!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Νταγκλης έγραψε: 06 Φεβ 2024, 15:12
seismic έγραψε: 06 Φεβ 2024, 14:50 Έχεις φαγωθεί με την πατέντα μου ότι δεν λειτουργεί. Έστω όπως εσύ λες δεν παραλαμβάνει τέμνουσα Την τέμνουσα όμως μπορεί να την παραλάβει ο συνδετήριος οπλισμός μεταξύ των ορόφων όπως λες εσύ. Την ροπή ανατροπής την παραλαμβάνει η πατέντα μου ναι ή όχι.
Αν η πατέντα μου παραλαμβάνει την ροπή ανατροπής και τα τοιχώματα την διάτμηση τότε νικήσαμε τον σεισμό. :D
Έχω φαγωθεί γιατί όλη η αντισεισμική τεχνολογία συνοψίζεται σε δυο λέξεις: παραλαβή τέμνουσας.

Στα προκάτ τα πλεγματα των τοιχωμάτων διακόπτονται ανά όροφο. Βρες μου ένα σοβαρό τρόπο να αποκαταστήσεις το μονοπάτι της τέμνουσας (η τριβή δεν είναι σοβαρός τρόπος) και μετά θα ασχοληθώ με την ανατροπή. Πιο πριν δεν υφίσταται καν ανατροπή..
Όταν μιλάς για προκάτ μαζί μου να ξέρεις ότι μιλάς με αντιπρόσωπο της Προελλάς και δεν μασάω με αυτά που λες για το κόστος. Απλά γελάω. :lol:
Ξέρω τιμές για τελειωμένο προκάτ και τιμές μόνο για μπετά Αν θες τα βάζουμε κάτω και βλέπουμε την διαφορά.
Έχω στα χέρια μου προσφορά 600 Ευρώ το κυβικό για προκατ κολώνα ένω στο συμβατικό μπετόν είναι ακριβώς τα μισά.
Ρε φίλε η Προελλάς βάζει διπλό τοίχωμα για καλούπι και πρόπλακα και μετά σιδερώνεται ξανά πλάκα και τοιχώματα και πέφτει ξανά σκυρόδεμα παντού. Οπότε αναμονές για τον επόμενο όροφο υπάρχουν. Αν πακτώσουμε και τανίσουμε κάθε άκρο από γωνία παράθυρο και πόρτα έχουμε βάλει μπαστούρα στον σεισμό. ( μπαστούρα = το σχοινί που δένει τα πόδια στους γαϊδάρους και τις κατσίκες :lol: )
https://prohellas.gr/%CF%84%CE%B9%CE%BC ... %BF%CF%8D/
https://www.youtube.com/watch?v=abgavvN0ghY
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 06 Φεβ 2024, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
seismic

Γράφων έγραψε: 06 Φεβ 2024, 15:25
seismic έγραψε: 06 Φεβ 2024, 14:50
Νταγκλης έγραψε: 06 Φεβ 2024, 14:43

Πάλι δηλαδή μου λές ότι θέλεις να παραλάβεις την τέμνουσα μέσω της τριβής!

ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ. Πιο απλά δεν τίθεται...

