!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη
Re: Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη
Ίακχος καλή δύναμη, φίλε.
τράβα πιάσε κουβεντούλα με τον παιδέρα σου ρε άρρωστε που θα με κουοτάρεις κιόλας,ουστΟργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:43 Σκαλισε τη μυτη σου γιατι μονο αυτο ξες να κανεις σωστα λογο πειρας. Αντε μπραβο.
- Otto Weininger
Γιατί ρωτάς εμένα και όχι το nowhere ή τον hellegennes ;Στύξ έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:45Κι αυτά τα πούστικα 20 δις κάθε χρόνο;Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:41Αν οι φοροφυγάδες ήταν σαν εμένα, θα είχες μισθό 3000.Στύξ έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:39
Πλήρωσε πρώτα και μετά να γράφεις. Εξ' ορισμού με 20 δις φοροδιαφυγή ιδιωτικού τομέα,σε θεωρώ φοροφυγά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αυτό το πιστεύω. Ο Όττο είναι πάντα καλοπροαίρετος, όσο και να εθελοτυφλεί.Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:41Αν οι φοροφυγάδες ήταν σαν εμένα, θα είχες μισθό 3000.Στύξ έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:39
Πλήρωσε πρώτα και μετά να γράφεις. Εξ' ορισμού με 20 δις φοροδιαφυγή ιδιωτικού τομέα,σε θεωρώ φοροφυγά.
Απλα δεν έχει καταλάβει τι κάνει η υπόλοιπη φάρα του.
Μόλις ο Στύγιος δεν πληρώσει στο μήνα τη δόση του Ενφια, έρχεται αυτογαμημένη ειδοποίηση απ' το σύστημα.
Σε κάτι άλλες περιπτώσεις το σύστημα γαμιέται επιεικώς.
Σε κάτι άλλες περιπτώσεις το σύστημα γαμιέται επιεικώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 01 Ιουν 2024, 11:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Όποιος βγάζει όντως λιγότερα από 10000 μπορεί να ζητήσει να ελεγχθεί και να απαλλαγεί από το τεκμαρτό.micmic έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:00Την έχουμε ξαναναλύσει αυτή τη μαλακία: Από τους 200-300 χιλιάδες που δηλώνουν μέχρι 10 χιλιάρικα, πιθανόν να βγάζουν όντως τόσα μόνο οι 20-50 χιλιάδες. Κάποιοι άλλοι όμως, δεν βγάζουν 10 χιλιάρικα. Μπορεί να βγάζουν 20, 30, 50, 100, 200.
Η λύση του μαλάκα λοιπόν, είναι να πηδήξει τους φτωχότερους και τίμιους ενώ οι πλουσιότεροι και πλέον φοροφυγάδες δεν το έχουν σε τίποτα να δηλώσουν 10 χιλιάρικα αφού έτσι κι αλλιώς μπορεί να κρύβουν 100. Αυτούς ο Μητσοτάκης τους αφήνει στο απυρόβλητο, με ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ελέγχους. Ουσιαστικά παίρνει από τους φτωχότερους αυτά που αδυνατεί να πάρει από τους πλουσιότερους.
Επίσης, μαλακίζεται με διασυνδέσεις POS/ταμειακών κτλ, τη στιγμή κατά την οποία ο ηλεκτρολόγος, ο δικηγόρος, ο γιατρός κτλ σου λέει το ίδιο που σου έλεγε και πριν: Τόσα με απόδειξη, τόσα χωρίς. Είπαμε: ΜΗΔΕΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ σε οτιδήποτε εκτός από μαγαζιά. Π.χ εγώ ξέρω πετρά που χτίζει μάντρες και ο οποίος έχει 5 συνεργεία και (υπολογίζω ότι) βγάζει πάνω από 300 χιλιάρικα το χρόνο. Αυτός λοιπόν ξέρω ότι δηλώνει 10 χιλιάρικα. Με το νέο σύστημα, θα συνεχίσει να δηλώνει 10 χιλιάρικα.
Αυτή είναι η "πάταξη της φοροδιαφυγής" επί Μητσοτάκη. Το ξαναλέμε: ΜΗΔΕΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ακόμα και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
Ευτυχώς τα έγραψες εσύ και με έβγαλες απ' τον κόπο.Στύξ έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:07Μαλάκα , δε γίνεται τίποτα με σένα. Μόνο βόμβες νετρονίου εκεί που είσαι στη Σουηδία , να μην υπάρχεις ως είδος.Οργισμένος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:04 Perastika soy πανω απολα. Ομως ουσιαστικα σου εβαλε φορο 3000 που σημαινει οτι πληρωνες λιγοτερα πριν τον τεκμαρτο που σημαινει οτι δηλωνες εισοδημα λιγοτερο απο περιπου 16.000 ευρω ετησιως που σημαινει οτι δουλευες με μαυρο χρημα. Αρα λοιπον δεν εχεις δικαιωμα να παραπονιεσαι.
ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ.
Τι περίπτωση είναι πάλι αυτός ο κοινωνιοπαθής, ένας θεός μόνο ξέρει. Πάντως δεν πρέπει να τα λέει πιο έξω αυτά που λέει. Θα είχε φάει ΠΟΛΥ ξύλο.
Αναρωτιέμαι πώς πήγε αυτό για όσους το δοκίμασαν...gassim έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:51Όποιος βγάζει όντως λιγότερα από 10000 μπορεί να ζητήσει να ελεγχθεί και να απαλλαγεί από το τεκμαρτό.micmic έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:00 Την έχουμε ξαναναλύσει αυτή τη μαλακία: Από τους 200-300 χιλιάδες που δηλώνουν μέχρι 10 χιλιάρικα, πιθανόν να βγάζουν όντως τόσα μόνο οι 20-50 χιλιάδες. Κάποιοι άλλοι όμως, δεν βγάζουν 10 χιλιάρικα. Μπορεί να βγάζουν 20, 30, 50, 100, 200.
Η λύση του μαλάκα λοιπόν, είναι να πηδήξει τους φτωχότερους και τίμιους ενώ οι πλουσιότεροι και πλέον φοροφυγάδες δεν το έχουν σε τίποτα να δηλώσουν 10 χιλιάρικα αφού έτσι κι αλλιώς μπορεί να κρύβουν 100. Αυτούς ο Μητσοτάκης τους αφήνει στο απυρόβλητο, με ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ελέγχους. Ουσιαστικά παίρνει από τους φτωχότερους αυτά που αδυνατεί να πάρει από τους πλουσιότερους.
Επίσης, μαλακίζεται με διασυνδέσεις POS/ταμειακών κτλ, τη στιγμή κατά την οποία ο ηλεκτρολόγος, ο δικηγόρος, ο γιατρός κτλ σου λέει το ίδιο που σου έλεγε και πριν: Τόσα με απόδειξη, τόσα χωρίς. Είπαμε: ΜΗΔΕΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ σε οτιδήποτε εκτός από μαγαζιά. Π.χ εγώ ξέρω πετρά που χτίζει μάντρες και ο οποίος έχει 5 συνεργεία και (υπολογίζω ότι) βγάζει πάνω από 300 χιλιάρικα το χρόνο. Αυτός λοιπόν ξέρω ότι δηλώνει 10 χιλιάρικα. Με το νέο σύστημα, θα συνεχίσει να δηλώνει 10 χιλιάρικα.
Αυτή είναι η "πάταξη της φοροδιαφυγής" επί Μητσοτάκη. Το ξαναλέμε: ΜΗΔΕΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ακόμα και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
Υπάρχουν γραπτές αναφορές πουθενά;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Θα βγει η ΝΔ κυβέρνηση και θα τα διορθώσει αυτα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Για τους ΔΥ πάντα υπάρχουν. Αφού δε βρέθηκε ένας να τους κόψει για τα καλά τον κωλο ακόμη και στα σκληρά χρόνια, νομίζουν πως είναι όπως οι κατσαρίδες σε αντοχή.Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:33Ποια τεχνάσματα ρε φίλε;Στύξ έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:30Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:26
Καλά, άμα σου τρεσάρουν καμία μείωση στον μισθό γιατί δεν βγαίνουν θα καταλάβεις ότι τα λεφτά δε φυτρώνουν.
Τις "απειλές" και τα ψυχολογικά τεχνάσματα νουδούλη βάλτα εκεί που δε θα τα βλέπει ήλιος.
Σιγά μην έρθουν κι οι κομμουνισταί ..
