυμίζουν δημόσια ράντσα και στην επίσης κακή χταπόδια που αντί να τα κρεμάνε σε σκοινιά, τα απλώνουν σε ξαπλώστρες, όπως τον τραχανά στα χωριά.
Ναι, οι ξαπλώστρες σας φταίνε τωρα. Σορι που δεν γουσταρομεν να καθομαστε στην αμμο δηλαδη, να μαζεύει ενα σκασμό σμν ο κωλος μας και τα οργανα μας.
Και επειδη ειμαστε ξαπλωστράκηδες καποιοι, δεν εχουμε το δικαιωμα να μιλαμε για τους εξεδράκηδες, που ειναι πανω στη θαλασσα :102: Φακ λοτζικ :102:
Δεν μου φταίει ποτέ κάτι που δεν επιζητώ σε προσωπικό επίπεδο. Απλώς επισημαίνω την βαθύτατη ανάγκη του κάθε ευαισθητοποιημένου προχωκάγκουρα να παραθέσει μια σαφή διαχωριστική ταξική γραμμή μεταξύ αυτού και της λαϊκής πλέμπας, πληρώνοντας περισσότερα απ' όσα αντέχει πραγματικά η τσέπη του. :) Αυτό είναι αμιγώς ψυχολογικό και όχι νομικό θέμα.

Κατά τα άλλα, ποιος σας αφαίρεσε το δικαίωμα της ομιλίας; :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 06 Ιουν 2024, 11:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:56
Bill Hicks έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:52 Ocean City, MD
βρε βιλλ μην κανεις τον μαλακα και εσυ, δεν με λυπάσαι; Φτανει στην καρδια το νερό σε εμας, δεν κανει τοσο μεσα αν εισαι φαγωμένος, και μπορεις να κανεις μακροβουτι πανω στους πασάλους για μετωπική με το κουτελο, τεχνικά ρωτάω στα αλήθεια, πώς εχουν καλυψει την αστική ευθύνη, μπορεις να φανταστείς; Το εχεις δει πουθενα;
τι κόλλησες με την αστική ευθύνη; σύμφωνα με τον νόμο πρέπει να έχεις ναυαγοσώστη αν δεν παρέχεται από τον δήμο και προφανώς πληρώνεις υψηλότερο ασφάλιστρο.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:04

Ε, μη βουτάς αν είσαι φαγωμένος, ρε δήλιε. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Γιατί εκτός από τη νόσο των πραγματικών βουτηχτάδων, σήμερα παίζει και η νόσος των "κολυμβητών" που αφορά στους ξαπλωστράκηδες. Στην κακή περίπτωση θυμίζουν δημόσια ράντσα και στην επίσης κακή χταπόδια που αντί να τα κρεμάνε σε σκοινιά, τα απλώνουν σε ξαπλώστρες, όπως τον τραχανά στα χωριά.
Ναι, οι ξαπλώστρες σας φταίνε τωρα. Σορι που δεν γουσταρομεν να καθομαστε στην αμμο δηλαδη, να μαζεύει ενα σκασμό σμν ο κωλος μας και τα οργανα μας.
Και επειδη ειμαστε ξαπλωστράκηδες καποιοι, δεν εχουμε το δικαιωμα να μιλαμε για τους εξεδράκηδες, που ειναι πανω στη θαλασσα :102: Φακ λοτζικ :102:
Κατι σαν να υπονόησες πως οσοι χρησιμοποιούμε ξαπλώστρες, δεν πρέπει να μας ενοχλούν οι εξέδρες πανω στη θαλασσα, και οτι ειμαστε Ξανθόπουλοι επειδη μας ενοχλουν, και ουσιαστικα να μη μιλάμε :102:
Μπορει να καταλαβα και λαθος :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 06 Ιουν 2024, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Bill Hicks έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:19 τι κόλλησες με την αστική ευθύνη; σύμφωνα με τον νόμο πρέπει να έχεις ναυαγοσώστη αν δεν παρέχεται από τον δήμο και προφανώς πληρώνεις υψηλότερο ασφάλιστρο.
Μου μοιαζει περίεργο το τεχνικό θεμα, δεν ειναι λες; Δηλαδή θα πέσω πανω στο πασαλάκι "κατα λάθος", και απλα θα με βγαλει εξω ο ναυαγοσώστης; Αλήθεια το λες μια χαρά αυτο σαν λυση; Το εχεις δει αληθεια πουθενα αλλου στον κόσμο;
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:15
Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:11 Πφφφ, μπίθουλας, σιγά, σαν τη Λούτσα ΣΚ τον 15αύγουστο είναι.
Εδώ το καλό το πράγμα.
εμ, θα ψηφιζες μερα ν δεν ειχες δυσκολια κατανόησης κειμενου;

δεν εχει πασάλους εκει να κανει μετωική κανεις, ειναι ηθικό το θεμα μονο, δηλαδή στα παπαρια μας, το λυσαμε αυτο απο το ποστ ενα, αλλο που τους κανω πλακα και τσιμπανε, δεν θελουν να ειναι κοπανοι κατα βαθος. Κριμα.

