!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:47
vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:34θα αισθανομουν αμήχανα και με τη γιαγιά με το ολοσωμο πουά μαγιό με το ψάθινο καπελάκι που θα με κόζαρε απο τοσο κοντά πιτσικάροντας τη μασέλα μεσα στα ούλα της
Αυτό το απόσπασμα είναι η επιτομή του ευαισθητοποιημένου προχωκαγκουρισμού.

Στην τελική, τί θέλεις ρε βαντόνιε;

Εμείς οι γιαγιάδες με τις μασέλες και τα πουά ολόσωμα μαγιό να την κόψουμε τη θάλασσα; :lol: :lol: :lol:

Για πες.
Συγκεντρώσου :e045: :102:
Μαζί σας ειμαι, για εσας το λέω, οτι η θαλασσα ειναι για εσας τις γιαγιάδες* να δροσίζεστε, εμάς τους προχωκάγκουρες να ξεδιπλώνομε το κολυμβητικό μας ταλέντο, και τα παιδάκια να κολυμπουν και να τραβουν την υποβρυχια μαλακιούλα τους, όχι για ενα ματσο νεόπλουτων πανω σε ξυλινες πλατφορμες μεσα στη θαλασσα που γουσταρουν να πετάνε κερμάτινα τιπς (ουπς, σορρι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΠΠΣΣΣΣ ήθελα να πω) πανω στα κεφάλια των σερβιτορων που ερχονται να τους σερβιρουν. :102:

*άσ'τα αυτα τωρα, εμας βρηκες? Που θα μας το παιξεις και "γιαγιά με μασέλα" :lol:
Το ολόσωμο πουά που ειμαι σιγουρος οτι το υποστηρίζεις ωραια (δεν το λεω ειρωνικα, τα ολόσωμα μαγιο θελουν σωματάρες) εννοειται οτι καλά κανεις και το φορας :102:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:51
Bill Hicks έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:49 αφού το πας στην λεπτομέρεια, μπορεί να έχει στο small print μέγιστο βάθος. :003:
βρε, εχω την γαλή για τετοιες κουβεντες αν ειναι. Δεν μπορεις καλυτερα ε, ειναι το θεμα τετοιο που σε εμποδίζει;

γκανα, γκαμπόν, αγγόλα, πουθενα δεν το εχεις δει αλλου;
Η γαλή ξέρει καλύτερο κολύμπι από σένα, βρε σουπιοειδές ενυδρείου.

Και ακριβώς γι' αυτό λέω, ότι υπάρχει ελάχιστος ως μηδενικός κίνδυνος να στουκάρει κάποιος ξαπλωστράκιας στα πασαλάκια εξέδρων. Οι περισσότεροι από δαύτους κολυμπάνε με το κεφάλι πάντα έξω από το νερό, οπότε έχουν πλήρη οπτική εικόνα του περιβάλλοντος χώρου. Ουδείς λόγος ανησυχίας για το συγκεκριμένο είδος. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:58
Isildur έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:52 Πω πω, συν 7-8 σελίδες από το πρωί που το έβλεπα. Σιγά μην κάτσω να τις διαβάσω, είμαι σίγουρος ότι κουκουέδες και κανένας εμμονικός θα λένε τα ίδια και τα ίδια πάλι, μη έχοντας καταλάβει τίποτα απολύτως απ' αυτά που λέμε οι υπόλοιποι.
μπα, ο εναόν ξύπνησε στραβά.
Δεν πολυ-ασχολούμαι με τον enaon εδώ και κάποιο διάστημα, λίγο σε φάση white noise περνάνε από μπροστά μου τα ποστς του. Σε καμμιά παράθεση μόνο μπορεί να δω κάποιο, κι αυτό αν είμαι αφηρημένος. Απλά είναι μικρά, και δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσω το ignore του πχόρουμ όπως πχ για τον Ρέμπελο.

Γενικά το λέω.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Bill Hicks έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:59
micmic έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:30 Πάντως θα στενοχωρηθώ αν η ΝΔ δεν νομιμοποιήσει (αν δεν το έχει κάνει ήδη δηλαδή) αυτόν τον καινοτόμο επιχειρηματία που προσδίδει υπεραξία σε ένα μέρος που αλλιώς θα ήταν άλλη μια άσημη και άχρωμη παραλία ανάμεσα στις χιλιάδες.
νόμιμο είναι αν έχεις πληρώσει το αντίτιμο παραχώρησης και πληροίς τα προαπαιτούμενα.
Τότε γιατί ταλαιπωρούν αυτόν τον φάρο της υγιούς επιχειρηματικότητας και έβγαλε ο Δήμος απόφαση να του κλείσει την επιχείρηση;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:02
enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:51
Bill Hicks έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:49 αφού το πας στην λεπτομέρεια, μπορεί να έχει στο small print μέγιστο βάθος. :003:
βρε, εχω την γαλή για τετοιες κουβεντες αν ειναι. Δεν μπορεις καλυτερα ε, ειναι το θεμα τετοιο που σε εμποδίζει;

γκανα, γκαμπόν, αγγόλα, πουθενα δεν το εχεις δει αλλου;
Η γαλή ξέρει καλύτερο κολύμπι από σένα, βρε σουπιοειδές ενυδρείου.