Κατά τα άλλα...υπενθυμίζω ότι το κόστος της βαριάς προκατασκευής είναι 600 Ευρώ/κυβικό. Ο τοίχος δηλαδή 150-180 Ευρώ ανά τετραγωνικό...
Έχεις φαγωθεί με την πατέντα μου ότι δεν λειτουργεί. Έστω όπως εσύ λες δεν παραλαμβάνει τέμνουσα Την τέμνουσα όμως μπορεί να την παραλάβει ο συνδετήριος οπλισμός μεταξύ των ορόφων όπως λες εσύ. Την ροπή ανατροπής την παραλαμβάνει η πατέντα μου ναι ή όχι.
Αν η πατέντα μου παραλαμβάνει την ροπή ανατροπής και τα τοιχώματα την διάτμηση τότε νικήσαμε τον σεισμό. :D
Όταν μιλάς για προκάτ μαζί μου να ξέρεις ότι μιλάς με αντιπρόσωπο της Προελλάς και δεν μασάω με αυτά που λες για το κόστος. Απλά γελάω. :lol:
Ξέρω τιμές για τελειωμένο προκάτ και τιμές μόνο για μπετά Αν θες τα βάζουμε κάτω και βλέπουμε την διαφορά.
600 ευρώ στα μπετά και 1350 ευρώ με το κλειδί στο χέρι.
Αρα, λες ότι η πατέντα σου παραλαμβάνει τα φορτία τοιχωμάτων ή υποστυλωμάτων; Αυτό που κάνουν εν γένει τα θεμέλια... Αυτό σου λέω και εγώ. Είναι ένα είδος (βαθιάς) θεμελίωσης...
Όχι δεν είναι έτσι. Τα τοιχώματα στον σεισμό κατεβάζουν φορτία θλίψης και ανεβάζουν από την άλλη παρειά φορτία εφελκυσμού. (Δηλαδή ανοδικές δυνάμεις που έρχονται σε αντίθεση με τα στατικά φορτία και δημιουργούν τον εφελκυσμό στην παρειά του.) Ο πάσσαλος αναλαμβάνει τα φορτία θλίψης από στατικά και σεισμικά φορτία. Τα ανοδικά φορτία του τοιχώματος τα αναλαμβάνουν οι δοκοί και η συνδετήριος δοκός.
Εγώ έχοντας μια πάκτωση που αναλαμβάνει και θλίψη και ανοδικά φορτία έχω την δυνατότητα να σταματήσω την ροπή ανατροπής του τοιχώματος πριν μεταφερθεί στις διατομές γύρο από τους κόμβους.
Πως μεταφέρονται οι ροπές γύρω από τους κόμβους?
Η ροπή ανατροπής του κάθε τοιχώματος ξεχωριστά και η κάμψη του κορμού του είναι οι αιτίες που μεταφέρουν ροπές γύρο από τους κόμβους.
Αν με την προένταση στα άκρα τους αυξήσουμε την δυσκαμψία τους και με την πάκτωση στα άκρα τους σταματήσουμε την ανατροπή τους θα μετριάσουμε την μεγάλη ροπή που μεταφέρεται από το τοίχωμα γύρω από τους κόμβους και σπάνε τις διατομές των στοιχείων.
Τόσο απλά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Νταγκλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταγκλης »

seismic έγραψε: 06 Φεβ 2024, 15:36
Αρα, λες ότι η πατέντα σου παραλαμβάνει τα φορτία τοιχωμάτων ή υποστυλωμάτων; Αυτό που κάνουν εν γένει τα θεμέλια... Αυτό σου λέω και εγώ. Είναι ένα είδος (βαθιάς) θεμελίωσης...
Όχι δεν είναι έτσι. Τα τοιχώματα στον σεισμό κατεβάζουν φορτία θλίψης και ανεβάζουν από την άλλη παρειά φορτία εφελκυσμού. (Δηλαδή ανοδικές δυνάμεις που έρχονται σε αντίθεση με τα στατικά φορτία και δημιουργούν τον εφελκυσμό στην παρειά του.) Ο πάσσαλος αναλαμβάνει τα φορτία θλίψης από στατικά και σεισμικά φορτία. Τα ανοδικά φορτία του τοιχώματος τα αναλαμβάνουν οι δοκοί και η συνδετήριος δοκός.
Εγώ έχοντας μια πάκτωση που αναλαμβάνει και θλίψη και ανοδικά φορτία έχω την δυνατότητα να σταματήσω την ροπή ανατροπής του τοιχώματος πριν μεταφερθεί στις διατομές γύρο από τους κόμβους.
Η ροπή ανατροπής του κάθε τοιχώματος ξεχωριστά και η κάμψη του κορμού του είναι οι αιτίες που μεταφέρουν ροπές γύρο από τους κόμβους.
Αν με την προένταση στα άκρα τους αυξήσουμε την δυσκαμψία τους και με την πάκτωση στα άκρα τους σταματήσουμε την ανατροπή τους θα μετριάσουμε την μεγάλη ροπή που μεταφέρεται από το τοίχωμα γύρω από τους κόμβους και σπάνε τις διατομές των στοιχείων.
Τόσο απλά.
Έτσι ακριβώς όπως στα λέει είναι....

