Ωραία τότε αυτή η βιβλιογραφία, διαψεύδει αυτή που μου έδειξες.Νταγκλης έγραψε: 06 Φεβ 2024, 19:28ΠOTE δεν ζήτησα να με πιστέψει κανείς. ΟΛΑ όσα αναφέρω αναφέρονται ξεκάθαρα στη βιβλιογραφία:seismic έγραψε: 06 Φεβ 2024, 18:15 Ο Νταγκλης έκανε μια ωραία μαραθώνια συζήτηση μαζί μου Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνήσαμε.
Αν πιστεύεται ότι επειδή δεν είμαι μηχανικός ο Νταγκλης έχει δίκαιο είναι δικαίωμά σας.
Αν ήταν όμως εδώ ο Καρύδης και οι άλλοι καθηγητές πανεπιστημίων που έχουν κάνει και στατικά με την πατέντα μου και ξέρουν, και συζητούσαν με τον Νταγκλης ποιον θα πιστεύατε?
Δεν ζήτησα να πιστέψει κανείς ότι η τριβή δεν λειτουργεί για την παραλαβή της τέμνουσας. Η βιβλιογραφία το λέει.
Δεν ζήτησα να πιστέψει κανείς ότι στην προένταση με εναλλασσόμενη φόρτισης δεν μπορείς να εφαρμόσεις αντιτέμνουσα. Η βιβλιογραφία το λέει.
Δεν ζήτησα να πιστέψει κανείς ότι θεμελίωση έχει πάντα 40% υπεραντοχή έναντι της ανωδομής οπότε τα τοιχώματα είναι αδύνατον να ανατραπούν. Η βιβλιογραφία το λέει.
Δεν σε διαψεύδω εγώ. Η πραγματικότητα σε διαψεύδει...
https://www.esofia.net/sites/default/fi ... _kef_4.pdf
Βλέπεις εδώ κάποια αντιτέμνουσα ? Αντιτέμνουσα σε πρόβολο δεν υπάρχει πουθενά. Αντιτέμνουσα υπάρχει μόνο σε αμφίπλευρη στήριξη.