Θα ήταν εθνικό δυστύχημα για Ελλάδα κάτι τέτοιο.βοθρατζης έγραψε: 19 Μάιος 2024, 20:38 σοβαρά τώρα..
λέτε να ήρθε η σειρά του ερντογάν να πάθει ατύχημα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Δυστύχημα" (ή ευτύχημα) με το ελικόπτερο του Προέδρου του Ιράν!
- Οργισμένος
Re: "Δυστύχημα" (ή ευτύχημα) με το ελικόπτερο του Προέδρου του Ιράν!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Το ποστ εγινε 5 ώρες πριν! Δεν είχε ανακοινωθεί τίποτα!
https://twitter.com/IsraelWarRoom/statu ... 8592056672
\
Edit: Άκυρο, βρήκα ποστ 10 λεπτά πριν το tweet απο το Ισραηλ.
https://twitter.com/IsraelWarRoom/statu ... 8592056672
\Edit: Άκυρο, βρήκα ποστ 10 λεπτά πριν το tweet απο το Ισραηλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 19 Μάιος 2024, 21:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εγω ειμαι σιγουρος οτι φαγωθηκε απο εσωτερικο power struggle.nick έγραψε: 19 Μάιος 2024, 21:06Απιθανο, εδω μιλαμε για τους εγκέφαλους της 7/10.George_V έγραψε: 19 Μάιος 2024, 20:58 Ποσο πιθανο ειναι ο ενδεχομενος θανατος/δολοφονια του Ραισι να ειναι αποτελεσμα εσωτερικου power struggle του Ιραν?
Ο Ραισι ηταν ο επικρατέστερος να διαδεχτει τον Χαμενει.
Πολιτικα η δολοφονια του δεν εχει νοημα καθως ο Χαμενει ζει και ειναι νομιμος επικεφαλης του κράτους.
Αλλα στα σενάρια διαδοχης του Χαμενει η δολοφονια Ραισι ανακατευει την τράπουλα ξανα. Πλεον η διαδοχη ειναι ανοιχτη και ο Χαμενει ειναι 85 χρονων. Ποσο θα ζησει ακομα?
Εγω ειμαι πεπεισμένος οτι αν εχει φαγωθει αυτο εγινε απο μεσα απο το Ιραν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Οργισμένος
Στενάχωρηθήκες πάλι ε;;;
Κλαψε
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Α στο διάολο ρε ψυχάκια βλαμμένε που θες να καταστραφεί ο κόσμος! Νούμερο!
Αν δεν σε ενδιαφέρει η ζωή σου τράβα αυτοκτόνα και παράτα μας.
Παίζει να χάσαμε τέτοιον ηγέτη;
https://twitter.com/realwajidkhan/statu ... 6538104291
- Καραμελίτσα
Αυτό θα σε ενδιαφέρει.George_V έγραψε: 19 Μάιος 2024, 21:08Εγω ειμαι σιγουρος οτι φαγωθηκε απο εσωτερικο power struggle.nick έγραψε: 19 Μάιος 2024, 21:06Απιθανο, εδω μιλαμε για τους εγκέφαλους της 7/10.George_V έγραψε: 19 Μάιος 2024, 20:58 Ποσο πιθανο ειναι ο ενδεχομενος θανατος/δολοφονια του Ραισι να ειναι αποτελεσμα εσωτερικου power struggle του Ιραν?
Ο Ραισι ηταν ο επικρατέστερος να διαδεχτει τον Χαμενει.
Πολιτικα η δολοφονια του δεν εχει νοημα καθως ο Χαμενει ζει και ειναι νομιμος επικεφαλης του κράτους.
Αλλα στα σενάρια διαδοχης του Χαμενει η δολοφονια Ραισι ανακατευει την τράπουλα ξανα. Πλεον η διαδοχη ειναι ανοιχτη και ο Χαμενει ειναι 85 χρονων. Ποσο θα ζησει ακομα?
Εγω ειμαι πεπεισμένος οτι αν εχει φαγωθει αυτο εγινε απο μεσα απο το Ιραν.
https://www.meforum.org/65899/if-raisi- ... he-islamicStill, other conspiracies could emerge. Many Iranians saw Raisi's presidency as an audition to succeed the 85-year-old cancer-stricken Khamenei as Supreme Leader, but Khamenei's son Mojtaba also coveted the top position. The factional rivalry has simmered just below the surface. Raisi has long been the IRGC's darling, but many in the clergy favor Mojtaba. This is why the powerful Qom seminary hired Mojtaba, who lacks scholarly credentials, to be a lecturer. By embracing Khamenei's son, the seminary sought to signal its support for Raisi's rival.
