!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Δυστύχημα" (ή ευτύχημα) με το ελικόπτερο του Προέδρου του Ιράν!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: "Δυστύχημα" (ή ευτύχημα) με το ελικόπτερο του Προέδρου του Ιράν!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Σενέκας έγραψε: 20 Μάιος 2024, 16:30
Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2024, 16:09
Σενέκας έγραψε: 20 Μάιος 2024, 16:02 Εικόνα

:roll:
Χάνεις την υπομονή σου με τα προσχήματα;
έχω δηλώσει περσόφιλος και θαυμαστής του πρώην προέδρου Ρουχανί. Νομίζω έχω κερδίσει το δικαίωμα να πω ότι δεν είναι και για να κλαίμε για την απώλεια :102:
Δεν σου ζητήθηκε, αλλά εδώ έχουμε απλά επίσημα συλληπητήρια για την απώλεια ενός Προέδρου και του ΥΠΕΞ με τον οποίο μιλούσαν. Δεν χρειάζεται να το πω νομίζω. Ελπίζω τουλάχιστον να μην είχες διαμαρτηρηθεί για το χασμουρητό της Σάττι :lol:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Pillars έγραψε: 20 Μάιος 2024, 15:34 Το ότι η Τουρκομογγολία με δικό της drone και τεχνολογία εντόπισε το σημείο πτώσης του ελικοπτέρου δεν απασχόλησε κανέναν;
https://flight.com.gr/toyrkiki-kinitopo ... -sto-iran/
Κοιμηθείτε ήσυχοι, ας είναι καλά οι Αγγλοσάξονες που έκαναν την Τουρκία δεύτερη στρατιωτικά δύναμη στο ΝΑΤΟ, δήθεν για να κοντράρει τους Ρώσους, και πλησιάζει ξανά η ώρα που θα πληρώσουμε τεράστιο τίμημα όπως με την Μικρασιατική καταστροφή.
Ε, να, ουδεν κακόν αμιγές καλού!

Τώρα, πώς ακριβώς ήθελες να μας απασχολήσει αυτό, ρε παρανοημένο;

ΥΓ. Ο Τζεγκις Χαν γαμάει τον μπαμπά σου. Ακου.... Τουρκομογγολία...!!!
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2024, 16:34
έχω δηλώσει περσόφιλος και θαυμαστής του πρώην προέδρου Ρουχανί. Νομίζω έχω κερδίσει το δικαίωμα να πω ότι δεν είναι και για να κλαίμε για την απώλεια :102:
Δεν σου ζητήθηκε, αλλά εδώ έχουμε απλά επίσημα συλληπητήρια για την απώλεια ενός Προέδρου και του ΥΠΕΞ με τον οποίο μιλούσαν. Δεν χρειάζεται να το πω νομίζω. Ελπίζω τουλάχιστον να μην είχες διαμαρτηρηθεί για το χασμουρητό της Σάττι :lol:
δε συμμετείχα στο χασμουρητόgate-είμαι καθαρός
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

Imperium έγραψε: 20 Μάιος 2024, 16:35
Pillars έγραψε: 20 Μάιος 2024, 15:34 Το ότι η Τουρκομογγολία με δικό της drone και τεχνολογία εντόπισε το σημείο πτώσης του ελικοπτέρου δεν απασχόλησε κανέναν;
https://flight.com.gr/toyrkiki-kinitopo ... -sto-iran/
Κοιμηθείτε ήσυχοι, ας είναι καλά οι Αγγλοσάξονες που έκαναν την Τουρκία δεύτερη στρατιωτικά δύναμη στο ΝΑΤΟ, δήθεν για να κοντράρει τους Ρώσους, και πλησιάζει ξανά η ώρα που θα πληρώσουμε τεράστιο τίμημα όπως με την Μικρασιατική καταστροφή.
Ε, να, ουδεν κακόν αμιγές καλού!

