Όταν το Πασοκ έβαλε αντικειμενικα κριτηρια στον κυβισμό των αυτοκινήτων τα μάζεψε τα πρώτα χρόνια μέχρι που όλοι αγόρασαν μικρά και τελείωσε η ιστορία. Αυτό φυσικά είχε άλλες επιπτώσεις, όλοι είχαν κουβάδες και σκοτώνονταν περισσότερο συν το ότι έφερε ανωμαλίες στην αγορά αυτοκινήτων που μέχρι τότε ήταν αρκετά σημαντική. Και φυσικά δεν ήταν δίκαιο, γιατί χρέωνε περισσότερο αυτόν που είχε αγοράσει ένα μεταχειρισμένο μεγάλο φτηνότερα από το καινούργιο μικρό.Και αντικειμενικα κριτηρια μηπως και μειωθει καπως η φοροδιαφυγη γιατι ελεος καπου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη
Re: Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη
-
talaipwros
Και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις, 36η στους 38.GoBzi έγραψε: 01 Ιουν 2024, 13:07Κάτσε, οι ΕΕ δεν συμβάλλουν στο Taxes on goods and services;talaipwros έγραψε: 01 Ιουν 2024, 12:59exm, οχιSpoiler
GoBzi έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:39
Ευχαριστούμε που μας δείχνεις πως η πολιτική της ΝΔ είναι για τον πέο. Απο την μία έχουμε στατιστικά απο το ΔΝΤ που δίχνουν οτι είμαστε 5η χώρα παγκοσμίως σε κρατικά έσοδα / ΑΕΠ και απο την άλλη εσυ μας δείχνεις πως είμαστε η τέταρτη χώρα σε φοροδιαφυγή. Δηλαδή μας λες ανοιχτά πως με τα μέτρα της κυβέρνησης κατα κύριο λόγο γαμάς άκυρο κόσμο.
δες και αυτο λιγο
https://www.oecd.org/tax/revenue-statistics-greece.pdf
τα λεφτα βγαινουν κυριως απο ΦΠΑ και φορο σε goods and services ( δηλαδη goods)
Εκει η ελλαδα ειναι 7η
στο φορο εισοδηματος και κερδων η Ελλαδα ειναι 36η
Αυτο δειχνει οτι ο μονος τροπος να βγει φορολογητεο εισοδημα στην ελλαδα ειναι φορολογοντας οριζοντια και αντικειμενικα. Τα λεφτα που βγαινουν απο το φορο εισοδηματος ειναι συγκριτικα πολυ λιγα
Κοινως: Πολυ λιγα λεφτα απο φορο εισοδηματος, πρεπει να βρεθουν λεφτα απο αλλου αφου φοροδιαφευγουν, ΟΚ τί θα τα κανετε τα μαυρα; θα αγορασετε προιοντα και υπηρεσιες, θα πεσει φορος εκει.
Και αντικειμενικα κριτηρια μηπως και μειωθει καπως η φοροδιαφυγη γιατι ελεος καπου![]()
Δηλαδη η αμεση φορολογηση ως ποσοστο του ΑΕΠ στην Ελλαδα, ειναι η τριτη μικροτερη στον OECD
Otto Weininger
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Οι τίμιοι φοροφυγάδες, οι στυλοβάτες της κοινωνίας, κατά πλειονότητα φασιστεροί λόγω τεμπελιάς.mao mao έγραψε: 31 Μάιος 2024, 23:55Και τι πετυχαίνουμε με το τεκμαρτό; Διαλύουμε τους λίγους που δουλεύουν τίμια για να επιβιώσουν.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Γω αρχίζω και ρουφιανεύω στην ΑΑΔΕ φοροφυγάδες ιδιωτικούς και δημόσιους (κάτι μουνιά στην Πολεοδομία και κάτι Δικαστικούς). Και θα τους ξεμουνιάσω και θα πάρω και πριμ. 
Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:49Γιατί ρωτάς εμένα και όχι το nowhere ή τον hellegennes ;
Σε σένα θέλω να στείλω ΑΑΔΕ.Τι κερνάς;
-
talaipwros
εν κατακλειδι ο λογος που πολυς κοσμος θεωρει οτι η φορολογια ειναι στα υψη, ειναι οτι θεωρουν τον ΦΠΑ εισοδημα τους για το οποιο φορολογουνται ενω στην πραγματικοτητα ειναι φορος που πληρωνει ο πελατης και απλως τον αποδιδουν.
Για αυτο και τα αντικειμενικα κριτηρια, για αυτο και τα οριζοντια μετρα, για αυτο και ο υψηλος φπα σε τροφιμα κλπ.