Indeed, assassinating Raisi could make sense. Mojtaba now enjoys his father's protection, but that support will not survive Ali Khamenei's death. Raisi, on the other hand, was the prosecutor-general and had dirt on everyone—during a presidential debate, he flashed a document detailing his rival's corruption to scare him. In essence, Raisi can politically brawl like a street thug and blackmail like J. Edgar Hoover. If Raisi is dead, Mojtaba will be popping the non-alcoholic champagne. This will make him the favorite to succeed his father—for now.
Z
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Βλαμμένοι ισλαμιστές-καταπιεστές είναι το καθεστώς του Ιράν, σιγά που θα στενοχωρηθούμε αλλά η συγκυρία είναι πολύ κακή. Το καλό σενάριο είναι να το έκανε κάποιος από το εσωτερικό ή το Ισραήλ γιατί τότε δεν θα έχει ιδιαίτερες προεκτάσεις. Αν όμως ήταν έργο της διεθνιστικής διεθνούς, το παιχνίδι χοντραίνει επικίνδυνα.GoBzi έγραψε: 19 Μάιος 2024, 21:13Παίζει να χάσαμε τέτοιον ηγέτη;![]()
![]()
![]()
https://twitter.com/realwajidkhan/statu ... 6538104291
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Πήγανε να τον φάνε με το πραξικόπημα του 2016 αλλά απέτυχαν.βοθρατζης έγραψε: 19 Μάιος 2024, 20:38 σοβαρά τώρα..
λέτε να ήρθε η σειρά του ερντογάν να πάθει ατύχημα;
-
talaipwros
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Την επαθε σαν τον Κομπε
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Σιγουρα ο τυπος ειχε την ικανοτητα και την υποδομη να εκτελεσει μια τετοιου τυπου δολοφονικη αποπειρα καθως εχει αρκετα χρηματα και ελεγχει το Basij το οποιο ειναι παραστρατιωτικη οργάνωση.Καραμελίτσα έγραψε: 19 Μάιος 2024, 21:14Αυτό θα σε ενδιαφέρει.
https://www.meforum.org/65899/if-raisi- ... he-islamicStill, other conspiracies could emerge. Many Iranians saw Raisi's presidency as an audition to succeed the 85-year-old cancer-stricken Khamenei as Supreme Leader, but Khamenei's son Mojtaba also coveted the top position. The factional rivalry has simmered just below the surface. Raisi has long been the IRGC's darling, but many in the clergy favor Mojtaba. This is why the powerful Qom seminary hired Mojtaba, who lacks scholarly credentials, to be a lecturer. By embracing Khamenei's son, the seminary sought to signal its support for Raisi's rival.
Indeed, assassinating Raisi could make sense. Mojtaba now enjoys his father's protection, but that support will not survive Ali Khamenei's death. Raisi, on the other hand, was the prosecutor-general and had dirt on everyone—during a presidential debate, he flashed a document detailing his rival's corruption to scare him. In essence, Raisi can politically brawl like a street thug and blackmail like J. Edgar Hoover. If Raisi is dead, Mojtaba will be popping the non-alcoholic champagne. This will make him the favorite to succeed his father—for now.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Όλες οι επαναστάσεις έχουν ταξική πρόσημο. Ακόμα και αυτές ενάντια σε έναν κατακτητή.Ασέβαστος έγραψε: 19 Μάιος 2024, 21:06μην μπερδευουμε τις επαναστασεςι που γινονται για απελευθερωση απο κατακτητες, με τις "εμφυλιες"zteo έγραψε: 19 Μάιος 2024, 20:42
Όχι οι επαναστάσεις γίνονται από τον λαό. Απλά οι πολιτικές δυνάμεις που τις στηριζουν " συγκρούονται " μεταξύ τους για την πορεία της επανάστασης.
Αυτό είναι νομοτελεια και συμβαίνει και θα συμβαίνει σε όλες τις επαναστασεις-εξεγερσεις.
οι δευτερες τις περισσοτερες φορες καταληγουν σε καποιου ειδους χουντα, και γινονται απο μικρες ενοπλες ομαδες, οχι απο τον λαο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 566 Προβολές
-