!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
καλα σταματαω για να διαβάσω τον καταιγισμό απαντησεων που θα λαβεις.
Saturn, έχω σοβαρές επιφυλάξεις για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Αλλά εδώ η απάντηση που ζητάς είναι νομίζω απλή. Αν οι κοινωνικοί λειτουργοί θεωρούν πως υπάρχει θέμα με τους γονείς που ασκούν τέτοιες πρακτικές (πως θα το γνωρίζουν άραγε;) θα υπάρχει είτε αυτοί είναι ομόφυλο ζευγάρι, είτε άνδρας και γυναίκα.Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:25 εφόσον κάνουμε την παραδοχή οτι ο σαδομαζοχισμός δεν εμπίπτει στις παραφιλίες, δικαούνται στο μέλλον να υιοθετούν παιδιά άτομα τα οποία δηλώνουν αυτή την ιδιαιτερότητά τους στον σεξουαλικό τους -και όχι μόνο-προσανατολισμό;
- Τοξοβόλος_UK
πάντως ο enaon παίζει να είναι μακράν ο πιο έξυπνος εδω μέσα. κ δε το λέω επειδή με υπερασπίστηκε εδώ.
τον έχω προσέξει και σε άλλα νήματα. Εκτός του οτι πιάνει τις επιπλοκές του τι παίζεται/λέγεται/γράφεται πολύ γρήγορα έχει κ ένα φλέγμα που καταλαβαίνεις σχεδόν άμεσα (αν δεν είσαι γίδι) ότι έχει υψηλό acumen.
enaon για να μου κάτσεις τα λέω αυτά γιατί κατα βάθος με καυλώνεις.
τον έχω προσέξει και σε άλλα νήματα. Εκτός του οτι πιάνει τις επιπλοκές του τι παίζεται/λέγεται/γράφεται πολύ γρήγορα έχει κ ένα φλέγμα που καταλαβαίνεις σχεδόν άμεσα (αν δεν είσαι γίδι) ότι έχει υψηλό acumen.
Έλα ρε, μη το παίρνεις κατάκαρδα το συγκεκριμένο. Τα επουσιώδη έχουν σημασίαenaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:17με καταλάβες και εσύO I έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:10 ο enaon (προφανώς για να σβηστεί το νήμα ή να πέσουν μπαν σε μοναδικά προφίλ εφόσον οι ίδιοι χρησιμοποιούν διπλά και τριπλά).![]()
τεσπα, σε παρεξηγησα, απλα ελεγες τι καλα ηταν τοτε που ημασταν σοβαρη κοινωνια και δεν υπαρχαν πουστιδες, ή αν υπηρχαν τους δείχναμε εμεις. Τωρα στα φορουμ καμια μαλακιουλα, μεχρι εκει, κοτες.
Spoiler
O I έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:10Οπότε ψευτράκια και τα δυο, μαζευτείτε, που υπερασπίζεστε τους παιδέρες του ζαπείου που την έπεφταν σε ανήλικα και έτρωγαν κλωτσές από 17χρονα.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
σωθηκες τωρα, αλλα κατσε λιγο μην παει χαμένοΤοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:31 enaon για να μου κάτσεις τα λέω αυτά γιατί κατα βάθος με καυλώνεις.
hellegennes
σωστά παρατηρείς αλλά προσπαθώ να το εντάξω στο γενικότερο πλαίσιο του τί θεωρείται αναγκαίο-αρκετό-ανεκτό από ένα ζευγάρι (ή τριάρι ξερω γω) ατόμων ωστε να υιοθετήσουν ένα παιδί. Δεδομένου δε, έχοντας παρακολουθήσει λεχθέντα σαδομαζοχιστών, οτι οι τακτικές τους πολλάκις εμπίπτουν σε παραβίαση του νομοθετικού πλαισιου (βόλτες με λουράκια, ξύλο, χυδαία υποτίμηση, καθεστώς ιδιοκτησίας του άλλου προσώπου κτλ) και ενώ ταυτόγχρονα οι ίδιοι επιθυμούν να αναγνωριστούν οι πρακτικές τους από την κοινωνία ως αποδεκτές, δεν ξέρω πώς θα μπορούσαμε να ξεκαθαρίσουμε τελικά τί είναι δικαίωμά τους και τί οχι, αν πάρουμε για παράδειγμα την επιχειρηματολογία που χρησιμοποιούμε για τους γκέυ (βάλε μεσα και τα επιχειρήματα από το ζωικό βασίλειο)ST48410 έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:30Saturn, έχω σοβαρές επιφυλάξεις για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Αλλά εδώ η απάντηση που ζητάς είναι νομίζω απλή. Αν οι κοινωνικοί λειτουργοί θεωρούν πως υπάρχει θέμα με τους γονείς που ασκούν τέτοιες πρακτικές (πως θα το γνωρίζουν άραγε;) θα υπάρχει είτε αυτοί είναι ομόφυλο ζευγάρι, είτε άνδρας και γυναίκα.Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:25 εφόσον κάνουμε την παραδοχή οτι ο σαδομαζοχισμός δεν εμπίπτει στις παραφιλίες, δικαούνται στο μέλλον να υιοθετούν παιδιά άτομα τα οποία δηλώνουν αυτή την ιδιαιτερότητά τους στον σεξουαλικό τους -και όχι μόνο-προσανατολισμό;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Τοξοβόλος_UK
τον ξέρω ρε. πολύ mild για τα γούστα μου.
