!!! DEVELOPMENT MODE !!!

170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

καλα σταματαω για να διαβάσω τον καταιγισμό απαντησεων που θα λαβεις.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:25 εφόσον κάνουμε την παραδοχή οτι ο σαδομαζοχισμός δεν εμπίπτει στις παραφιλίες, δικαούνται στο μέλλον να υιοθετούν παιδιά άτομα τα οποία δηλώνουν αυτή την ιδιαιτερότητά τους στον σεξουαλικό τους -και όχι μόνο-προσανατολισμό;
Saturn, έχω σοβαρές επιφυλάξεις για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Αλλά εδώ η απάντηση που ζητάς είναι νομίζω απλή. Αν οι κοινωνικοί λειτουργοί θεωρούν πως υπάρχει θέμα με τους γονείς που ασκούν τέτοιες πρακτικές (πως θα το γνωρίζουν άραγε;) θα υπάρχει είτε αυτοί είναι ομόφυλο ζευγάρι, είτε άνδρας και γυναίκα.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

πάντως ο enaon παίζει να είναι μακράν ο πιο έξυπνος εδω μέσα. κ δε το λέω επειδή με υπερασπίστηκε εδώ.

τον έχω προσέξει και σε άλλα νήματα. Εκτός του οτι πιάνει τις επιπλοκές του τι παίζεται/λέγεται/γράφεται πολύ γρήγορα έχει κ ένα φλέγμα που καταλαβαίνεις σχεδόν άμεσα (αν δεν είσαι γίδι) ότι έχει υψηλό acumen.

enaon για να μου κάτσεις τα λέω αυτά γιατί κατα βάθος με καυλώνεις.
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

enaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:17
O I έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:10 ο enaon (προφανώς για να σβηστεί το νήμα ή να πέσουν μπαν σε μοναδικά προφίλ εφόσον οι ίδιοι χρησιμοποιούν διπλά και τριπλά).
με καταλάβες και εσύ :011:

τεσπα, σε παρεξηγησα, απλα ελεγες τι καλα ηταν τοτε που ημασταν σοβαρη κοινωνια και δεν υπαρχαν πουστιδες, ή αν υπηρχαν τους δείχναμε εμεις. Τωρα στα φορουμ καμια μαλακιουλα, μεχρι εκει, κοτες.
Έλα ρε, μη το παίρνεις κατάκαρδα το συγκεκριμένο. Τα επουσιώδη έχουν σημασία :wink
Spoiler
O I έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:10Οπότε ψευτράκια και τα δυο, μαζευτείτε, που υπερασπίζεστε τους παιδέρες του ζαπείου που την έπεφταν σε ανήλικα και έτρωγαν κλωτσές από 17χρονα.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:31 enaon για να μου κάτσεις τα λέω αυτά γιατί κατα βάθος με καυλώνεις.
σωθηκες τωρα, αλλα κατσε λιγο μην παει χαμένο :lol:

hellegennes
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

ST48410 έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:30
Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:25 εφόσον κάνουμε την παραδοχή οτι ο σαδομαζοχισμός δεν εμπίπτει στις παραφιλίες, δικαούνται στο μέλλον να υιοθετούν παιδιά άτομα τα οποία δηλώνουν αυτή την ιδιαιτερότητά τους στον σεξουαλικό τους -και όχι μόνο-προσανατολισμό;
Saturn, έχω σοβαρές επιφυλάξεις για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Αλλά εδώ η απάντηση που ζητάς είναι νομίζω απλή. Αν οι κοινωνικοί λειτουργοί θεωρούν πως υπάρχει θέμα με τους γονείς που ασκούν τέτοιες πρακτικές (πως θα το γνωρίζουν άραγε;) θα υπάρχει είτε αυτοί είναι ομόφυλο ζευγάρι, είτε άνδρας και γυναίκα.
σωστά παρατηρείς αλλά προσπαθώ να το εντάξω στο γενικότερο πλαίσιο του τί θεωρείται αναγκαίο-αρκετό-ανεκτό από ένα ζευγάρι (ή τριάρι ξερω γω) ατόμων ωστε να υιοθετήσουν ένα παιδί. Δεδομένου δε, έχοντας παρακολουθήσει λεχθέντα σαδομαζοχιστών, οτι οι τακτικές τους πολλάκις εμπίπτουν σε παραβίαση του νομοθετικού πλαισιου (βόλτες με λουράκια, ξύλο, χυδαία υποτίμηση, καθεστώς ιδιοκτησίας του άλλου προσώπου κτλ) και ενώ ταυτόγχρονα οι ίδιοι επιθυμούν να αναγνωριστούν οι πρακτικές τους από την κοινωνία ως αποδεκτές, δεν ξέρω πώς θα μπορούσαμε να ξεκαθαρίσουμε τελικά τί είναι δικαίωμά τους και τί οχι, αν πάρουμε για παράδειγμα την επιχειρηματολογία που χρησιμοποιούμε για τους γκέυ (βάλε μεσα και τα επιχειρήματα από το ζωικό βασίλειο)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

enaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:35 hellegennes
τον ξέρω ρε. πολύ mild για τα γούστα μου.