Τεχνικά ομως, αστική ευθύνη, πώς γινεται να καλύψουν οπως τα εχουν εδώ;
Δεν ξέρω αν μου την πέφτεις (είμαι κι ευαίσθητος και στεναχωριέμαι) επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τι λες (δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο) ή επειδή ψηφίζω μέρα25. Τέσπα, με κίνδυνο να ξανασηκώσεις φρύδι, δεν κατάλαβα πού κολλάνε οι πάσσαλοι, συγγνώμη κιόλας αλλά στην πούτσα μας αν ο λουόμενος είναι μούσκαρος και στουκάρει σε ό,τι βρίσκει μπροστά του, άσε που δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη σχέση με τον αμφίβιο σερβιτόρο.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Πάντως θα στενοχωρηθώ αν η ΝΔ δεν νομιμοποιήσει (αν δεν το έχει κάνει ήδη δηλαδή) αυτόν τον καινοτόμο επιχειρηματία που προσδίδει υπεραξία σε ένα μέρος που αλλιώς θα ήταν άλλη μια άσημη και άχρωμη παραλία ανάμεσα στις χιλιάδες.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
enaon

Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:26 Δεν ξέρω αν μου την πέφτεις (είμαι κι ευαίσθητος και στεναχωριέμαι)
σε πειράζω γιατι σκασίλα σου και εσένα οτι αυτο που βλεπεις ειναι παράνομο και καποιος εχει λαδωθει, τυχαιο ειναι που λεω για μερα25 προφανως, θα μπορουσε να ηταν νδ ή κάτι αλλο. :)

για τον σερβιτόρο δεν με νοιαζει, αλλιως θα με ενοιαζε και για τις στριπτιζουδες και τοσα ακομα πραγματα που δεν με αφορουν. Ουτε οι πελάτες με νοιαζουν, καλα κανουν αφου πρέπει να νιώσουν ανώτεροι.

αλλα τεχνικά το κρατος δεν μπορω να καταλάβω πως το εκανε αυτο το πράγμα νομιμο, αν εχει δικιο ο μικμικ και ειναι νομιμο πλεον. Οποτε τσίμπισα τον μπιλ που και καλα εχει τεχνικό υποβαθρο και δεν μπορει να κανει τον χαζό ευκολα, και ρωτω αν το εχει δει πουθενα αλλου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:23
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:16
Κατι σαν να υπονόησες πως οσοι χρησιμοποιούμε ξαπλώστρες, δεν πρέπει να μας ενοχλούν οι εξέδρες πανω στη θαλασσα, και οτι ειμαστε Ξανθόπουλοι επειδη μας ενοχλουν, και ουσιαστικα να μη μιλάμε :102:
Μπορει να καταλαβα και λαθος :102:
Δεν υπονοώ τίποτα. Λέω ξεκάθαρα την άποψη μου. Το τι καταλαβαίνει ή παριστάνει ότι καταλαβαίνει ο καθένας, είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μου.

Και σαφώς στηρίζω το δικαίωμα στην ομιλία του οποιουδήποτε, δεν είμαι εξουσιαστική καραψωνάρα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

micmic έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:30 Πάντως θα στενοχωρηθώ αν η ΝΔ δεν νομιμοποιήσει (αν δεν το έχει κάνει ήδη δηλαδή) αυτόν τον καινοτόμο επιχειρηματία που προσδίδει υπεραξία σε ένα μέρος που αλλιώς θα ήταν άλλη μια άσημη και άχρωμη παραλία ανάμεσα στις χιλιάδες.
το ελ κράτος στοχοποιεί την καινοτόμο επιχειρηματικότητα γι'αυτό δε θα δούμε ποτέ σοβαρή ανάπτυξη :a040:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:26
Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:11 Πφφφ, μπίθουλας, σιγά, σαν τη Λούτσα ΣΚ τον 15αύγουστο είναι.
Εδώ το καλό το πράγμα.

δεν εχει πασάλους εκει να κανει μετωική κανεις, ειναι ηθικό το θεμα μονο, δηλαδή στα παπαρια μας, το λυσαμε αυτο απο το ποστ ενα, αλλο που τους κανω πλακα και τσιμπανε, δεν θελουν να ειναι κοπανοι κατα βαθος. Κριμα.