Εγώ φταίω που νομίζεις μέχρι σήμερα ότι τα λεφτά βγαίνουν από μαγικό καπέλο;
Καλα τώρα που το σκέφτομαι δε παίζουν και μεγάλες διαφορές
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κάτι μου λέει ότι δεν το δοκίμασαν και πολλοί.Imperium έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:56Αναρωτιέμαι πώς πήγε αυτό για όσους το δοκίμασαν...gassim έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:51Όποιος βγάζει όντως λιγότερα από 10000 μπορεί να ζητήσει να ελεγχθεί και να απαλλαγεί από το τεκμαρτό.micmic έγραψε: 01 Ιουν 2024, 00:00 Την έχουμε ξαναναλύσει αυτή τη μαλακία: Από τους 200-300 χιλιάδες που δηλώνουν μέχρι 10 χιλιάρικα, πιθανόν να βγάζουν όντως τόσα μόνο οι 20-50 χιλιάδες. Κάποιοι άλλοι όμως, δεν βγάζουν 10 χιλιάρικα. Μπορεί να βγάζουν 20, 30, 50, 100, 200.
Υπάρχουν γραπτές αναφορές πουθενά;
Εσεις που μιλάτε για μαύρα και φοροδιαφυγή για τους επιστημονικούς κλάδους (δικηγόροι, συμβφοι, μηχανικοί κτλ) έχετε επίγνωση της κατάστασης?
Ούτε μαύρα παίζουν (ελάχιστα εως καθόλου πλέον), τα έξοδα έχουν ανέβει στα ύψη, οι ασφαλιστικές εισφορές επίσης ο όγκος της εργασίας με τη διάλυση του δημοσίου επίσης (μας αναθέτουν αμισθί αρμοδιότητες του δημοσίου) και η κατάσταση είναι εκρηκτική. Σε μας πχ η θα δουλεύεις από το πρωι μέχρι το βράδυ και σκ για να βγάλεις ένα μεροκάματο ή αν έχεις συμβόλαια με υψηλές αντικειμενικές αξίες (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και παραθαλάσσια κυρίως) θα βγάζεις κάτι για να μένει και μπορείς και να έχεις και υπαλλήλους. Το τεκμαρτό εισόδημα του Κούλη είναι ο θάνατος του μικρομεσαίου επιστήμονα, ενός πολιτικού μηχανικού ή ενός δικηγόρου στην επαρχία κυρίως που εβγαζε ένα μεροκάματο. Τώρα ούτε και αυτό. Η εναλλακτικη? Η υπάλληλος σε κανένα μεγάλο γραφείο που θα έχει μηχανικούς, δικηγόρους κτλ. Η στο εξωτερικό. Εγώ προς το παρόν λόγω της πλημμύρας την γλιτώνω για φέτος. Από του χρόνου όμως δεν ξέρω τι θα γίνει. Και φυσικά όπως και με τον Ιακχο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Ούτε μαύρα παίζουν (ελάχιστα εως καθόλου πλέον), τα έξοδα έχουν ανέβει στα ύψη, οι ασφαλιστικές εισφορές επίσης ο όγκος της εργασίας με τη διάλυση του δημοσίου επίσης (μας αναθέτουν αμισθί αρμοδιότητες του δημοσίου) και η κατάσταση είναι εκρηκτική. Σε μας πχ η θα δουλεύεις από το πρωι μέχρι το βράδυ και σκ για να βγάλεις ένα μεροκάματο ή αν έχεις συμβόλαια με υψηλές αντικειμενικές αξίες (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και παραθαλάσσια κυρίως) θα βγάζεις κάτι για να μένει και μπορείς και να έχεις και υπαλλήλους. Το τεκμαρτό εισόδημα του Κούλη είναι ο θάνατος του μικρομεσαίου επιστήμονα, ενός πολιτικού μηχανικού ή ενός δικηγόρου στην επαρχία κυρίως που εβγαζε ένα μεροκάματο. Τώρα ούτε και αυτό. Η εναλλακτικη? Η υπάλληλος σε κανένα μεγάλο γραφείο που θα έχει μηχανικούς, δικηγόρους κτλ. Η στο εξωτερικό. Εγώ προς το παρόν λόγω της πλημμύρας την γλιτώνω για φέτος. Από του χρόνου όμως δεν ξέρω τι θα γίνει. Και φυσικά όπως και με τον Ιακχο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Καλα θα ήταν να ακούσουμε απ' όσους το δοκίμασαν, όμως...
καλή ιδέα.αν πέσει σε καμιά καλή κυρία όπως αυτή στη χαλκίδα ίσως δείξει κατανόησηgassim έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:51 Όποιος βγάζει όντως λιγότερα από 10000 μπορεί να ζητήσει να ελεγχθεί και να απαλλαγεί από το τεκμαρτό.
Δεν διαφωνώ, βρες κανέναν να τον ρωτήσουμε.
Να ας πούμε ο Ιακχος και ο arisvilla γιατί δεν το έκαναν;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1667 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-