Το μόνο που ξέρω είναι ότι και τότε σχολίαζα παρόμοια θέματα στο πχορουμ. Δεν ξέρω αν συνδέεται
μπορώ αν θες να σου δώσω λινκ (για να μην κάθομαι να κάνω λιστα) με φορουμάκι bdsmιάρικο, όπου σε παλαιότερες τουλάχιστον αναρτήσεις θα βρεις να συμμετέχει το μισό φόρουμ από εδώ, με νικ και τρόπο γραφής που δεν δίνει ευκαιρεία να τους παρεξηγήσεις με κανέναν άλλο.
Αυτό, από μια μικρή έρευνα που έκανα λόγω προσωπικού περιστατικού, παρενόχλησης ας το πούμε..
Και σε τι θα βοηθούσε;
τεσπα, από περιέργεια, δώσε
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
O I έγραψε: 18 Φεβ 2024, 21:50
Το μόνο που ξέρω είναι ότι και τότε σχολίαζα παρόμοια θέματα στο πχορουμ. Δεν ξέρω αν συνδέεται
μπορώ αν θες να σου δώσω λινκ (για να μην κάθομαι να κάνω λιστα) με φορουμάκι bdsmιάρικο, όπου σε παλαιότερες τουλάχιστον αναρτήσεις θα βρεις να συμμετέχει το μισό φόρουμ από εδώ, με νικ και τρόπο γραφής που δεν δίνει ευκαιρεία να τους παρεξηγήσεις με κανέναν άλλο.
Αυτό, από μια μικρή έρευνα που έκανα λόγω προσωπικού περιστατικού, παρενόχλησης ας το πούμε..
Και σε τι θα βοηθούσε;
Εσένα θέλω. Που ζητάω το χέρι σου? Τώρα που είναι νόμιμο να μην πάει κ αυτό χαμένο.
Τι είμαι, ρε μαλάκα; Μουστάρδα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
δεν προσδιορίζεται όμως σαν ομοφυλοφιλία είπαμε
και οι λογοι είναι ακόμη σχετικά αόριστοι με το πώς και το γιατί εκδηλώνεται μια τέτοια συμπεριφορά
είναι, όπως είπαμε και παραπάνω λογοι επιβολής, άλλοι λόγοι είναι μεταλλάξεις/παραμορφώσεις/ανωμαλίες στο γονιδίωμα κτλκτλκτλ
Βαριέμαι το παιχνίδι με τις λέξεις. Μπορείς να ονομάσεις όπως θες, η ουσία μια είναι. Οι μεταλλάξεις είναι κινητήρια δύναμη της εξέλιξης. Αν δεν γινόντουσαν μεταλλάξεις δεν θα υπήρχαμε. Η μετάλλαξη δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, αλλαγές στην αλληλουχία του dna είναι.
αυτό πήρε το μάτι μου και στην ρώσικη έρευνα, οτι καμιά μετάλλαξη δεν έχει οδηγήσει στην κατάργηση του μοντέλου σεξουαλικής συμπεριφοράς αρσενικό-θηλυκό, για την διαιώνιση....
Μα προφανώς, η ετεροφυλοφιλική σεξουαλική συμπεριφορά επικρατεί σε τεράστιο βαθμό επειδή ευνοεί τη μεταβίβαση γενετικών πληροφοριών στους απογόνους. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η ομοφυλοφιλία και τα λοατκι άτομα είναι αφύσικα.
Η ποικιλομορφία είναι κάτι που παρατηρείται σε όλα τα ζώα και τον άνθρωπο, είναι σημαντικό κομμάτι για την εξέλιξη και επιβίωση των ειδών.
Και σε τι θα βοηθούσε;
έλεγα μήπως σε βοηθούσε σε καμιά δική σου έρευνα
Μπα, δεν καίγομαι. Άστους να παίζουν
Ευχαριστώ πάντως
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Βαριέμαι το παιχνίδι με τις λέξεις. Μπορείς να ονομάσεις όπως θες, η ουσία μια είναι. Οι μεταλλάξεις είναι κινητήρια δύναμη της εξέλιξης. Αν δεν γινόντουσαν μεταλλάξεις δεν θα υπήρχαμε. Η μετάλλαξη δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, αλλαγές στην αλληλουχία του dna είναι.
αυτό πήρε το μάτι μου και στην ρώσικη έρευνα, οτι καμιά μετάλλαξη δεν έχει οδηγήσει στην κατάργηση του μοντέλου σεξουαλικής συμπεριφοράς αρσενικό-θηλυκό, για την διαιώνιση....
Μα προφανώς, η ετεροφυλοφιλική σεξουαλική συμπεριφορά επικρατεί σε τεράστιο βαθμό επειδή ευνοεί τη μεταβίβαση γενετικών πληροφοριών στους απογόνους. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η ομοφυλοφιλία και τα λοατκι άτομα είναι αφύσικα.