Εσένα θέλω. Που ζητάω το χέρι σου? Τώρα που είναι νόμιμο να μην πάει κ αυτό χαμένο.
συμφωνώ στο μπολντ αλλά ο πολύς ο οίστρος του χαλάει τη σουπαΤοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:31 πάντως ο enaon παίζει να είναι μακράν ο πιο έξυπνος εδω μέσα. κ δε το λέω επειδή με υπερασπίστηκε εδώ.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
blue oyster το καναμε και δεν θα σου απαντησουν παλι, μετα θα λες οτι φταιω εγω
- Τοξοβόλος_UK
μου θυμίζεις έναν χρήστη αλλά ξεχνάω το νικ του τώρα γαμώτο. Είχες παλιά άλλο νικ?
Ξέρω ξέρω θα αυτοματίσω τώρα οτι έχεις 2-3 προφίλ αλλά δε σε φοβάμαι ξέρεις να τους τον στάζεις.
οχι δεν ειχα αλλο νικ ποτε, ειχα δηλαδη το ονοματεπώνυμο, αλλα μονο σε τεχνικά φορουμ.
Πόσο διεστραμμένος πρέπει να είναι κανείς για να τα κάνει αυτά σε ένα πρόσωπο που υποτίθεται ότι αγαπά..;;Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:36 Δεδομένου δε, έχοντας παρακολουθήσει λεχθέντα σαδομαζοχιστών, οτι οι τακτικές τους πολλάκις εμπίπτουν σε παραβίαση του νομοθετικού πλαισιου (βόλτες με λουράκια, ξύλο, χυδαία υποτίμηση, καθεστώς ιδιοκτησίας του άλλου προσώπου κτλ) και ενώ ταυτόγχρονα οι ίδιοι επιθυμούν να αναγνωριστούν οι πρακτικές τους από την κοινωνία ως αποδεκτές, δεν ξέρω πώς θα μπορούσαμε να ξεκαθαρίσουμε τελικά τί είναι δικαίωμά τους και τί οχι
Τί να σου πω
Εγώ απλώς ρωτώ, είναι καλό για τα παιδιά να μεγαλώνουν σε περιβάλλον τέτοιο οπου ο μπαμπάς πίνει νερό από το κυπελάκι του σκύλου φορώντας σφήνα στον κ@λο ή η μαμά κυκλοφορεί με λουρί και δηλώνει οτι είναι ιδιοκτησία του Αφέντη χωρίς κανένα δικαίωμα λήψης αποφάσεων ενώ ταυτόγχρονα παίρνει π@π@ς στους συνεργάτες του Κυρίαρχου μια καθημερινή Δευτέρα βράδυ; Βέβαια, αυτά στην παρουσία παιδιών μπορούν να εκλειψουν οπως ισχυρίζονται κάποιοι αλλά δεν είναι και σίγουρο καθώς άλλοι λένε οτι στην ουσία καταργείται το είδος της σχέσης..
Αλλά και πάλι, είναι καλό για τα παιδιά να μεγαλώνουν σε ένα πλαίσιο οπου ο ένας από τους δυο γονείς θεωρείται ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ;
Καλά, δεν μιλώ για τις περιπτώσεις που οι ίδιες οι μανάδες εξηγούν στα ανήλικα τέκνα τους για τις χαρές και τις χάρες του bdsm...εκεί σαφώς θα μπορούσε να επέμβει εισαγγελέας εαν του δινόταν η γνώση.
Αυτά και πολλά άλλα και η αλήθεια είναι οτι όντως περίμενα μεγαλύτερη συμμετοχή καθώς μου έδωσαν να καταλάβω οτι το φόρουμ και πολλά επιφανή του μέλη αρέσκονται σε τέτοιου είδους σχέσεων όπως αρέσκονται και να προ(σ)καλούν λοιπά μέλη στα παιχνίδια κυριαρχίας και υποταγής με διάφορους τρόπους.....
Αν πάρουμε λοιπόν, τον χώρο του ζωικού βασιλείου ως επιχείρημα, δεν θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί οτι είναι φυσικό να βιάζεις άλλο μέλος ως τρόπο να δηλώσεις κυριαρχία ή να τον βάζεις να τρώει τα περιττώματά σου για να εδραιώσεις το στάτους σου στην σχέση;
τωρα θα σου απαντησουν, περιμενε λιγο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