Δεν σου ζητήθηκε, αλλά εδώ έχουμε απλά επίσημα συλληπητήρια για την απώλεια ενός Προέδρου και του ΥΠΕΞ με τον οποίο μιλούσαν. Δεν χρειάζεται να το πω νομίζω. Ελπίζω τουλάχιστον να μην είχες διαμαρτηρηθεί για το χασμουρητό της ΣάττιΣενέκας έγραψε: 20 Μάιος 2024, 16:30έχω δηλώσει περσόφιλος και θαυμαστής του πρώην προέδρου Ρουχανί. Νομίζω έχω κερδίσει το δικαίωμα να πω ότι δεν είναι και για να κλαίμε για την απώλεια![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Δυστύχημα" (ή ευτύχημα) με το ελικόπτερο του Προέδρου του Ιράν!
- Dwarven Blacksmith
Re: "Δυστύχημα" (ή ευτύχημα) με το ελικόπτερο του Προέδρου του Ιράν!
Ε, να, ουδεν κακόν αμιγές καλού!Pillars έγραψε: 20 Μάιος 2024, 15:34 Το ότι η Τουρκομογγολία με δικό της drone και τεχνολογία εντόπισε το σημείο πτώσης του ελικοπτέρου δεν απασχόλησε κανέναν;
https://flight.com.gr/toyrkiki-kinitopo ... -sto-iran/
Κοιμηθείτε ήσυχοι, ας είναι καλά οι Αγγλοσάξονες που έκαναν την Τουρκία δεύτερη στρατιωτικά δύναμη στο ΝΑΤΟ, δήθεν για να κοντράρει τους Ρώσους, και πλησιάζει ξανά η ώρα που θα πληρώσουμε τεράστιο τίμημα όπως με την Μικρασιατική καταστροφή.
Τώρα, πώς ακριβώς ήθελες να μας απασχολήσει αυτό, ρε παρανοημένο;
ΥΓ. Ο Τζεγκις Χαν γαμάει τον μπαμπά σου. Ακου.... Τουρκομογγολία...!!!
δε συμμετείχα στο χασμουρητόgate-είμαι καθαρόςDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2024, 16:34Δεν σου ζητήθηκε, αλλά εδώ έχουμε απλά επίσημα συλληπητήρια για την απώλεια ενός Προέδρου και του ΥΠΕΞ με τον οποίο μιλούσαν. Δεν χρειάζεται να το πω νομίζω. Ελπίζω τουλάχιστον να μην είχες διαμαρτηρηθεί για το χασμουρητό της ΣάττιΣενέκας έγραψε: 20 Μάιος 2024, 16:30έχω δηλώσει περσόφιλος και θαυμαστής του πρώην προέδρου Ρουχανί. Νομίζω έχω κερδίσει το δικαίωμα να πω ότι δεν είναι και για να κλαίμε για την απώλεια![]()
![]()
Οι ψηφοφόροι των ζαβών και των φρικιών του τουρκοκούλη αποκαλούν τους υπόλοιπους παρανοημένους....Imperium έγραψε: 20 Μάιος 2024, 16:35Ε, να, ουδεν κακόν αμιγές καλού!Pillars έγραψε: 20 Μάιος 2024, 15:34 Το ότι η Τουρκομογγολία με δικό της drone και τεχνολογία εντόπισε το σημείο πτώσης του ελικοπτέρου δεν απασχόλησε κανέναν;
https://flight.com.gr/toyrkiki-kinitopo ... -sto-iran/
Κοιμηθείτε ήσυχοι, ας είναι καλά οι Αγγλοσάξονες που έκαναν την Τουρκία δεύτερη στρατιωτικά δύναμη στο ΝΑΤΟ, δήθεν για να κοντράρει τους Ρώσους, και πλησιάζει ξανά η ώρα που θα πληρώσουμε τεράστιο τίμημα όπως με την Μικρασιατική καταστροφή.
Τώρα, πώς ακριβώς ήθελες να μας απασχολήσει αυτό, ρε παρανοημένο;
ΥΓ. Ο Τζεγκις Χαν γαμάει τον μπαμπά σου. Ακου.... Τουρκομογγολία...!!!