Επειδη οι ΕΕ φοροδιαφευγουν ( οκ, και επειδη οι συνταξεις και τα εξοδα για την υγεια ειναι στα υψη)
Για αυτο και τα αντικειμενικα κριτηρια, για αυτο και τα οριζοντια μετρα, για αυτο και ο υψηλος φπα σε τροφιμα κλπ.
Επειδη οι ΕΕ φοροδιαφευγουν ( οκ, και επειδη οι συνταξεις και τα εξοδα για την υγεια ειναι στα υψη)
- Bill Hicks
αυτό ακριβώς γίνεται με την ηλιθιώδη άρνηση μείωσης ΦΠΑ (και λοιπών έμμεσων φόρων μια πουταναφέραμε). στον φόρο φυσικών προσώπων μια χαρά ευνοϊκή/ανταγωνιστική είναι η ΕΛ φορολογία (#8/38 στον ΟΟΣΑ), ενώ γαμάει ασάλιωτα σε φόρους ακίνητης περιουσίας (#28) και - κυρίως - φόρους κατανάλωσης (#33).GoBzi έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:39Ευχαριστούμε που μας δείχνεις πως η πολιτική της ΝΔ είναι για τον πέο. Απο την μία έχουμε στατιστικά απο το ΔΝΤ που δίχνουν οτι είμαστε 5η χώρα παγκοσμίως σε κρατικά έσοδα / ΑΕΠ και απο την άλλη εσυ μας δείχνεις πως είμαστε η τέταρτη χώρα σε φοροδιαφυγή. Δηλαδή μας λες ανοιχτά πως με τα μέτρα της κυβέρνησης κατα κύριο λόγο γαμάς άκυρο κόσμο.Spoiler
talaipwros έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:59https://www.reddit.com/r/tax/comments/p ... f_various/Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:31
Σε κρατικά έσοδα; Και πώς αυτό αναιρεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία ΕΕ δουλεύει μαύρα δίχως έλεος;
Σας έχει γαμήσει στην φορολογία η ΝΔ;![]()
Πληρώνω λιγότερο ΕΝΦΙΑ και λιγότερη εφορία από τότε που βγήκε η ΝΔ.
Δεν ξέρεις τι λες.

https://taxfoundation.org/research/all/ ... ess-index/
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Bill Hicks
Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:39 Λυπάμαι που βρέθηκες σ' αυτή τη θέση.
Εδώ έχουμε ένα παράδειγμα μια επιχείρησης που ξεκάθαρα δεν είναι υγιής οπότε πάμε στο "αλλά είναι ένα έσοδο, καλύτερο απ' το τίποτα".
Και παρόλο που μιλάμε τώρα για ένα μεγάλο άνθρωπο, έχει πολλά κοινά με το hustle culture στο οποίο έχουν γαλουχηθεί και πολλοί νέοι. Το Ελληνικό φορολογικό σύστημα αν θες να είσαι νόμιμος, γιατί έχεις και κάθε ευκαιρία να μην είσαι, είναι τελείως ασύμβατο με το hustle culture. Μήπως είναι καιρός να γίνει κάτι γι αυτό;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Η παρακράτηση του ΦΠΑ δεν είναι φοροδιαφυγή, είναι ΦΟΡΟΚΛΟΠΗ.talaipwros έγραψε: 01 Ιουν 2024, 13:27 εν κατακλειδι ο λογος που πολυς κοσμος θεωρει οτι η φορολογια ειναι στα υψη, ειναι οτι θεωρουν τον ΦΠΑ εισοδημα τους για το οποιο φορολογουνται ενω στην πραγματικοτητα ειναι φορος που πληρωνει ο πελατης και απλως τον αποδιδουν.
Καμία λύπηση για κλέφτες.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Οργισμένος
Βρειτε ενα γιατρο γρηγορα ψυχακηδες.Imperium έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:53Ευτυχώς τα έγραψες εσύ και με έβγαλες απ' τον κόπο.Στύξ έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:07Μαλάκα , δε γίνεται τίποτα με σένα. Μόνο βόμβες νετρονίου εκεί που είσαι στη Σουηδία , να μην υπάρχεις ως είδος.Οργισμένος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:04 Perastika soy πανω απολα. Ομως ουσιαστικα σου εβαλε φορο 3000 που σημαινει οτι πληρωνες λιγοτερα πριν τον τεκμαρτο που σημαινει οτι δηλωνες εισοδημα λιγοτερο απο περιπου 16.000 ευρω ετησιως που σημαινει οτι δουλευες με μαυρο χρημα. Αρα λοιπον δεν εχεις δικαιωμα να παραπονιεσαι.
ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ.