Και ακριβώς γι' αυτό λέω, ότι υπάρχει ελάχιστος ως μηδενικός κίνδυνος να στουκάρει κάποιος ξαπλωστράκιας στα πασαλάκια εξέδρων. Οι περισσότεροι από δαύτους κολυμπάνε με το κεφάλι πάντα έξω από το νερό, οπότε έχουν πλήρη οπτική εικόνα του περιβάλλοντος χώρου. Ουδείς λόγος ανησυχίας για το συγκεκριμένο είδος. :e045:
Οι γκομενες το κανουν συνηθως αυτο και κυρίως οι ασχημες ή/και αυτες που πάνε για ψώνισμα προχωκαγκουραίων. Που μεσημεριάτικα εχουν βαφτεί λες και πάνε πύλη Αξιού μεσάνυχτα και δεν θελουν να ξεβάψει το μακιγιάζ :102:
Οριστε και το προχωκαγκούρικο σεξιστικό σχόλιο της ημερας, με αναγκάσατε να το κάμω.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Bill Hicks έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:54
Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:26
enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:15
εμ, θα ψηφιζες μερα ν δεν ειχες δυσκολια κατανόησης κειμενου;

δεν εχει πασάλους εκει να κανει μετωική κανεις, ειναι ηθικό το θεμα μονο, δηλαδή στα παπαρια μας, το λυσαμε αυτο απο το ποστ ενα, αλλο που τους κανω πλακα και τσιμπανε, δεν θελουν να ειναι κοπανοι κατα βαθος. Κριμα.

Τεχνικά ομως, αστική ευθύνη, πώς γινεται να καλύψουν οπως τα εχουν εδώ;
Δεν ξέρω αν μου την πέφτεις (είμαι κι ευαίσθητος και στεναχωριέμαι) επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τι λες (δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο) ή επειδή ψηφίζω μέρα25. Τέσπα, με κίνδυνο να ξανασηκώσεις φρύδι, δεν κατάλαβα πού κολλάνε οι πάσσαλοι, συγγνώμη κιόλας αλλά στην πούτσα μας αν ο λουόμενος είναι μούσκαρος και στουκάρει σε ό,τι βρίσκει μπροστά του, άσε που δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη σχέση με τον αμφίβιο σερβιτόρο.
αφού είσαι φιλόλογος, αφού. :D
Δεν είμαι, αλλά πες πως είμαι. Και πάλι δεν την έχω πιάσει ακριβώς την ένσταση του τζόρα, απ' ότι ψυχανεμίζομαι λέει ότι οι πλατφόρμες είναι παράνομες. Δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος μ' αυτό, άλλωστε του το (ξανα)σφραγίσανε το μαγαζί του τύπου. Αλλά δεν έχω καταλάβει, αν δεν έστηνε το μαγαζί (παράνομες) πλατφόρμες μέσα στη θάλασσα, αλλά έβαζε φουσκωτά φλαμίνγκο από τα τζάμπο, ξέρω 'γω, θα ήταν ΟΚ η φάση με τον βατραχάνθρωπο σερβιτόρο; Νομίζω όχι, το λέει κι ο τζόρας δηλαδή, με γρίφους βέβαια, αλλά νομίζω δεν έχει σχέση τι λέμε και τι λέει, απλώς ξύπνησε στραβά σήμερα -μπορεί να τού έχει ανέβει και το ζάχαρο- και μανουριάζει με τα πανταόλα.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:49
nowhere έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:01
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:52 .. πληρώνεσαι γι αυτό , όπως πληρώνεται και αυτός που δουλεύει στην οικοδομή κάτω από τον καυτό ήλιο για πολύ μικρότερο μεροκάματο
η οικοδομή είναι κάπως πιο σημαντική & απαραίτητη από το σερβίρισμα καφέδων σε θαλάσσιους φλώρους.έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον
Σαφώς και είναι πιο σημαντική. Το ζητούμενο είναι γιατί υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά σερβιτόρων σε θαλάσσιους χώρους από τα νιάτα που θέλουν να προσφέρουν παραγωγική και κοινωνικώς σεβαστή υπηρεσία στο κοινωνικό σύνολο.

Για πείτε.
Μα η οικοδομή είναι για μπουμερ ή αλβανα, διόλου τρέντυ :102:

Ενώ δουλειά σε κλίμα διακοπών έχει τα σεξουαλικά τυχερά
:102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

stella έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:13 19 εξέδρες είναι παράνομες. Υποτίθεται ότι και τώρα τον έκαναν ντα και του είπαν σε αυστηρό τόνο ότι πρέπει να τις αφαιρέσει.
Τον αγριοκοίταζαν κιόλας. :lol:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

micmic έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:30 Πάντως θα στενοχωρηθώ αν η ΝΔ δεν νομιμοποιήσει (αν δεν το έχει κάνει ήδη δηλαδή) αυτόν τον καινοτόμο επιχειρηματία που προσδίδει υπεραξία σε ένα μέρος που αλλιώς θα ήταν άλλη μια άσημη και άχρωμη παραλία ανάμεσα στις χιλιάδες.
:+1:

Διαφωνώ μόνο με τα τσιμέντα και την κακόγουστη μουσική, αλλιώς ναι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Isildur έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:04
Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:58
Isildur έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:52 Πω πω, συν 7-8 σελίδες από το πρωί που το έβλεπα. Σιγά μην κάτσω να τις διαβάσω, είμαι σίγουρος ότι κουκουέδες και κανένας εμμονικός θα λένε τα ίδια και τα ίδια πάλι, μη έχοντας καταλάβει τίποτα απολύτως απ' αυτά που λέμε οι υπόλοιποι.
μπα, ο εναόν ξύπνησε στραβά.
Δεν πολυ-ασχολούμαι με τον enaon εδώ και κάποιο διάστημα, λίγο σε φάση white noise περνάνε από μπροστά μου τα ποστς του. Σε καμμιά παράθεση μόνο μπορεί να δω κάποιο, κι αυτό αν είμαι αφηρημένος. Απλά είναι μικρά, και δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσω το ignore του πχόρουμ όπως πχ για τον Ρέμπελο.

Γενικά το λέω.
παρεξηγησε ο τσιλ, αφου δεν ασχολείσαι μαζι μου απο τοτε που σε ειπα μαλακα, σιγα μην ελεγες εμενα εμμονικό, δεν τα κανεις εσυ αυτα, μαλακας εισαι;

γενικα περίεργο νημα, θα ελεγα οτι γενικα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:59
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:47
vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:34θα αισθανομουν αμήχανα και με τη γιαγιά με το ολοσωμο πουά μαγιό με το ψάθινο καπελάκι που θα με κόζαρε απο τοσο κοντά πιτσικάροντας τη μασέλα μεσα στα ούλα της
Αυτό το απόσπασμα είναι η επιτομή του ευαισθητοποιημένου προχωκαγκουρισμού.

Στην τελική, τί θέλεις ρε βαντόνιε;

Εμείς οι γιαγιάδες με τις μασέλες και τα πουά ολόσωμα μαγιό να την κόψουμε τη θάλασσα; :lol: :lol: :lol:

Για πες.
Συγκεντρώσου :e045: :102:
Μαζί σας ειμαι, για εσας το λέω, οτι η θαλασσα ειναι για εσας τις γιαγιάδες* να δροσίζεστε, εμάς τους προχωκάγκουρες να ξεδιπλώνομε το κολυμβητικό μας ταλέντο, και τα παιδάκια να κολυμπουν και να τραβουν την υποβρυχια μαλακιούλα τους, όχι για ενα ματσο νεόπλουτων πανω σε ξυλινες πλατφορμες μεσα στη θαλασσα που γουσταρουν να πετάνε κερμάτινα τιπς (ουπς, σορρι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΠΠΣΣΣΣ ήθελα να πω) πανω στα κεφάλια των σερβιτορων που ερχονται να τους σερβιρουν. :102:

*άσ'τα αυτα τωρα, εμας βρηκες? Που θα μας το παιξεις και "γιαγιά με μασέλα" :lol:
Το ολόσωμο πουά που ειμαι σιγουρος οτι το υποστηρίζεις ωραια (δεν το λεω ειρωνικα, τα ολόσωμα μαγιο θελουν σωματάρες) εννοειται οτι καλά κανεις και το φορας :102:
Οι κοιλιακοί μου δεν χρειάζονται υποστήριξη ή κάλυψη από ολόσωμα, βαντόνο μου. Το ότι έχω και δυο τρία ολόσωμα γιατί όντως τα γουστάρω μια στο τόσο, είναι γεγονός. Αν θες μπορώ να σου πω και κάποιες αστείες φάσεις, αναφορικά με την προχωκαγκούρικη άποψη μεταξύ αντρών και γυναικών για τις αντίστοιχες εκτιμήσεις. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

hellegennes έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:58
Frappezitis έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:08 Για να μπορεις να ζεις αξιοπρεπως θα πρεπει να σε ξεφτιλιζουν τα αφεντικα ;
Αν του αρέσει να πληρώνεται πολλά λεφτά για να τον ξεφτιλίζουν, ειλικρινά, πρόβλημά του. Θα μπορούσε να παίζει και σε τσόντες, πάλι δικό του θέμα είναι.
:+1:

Συναίνεση ενηλίκων :102:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Aυτές οι παπαριές κατασκευές μέσα στη θάλασσα επιτρέπονται?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Kauldron έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:19 Aυτές οι παπαριές κατασκευές μέσα στη θάλασσα επιτρέπονται?
Γιατί, θα τρομάξουν οι καρετες ?
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μπίστης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:19
Kauldron έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:19 Aυτές οι παπαριές κατασκευές μέσα στη θάλασσα επιτρέπονται?
Γιατί, θα τρομάξουν οι καρετες ?
H νομοθεσία τί λέει?
Επιτρέπεται εγώ να πάω στον αιγιαλό και να τον κλείσω με ξαπλώστρες κι από πάνω να κλείσω και τη θάλασσα?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”