Δεν ξέρω αν μου την πέφτεις (είμαι κι ευαίσθητος και στεναχωριέμαι) επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τι λες (δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο) ή επειδή ψηφίζω μέρα25. Τέσπα, με κίνδυνο να ξανασηκώσεις φρύδι, δεν κατάλαβα πού κολλάνε οι πάσσαλοι, συγγνώμη κιόλας αλλά στην πούτσα μας αν ο λουόμενος είναι μούσκαρος και στουκάρει σε ό,τι βρίσκει μπροστά του, άσε που δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη σχέση με τον αμφίβιο σερβιτόρο.
Απλά σου λεει οτι η θαλασσα ειναι κυριως για αυτους που κολυμπάνε, οχι για αυτους που θελουν να αραζουν πανω σε πλατφορμες (για αυτο υπάρχει η ακτη, με τις ξαπλωστρες). Η θαλασσα ειναι για το κολυμπι.
Εγω αν ανέβαινα εκει πανω ποτέ δηλαδη, εκτός απ'το οτι θα αισθανομουν ασχημα με το σερβιτορο που θα με σερβιρε, θα αισθανομουν αμήχανα και με τη γιαγιά με το ολοσωμο πουά μαγιό με το ψάθινο καπελάκι που θα με κόζαρε απο τοσο κοντά πιτσικάροντας τη μασέλα μεσα στα ούλα της, όπως και με τον πιτσιρικά που θα εβλεπε σε αποσταση αναπνοης τη δικιά μου και θα τράβαγε υποβρύχια μαλακία.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:32
Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:26 Δεν ξέρω αν μου την πέφτεις (είμαι κι ευαίσθητος και στεναχωριέμαι)
σε πειράζω γιατι σκασίλα σου και εσένα οτι αυτο που βλεπεις ειναι παράνομο και καποιος εχει λαδωθει, τυχαιο ειναι που λεω για μερα25 προφανως, θα μπορουσε να ηταν νδ ή κάτι αλλο. :)

για τον σερβιτόρο δεν με νοιαζει, αλλιως θα με ενοιαζε και για τις στριπτιζουδες και τοσα ακομα πραγματα που δεν με αφορουν. Ουτε οι πελάτες με νοιαζουν, καλα κανουν αφου πρέπει να νιώσουν ανώτεροι.

αλλα τεχνικά το κρατος δεν μπορω να καταλάβω πως το εκανε αυτο το πράγμα νομιμο, αν εχει δικιο ο μικμικ και ειναι νομιμο πλεον. Οποτε τσίμπισα τον μπιλ που και καλα εχει τεχνικό υποβαθρο και δεν μπορει να κανει τον χαζό ευκολα, και ρωτω αν το εχει δει πουθενα αλλου.
Το σκασίλα μου πόθεν προέκυψε; Να σού πω, το ζάχαρό σου τό 'χεις κοιτάξει καθόλου τώρα τελευταία;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:34

Απλά σου λεει οτι η θαλασσα ειναι κυριως για αυτους που κολυμπάνε, οχι για αυτους που θελουν να αραζουν πανω σε πλατφορμες (για αυτο υπάρχει η ακτη, με τις ξαπλωστρες). Η θαλασσα ειναι για το κολυμπι.

Εγω αν ανέβαινα εκει πανω ποτέ δηλαδη, εκτός απ'το οτι θα αισθανομουν ασχημα με το σερβιτορο που θα με σερβιρε, θα αισθανομουν αμήχανα και με τη γιαγιά με το ολοσωμο πουά μαγιό με το ψάθινο καπελάκι που θα με κόζαρε απο τοσο κοντά πιτσικάροντας τη μασέλα μεσα στα ούλα της, όπως και με τον πιτσιρικά που θα εβλεπε σε αποσταση αναπνοης τη δικιά μου και θα τράβαγε υποβρύχια μαλακία.
Όσοι θέλουν όντως να κολυμπήσουν δεν χρειάζονται ταξιθέτριες για τις ξαπλώστρες. Στοιχειώδες.

Το ότι κάποιοι έχουν μπλέξει τα καφέ και τα μπαράκια με τις παρά θιν' αλός εφαρμογές τους, είναι άλλο θέμα. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 06 Ιουν 2024, 11:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:34
Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:26

Ναι ρε παιδί μου, είπα εγώ κάτι διαφορετικό;
Άβαταρ μέλους
enaon

Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:40 Το σκασίλα μου πόθεν προέκυψε; Να σού πω, το ζάχαρό σου τό 'χεις κοιτάξει καθόλου τώρα τελευταία;
γιατι, δεν ειμαι γλυκουλης; Καλα συγνώμη.

ψεματα λεω, σιγα σου πω και συγνώμη. Δεν ειναι περίεργο που δεν ξερουμε τελικα αν αυτο το πραγμα ειναι νομιμο αλλα συζητάμε για τον σερβιτόρο; Καλα ασε μην πεις, θα γκρινιαζεις οτι εχω ζαχαρο παλι μετα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 06 Ιουν 2024, 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:11
Bill Hicks έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:52
enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:18 σε καμια ταινια του χολυγουν απο ταιλανδη κλπ εστω, το εχει δει κανεις;
Ocean City, MD

Εικόνα
Πφφφ, μπίθουλας, σιγά, σαν τη Λούτσα ΣΚ τον 15αύγουστο είναι.
Εδώ το καλό το πράγμα.

Εικόνα
σίγουρα θα'χουν waiver για την αστική ευθύνη. :giggle:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”