Για διάβασε λίγο wikipedia
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE ... E%BB%CE%B1
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Σενεκα εμηδισες?Σενέκας έγραψε: 20 Μάιος 2024, 16:30έχω δηλώσει περσόφιλος και θαυμαστής του πρώην προέδρου Ρουχανί. Νομίζω έχω κερδίσει το δικαίωμα να πω ότι δεν είναι και για να κλαίμε για την απώλεια![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
μπουμπουλινα, λορδος βυρων, τυχαιος τσοπανακος, κλεφταρματολος, ανηκαν στην ιδια ταξη;zteo έγραψε: 20 Μάιος 2024, 08:24Ναι διάβασε σωστά την ιστορία. Αλλιώς πες μου μια επανάσταση που έγινε ενάντια σε κατακτητη χωρίς ταξική πρόσημο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εγώ είμαι ψηφοφόρος των Αγγλοσαξόνων που αδικείς. Πιάνει;Pillars έγραψε: 20 Μάιος 2024, 16:54 Οι ψηφοφόροι των ζαβών και των φρικιών του τουρκοκούλη αποκαλούν τους υπόλοιπους παρανοημένους....![]()
Για διάβασε λίγο wikipedia![]()
Α, ναι και το 90% των "Τουρκομόγγολων" σου - αφού θέλεις να το πάρεις φυλετικά - είναι Έλληνες. Οπότε ηρέμησε.
Όχι και από την λίστα σου απουσιάζουν οι κοτζαμπασηδες που στην πλειοψηφία τους δεν ήθελαν την επανασταση.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2024, 17:12μπουμπουλινα, λορδος βυρων, τυχαιος τσοπανακος, κλεφταρματολος, ανηκαν στην ιδια ταξη;
Εάν η επανάσταση γινόταν απλά για να αντικαταστησουν τον Σουλτάνο με έναν Βυζαντινό αυτοκράτορα και τον πάσα με έναν δουκα-κοτζαμπαση κανενας απο αυτους δεν θα συμμετειχε. Εκτός από τους κλεφταρματολους που ήταν μισθοφόροι και απέκτησαν εθνική συνείδηση κατά την διάρκεια της επανάστασης.
Αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα σας απέναντι στον Ιρανικό λαό.
Το μεγάλο του πρόβλημα δεν είναι η σαρια και τα δικαιώματα των γυναικών αλλά ότι ζει στα ορια της φτώχειας θύμα εκμετάλλευσης μιας Ιρανικής αστικής τάξης .
Εσείς απλά ζητάτε να αλλάξει ο εκμεταλευτης και τα ΜΠ να περάσουν σε χέρια δυτικών.
Δεν ενδιαφέρεται ο Ιρανός για κάτι τέτοιο.
Πάρε για παράδειγμα το Αφγανιστάν που ο λαός δεν στήριξε την δυτικοδουλη κυβέρνηση διότι όχι μόνο τον εκμετελευοταν όπως οι Ταλιμπαν στην επαρχία τον άφησαν στην εξουσία των Ταλιμπαν αδιαφορωντας γιαυτό. Γιαυτό ουδετεροποιηθηκε και έδειξε τέτοια παθητική στάση στην μεταξύ τους σύγκρουση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν έχω θέμα με τους Αγγλοσάξονες όπως το θέτεις, αλλά μας έκαναν τόσο πολλές βρωμιές όσο κανείς άλλος.Imperium έγραψε: 20 Μάιος 2024, 17:15Εγώ είμαι ψηφοφόρος των Αγγλοσαξόνων που αδικείς. Πιάνει;Pillars έγραψε: 20 Μάιος 2024, 16:54 Οι ψηφοφόροι των ζαβών και των φρικιών του τουρκοκούλη αποκαλούν τους υπόλοιπους παρανοημένους....![]()
Για διάβασε λίγο wikipedia![]()
Α, ναι και το 90% των "Τουρκομόγγολων" σου - αφού θέλεις να το πάρεις φυλετικά - είναι Έλληνες. Οπότε ηρέμησε.
το πιο πιθανο, φυσικα.Scouser έγραψε: 20 Μάιος 2024, 14:47 Πάντως η εναέρια πλοήγηση με ελικοπτερο στο Ιράν πρέπει να είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, η χώρα είναι γεμάτη απάτητα βουνά και οροσειρές. Δεν αποκλείεται να ήταν όντως ατύχημα.