Η ποικιλομορφία είναι κάτι που παρατηρείται σε όλα τα ζώα και τον άνθρωπο, είναι σημαντικό κομμάτι για την εξέλιξη και επιβίωση των ειδών.
έκανες λόγο για την μετάλλαξη, για την οποία μίλησα παραπάνω οτι παρατηρείται σε περιπτώσεις με παρεκκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά, και είπες οτι ειναι κάτι που συμβαίνει και στηρίζει την εξελικτική διαδικασία και σου λέω οτι η μετάλλαξη αυτή που ευθύνεται για την παρεκκλινουσα συμπεριφορά ΔΕΝ βοηθά την εξελικτική διαδικασία καθώς ΔΕΝ έχει καταργήσει το κυρίαρχο, φυσιολογικό μοντέλο σεξουαλικής πρακτικής. Η έρευνα το λέει καθώς και η απλή παρατήρηση.
Συγγνώμη αλλά τώρα κουράστηκα λίγο, γράφω επι της ουσίας συνεχόμενα πόση ώρα για δυο διαφορετικά θέματα.
Τα λέμε ίσως πάλι αργότερα
Πεθύμησα μια βολτίτσα στην νοτιοανατολική αττική, αθηναική ριβιέρα που λέμε...
Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 21:58
Στο θέμα που θίγω εγώ είναι πως τώρα που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και οι "μειονότητες" ζητούν παντός είδους δικαιώματα, θα περάσουμε σιγά σιγά σε παραφιλίες που επίσης θα καταργηθούν από τα κατάστιχα των ψυχιατρικών γνωματεύεσων, όπως εγινε με την ομοφυλοφιλία, κι εκει θα δουμε πράγματα και θάματα....
Αλλο παράδειγμα είναι η παιδοφιλία..καλομελέτα κι έρχεται
Αυτό δεν είναι απαραίτητο. Η αναγνώριση του γάμου ομόφυλων υποθέτω ότι συνεπάγεται νομικά την δυνατότητα να υιοθετούν για λόγους ισονομίας. Τα υπόλοιπα που λες δεν νομίζω ότι είναι συνέπεια της ψήφισης του νόμου. Το αν θα συμβούν ή όχι εξαρτάται από την διάθεσή μας να αντιγράψουμε πράγματα που συμβαίνουν σε άλλες χώρες. Δεν είναι υποχρεωτικό. Καταλαβαίνω ότι φοβάσαι πως τώρα που αντιγράψαμε μια τέτοια θέση στο θέμα του γάμου έχουν σειρά και άλλα θέματα, αλλά δεν είναι αυτόματη συνέπεια μια τέτοια κατάσταση.
Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 21:58
Στο θέμα που θίγω εγώ είναι πως τώρα που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και οι "μειονότητες" ζητούν παντός είδους δικαιώματα, θα περάσουμε σιγά σιγά σε παραφιλίες που επίσης θα καταργηθούν από τα κατάστιχα των ψυχιατρικών γνωματεύεσων, όπως εγινε με την ομοφυλοφιλία, κι εκει θα δουμε πράγματα και θάματα....
Αλλο παράδειγμα είναι η παιδοφιλία..καλομελέτα κι έρχεται
Αυτό δεν είναι απαραίτητο. Η αναγνώριση του γάμου ομόφυλων υποθέτω ότι συνεπάγεται νομικά την δυνατότητα να υιοθετούν για λόγους ισονομίας. Τα υπόλοιπα που λες δεν νομίζω ότι είναι συνέπεια της ψήφισης του νόμου. Το αν θα συμβούν ή όχι εξαρτάται από την διάθεσή μας να αντιγράψουμε πράγματα που συμβαίνουν σε άλλες χώρες. Δεν είναι υποχρεωτικό. Καταλαβαίνω ότι φοβάσαι πως τώρα που αντιγράψαμε μια τέτοια θέση στο θέμα του γάμου έχουν σειρά και άλλα θέματα, αλλά δεν είναι αυτόματη συνέπεια μια τέτοια κατάσταση.
έκανες λόγο για την μετάλλαξη, για την οποία μίλησα παραπάνω οτι παρατηρείται σε περιπτώσεις με παρεκκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά, και είπες οτι ειναι κάτι που συμβαίνει και στηρίζει την εξελικτική διαδικασία και σου λέω οτι η μετάλλαξη αυτή που ευθύνεται για την παρεκκλινουσα συμπεριφορά ΔΕΝ βοηθά την εξελικτική διαδικασία καθώς ΔΕΝ έχει καταργήσει το κυρίαρχο, φυσιολογικό μοντέλο σεξουαλικής πρακτικής. Η έρευνα το λέει καθώς και η απλή παρατήρηση.
Συγγνώμη αλλά τώρα κουράστηκα λίγο, γράφω επι της ουσίας συνεχόμενα πόση ώρα για δυο διαφορετικά θέματα.
