!!! DEVELOPMENT MODE !!!

170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ST48410 έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:55
Γυφτάκι έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:18

Και οι συντονιστές άθρωποι είναι βρε Lygozzi. Με απολύτως αθρώπινες αντιδράσεις. Νιώσε. :wink
Ο τύπος έχει τα κονέ του στον συντονισμό ,απλό είναι.. Απο την άλλη ναι, άνθρωποι είναι οι συντονιστές με συμπάθειες και αντιπάθειες που πάει να πει μετράει και ποιός βρίζει ποιόν ..Αν βρίσουν εσένα δε τρέχει τίποτα ,αν βρίσεις εσύ έφυγες.Το συζητάμε γιατί δεν δίνουν την ίδια ελευθερία έκφρασης σε όλους .
Νομίζω ότι είναι κάπως διαφορετικό χωρίς να έχω καμία σχέση με τον συντονισμό και το πως αποφασίζει. Κάποια προφίλ έχουν ας πούμε πετύχει το δικαίωμα στην αθυροστομία επειδή ο τρόπος που το κάνουν μοιάζει να είναι κάπως πιο ανάλαφρος και όχι αποτέλεσμα επιθετικότητας. Όποιος παρακολούθησε το νήμα έχει την αίσθηση ότι ο Τοξοβόλος δεν είχε πρόθεση να προσβάλει την οικογένεια της ΓΑΛΗΣ αλλά να την τσιγκλίσει. Δεν λέω ότι είναι σωστό, απλώς ότι διαφέρει από το βρίσιμο της οικογένειας σε έναν καυγά.
Σιγά μην προσβάλει η στρέιτ λουλού την οικογένεια μου. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

Polaris3 έγραψε: 18 Φεβ 2024, 16:42
Green Dragon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 08:22
Polaris3 έγραψε: 16 Φεβ 2024, 18:50 Η θρησκεία δεν έχει κάποιο λόγο να ανακατεύεται στη ζωή άλλων ανθρώπων και ειδικά στις ζωές όσων είναι άθεοι. Μου είναι εντελώς αδιάφορο τι λέει το κάθε μυθολογικό βιβλίο που γράφτηκε πριν από 2,5 χιλιάδες χρόνια από αγράμματους χωρικούς.

Δεν θα καθορίσει την ζωή μας/μου κάποιες φανταστικές ιδέες, είτε είναι η θρησκεία είτε η άγνοια και η ομοφοβία.
Έχει το δικαίωμα να λέει την γνώμη της.
Να την λέει αρκεί να μην είναι αντι-επιστημονική και να μην προκαλεί προβλήματα (μέσω της ρητορικής της) σε άλλα άτομα τα οποία θεωρεί ''ανώμαλα''. Αυτές δεν είναι δεν είναι απόψεις αλλά καμουφλαρισμένη βία.
Και τι το αντιεπιστημονικό βλέπεις, εδώ ας πούμε:

Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Πού πήγαν όλοι σ' αυτήν την ... συμπεριληπτική πόλη;

:lol: :lol: :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
O I

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 11:43 Πού πήγαν όλοι σ' αυτήν την ... συμπεριληπτική πόλη;

Ίσως έχουν ηδονοτριβικές απασχολήσεις... :roll:
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

O I έγραψε: 19 Φεβ 2024, 12:03
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 11:43 Πού πήγαν όλοι σ' αυτήν την ... συμπεριληπτική πόλη;

Ή κάποιο στοιχειώδες ένστικτο, που μπήκε έστω και αργά σε λειτουργία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
O I

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 12:07

Και τι να πουν; για αντιεπιστημονισμούς :lol:

Παρ' όλ' αυτά, πιστεύω, όταν οι...αργές ηδονοτριβές τελειώσουν, θα επανέλθουν να ενημερώσουν για το μεγαλείο τού έρωτά τους, πόσο απολαυστικό είναι το αντιεπιστημονικό δικαίωμα που τους έδωσε η βουλή.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

O I έγραψε: 19 Φεβ 2024, 12:21
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 12:07
Και τι να πουν; για αντιεπιστημονισμούς :lol:

Παρ' όλ' αυτά, πιστεύω, όταν οι...αργές ηδονοτριβές τελειώσουν, θα επανέλθουν να ενημερώσουν για το μεγαλείο τού έρωτά τους, πόσο απολαυστικό είναι το αντιεπιστημονικό δικαίωμα που τους έδωσε η βουλή.
Απολαυστικές ήταν και οι καταθέσεις άποψης των εκπροσώπων της πχορουμικής βουλής. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:31
Ανέκαθεν πίστευα πως δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις, αλλά χυδαίοι άνθρωποι. Διαπίστωσα ξεκάθαρα καιρό τώρα που διαβάζω τα γύρω νήματα, αλλά και αυτό, πως η μανιέρα του ''πούστη'', ενοχλεί σαν ιδέα και επειδή κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν το αυτονόητο, πετάνε πίπες για να δικαιολογήσουν την όποια θέση τους. Γίνανε αίφνης, τιμητές της ηθικής. Της δικιάς τους, εκείνης δα με τις γαμωπαρωπίδες που επιτάσσουν εκκλησίες, τράγοι, πολιτικάντηδες, δεν ξέρω κι εγώ, πόσοι άλλοι.

