!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
η ληξιαρχική π γ είναι λάθος . Στα στοιχεία των πατεράδων έχει όνομα μητέρας και πατέρα και δεν πρόβλεψαν μήπως υπάρχουν δύο από το ίδιο.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Oτι δεν θα εφαρμοστούν κάποια στιγμή όλα τα παράταιρα του εξωτερικού ή και χειρότερα από αυτά που ήδη γίνονται
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Σου φαινεται δυσκολο να κατανοησεις οτι οι σχεσεις ελλογων οντων, νοημονων ανθρωπων, με ανωτερες φλοιικες λειτουργιες εχουν ισχυρο το στοιχειο της επιλογης και οτι η ελξη τους καθοριζεται απο κοινωνικες συνιστωσες, ηθη, εθιμα, τελετουργιες και αλλα πολλα και δεν ειναι μονο αποτελεσμα τυφλου ενστικτου-βιολογιας, εκτος αν εισαι σκυλος η μπαμπουινος;;; Γεννιεσαι με ενα βιολογικο προσανατολισμο ο οποιος ειναι κατα 99,9% ετεροφυλοφιλικος (διοτι η φυση προνοησε για τη διαιωνιση του ειδους κι οχι για τη... διευρυνση του πρωκτου) και εφοσον ο προσανατολισμος αυτος δεν διαταραχθει απο ψυχολογικους, κοινωνικους, βιολογικους παραγοντες γινεσαι αντρας η γυναικα. Τα λοιπα ανυποστατα και εκ του πονηρου.Polaris3 έγραψε: 22 Φεβ 2024, 20:11Τι εννοείς υπάρχει το κριτήριο της επιλογής ? Εσύ δηλαδή επέλεξες να πήγαινες με γυναίκες ? Δοκίμασες με άντρες και κατέληξες ότι σου αρέσουν περισσότεροι οι γυναίκες, άρα ήταν επιλογή ?πετρος έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:11Αναποδα το πηγαινεις. Αφου δεν εχουν ενοχες οι γκει γιατι μας εχουν ζαλισει με την, τελειως αναποδεικτη ως τωρα, κληρονομικη φυση της ομοφυλοφιλιας; Σαφως υπαρχει το στοιχειο της ΕΠΙΛΟΓΗΣ σε οτι κανουμε. Αυτα τα λιγα, γιατι δεν εχω χρονο για περισσοτερα...masterridley έγραψε: 22 Φεβ 2024, 17:46
Καλά τι γράφεις; Για ποιο λόγο να έχουν ενοχές οι γκέι; Εκτός αν είναι θρήσκοι, δεν υπάρχει λόγος. Εσύ έχεις ενοχές που σου αρέσουν οι γυναίκες;
Επίσης. Εσύ επιλέγεις να είσαι με γυναίκα, ενώ θα μπορούσες κάλλιστα να πας με άντρα; Ενδιαφέρον.
Εγώ (δεν ξέρω αν είμαι αντιπροσωπευτικός) δεν τους βλέπω καν τους άντρες όσον αφορά αυτό το κομμάτι, είναι αόρατοι. Τελείως μη-κούκου, πως να το πούμε, δεν ανεβαίνει η κεραία όπως στον Θου-Βου.
Τόσο δύσκολο σου είναι να καταλάβεις ότι μπορεί να συμβαίνει το ανάποδο σε κάποιους ανθρώπους;
Αν ναι, ενδιαφέρον. Αυτό που γνωρίζουμε ότι η έλξη είναι μια βιολογική διαδικασία, δεν είναι κάτι που επιλέγεις όπως πχ τι βραδινό θα φας. Γεννιέσαι έτσι, δεν το επιλέγεις.
