!!! DEVELOPMENT MODE !!!

170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 16:49
Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 16:40 Γαλή πώς θα σου φαινόταν αν χωρίς να έχεις δώσει στοιχεία κάποιος γνώριζε ποιά είσαι και φρόντιζε να στο δείξει;
Και μετά σου έλεγε οτι αρέσκεται να μαστιγώνει ανελέητα αιθέριες υπάρξεις
Και μετά έμπαινες εδώ και έβλεπες μπαλάκι του πινγκ πονγκ τα ιδιωτικως λεχθέντα;
Ρε συ, το πρόβλημα ποτέ δεν ήταν τα βλημμένα που χωρίς να έχω δώσει στοιχεία, την είδαν αναλυτές της ερωτικής, οικογενειακής και επαγγελματικής μου ζωής.

Το πρόβλημα ήταν και είναι οι παπάρες που παίρνουν σοβαρά τέτοιες χυμαδούρες.

Το τι γουστάρουν να κάνουν αυτά τα βλημμένα στην προσωπική τους ζωή, είτε ως χρήστες είτε ως αποδέκτες μαστιγίων, δεν με αφορά στο ελάχιστο. Και το εννοώ. Ας κάνουν ό,τι γουστάρουν. :)
δεν μιλαμε για αναλυτές
μιλάμε για άτομο που με κάποιον τρόπο γνωρίζουν για εσένα σε άσχετο διαδικτυακό ιστότοπο με αυτόν εδώ, χωρίς να τους έχεις δώσει στοιχεία
και όταν μετά πάνε να παίξουν μπαλίτσα πούστικα (για να είμαστε και εντός θέματος :003: )
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Saturn

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:04
Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 16:43

Ρε κορίτσια, έχω τώρα μια διάθεση πολυ έτσι ανεβαστική, μου έρχεται αν σας ειχα κοντά να μαζωνόμαχταν με τσίπουρα να αλληλομπινελικωθούμε και μεταξύ τυρίου και αχλαδίου να ανταλάσσουμε απόψεις για τις παραπαροτσουρορουφίχτρες που καπηλεύονται την ανώτερη φύση μας!
Ρε αγόρι, τα πιο γλυκά παιδάκια είναι οι οργιζμένοι του πχόρουμ σε ομαδικές συναντήσεις μεταξύ τυριών, αχλαδιών, λοιπών και οινοπνεύματος.

Κι αυτό ακριβώς είναι το αστείο με την εν λόγω κατηγορία. :lol:

Το υπογράφω.
Γιατί προσδιορίζεις το φύλο μου;
Σου έδωσα κανένα δικαίωμα εγώ;
Θέλεις μήπως να σε καταγγείλω όπως κάνουν στας Ευρώπας;
:smt018
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 16:55
nemo έγραψε: 19 Φεβ 2024, 16:46
BillSeism έγραψε: 19 Φεβ 2024, 16:41

Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι κάποιος βιβλικός συγγραφέας γνώριζε την ύπαρξη συναινετικών, ισότιμων, δια βίου σχέσεων μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.
ολες οι κοινωνιες αρχαιες και μη καταδικαζουν την ομοφυλοφιλια
ειναι τερματικο !
Οι αρχαίες κοινωνίες, ποτέ δεν καταδίκασαν την ομοφυλοφιλία. Απλώς την είχαν αποδεχθεί ως μια ιδιαιτερότητα που γίνεται ανεκτή στο αντιθεσμικό πλαίσιο.

Κατά τα άλλα, όσοι αντιμετωπίζουν την ομοφυλοφιλία ως μια αρρωστημένη διαστροφή που πρέπει να τιμωρείται, είχαν και έχουν επίσης σοβαρά θεματάκια να λύσουν.
ολες οι κοινωνιες που ανεχτηκαν σε μεγαλο βαθμο την ομοφυλοφιλια εξαφανιστηκαν σε συντομο διαστημα
ή παλι το διορθωσαν με αυστηρους νομους