αυτο δεν θα εμποδισει κανεναν απο το να κλεινει πονηρα το ματι, οτι το το καναν οι δικοι του, η οτι το εκαναν οι αντιπαλοι.
αν και απιθανο, μακαρι να ηταν δολοφονια. μακαρι οι πολεμοι να γινονται με στοχευμενες δολοφονιες, και οχι μαζικους βομβαρδισμους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Με Mil -Mi 8 ή Βell 212 , κακοσυντηρημένα "σαπάκια" με στοιχειώδη αεροβοηθήματα και κατασκευή πριν το 1980 ,τι άλλο θα μπορούσε να ήταν;Scouser έγραψε: 20 Μάιος 2024, 14:47 Πάντως η εναέρια πλοήγηση με ελικοπτερο στο Ιράν πρέπει να είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, η χώρα είναι γεμάτη απάτητα βουνά και οροσειρές. Δεν αποκλείεται να ήταν όντως ατύχημα.
Σαμποτάζ;Στύξ έγραψε: 20 Μάιος 2024, 18:14Με Mil -Mi 8 ή Βell 212 , κακοσυντηρημένα "σαπάκια" με στοιχειώδη αεροβοηθήματα και κατασκευή πριν το 1980 ,τι άλλο θα μπορούσε να ήταν;Scouser έγραψε: 20 Μάιος 2024, 14:47 Πάντως η εναέρια πλοήγηση με ελικοπτερο στο Ιράν πρέπει να είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, η χώρα είναι γεμάτη απάτητα βουνά και οροσειρές. Δεν αποκλείεται να ήταν όντως ατύχημα.
Δε χρειάζεται. Εσύ θα έμπαινες στο 45+ χρόνων "βιετναμικό" UH-1H Huey που έχει ακόμα ο Ε.Σ;Pillars έγραψε: 20 Μάιος 2024, 18:16Σαμποτάζ;Στύξ έγραψε: 20 Μάιος 2024, 18:14Με Mil -Mi 8 ή Βell 212 , κακοσυντηρημένα "σαπάκια" με στοιχειώδη αεροβοηθήματα και κατασκευή πριν το 1980 ,τι άλλο θα μπορούσε να ήταν;Scouser έγραψε: 20 Μάιος 2024, 14:47 Πάντως η εναέρια πλοήγηση με ελικοπτερο στο Ιράν πρέπει να είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, η χώρα είναι γεμάτη απάτητα βουνά και οροσειρές. Δεν αποκλείεται να ήταν όντως ατύχημα.![]()
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αυτό είναι το δόγμα Jack Ryan του Tom Clancy. Δεν πρέπει οι λαοί να υποφέρουν για εγκλήματα των ηγετών τους, ειδικά αν δεν τους εξέλεξαν οι ίδιοι.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2024, 17:48το πιο πιθανο, φυσικα.Scouser έγραψε: 20 Μάιος 2024, 14:47 Πάντως η εναέρια πλοήγηση με ελικοπτερο στο Ιράν πρέπει να είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, η χώρα είναι γεμάτη απάτητα βουνά και οροσειρές. Δεν αποκλείεται να ήταν όντως ατύχημα.
αυτο δεν θα εμποδισει κανεναν απο το να κλεινει πονηρα το ματι, οτι το το καναν οι δικοι του, η οτι το εκαναν οι αντιπαλοι.
αν και απιθανο, μακαρι να ηταν δολοφονια. μακαρι οι πολεμοι να γινονται με στοχευμενες δολοφονιες, και οχι μαζικους βομβαρδισμους.
Στο βιβλίο του Executive Orders, αποδεικνύεται περίτρανα οτι οι μουλάδες έκαναν βιολογικό πόλεμο στην Αμερική. Οι Αμερικάνοι θεωρούν τα βιολογικά όπλα ως μαζικής καταστροφής, ισοδύναμα με ατομικά. Αντί να διαλύσει το Ιράν με ατομικές βόμβες σκοτώνει τον αρχιμουλά μέσα στο ίδιο του το γραφείο με έξυπνη βόμβα, live στην TV προς γνώσιν και συμμόρφωσιν.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 550 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Misty_Blue
-
- 23 Απαντήσεις