Εσένα θέλω. Που ζητάω το χέρι σου? Τώρα που είναι νόμιμο να μην πάει κ αυτό χαμένο.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:31 πάντως ο enaon παίζει να είναι μακράν ο πιο έξυπνος εδω μέσα. κ δε το λέω επειδή με υπερασπίστηκε εδώ.

τον έχω προσέξει και σε άλλα νήματα. Εκτός του οτι πιάνει τις επιπλοκές του τι παίζεται/λέγεται/γράφεται πολύ γρήγορα έχει κ ένα φλέγμα που καταλαβαίνεις σχεδόν άμεσα (αν δεν είσαι γίδι) ότι έχει υψηλό acumen.

enaon για να μου κάτσεις τα λέω αυτά γιατί κατα βάθος με καυλώνεις.
συμφωνώ στο μπολντ αλλά ο πολύς ο οίστρος του χαλάει τη σουπα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
enaon

Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:38 συμφωνώ στο μπολντ αλλά ο πολύς ο οίστρος του χαλάει τη σουπα
blue oyster το καναμε και δεν θα σου απαντησουν παλι, μετα θα λες οτι φταιω εγω :011:
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

enaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:40
Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:38 συμφωνώ στο μπολντ αλλά ο πολύς ο οίστρος του χαλάει τη σουπα
blue oyster το καναμε και δεν θα σου απαντησουν παλι, μετα θα λες οτι φταιω εγω :011:
μου θυμίζεις έναν χρήστη αλλά ξεχνάω το νικ του τώρα γαμώτο. Είχες παλιά άλλο νικ?

Ξέρω ξέρω θα αυτοματίσω τώρα οτι έχεις 2-3 προφίλ αλλά δε σε φοβάμαι ξέρεις να τους τον στάζεις.
Άβαταρ μέλους
enaon

οχι δεν ειχα αλλο νικ ποτε, ειχα δηλαδη το ονοματεπώνυμο, αλλα μονο σε τεχνικά φορουμ.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:36 Δεδομένου δε, έχοντας παρακολουθήσει λεχθέντα σαδομαζοχιστών, οτι οι τακτικές τους πολλάκις εμπίπτουν σε παραβίαση του νομοθετικού πλαισιου (βόλτες με λουράκια, ξύλο, χυδαία υποτίμηση, καθεστώς ιδιοκτησίας του άλλου προσώπου κτλ) και ενώ ταυτόγχρονα οι ίδιοι επιθυμούν να αναγνωριστούν οι πρακτικές τους από την κοινωνία ως αποδεκτές, δεν ξέρω πώς θα μπορούσαμε να ξεκαθαρίσουμε τελικά τί είναι δικαίωμά τους και τί οχι
Πόσο διεστραμμένος πρέπει να είναι κανείς για να τα κάνει αυτά σε ένα πρόσωπο που υποτίθεται ότι αγαπά..;; :-?
Άβαταρ μέλους
Saturn

enaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:40

Τί να σου πω
Εγώ απλώς ρωτώ, είναι καλό για τα παιδιά να μεγαλώνουν σε περιβάλλον τέτοιο οπου ο μπαμπάς πίνει νερό από το κυπελάκι του σκύλου φορώντας σφήνα στον κ@λο ή η μαμά κυκλοφορεί με λουρί και δηλώνει οτι είναι ιδιοκτησία του Αφέντη χωρίς κανένα δικαίωμα λήψης αποφάσεων ενώ ταυτόγχρονα παίρνει π@π@ς στους συνεργάτες του Κυρίαρχου μια καθημερινή Δευτέρα βράδυ; Βέβαια, αυτά στην παρουσία παιδιών μπορούν να εκλειψουν οπως ισχυρίζονται κάποιοι αλλά δεν είναι και σίγουρο καθώς άλλοι λένε οτι στην ουσία καταργείται το είδος της σχέσης..
Αλλά και πάλι, είναι καλό για τα παιδιά να μεγαλώνουν σε ένα πλαίσιο οπου ο ένας από τους δυο γονείς θεωρείται ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ;

Καλά, δεν μιλώ για τις περιπτώσεις που οι ίδιες οι μανάδες εξηγούν στα ανήλικα τέκνα τους για τις χαρές και τις χάρες του bdsm...εκεί σαφώς θα μπορούσε να επέμβει εισαγγελέας εαν του δινόταν η γνώση.

Αυτά και πολλά άλλα και η αλήθεια είναι οτι όντως περίμενα μεγαλύτερη συμμετοχή καθώς μου έδωσαν να καταλάβω οτι το φόρουμ και πολλά επιφανή του μέλη αρέσκονται σε τέτοιου είδους σχέσεων όπως αρέσκονται και να προ(σ)καλούν λοιπά μέλη στα παιχνίδια κυριαρχίας και υποταγής με διάφορους τρόπους..... :8)
Άβαταρ μέλους
Saturn

Αν πάρουμε λοιπόν, τον χώρο του ζωικού βασιλείου ως επιχείρημα, δεν θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί οτι είναι φυσικό να βιάζεις άλλο μέλος ως τρόπο να δηλώσεις κυριαρχία ή να τον βάζεις να τρώει τα περιττώματά σου για να εδραιώσεις το στάτους σου στην σχέση;
Άβαταρ μέλους
enaon

τωρα θα σου απαντησουν, περιμενε λιγο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”