υσ..φυσικα και υπηρχαν οι γκει αλλα ενας φυσιολογικος αριθμος και πολλες κοινωνιες τους θεωρουσαν
και θεικο ευνοικό σημαδι
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Καλοί οι πούστηδες, αλλά... Κωλοτούμπα ξεφωνημένη περσόνα.
Ψοφίμια, καργιόλες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:05
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 16:49
Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 16:40 Γαλή πώς θα σου φαινόταν αν χωρίς να έχεις δώσει στοιχεία κάποιος γνώριζε ποιά είσαι και φρόντιζε να στο δείξει;
Και μετά σου έλεγε οτι αρέσκεται να μαστιγώνει ανελέητα αιθέριες υπάρξεις
Και μετά έμπαινες εδώ και έβλεπες μπαλάκι του πινγκ πονγκ τα ιδιωτικως λεχθέντα;
Ρε συ, το πρόβλημα ποτέ δεν ήταν τα βλημμένα που χωρίς να έχω δώσει στοιχεία, την είδαν αναλυτές της ερωτικής, οικογενειακής και επαγγελματικής μου ζωής.

Το πρόβλημα ήταν και είναι οι παπάρες που παίρνουν σοβαρά τέτοιες χυμαδούρες.

Το τι γουστάρουν να κάνουν αυτά τα βλημμένα στην προσωπική τους ζωή, είτε ως χρήστες είτε ως αποδέκτες μαστιγίων, δεν με αφορά στο ελάχιστο. Και το εννοώ. Ας κάνουν ό,τι γουστάρουν. :)
δεν μιλαμε για αναλυτές
μιλάμε για άτομο που με κάποιον τρόπο γνωρίζουν για εσένα σε άσχετο διαδικτυακό ιστότοπο με αυτόν εδώ, χωρίς να τους έχεις δώσει στοιχεία
και όταν μετά πάνε να παίξουν μπαλίτσα πούστικα (για να είμαστε και εντός θέματος :003: )
Ξέρεις έστω κι έναν από δαύτους, που να το' χουν όντως με την μπάλα; :P

Αλαλάζουσα κερκίδα της πλάκας είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 16:55

Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι κάποιος βιβλικός συγγραφέας γνώριζε την ύπαρξη συναινετικών, ισότιμων, δια βίου σχέσεων μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.
ειναι τερματικο !
Οι αρχαίες κοινωνίες, ποτέ δεν καταδίκασαν την ομοφυλοφιλία. Απλώς την είχαν αποδεχθεί ως μια ιδιαιτερότητα που γίνεται ανεκτή στο αντιθεσμικό πλαίσιο.

Κατά τα άλλα, όσοι αντιμετωπίζουν την ομοφυλοφιλία ως μια αρρωστημένη διαστροφή που πρέπει να τιμωρείται, είχαν και έχουν επίσης σοβαρά θεματάκια να λύσουν.
Εκτός από κάτι λίγους, πολύ χειρότεροι και πιο επικίνδυνοι από τους τζιχαντιστές κατσαριδανθρώπους είναι τα ομοφυλόφιλα φρικιά. Αλλά ακόμα χειρότεροι είναι οι κρυφοσατανιστές του τουρκοκούλη από τους οποίους πολύ σύντομα ελπίζουμε να πάρουμε την ρεβάνς. :hammer:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pillars την 19 Φεβ 2024, 17:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Saturn

δεν διαφωνώ
περισσότερο με απασχολεί το θέμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ειναι τερματικο !
Τι τερματικό;
Φορητό;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:10 δεν διαφωνώ
περισσότερο με απασχολεί το θέμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Με ποιους μωρέ; Με τους τελάληδες της πλάκας που παθαίνουν ψυχοσωματικό ταράκουλο, αν θίξεις τα δικά τους; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo

Beria έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:11

ειναι τερματικο !
Τι τερματικό;
Φορητό;
τερματικο του μετρο του αρχαιου του παροντος και του μελλοντος
οσα βιβλια και αν διαβασεις τιποτα δεν θα αλλαξει
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:06
Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 16:43

Ρε κορίτσια, έχω τώρα μια διάθεση πολυ έτσι ανεβαστική, μου έρχεται αν σας ειχα κοντά να μαζωνόμαχταν με τσίπουρα να αλληλομπινελικωθούμε και μεταξύ τυρίου και αχλαδίου να ανταλάσσουμε απόψεις για τις παραπαροτσουρορουφίχτρες που καπηλεύονται την ανώτερη φύση μας!
Ρε αγόρι, τα πιο γλυκά παιδάκια είναι οι οργιζμένοι του πχόρουμ σε ομαδικές συναντήσεις μεταξύ τυριών, αχλαδιών, λοιπών και οινοπνεύματος.