Παμε παλι : 1.Προς το παρον εφερες μια ερευνα η οποια ΚΑΜΜΙΑ σχεση δεν εχει με κληρονομικοτητα. Στο εξηγησα δεκα φορες αλλα δε δυνασαι να το αντιληφθεις. 2 Η επιστημη εχει να ασχοληθει με πολυ πιο σημαντικα θεματα, οπως πχ να θεραπευσει χιλιες δυο ασθενειες απο το να ασχολειται γιατι καποιοι αρεσκονται στις ηδονες του πρωκτου 3.Οι ομοφυλοφιλοι ενδιαφερονται για τετοιες μελετες γιατι παντα ειναι πολυ πιο ευκολο, κι εντελει αγονο και καταστροφικο, για τους ανθρωπους να ριχνουν τα κακα της μοιρας τους στα ατιμα τα γονιδια, στις φασεις της σεληνης, σε θεους και δαιμονες και σε οτιδηποτε γενικα τους απενοχοποιει για τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ τους. 4.Η ομοφυλοφιλια ΔΕΝ ειναι ουτε τυχαιο αποτελεσμα ΟΥΤΕ κληροδοτουμενο χαρακτηριστικο. Τα δε ποσοστα της εχουν παντα να κανουν με ψυχολογικους παραγοντες, σεξουαλικη αγωγη, κοινωνικα προτυπα, ηθη, εθιμα, κοινωνικες απαγορευσεις κοκ. Θα μπορουσα να στα εξηγησω πιο αναλυτικα αυτα αλλα μαλλον δε θελεις - μπορεις να τα δεις...hellegennes έγραψε: 22 Φεβ 2024, 19:10Μια χαρά αποδείξιμη είναι, απλά δεν καταλαβαίνεις τι λένε τα στοιχεία, όπως αποδεικνύεις ξανά και ξανά με βάση μία και μόνο έρευνα. Υπάρχουν πολλές πηγές δεδομένων, από έρευνες σε πανομοιότυπους διδύμους ως πιο πολύπλοκες γενετικές μελέτες.πετρος έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:11 Αναποδα το πηγαινεις. Αφου δεν εχουν ενοχες οι γκει γιατι μας εχουν ζαλισει με την, τελειως αναποδεικτη ως τωρα, κληρονομικη φυση της ομοφυλοφιλιας; Σαφως υπαρχει το στοιχειο της ΕΠΙΛΟΓΗΣ σε οτι κανουμε. Αυτα τα λιγα, γιατι δεν εχω χρονο για περισσοτερα...
Όσο για ποιον λόγο ενδιαφέρεται η επιστήμη για την κληρονομική φύση της ομοφυλοφιλίας, είναι νομίζω ηλίθια ερώτηση. Η επιστήμη ενδιαφέρεται για οτιδήποτε. Οι ομοφυλόφιλοι συγκεκριμένα ενδιαφέρονται για αυτές τις μελέτες γιατί προσπαθούν 200 χρόνια να κάνουν στενόμυαλους ανθρώπους να κατανοήσουν το εξαιρετικά απλό πράγμα ότι δεν γίνεται να τους σηκώνεται στην θέα του ίδιου φύλου επειδή το επιλέγουν. Ο σεξουαλικός ερεθισμός είναι μη συνειδητή πράξη. Κανείς δεν επιλέγει να του αρέσουν οι γυναίκες ή οι άντρες.
Εξήγησα επαρκώς ότι αν η ομοφυλοφιλία ήταν ένα τυχαίο αποτέλεσμα και όχι κληροδοτούμενο χαρακτηριστικό θα ήταν εξαιρετικά σπάνια, δεν θα αφορούσε το 10% του πληθυσμού.
Του την πέφτεις;Polaris3 έγραψε: 22 Φεβ 2024, 20:11 Τι εννοείς υπάρχει το κριτήριο της επιλογής ? Εσύ δηλαδή επέλεξες να πήγαινες με γυναίκες ? Δοκίμασες με άντρες και κατέληξες ότι σου αρέσουν περισσότεροι οι γυναίκες, άρα ήταν επιλογή ?
Αν ναι, ενδιαφέρον. Αυτό που γνωρίζουμε ότι η έλξη είναι μια βιολογική διαδικασία, δεν είναι κάτι που επιλέγεις όπως πχ τι βραδινό θα φας. Γεννιέσαι έτσι, δεν το επιλέγεις.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Juno έγραψε: 22 Φεβ 2024, 23:56Του την πέφτεις;Polaris3 έγραψε: 22 Φεβ 2024, 20:11 Τι εννοείς υπάρχει το κριτήριο της επιλογής ? Εσύ δηλαδή επέλεξες να πήγαινες με γυναίκες ? Δοκίμασες με άντρες και κατέληξες ότι σου αρέσουν περισσότεροι οι γυναίκες, άρα ήταν επιλογή ?
