δεν λέω αυτό
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Τί σημαίνει το "έστω και ως Saturn";Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:26ε όχι ρε μλκ και ευαισθητοποιημένος ανθός εγώ , όχι!ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:19Κανένα πρόβλημα. Έχω δεχτεί καταγγελίες και αναφορές από τους ευαισθητοποιημένους ανθούς του πχόρουμ. Ένας παραπάνω ή παρακάτω από δαύτους, δεν μου λέει κάτι.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:06
Γιατί προσδιορίζεις το φύλο μου;
Σου έδωσα κανένα δικαίωμα εγώ;
Θέλεις μήπως να σε καταγγείλω όπως κάνουν στας Ευρώπας;
![]()
![]()
ειλικρινά, έχω δώσει τέτοια εντύπωση;
έστω και ως Saturn
![]()
Και είτε ως Saturn είτε ως οτιδήποτε άλλο, δεν βρίσκω τον παραμικρό λόγο να σ' ενδιαφέρει η όποια εντύπωση μου έχεις προκαλέσει.
Σύμφωνα με τα γραφόμενα σου εδώ τουλάχιστον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ό,τι και να λες ή γράφεις χαρά μου, είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου. Εγώ είμαι κατά της λογοκρισίας, χρόνια τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ε πώς, αφού συνδιαλεγόμαστε και με αποκαλείς έτσι να μην εκφράσω απορία;
πείτε ρε παιδιά, είμαι εγώ ευαισθητοποιημένος ανθός;!
(χιουμοριστικό είναι όλο αυτό αν δεν το κατάλαβες)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Αν όλη η lgbtq κοινότητα βγει και πει ''θάνατος σε όλους τους στρ8'' τότε δεν είναι ελευθερία του λόγου και προσωπική άποψη αλλά κάλεσμα για βία απέναντι σε μια ομάδα ατόμων. Υπάρχει το παράδοξο της ανεκτικότητας (Karl popper), αν μια κοινωνία ανέχεται ακραίες και μισαλλόδοξες φωνές, τότε αυτές οι φωνές θα κυριαρχήσουν. Θέλουμε κάτι τέτοιο ? Εγώ όχι.Green Dragon έγραψε: 19 Φεβ 2024, 08:45'Να την λέει εκτός αν είναι αντίθετη από την δική μου'Polaris3 έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:42Να την λέει αρκεί να μην είναι αντι-επιστημονική και να μην προκαλεί προβλήματα (μέσω της ρητορικής της) σε άλλα άτομα τα οποία θεωρεί ''ανώμαλα''. Αυτές δεν είναι δεν είναι απόψεις αλλά καμουφλαρισμένη βία.![]()
Ξέρεις τι σημαίνει ελευθερία λόγου;
Δεν ξέρω τι λέει ο κύριος, βαριέμαι να δω.O I έγραψε: 19 Φεβ 2024, 11:06Και τι το αντιεπιστημονικό βλέπεις, εδώ ας πούμε:Polaris3 έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:42Να την λέει αρκεί να μην είναι αντι-επιστημονική και να μην προκαλεί προβλήματα (μέσω της ρητορικής της) σε άλλα άτομα τα οποία θεωρεί ''ανώμαλα''. Αυτές δεν είναι δεν είναι απόψεις αλλά καμουφλαρισμένη βία.
Εγώ πάλι έχω την αμυδρά εντύπωση ότι μια χαρά γίνονται δεκτές οι ακραίες και μισαλλόδοξες φωνές, όταν υποστηρίζουν ευθέως ή πλαγίως μια ανεκτή στα μεν, τσεκουράτη στα δε, ιδεολογία.Polaris3 έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:39Αν όλη η lgbtq κοινότητα βγει και πει ''θάνατος σε όλους τους στρ8'' τότε δεν είναι ελευθερία του λόγου και προσωπική άποψη αλλά κάλεσμα για βία απέναντι σε μια ομάδα ατόμων. Υπάρχει το παράδοξο της ανεκτικότητας (Karl popper), αν μια κοινωνία ανέχεται ακραίες και μισαλλόδοξες φωνές, τότε αυτές οι φωνές θα κυριαρχήσουν. Θέλουμε κάτι τέτοιο ? Εγώ όχι.Green Dragon έγραψε: 19 Φεβ 2024, 08:45'Να την λέει εκτός αν είναι αντίθετη από την δική μου'Polaris3 έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:42
Να την λέει αρκεί να μην είναι αντι-επιστημονική και να μην προκαλεί προβλήματα (μέσω της ρητορικής της) σε άλλα άτομα τα οποία θεωρεί ''ανώμαλα''. Αυτές δεν είναι δεν είναι απόψεις αλλά καμουφλαρισμένη βία.![]()
Ξέρεις τι σημαίνει ελευθερία λόγου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΥπεκφυγήPolaris3 έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:42Δεν ξέρω τι λέει ο κύριος, βαριέμαι να δω.O I έγραψε: 19 Φεβ 2024, 11:06Και τι το αντιεπιστημονικό βλέπεις, εδώ ας πούμε:Polaris3 έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:42
Να την λέει αρκεί να μην είναι αντι-επιστημονική και να μην προκαλεί προβλήματα (μέσω της ρητορικής της) σε άλλα άτομα τα οποία θεωρεί ''ανώμαλα''. Αυτές δεν είναι δεν είναι απόψεις αλλά καμουφλαρισμένη βία.