Όλα αυτά που περιγράφεις συμβαίνουν ΑΝ παραληφθεί η τέμνουσα και ΑΝ το κτίριο έχει ανάγκη βαθιάς θεμελίωσης.
Συνεπώς η πατέντα σου είναι ένα είδος βαθιάς θεμελίωσης.
Τόσο απλα...
Beer! That frothy golden nectar of the germanic gods!
seismic

Νταγκλης έγραψε: 06 Φεβ 2024, 16:14
seismic έγραψε: 06 Φεβ 2024, 15:36
Τόσο απλά.
Έτσι ακριβώς όπως στα λέει είναι....

Όλα αυτά που περιγράφεις συμβαίνουν ΑΝ παραληφθεί η τέμνουσα και ΑΝ το κτίριο έχει ανάγκη βαθιάς θεμελίωσης.
Συνεπώς η πατέντα σου είναι ένα είδος βαθιάς θεμελίωσης.
Τόσο απλα...
Για κάτσε ρε φίλε η βαθειά θεμελίωση κάνει δύσκαμπτα τα τοιχώματα?

η βαθειά θεμελίωση σκοτώνει τον εφελκυσμό στις παρειές των τοιχωμάτων?
η βαθειά θεμελίωση εξαλείφει την διατμητική αστοχία του σκυροδέματος επικάλυψης?
η βαθειά θεμελίωση εξαλείφει τις ροπές στους κόμβους?
Ας σοβαρευτούμε λιγάκι.
Άβαταρ μέλους
Νταγκλης

seismic έγραψε: 06 Φεβ 2024, 15:27 Ρε φίλε η Προελλάς βάζει διπλό τοίχωμα για καλούπι και πρόπλακα και μετά σιδερώνεται ξανά πλάκα και τοιχώματα και πέφτει ξανά σκυρόδεμα παντού. Οπότε αναμονές για τον επόμενο όροφο υπάρχουν. Αν πακτώσουμε και τανίσουμε κάθε άκρο από γωνία παράθυρο και πόρτα έχουμε βάλει μπαστούρα στον σεισμό. ( μπαστούρα = το σχοινί που δένει τα πόδια στους γαϊδάρους και τις κατσίκες :lol: )
Δεν βλέπω πως αποκαθίσταται η συνεχεια αλλά φαντάζομαι η Προελλάς θα έχει σοβαρους μηχανικούς που θα το μελετάνε..

Ωραία λοιπόν...να προτείνεις στην Προελλάς να θεμελιώνεις τα ψηλά τους κτίρια και άσε την αντισεισμικότητα στους σοβαρούς μελετητές τους. :D

Σε ότι αφορά τη βαριά προκατασκευή....την απεχθάνομαι ως ιδέα. Ψάχνουμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε το σεισμό και φτιάχνουμε 10 φορές βαρύτερο κτίριο απο αντίστοιχο μεταλλικό;
Πολύ μυαλό θέλει για να καταλάβει κάποιος ότι η λύση στο σεισμό είναι η μείωση της μάζας;
Άβαταρ μέλους
Νταγκλης

seismic έγραψε: 06 Φεβ 2024, 16:19 Για κάτσε ρε φίλε η βαθειά θεμελίωση κάνει δύσκαμπτα τα τοιχώματα?

η βαθειά θεμελίωση εξαλείφει την διατμητική αστοχία του σκυροδέματος επικάλυψης?
Ας σοβαρευτούμε λιγάκι.
Τα ξαναείπαμε...η κάμψη ως φαινόμενο (εφελκυσμός/θλίψη) στις παρειές εμφανίζεται με την παραλαβή της τέμνουσας. Η θεμελίωση είναι άσχετη με αυτό. Δεν κάνει η θεμελίωση δύσκαμπτα τα τοιχώματα...

Ανοδικές ροπές στους κόμβους δεν γίνεται να αναπτυχθούν γιατί η θεμελίωση έχει 40% υπεραντοχή.

Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά;
seismic

Νταγκλης έγραψε: 06 Φεβ 2024, 16:20
seismic έγραψε: 06 Φεβ 2024, 15:27 Ρε φίλε η Προελλάς βάζει διπλό τοίχωμα για καλούπι και πρόπλακα και μετά σιδερώνεται ξανά πλάκα και τοιχώματα και πέφτει ξανά σκυρόδεμα παντού. Οπότε αναμονές για τον επόμενο όροφο υπάρχουν. Αν πακτώσουμε και τανίσουμε κάθε άκρο από γωνία παράθυρο και πόρτα έχουμε βάλει μπαστούρα στον σεισμό. ( μπαστούρα = το σχοινί που δένει τα πόδια στους γαϊδάρους και τις κατσίκες :lol: )
Δεν βλέπω πως αποκαθίσταται η συνεχεια αλλά φαντάζομαι η Προελλάς θα έχει σοβαρους μηχανικούς που θα το μελετάνε..