Τα λέμε ίσως πάλι αργότερα
Πεθύμησα μια βολτίτσα στην νοτιοανατολική αττική, αθηναική ριβιέρα που λέμε...
Υπάρχει παρανόηση. Οι μεταλλάξεις μπορεί να είναι κάτι θετικό, κακό ή ουδέτερο για έναν οργανισμό. Μεταλλάξεις είναι τα μπλε μάτια και τα διαφορετικά ύψη και μεγέθη που έχουν οι άνθρωποι. Mια μετάλλαξη μπορεί να είναι θετική ή αρνητική σε σχέση με την αλληλεπίδραση του ατόμου και το περιβάλλον όπως μια μετάλλαξη που προσφέρει αντοχή για μια μολυσματική ασθένεια σε ένα συγκεκριμένο γεωγραφικό τόπο.
Οι λέξεις που χρησιμοποιείς παραπάνω είναι δική σου ερμηνεία (φυσιολογικό, παρεκκλίνουσα συμπεριφορά). ''Χρωματίζεις'' τις σεξουαλικές συμπεριφορές με αρνητικό τρόπο. Το βασικό δεν είναι τι λέω εγώ ή κάποιος άλλος αλλά η βιβλιογραφία. Το consensus που λένε και στο χωριό μου, είναι ότι τα λοατκι είναι μια φυσιολογική παραλλαγή της ανθρώπινης σεξουαλικότητας (και κάποιων ζώων).
Μοιάζει να έχεις σχετικές σπουδές στο αντικείμενο. Αν ναι, θα ήθελα να ρωτήσω 1-2 πράγματα.
1. Είχε γραφτεί σε ανάλογο νήμα χρόνια πριν ότι ο αριθμός των γκέι ατόμων είναι σταθερός στις κοινωνίες ανά τους αιώνες, ως απόδειξη του ότι πρόκειται για καθαρά γενετικό μηχανισμό που προσδιορίζει τις σεξουαλικές προτιμήσεις. Ισχύει; Τι νούμερο είναι αυτό στο περίπου.
2. Υπάρχουν επαρκή στοιχεία από παιδιά που μεγάλωσαν σε οικογένεια με δύο μπαμπάδες ή μαμάδες να δούμε αν ο προσανατολισμός τους διαφοροποιείται από το παραπάνω νούμερο;
Οι "ομοφυλοφιλικές" συμπεριφορές που παρατηρούνται στα ζώα, είπαμε οτι μπορεί να γίνονται για χίλιους δυο λόγους ανεξάρτητους από το περιεχόμενο που δινουμε εμείς στον όρο ομοφυλο-φιλία, για τους ανθρώπους: ανωμαλίες στο γονιδίωμα, ισχυροποίηση επι του αρσενικού αντιπάλου ,. διαταραχή αναγνώρισης και αντίληψης ατόμου του αντίθετου φύλου ως
σεξουαλικό αντικείμενο ως αποτέλεσμα της επίδρασης μεταλλάξεων (για παράδειγμα, σε μύγες φρούτων)
το υπογραμμισμένο το βάζω αυτούσιο από την μετάφραση
Η πρόσκληση να πάμε μαζί την επόμενη φορά που θα μπω στο Όρος, ισχύει. Θα δεις που θα θες να ράψεις τον κώλο σου για να μη ξαναγαμηθεί και θα θες να σου κάνουν παρα φύση έδρα για να χέζεις, με αυτά που θα σου δείξω και αυτούς που θα γνωρίσεις, εκεί. Μπουμπούνα, που θες να σε ειδοποιήσω, όταν πεθάνω...
??? Ποιο όρος, τι θα δει εκεί και γιατί επισκέπτεσαι μέρη που είναι τρομακτικά; Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Το προφίλ τοξοτρόλλος είναι καταπτυστο και για Μπαν, προφανώς αλλά το χωρίο σου που παραθέτω είναι πολύ αλλόκοτο
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
Polaris3 έγραψε: 16 Φεβ 2024, 18:50
Η θρησκεία δεν έχει κάποιο λόγο να ανακατεύεται στη ζωή άλλων ανθρώπων και ειδικά στις ζωές όσων είναι άθεοι. Μου είναι εντελώς αδιάφορο τι λέει το κάθε μυθολογικό βιβλίο που γράφτηκε πριν από 2,5 χιλιάδες χρόνια από αγράμματους χωρικούς.
Δεν θα καθορίσει την ζωή μας/μου κάποιες φανταστικές ιδέες, είτε είναι η θρησκεία είτε η άγνοια και η ομοφοβία.
Έχει το δικαίωμα να λέει την γνώμη της.
Να την λέει αρκεί να μην είναι αντι-επιστημονική και να μην προκαλεί προβλήματα (μέσω της ρητορικής της) σε άλλα άτομα τα οποία θεωρεί ''ανώμαλα''. Αυτές δεν είναι δεν είναι απόψεις αλλά καμουφλαρισμένη βία.
'Να την λέει εκτός αν είναι αντίθετη από την δική μου'