Αφού του έχουνε σπάσει τα παπάρια πρωτιστως με το να τον ψέγουν διαρκώς με μπηχτές. Ανήθικο αυτό. Ό,τι χειρότερο.Aitwlos έγραψε: 19 Φεβ 2024, 13:07Το πρόβλημα δεν είναι το λεξιλόγιο. Το πρόβλημα είναι ότι εδώ και 4 μερες ζητάει φωτό από κωλοτρυπίδες, μας λέει πόσους έχει φάει και πόσα λίτρα σπέρμα πίνει την ημέρα.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 12:39Ανέκαθεν πίστευα πως δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις, αλλά χυδαίοι άνθρωποι. Διαπίστωσα ξεκάθαρα καιρό τώρα που διαβάζω τα γύρω νήματα, αλλά και αυτό, πως η μανιέρα του ''πούστη'', ενοχλεί σαν ιδέα και επειδή κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν το αυτονόητο, πετάνε πίπες για να δικαιολογήσουν την όποια θέση τους. Γίνανε αίφνης, τιμητές της ηθικής. Της δικιάς τους, εκείνης δα με τις γαμωπαρωπίδες που επιτάσσουν εκκλησίες, τράγοι, πολιτικάντηδες, δεν ξέρω κι εγώ, πόσοι άλλοι.
Τεσπα.
Η γνώμη μου είναι πως με το να ακολουθείς εδώ μέσα το τριπάκι του ακραίου μπινελικίου, ειναι λίγο ασύμφορο, διότι υπάρχουν κανόνες στην κοινότητα. Που πρέπει κάπως να σεβομαστε. Διότι στην τελική, άπαξ και αρχίσουμε οι πιο αθυρόστομοι απο μας, θα γίνει τριμπούρδελο, αν με νοιώθεις. Άσε που χάνεις το δίκιο σου. Φαντάζομαι όμως πως στ'αρχίδια σου. Απλά ήθελα να στο επισημάνω. Καλημέρα.
Αυτό είναι προσβλητικό για τους ίδιους τους gay. Για αυτό πιστεύουμε μερικοί πως απλά τρολλαρει
Είναι η άμυνά του. Λάθος ο τροπος. Θα μπορούσε να τους ''γλεντήσει'' αλλιώς. Του είπα πως χάνει το δικιο του.