Αν ναι, ενδιαφέρον. Αυτό που γνωρίζουμε ότι η έλξη είναι μια βιολογική διαδικασία, δεν είναι κάτι που επιλέγεις όπως πχ τι βραδινό θα φας. Γεννιέσαι έτσι, δεν το επιλέγεις.![]()
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- hellegennes
Σου εξήγησα πώς είναι κληρονομικό χαρακτηριστικό αλλά είναι λογικό αν δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις να μην μπορείς να το καταλάβεις. Σ' αυτήν την περίπτωση γίνεσαι παρατηρητής μέχρι να μάθεις.πετρος έγραψε: 22 Φεβ 2024, 23:56 Παμε παλι : 1.Προς το παρον εφερες μια ερευνα η οποια ΚΑΜΜΙΑ σχεση δεν εχει με κληρονομικοτητα. Στο εξηγησα δεκα φορες
Η επιστήμη δεν είναι κάποιο υψηλό συμβούλιο που αποφασίζει πού θα ξοδευτεί ο χρόνος και το χρήμα, απαρτίζεται από εκατομμύρια άτομα που κάνουν διαφορετικά πράγματα σε χιλιάδες διαφορετικούς τομείς. Κανένας ερευνητής που ασχολείται με την κληρονομικότητα στην γενετική δεν θα θεραπεύσει ασθένειες γιατί δεν είναι γιατρός. Βλέπεις την επιστήμη σαν 10χρονο παιδάκι.πετρος έγραψε: 22 Φεβ 2024, 23:562 Η επιστημη εχει να ασχοληθει με πολυ πιο σημαντικα θεματα, οπως πχ να θεραπευσει χιλιες δυο ασθενειες
Τι να εξηγήσεις; Ψευδοεπιστημονικές θεωρίες; Έχουν οι κατσίκες σεξουαλική αγωγή και κοινωνικά πρότυπα, ήθη και έθιμα και κοινωνικές απαγορεύσεις που οδηγούν τους τράγους να ζευγαρώνουν μεταξύ τους; Έχεις καθόλου αντίληψη πόσο μαλακίες είναι όλα αυτά που λες και πως η επιστήμη τα έχει πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων;πετρος έγραψε: 22 Φεβ 2024, 23:56 Τα δε ποσοστα της εχουν παντα να κανουν με ψυχολογικους παραγοντες, σεξουαλικη αγωγη, κοινωνικα προτυπα, ηθη, εθιμα, κοινωνικες απαγορευσεις κοκ. Θα μπορουσα να στα εξηγησω πιο αναλυτικα αυτα αλλα μαλλον δε θελεις - μπορεις να τα δεις...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
'Ετσι κάνουν οι αμόρφωτοι ψεκασμένοι. Ό,τι δεν καταλαβαίνουν το θεωρούν βλακεία και συνωμοσία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Από που προκύπτει ότι ο τα λοατκι άτομα είναι διαταραγμένα ? Οι ειδικοί δε θεωρούν ότι είναι διαταραχή.πετρος έγραψε: 22 Φεβ 2024, 23:37Σου φαινεται δυσκολο να κατανοησεις οτι οι σχεσεις ελλογων οντων, νοημονων ανθρωπων, με ανωτερες φλοιικες λειτουργιες εχουν ισχυρο το στοιχειο της επιλογης και οτι η ελξη τους καθοριζεται απο κοινωνικες συνιστωσες, ηθη, εθιμα, τελετουργιες και αλλα πολλα και δεν ειναι μονο αποτελεσμα τυφλου ενστικτου-βιολογιας, εκτος αν εισαι σκυλος η μπαμπουινος;;; Γεννιεσαι με ενα βιολογικο προσανατολισμο ο οποιος ειναι κατα 99,9% ετεροφυλοφιλικος (διοτι η φυση προνοησε για τη διαιωνιση του ειδους κι οχι για τη... διευρυνση του πρωκτου) και εφοσον ο προσανατολισμος αυτος δεν διαταραχθει απο ψυχολογικους, κοινωνικους, βιολογικους παραγοντες γινεσαι αντρας η γυναικα. Τα λοιπα ανυποστατα και εκ του πονηρου.Polaris3 έγραψε: 22 Φεβ 2024, 20:11Τι εννοείς υπάρχει το κριτήριο της επιλογής ? Εσύ δηλαδή επέλεξες να πήγαινες με γυναίκες ? Δοκίμασες με άντρες και κατέληξες ότι σου αρέσουν περισσότεροι οι γυναίκες, άρα ήταν επιλογή ?πετρος έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:11
Αναποδα το πηγαινεις. Αφου δεν εχουν ενοχες οι γκει γιατι μας εχουν ζαλισει με την, τελειως αναποδεικτη ως τωρα, κληρονομικη φυση της ομοφυλοφιλιας; Σαφως υπαρχει το στοιχειο της ΕΠΙΛΟΓΗΣ σε οτι κανουμε. Αυτα τα λιγα, γιατι δεν εχω χρονο για περισσοτερα...