Τεσπα.
Η γνώμη μου είναι πως με το να ακολουθείς εδώ μέσα το τριπάκι του ακραίου μπινελικίου, ειναι λίγο ασύμφορο, διότι υπάρχουν κανόνες στην κοινότητα. Που πρέπει κάπως να σεβομαστε. Διότι στην τελική, άπαξ και αρχίσουμε οι πιο αθυρόστομοι απο μας, θα γίνει τριμπούρδελο, αν με νοιώθεις. Άσε που χάνεις το δίκιο σου. Φαντάζομαι όμως πως στ'αρχίδια σου. Απλά ήθελα να στο επισημάνω. Καλημέρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 12:39
με τις γαμωπαρωπίδες που επιτάσσουν εκκλησίες, τράγοι, πολιτικάντηδες, δεν ξέρω κι εγώ, πόσοι άλλοι.

[/quote]

και ναζι φασιστες και ακροδεξιοι πασιφαη -το επισημανω για να μην ξεχνιομαστε :a108:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

nemo έγραψε: 19 Φεβ 2024, 13:04
με τις γαμωπαρωπίδες που επιτάσσουν εκκλησίες, τράγοι, πολιτικάντηδες, δεν ξέρω κι εγώ, πόσοι άλλοι.

και ναζι φασιστες και ακροδεξιοι πασιφαη -το επισημανω για να μην ξεχνιομαστε :a108:
[/quote]

Αδόλφε, δεν σε παίζει κανένας σήμερα; :lol:
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:31
Ανέκαθεν πίστευα πως δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις, αλλά χυδαίοι άνθρωποι. Διαπίστωσα ξεκάθαρα καιρό τώρα που διαβάζω τα γύρω νήματα, αλλά και αυτό, πως η μανιέρα του ''πούστη'', ενοχλεί σαν ιδέα και επειδή κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν το αυτονόητο, πετάνε πίπες για να δικαιολογήσουν την όποια θέση τους. Γίνανε αίφνης, τιμητές της ηθικής. Της δικιάς τους, εκείνης δα με τις γαμωπαρωπίδες που επιτάσσουν εκκλησίες, τράγοι, πολιτικάντηδες, δεν ξέρω κι εγώ, πόσοι άλλοι.

Τεσπα.
Η γνώμη μου είναι πως με το να ακολουθείς εδώ μέσα το τριπάκι του ακραίου μπινελικίου, ειναι λίγο ασύμφορο, διότι υπάρχουν κανόνες στην κοινότητα. Που πρέπει κάπως να σεβομαστε. Διότι στην τελική, άπαξ και αρχίσουμε οι πιο αθυρόστομοι απο μας, θα γίνει τριμπούρδελο, αν με νοιώθεις. Άσε που χάνεις το δίκιο σου. Φαντάζομαι όμως πως στ'αρχίδια σου. Απλά ήθελα να στο επισημάνω. Καλημέρα.
Το πρόβλημα δεν είναι το λεξιλόγιο. Το πρόβλημα είναι ότι εδώ και 4 μερες ζητάει φωτό από κωλοτρυπίδες, μας λέει πόσους έχει φάει και πόσα λίτρα σπέρμα πίνει την ημέρα.
Αυτό είναι προσβλητικό για τους ίδιους τους gay. Για αυτό πιστεύουμε μερικοί πως απλά τρολλαρει
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Κοίτα που θα μας κάνουν κουμάντο και οι λατέρνες του φορουμ.
Προτιμώ έναν Ιντιάνα Τζόουνς. Έλεος πχια.
Έχουνε βγει οι θηλυκές κάργιες παγανιά, αξημέρωτα. Στα διάλα, το μαντρί σας μέσα. :lol:
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 13:05
nemo έγραψε: 19 Φεβ 2024, 13:04

Αδόλφε, δεν σε παίζει κανένας σήμερα; :lol:
[/quote]
ειχα μια τιτανομαχια με τον ναυτη σημερα αλλα ηταν ψοφιμι και δεν ειπε τα γνωστα -ξερεις εσυ !
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Aitwlos έγραψε: 19 Φεβ 2024, 13:07
Αυτό είναι προσβλητικό για τους ίδιους τους gay. Για αυτό πιστεύουμε μερικοί πως απλά τρολλαρει
Μα ακριβώς εκεί είναι το αστείο. Οπότε, το ερώτημα είναι ΠΟΙΟΥΣ τρολάρει. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”