Το υπογράφω.
Κανένα πρόβλημα. Έχω δεχτεί καταγγελίες και αναφορές από τους ευαισθητοποιημένους ανθούς του πχόρουμ. Ένας παραπάνω ή παρακάτω από δαύτους, δεν μου λέει κάτι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo

Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:08 Καλοί οι πούστηδες, αλλά... Κωλοτούμπα ξεφωνημένη περσόνα.
Ψοφίμια, καργιόλες.
δεν ειναι κωλοτουμπα καλη μου παντα υπηρχε ενας αριθμος γκει στις κοινωνιες
αλλα δεν τους επισημοποιουσε καμια εκτος απο αυτες που ειχαν μικρη διαρκεια
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nemo έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:21
Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:08 Καλοί οι πούστηδες, αλλά... Κωλοτούμπα ξεφωνημένη περσόνα.
Ψοφίμια, καργιόλες.
δεν ειναι κωλοτουμπα καλη μου παντα υπηρχε ενας αριθμος γκει στις κοινωνιες
αλλα δεν τους επισημοποιουσε καμια εκτος απο αυτες που ειχαν μικρη διαρκεια
Θεωρώ απρεπές και πλήρως αντιθεσμικό να φέρνεις αντιρρήσεις στην ιέρεια του ορθού λόγου.

Συντονίσου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Saturn

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:19
Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 17:06

Το υπογράφω.
Κανένα πρόβλημα. Έχω δεχτεί καταγγελίες και αναφορές από τους ευαισθητοποιημένους ανθούς του πχόρουμ. Ένας παραπάνω ή παρακάτω από δαύτους, δεν μου λέει κάτι. :lol:
ε όχι ρε μλκ και ευαισθητοποιημένος ανθός εγώ , όχι!
ειλικρινά, έχω δώσει τέτοια εντύπωση;
έστω και ως Saturn
:lol:
Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 »

ST48410 έγραψε: 18 Φεβ 2024, 22:29
Polaris3 έγραψε: 18 Φεβ 2024, 22:12
Μοιάζει να έχεις σχετικές σπουδές στο αντικείμενο. Αν ναι, θα ήθελα να ρωτήσω 1-2 πράγματα.

1. Είχε γραφτεί σε ανάλογο νήμα χρόνια πριν ότι ο αριθμός των γκέι ατόμων είναι σταθερός στις κοινωνίες ανά τους αιώνες, ως απόδειξη του ότι πρόκειται για καθαρά γενετικό μηχανισμό που προσδιορίζει τις σεξουαλικές προτιμήσεις. Ισχύει; Τι νούμερο είναι αυτό στο περίπου.

2. Υπάρχουν επαρκή στοιχεία από παιδιά που μεγάλωσαν σε οικογένεια με δύο μπαμπάδες ή μαμάδες να δούμε αν ο προσανατολισμός τους διαφοροποιείται από το παραπάνω νούμερο;

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
1) Το ποσοστό σε κάθε πληθυσμό των γκέι ατόμων ξέρουμε (από έρευνες) ότι είναι περίπου 3-5%, αν όμως λάβουμε υπόψη τους bisexual, trans etc, τότε το ποσοστό μπορεί να είναι υψηλότεροhttps://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_sexual_orientation . Σχετικά με το αν είναι η λοατκι κατάσταση είναι αποτέλεσμα γονιδίων : Δεν έχουμε βρει ακόμα ένα συγκεκριμένο γονίδιο, όχι, δεν υπάρχει το ''gay gene''. Είναι ένας συνδυασμός παραγόντων, ορμόνες, οικογένεια γονιδίων κλπ. Είχε γίνει μια μελέτη (Large-scale GWAS reveals insights into the genetic architecture of same-sex sexual behavior ) στην οποία αναφέρεται ότι εντοπίστηκαν κάποιοι γενετικοί δείκτες σε κάποια χρωμοσώματα, όμως και πάλι, το τελικό συμπέρασμα είναι ότι είναι συνδυασμός.

2)Τα παιδιά που μεγαλώνουν με δύο μπαμπάδες,ς μαμάδες, τρανς κλπ, δεν είναι σημαίνει ότι θα γίνουν και εκείνα λοατκι. Δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο η βιβλιογραφία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”