Τι περίπτωση είναι πάλι αυτός ο κοινωνιοπαθής, ένας θεός μόνο ξέρει. Πάντως δεν πρέπει να τα λέει πιο έξω αυτά που λέει. Θα είχε φάει ΠΟΛΥ ξύλο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Bill Hicks
exm, ναιtalaipwros έγραψε: 01 Ιουν 2024, 12:59Κοινως: Πολυ λιγα λεφτα απο φορο εισοδηματος, πρεπει να βρεθουν λεφτα απο αλλου αφου φοροδιαφευγουν, ΟΚ τί θα τα κανετε τα μαυρα; θα αγορασετε προιοντα και υπηρεσιες, θα πεσει φορος εκει.Spoiler
exm, οχιGoBzi έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:39Ευχαριστούμε που μας δείχνεις πως η πολιτική της ΝΔ είναι για τον πέο. Απο την μία έχουμε στατιστικά απο το ΔΝΤ που δίχνουν οτι είμαστε 5η χώρα παγκοσμίως σε κρατικά έσοδα / ΑΕΠ και απο την άλλη εσυ μας δείχνεις πως είμαστε η τέταρτη χώρα σε φοροδιαφυγή. Δηλαδή μας λες ανοιχτά πως με τα μέτρα της κυβέρνησης κατα κύριο λόγο γαμάς άκυρο κόσμο.
δες και αυτο λιγο
Εκει η ελλαδα ειναι 7η
Αυτο δειχνει οτι ο μονος τροπος να βγει φορολογητεο εισοδημα στην ελλαδα ειναι φορολογοντας οριζοντια και αντικειμενικα. Τα λεφτα που βγαινουν απο το φορο εισοδηματος ειναι συγκριτικα πολυ λιγα
Και αντικειμενικα κριτηρια μηπως και μειωθει καπως η φοροδιαφυγη γιατι ελεος καπου
αυτόν τον φαύλο κύκλο θέλομεν να σπάσομεν, οεο
- Οργισμένος
Πονατε για τον συνανθρωπο σας εσεις . Ξερουμε.nyxtovios έγραψε: 01 Ιουν 2024, 12:20Αχ τον καημένο, άδικα τον κατηγοράνεΟργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:41Για να κατηγορησουν Μητσοτακη οπως και οι περισσοτεροι δω μεσα
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ακριβως. Απλα μαθηματικα ειναι.gassim έγραψε: 01 Ιουν 2024, 12:43Καταλαβαίνω το πρόβλημα σου σε ανθρώπινο επίπεδο εφόσον συνδυάζεται και με προβλήματα υγείας και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, αλλά την επιχείρηση δεν την κλείνεις λόγω τεκμαρτού, την κλείνεις επειδή είναι βιώσιμη μόνο σε καθεστώς φοροδιαφυγής.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
talaipwros
αυτο ξεκιναει με την παταξη της φοροδιαφυγης. Μεχρι τοτε δεν μπορει να γινει τιποτα.Bill Hicks έγραψε: 01 Ιουν 2024, 14:23exm, ναιtalaipwros έγραψε: 01 Ιουν 2024, 12:59Κοινως: Πολυ λιγα λεφτα απο φορο εισοδηματος, πρεπει να βρεθουν λεφτα απο αλλου αφου φοροδιαφευγουν, ΟΚ τί θα τα κανετε τα μαυρα; θα αγορασετε προιοντα και υπηρεσιες, θα πεσει φορος εκει.Spoiler
exm, οχιGoBzi έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:39
Ευχαριστούμε που μας δείχνεις πως η πολιτική της ΝΔ είναι για τον πέο. Απο την μία έχουμε στατιστικά απο το ΔΝΤ που δίχνουν οτι είμαστε 5η χώρα παγκοσμίως σε κρατικά έσοδα / ΑΕΠ και απο την άλλη εσυ μας δείχνεις πως είμαστε η τέταρτη χώρα σε φοροδιαφυγή. Δηλαδή μας λες ανοιχτά πως με τα μέτρα της κυβέρνησης κατα κύριο λόγο γαμάς άκυρο κόσμο.
δες και αυτο λιγο
Εκει η ελλαδα ειναι 7η
Και αντικειμενικα κριτηρια μηπως και μειωθει καπως η φοροδιαφυγη γιατι ελεος καπου
αυτόν τον φαύλο κύκλο θέλομεν να σπάσομεν, οεο![]()
Οποτε οσοι γκρινιαζουν για αποδειξεις και ατιμο κρατος που μας τα τρως και σιγα μην κοψω αποδειξη ειναι η ριζα του προβληματος.
- Οργισμένος
Ελα βρε ψυχασθενη μην κανεις ετσι. Θα πεσει ο κουλης...Οπου ναναι...nowhere έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:49τράβα πιάσε κουβεντούλα με τον παιδέρα σου ρε άρρωστε που θα με κουοτάρεις κιόλας,ουστΟργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:43 Σκαλισε τη μυτη σου γιατι μονο αυτο ξες να κανεις σωστα λογο πειρας. Αντε μπραβο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1651 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 0 Απαντήσεις