Η σεξουαλική έλξη είναι συνδυασμός, περιβάλλον και βιολογία με την βιολογία να παζει πολυ σημαντικό ρόλο. Πάντως, δεν είναι κάτι που επέλεξες, όπως δεν επέλεξες το χρώμα ματιών, το ύψος, έτσι δεν επέλεξες ορμονικό περιβάλλον και τα γονίδια τα οποία θα καθορίσουν την προσανατολισμό σου.
Ναι. Ελπίζω κάποια μέρα να επιλέξει να είναι γκει έτσι ώστε να πάμε για μια ωραία ζεστή σοκολάτα.Juno έγραψε: 22 Φεβ 2024, 23:56Του την πέφτεις;Polaris3 έγραψε: 22 Φεβ 2024, 20:11 Τι εννοείς υπάρχει το κριτήριο της επιλογής ? Εσύ δηλαδή επέλεξες να πήγαινες με γυναίκες ? Δοκίμασες με άντρες και κατέληξες ότι σου αρέσουν περισσότεροι οι γυναίκες, άρα ήταν επιλογή ?
Αν ναι, ενδιαφέρον. Αυτό που γνωρίζουμε ότι η έλξη είναι μια βιολογική διαδικασία, δεν είναι κάτι που επιλέγεις όπως πχ τι βραδινό θα φας. Γεννιέσαι έτσι, δεν το επιλέγεις.![]()
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Χμ εδώ υπεργενικεύεις. Οι γκέι μπορεί να μην είναι διαταραγμένοι, όμως οι trans ξεκάθαρα είναι.Polaris3 έγραψε: 23 Φεβ 2024, 00:50 Από που προκύπτει ότι ο τα λοατκι άτομα είναι διαταραγμένα ? Οι ειδικοί δε θεωρούν ότι είναι διαταραχή.
Η σεξουαλική έλξη είναι συνδυασμός, περιβάλλον και βιολογία με την βιολογία να παζει πολυ σημαντικό ρόλο. Πάντως, δεν είναι κάτι που επέλεξες, όπως δεν επέλεξες το χρώμα ματιών, το ύψος, έτσι δεν επέλεξες ορμονικό περιβάλλον και τα γονίδια τα οποία θα καθορίσουν την προσανατολισμό σου.
Διαταραχή στην σύγχρονη ψυχιατρική τείνει να θεωρείται κάτι που έχει αρνητική επίπτωση στη ζωή σου. Σκέψου το συγγενές body-dysmorphia-disorder, που βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη σαν τέρας. Καταλαβαίνεις ότι αυτό οδηγεί σε φοβερό άγχος, μπορεί να μην βγαίνεις απ'το σπίτι κτλ.
Το ίδιο και χειρότερο συμβαίνει στους trans, αυτοί θεωρούν ότι βρίσκονται σε λάθος σώμα ffs! Μην νομίζεις ότι είναι χαζοί/τρελοί και δεν βλέπουν την πραγματικότητα. Ίσα ίσα, γι'αυτό υποφέρουν. Ακόμα και αν όλοι, τους κάνανε την χάρη (που δεν το οφείλουν) να τους λένε he/her/whatever, ο καθρέφτης θα συνέχιζε να λέει την αλήθεια. Το ίδιο τα γεννητικά όργανα τους κτλ.