Τώρα, πώς ακριβώς ήθελες να μας απασχολήσει αυτό, ρε παρανοημένο;

ΥΓ. Ο Τζεγκις Χαν γαμάει τον μπαμπά σου. Ακου.... Τουρκομογγολία...!!!
Οι ψηφοφόροι των ζαβών και των φρικιών του τουρκοκούλη αποκαλούν τους υπόλοιπους παρανοημένους.... :e040:
Για διάβασε λίγο wikipedia :g030:
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE ... E%BB%CE%B1
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Σενέκας έγραψε: 20 Μάιος 2024, 16:02 Εικόνα

:roll:
Σενεκα εμηδισες?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εικόνα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

zteo έγραψε: 20 Μάιος 2024, 08:24
Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2024, 07:40
zteo έγραψε: 19 Μάιος 2024, 21:29
Όλες οι επαναστάσεις έχουν ταξική πρόσημο. Ακόμα και αυτές ενάντια σε έναν κατακτητή.
oxi
Ναι διάβασε σωστά την ιστορία. Αλλιώς πες μου μια επανάσταση που έγινε ενάντια σε κατακτητη χωρίς ταξική πρόσημο.
μπουμπουλινα, λορδος βυρων, τυχαιος τσοπανακος, κλεφταρματολος, ανηκαν στην ιδια ταξη;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Pillars έγραψε: 20 Μάιος 2024, 16:54 Οι ψηφοφόροι των ζαβών και των φρικιών του τουρκοκούλη αποκαλούν τους υπόλοιπους παρανοημένους.... :e040:
Εγώ είμαι ψηφοφόρος των Αγγλοσαξόνων που αδικείς. Πιάνει;

Α, ναι και το 90% των "Τουρκομόγγολων" σου - αφού θέλεις να το πάρεις φυλετικά - είναι Έλληνες. Οπότε ηρέμησε.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2024, 17:12
zteo έγραψε: 20 Μάιος 2024, 08:24
Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2024, 07:40

oxi
Ναι διάβασε σωστά την ιστορία. Αλλιώς πες μου μια επανάσταση που έγινε ενάντια σε κατακτητη χωρίς ταξική πρόσημο.
μπουμπουλινα, λορδος βυρων, τυχαιος τσοπανακος, κλεφταρματολος, ανηκαν στην ιδια ταξη;
Όχι και από την λίστα σου απουσιάζουν οι κοτζαμπασηδες που στην πλειοψηφία τους δεν ήθελαν την επανασταση.
Εάν η επανάσταση γινόταν απλά για να αντικαταστησουν τον Σουλτάνο με έναν Βυζαντινό αυτοκράτορα και τον πάσα με έναν δουκα-κοτζαμπαση κανενας απο αυτους δεν θα συμμετειχε. Εκτός από τους κλεφταρματολους που ήταν μισθοφόροι και απέκτησαν εθνική συνείδηση κατά την διάρκεια της επανάστασης.
Αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα σας απέναντι στον Ιρανικό λαό.
Το μεγάλο του πρόβλημα δεν είναι η σαρια και τα δικαιώματα των γυναικών αλλά ότι ζει στα ορια της φτώχειας θύμα εκμετάλλευσης μιας Ιρανικής αστικής τάξης .
Εσείς απλά ζητάτε να αλλάξει ο εκμεταλευτης και τα ΜΠ να περάσουν σε χέρια δυτικών.
Δεν ενδιαφέρεται ο Ιρανός για κάτι τέτοιο.
Πάρε για παράδειγμα το Αφγανιστάν που ο λαός δεν στήριξε την δυτικοδουλη κυβέρνηση διότι όχι μόνο τον εκμετελευοταν όπως οι Ταλιμπαν στην επαρχία τον άφησαν στην εξουσία των Ταλιμπαν αδιαφορωντας γιαυτό. Γιαυτό ουδετεροποιηθηκε και έδειξε τέτοια παθητική στάση στην μεταξύ τους σύγκρουση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Pillars

Imperium έγραψε: 20 Μάιος 2024, 17:15
Pillars έγραψε: 20 Μάιος 2024, 16:54 Οι ψηφοφόροι των ζαβών και των φρικιών του τουρκοκούλη αποκαλούν τους υπόλοιπους παρανοημένους.... :e040:
Εγώ είμαι ψηφοφόρος των Αγγλοσαξόνων που αδικείς. Πιάνει;