μπες να ακούσεις τί λέει ο Φουκώ, παραδείγματος χάριν
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
Σουβλίτσα;Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:38 ε πώς, αφού συνδιαλεγόμαστε και με αποκαλείς έτσι να μην εκφράσω απορία;
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
Γάτε, δεν είναι ιδεολογία το να είσαι λεσβία, γκει ή τρανς. Ακραίες ιδέες είναι να βγαίνει ο κάθε τράγος και να ισχυρίζεται ότι σύμφωνα με κάποια μυθολογικά κείμενα που γράφτηκαν πριν 2,5 χιλ χρόνια, οι λοατκι είναι ανώμαλοι.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:42Εγώ πάλι έχω την αμυδρά εντύπωση ότι μια χαρά γίνονται δεκτές οι ακραίες και μισαλλόδοξες φωνές, όταν υποστηρίζουν ευθέως ή πλαγίως μια ανεκτή στα μεν, τσεκουράτη στα δε, ιδεολογία.Polaris3 έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:39Αν όλη η lgbtq κοινότητα βγει και πει ''θάνατος σε όλους τους στρ8'' τότε δεν είναι ελευθερία του λόγου και προσωπική άποψη αλλά κάλεσμα για βία απέναντι σε μια ομάδα ατόμων. Υπάρχει το παράδοξο της ανεκτικότητας (Karl popper), αν μια κοινωνία ανέχεται ακραίες και μισαλλόδοξες φωνές, τότε αυτές οι φωνές θα κυριαρχήσουν. Θέλουμε κάτι τέτοιο ? Εγώ όχι.Green Dragon έγραψε: 19 Φεβ 2024, 08:45
'Να την λέει εκτός αν είναι αντίθετη από την δική μου'![]()
Ξέρεις τι σημαίνει ελευθερία λόγου;![]()
Δεν ρώτησα για Σουβλίτσες και για Κλούβιους
Ρώτησα εαν είμαι εγώ ευαισθητοποιημένος ανθός
Ανθός σκέτο να το δεχτώ αλλά ευαισθητοποιημένος μου κάνει λίγο πουστρελέ
Ρώτησα εαν είμαι εγώ ευαισθητοποιημένος ανθός
Ανθός σκέτο να το δεχτώ αλλά ευαισθητοποιημένος μου κάνει λίγο πουστρελέ
Καταλαβαίνω πολύ περισσότερα απ' ό,τι υποθέτεις. Και στην τελική, γιατί θεωρείς υποτιμητικό χαρακτηρισμό το "ευαισθητοποιημένος ανθός";Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:38 ε πώς, αφού συνδιαλεγόμαστε και με αποκαλείς έτσι να μην εκφράσω απορία;
Ευπρεπέστατος και τρόπον τινά ποιητικός χαρακτηρισμός είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τώρα που το θυμήθηκα, εκείνος ο Volk, πού να χάθηκε; ευαισθητοποιημένη ψυχή ο μαύρος!
Μια που πιάσαμε και τη Βιολογία και πολύ σωστά τα γράφει ο Polaris
Είχα αναφέρει και σε προηγούμενο ποστ ότι η σεξουαλικότητα των ζώων άρα και των ανθρώπων είναι συμπεριφορά ενστικτώδης και δεν τροποποιείται με τη μάθηση.
Η ομοφυλοφιλία εμφανίζεται στο 63% των τάξεων των Θηλαστικών. Παρότι δεν συνεισφέρει στην αναπαραγωγή. Με βάση την φυλογενετική μελέτη παρακάτω ομοφυλοφιλική σεξουαλική συμπεριφορά εμφανίζεται σε 261 είδη της Κλάσης των Θηλαστικών όπως καγκουρό και τρωκτικά. Στα πρωτεύοντα Θηλαστικά που ανήκει και ο άνθρωπος συμβαίνει σε 51 είδη είναι εκτεταμένη αρκετά. Και όμως αποτελεί εξελικτικό μηχανισμό για την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της μείωσης της βίας ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου σε είδη κυρίως κοινωνικά όπως τα περισσότερα των πρωτευόντων.
https://www.nature.com/articles/s41467-023-41290-x
Είχα αναφέρει και σε προηγούμενο ποστ ότι η σεξουαλικότητα των ζώων άρα και των ανθρώπων είναι συμπεριφορά ενστικτώδης και δεν τροποποιείται με τη μάθηση.
Η ομοφυλοφιλία εμφανίζεται στο 63% των τάξεων των Θηλαστικών. Παρότι δεν συνεισφέρει στην αναπαραγωγή. Με βάση την φυλογενετική μελέτη παρακάτω ομοφυλοφιλική σεξουαλική συμπεριφορά εμφανίζεται σε 261 είδη της Κλάσης των Θηλαστικών όπως καγκουρό και τρωκτικά. Στα πρωτεύοντα Θηλαστικά που ανήκει και ο άνθρωπος συμβαίνει σε 51 είδη είναι εκτεταμένη αρκετά. Και όμως αποτελεί εξελικτικό μηχανισμό για την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της μείωσης της βίας ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου σε είδη κυρίως κοινωνικά όπως τα περισσότερα των πρωτευόντων.
https://www.nature.com/articles/s41467-023-41290-x
αυτά τα ευπρεπέστατα ποιητικά είναι που πονάνε πιο πολύ, αφου το ξεςΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:49Καταλαβαίνω πολύ περισσότερα απ' ό,τι υποθέτεις. Και στην τελική, γιατί θεωρείς υποτιμητικό χαρακτηρισμό το "ευαισθητοποιημένος ανθός";Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:38 ε πώς, αφού συνδιαλεγόμαστε και με αποκαλείς έτσι να μην εκφράσω απορία;
Ευπρεπέστατος και τρόπον τινά ποιητικός χαρακτηρισμός είναι.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 14 Απαντήσεις