--
Αυτό που κάνανε οι ψυχολόγοι είναι να διαχωρίσουν το transgender απ'το gender dysphoria και να βάλουν το 2ο στο DSM. Οπότε, η όλη συζήτηση έχει να κάνει με το αν πρέπει να ενθαρρύνεις την διαταραχή αυτή ή να βοηθήσεις τον ασθενή να την ξεπεράσει.
Απ'όσο ξέρω, δεν υπάρχει άλλη διαταραχή που να γίνεται το πρώτο! Αυτό τα λέει όλα για το πόσο politically-influenced είναι η soft-science της ψυχολογίας.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η αλήθεια είναι ότι το θεωρούσαν μέχρι τη δεκαετία του 70 όταν τους την πέσανε.Polaris3 έγραψε: 23 Φεβ 2024, 00:50 Από που προκύπτει ότι ο τα λοατκι άτομα είναι διαταραγμένα ? Οι ειδικοί δε θεωρούν ότι είναι διαταραχή.
viewtopic.php?f=11&t=52765
Eιδικός δεν είμαι αλλά με βάση την απλή λογική,εάν η ομοφυλοφιλία οφείλεται σε αποκλειστικά γενετικούς παράγοντες τότε το ποσοστό των ομοφυλοφίλων σε κάθε κοινωνία θα πρέπει να είναι σταθερό.Είναι;
- hellegennes
masterridley έγραψε: 23 Φεβ 2024, 01:30Χμ εδώ υπεργενικεύεις. Οι γκέι μπορεί να μην είναι διαταραγμένοι, όμως οι trans ξεκάθαρα είναι.Polaris3 έγραψε: 23 Φεβ 2024, 00:50 Από που προκύπτει ότι ο τα λοατκι άτομα είναι διαταραγμένα ? Οι ειδικοί δε θεωρούν ότι είναι διαταραχή.
Διαταραχή στην σύγχρονη ψυχιατρική τείνει να θεωρείται κάτι που έχει αρνητική επίπτωση στη ζωή σου. Σκέψου το συγγενές body-dysmorphia-disorder, που βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη σαν τέρας. Καταλαβαίνεις ότι αυτό οδηγεί σε φοβερό άγχος, μπορεί να μην βγαίνεις απ'το σπίτι κτλ.
Το ίδιο και χειρότερο συμβαίνει στους trans, αυτοί θεωρούν ότι βρίσκονται σε λάθος σώμα ffs! Μην νομίζεις ότι είναι χαζοί/τρελοί και δεν βλέπουν την πραγματικότητα. Ίσα ίσα, γι'αυτό υποφέρουν. Ακόμα και αν όλοι, τους κάνανε την χάρη (που δεν το οφείλουν) να τους λένε he/her/whatever, ο καθρέφτης θα συνέχιζε να λέει την αλήθεια. Το ίδιο τα γεννητικά όργανα τους κτλ.
--
Αυτό που κάνανε οι ψυχολόγοι είναι να διαχωρίσουν το transgender απ'το gender dysphoria και να βάλουν το 2ο στο DSM. Οπότε, η όλη συζήτηση έχει να κάνει με το αν πρέπει να ενθαρρύνεις την διαταραχή αυτή ή να βοηθήσεις τον ασθενή να την ξεπεράσει.
Απ'όσο ξέρω, δεν υπάρχει άλλη διαταραχή που να γίνεται το πρώτο! Αυτό τα λέει όλα για το πόσο politically-influenced είναι η soft-science της ψυχολογίας.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Yep, it pretty much is.πατησιωτης έγραψε: 23 Φεβ 2024, 08:03 Eιδικός δεν είμαι αλλά με βάση την απλή λογική,εάν η ομοφυλοφιλία οφείλεται σε αποκλειστικά γενετικούς παράγοντες τότε το ποσοστό των ομοφυλοφίλων σε κάθε κοινωνία θα πρέπει να είναι σταθερό.Είναι;
Περίπου σταθερό, κατά το ορθότερον. Κανένα χαρακτηριστικό δεν είναι τελείως σταθερό ούτε εμφανίζεται στον ίδιο βαθμό σε διαφορετικούς πληθυσμούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 14 Απαντήσεις