Α, ναι και το 90% των "Τουρκομόγγολων" σου - αφού θέλεις να το πάρεις φυλετικά - είναι Έλληνες. Οπότε ηρέμησε.
Δεν έχω θέμα με τους Αγγλοσάξονες όπως το θέτεις, αλλά μας έκαναν τόσο πολλές βρωμιές όσο κανείς άλλος. :102: Σου θυμίζω οι Αγγλοι προκάλεσαν τον αττίλα, πιο πρίν την Ζυρίχη-Λονδίνο, πιο πριν Σεπτεμβριανά, πιο πριν οργάνωσαν τον εμφύλιο, πιο πριν αν και σύμμαχοι μας εμπόδισαν να ανακτήσουμε Κων/πολη και Β.'Ήπειρο, μας εμπόδισαν επίσης να παρέμβουμε στην γενοκτονία των ποντίων, πιο πριν έφαγαν τον Καποδίστρια και έκλεψαν τα δάνεια της επανάστασης κοκ. :p2:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Scouser έγραψε: 20 Μάιος 2024, 14:47 Πάντως η εναέρια πλοήγηση με ελικοπτερο στο Ιράν πρέπει να είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, η χώρα είναι γεμάτη απάτητα βουνά και οροσειρές. Δεν αποκλείεται να ήταν όντως ατύχημα.
το πιο πιθανο, φυσικα.

αυτο δεν θα εμποδισει κανεναν απο το να κλεινει πονηρα το ματι, οτι το το καναν οι δικοι του, η οτι το εκαναν οι αντιπαλοι.

αν και απιθανο, μακαρι να ηταν δολοφονια. μακαρι οι πολεμοι να γινονται με στοχευμενες δολοφονιες, και οχι μαζικους βομβαρδισμους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Scouser έγραψε: 20 Μάιος 2024, 14:47 Πάντως η εναέρια πλοήγηση με ελικοπτερο στο Ιράν πρέπει να είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, η χώρα είναι γεμάτη απάτητα βουνά και οροσειρές. Δεν αποκλείεται να ήταν όντως ατύχημα.
Με Mil -Mi 8 ή Βell 212 , κακοσυντηρημένα "σαπάκια" με στοιχειώδη αεροβοηθήματα και κατασκευή πριν το 1980 ,τι άλλο θα μπορούσε να ήταν;
Άβαταρ μέλους
Pillars

Στύξ έγραψε: 20 Μάιος 2024, 18:14
Με Mil -Mi 8 ή Βell 212 , κακοσυντηρημένα "σαπάκια" με στοιχειώδη αεροβοηθήματα και κατασκευή πριν το 1980 ,τι άλλο θα μπορούσε να ήταν;
Σαμποτάζ; :102:
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Pillars έγραψε: 20 Μάιος 2024, 18:16
Στύξ έγραψε: 20 Μάιος 2024, 18:14
Σαμποτάζ; :102:
Δε χρειάζεται. Εσύ θα έμπαινες στο 45+ χρόνων "βιετναμικό" UH-1H Huey που έχει ακόμα ο Ε.Σ;
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2024, 17:48
το πιο πιθανο, φυσικα.

αυτο δεν θα εμποδισει κανεναν απο το να κλεινει πονηρα το ματι, οτι το το καναν οι δικοι του, η οτι το εκαναν οι αντιπαλοι.

αν και απιθανο, μακαρι να ηταν δολοφονια. μακαρι οι πολεμοι να γινονται με στοχευμενες δολοφονιες, και οχι μαζικους βομβαρδισμους.
Αυτό είναι το δόγμα Jack Ryan του Tom Clancy. Δεν πρέπει οι λαοί να υποφέρουν για εγκλήματα των ηγετών τους, ειδικά αν δεν τους εξέλεξαν οι ίδιοι.
Στο βιβλίο του Executive Orders, αποδεικνύεται περίτρανα οτι οι μουλάδες έκαναν βιολογικό πόλεμο στην Αμερική. Οι Αμερικάνοι θεωρούν τα βιολογικά όπλα ως μαζικής καταστροφής, ισοδύναμα με ατομικά. Αντί να διαλύσει το Ιράν με ατομικές βόμβες σκοτώνει τον αρχιμουλά μέσα στο ίδιο του το γραφείο με έξυπνη βόμβα, live στην TV προς γνώσιν και συμμόρφωσιν.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”