Ωραία λοιπόν...να προτείνεις στην Προελλάς να θεμελιώνεις τα ψηλά τους κτίρια και άσε την αντισεισμικότητα στους σοβαρούς μελετητές τους. :D

Σε ότι αφορά τη βαριά προκατασκευή....την απεχθάνομαι ως ιδέα. Ψάχνουμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε το σεισμό και φτιάχνουμε 10 φορές βαρύτερο κτίριο απο αντίστοιχο μεταλλικό;
Πολύ μυαλό θέλει για να καταλάβει κάποιος ότι η λύση στο σεισμό είναι η μείωση της μάζας;
Ρε φίλε φτιάχνεις μεταλλικά κτίρια. Βασικά φτιάχνεις σκαλωσιές με χιαστές.
Τι είναι καλύτερα να τοποθετήσεις μια σκαλωσιά πάνω στο μπετό ή να της βάλεις τέσσερις τεράστιες βίδες μέσα στις τρύπες η οποίες θα βιδώσουν την μεταλλική σκαλωσιά από το άνω μέρος της με το βάση και το έδαφος και θα τα κάνουν όλα σάντουιτς ?
seismic

Νταγκλης έγραψε: 06 Φεβ 2024, 16:25
seismic έγραψε: 06 Φεβ 2024, 16:19 Για κάτσε ρε φίλε η βαθειά θεμελίωση κάνει δύσκαμπτα τα τοιχώματα?

Ας σοβαρευτούμε λιγάκι.
Τα ξαναείπαμε...η κάμψη ως φαινόμενο (εφελκυσμός/θλίψη) στις παρειές εμφανίζεται με την παραλαβή της τέμνουσας. Η θεμελίωση είναι άσχετη με αυτό. Δεν κάνει η θεμελίωση δύσκαμπτα τα τοιχώματα...

Ανοδικές ροπές στους κόμβους δεν γίνεται να αναπτυχθούν γιατί η θεμελίωση έχει 40% υπεραντοχή.

Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά;
Εντάξει παρέλαβε την τέμνουσα με τα τοιχώματα ε και χέστηκε η φοράδα στο αμπέλι. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάμψη, διατμητική αστοχία σκυροδέματος επικάλυψης, ροπή ανατροπής αυτά ποιος θα τα παραλάβει ο φούφουτος? :lol:
Σε έναν μεγάλο σεισμό οι ανοδικές τάσεις είναι πενταπλάσιες από το βάρος όλου του κτιρίου ποιος θα παραλάβει δυνάμεις πολλαπλάσιες του βάρους οι συνδετήριοι δοκοί? Ωραία αν αναλάβουν τα φορτία οι συνδετήριοι δοκοί θα υπάρχει ανατροπή αφού δεν είναι πακτωμένοι στο έδαφος. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 06 Φεβ 2024, 16:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Νταγκλης

seismic έγραψε: 06 Φεβ 2024, 16:33 Εντάξει παρέλαβε την τέμνουσα με τα τοιχώματα ε και χέστηκε η φοράδα στο αμπέλι. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάμψη, διατμητική αστοχία σκυροδέματος επικάλυψης, ροπή ανατροπής αυτά ποιος θα τα παραλάβει ο φούφουτος? :lol:
Την κάμψη την παραλαμβάνει ο οπλισμός των κρυφοκολωνων και τη ροπή ανατροπής θα την παραλάβει η 40% ισχυρότερη θεμελίωση.

Δεν μπορώ καν να καταλάβω την απορία σου.... :smt017
seismic

Νταγκλης έγραψε: 06 Φεβ 2024, 16:36
seismic έγραψε: 06 Φεβ 2024, 16:33 Εντάξει παρέλαβε την τέμνουσα με τα τοιχώματα ε και χέστηκε η φοράδα στο αμπέλι. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάμψη, διατμητική αστοχία σκυροδέματος επικάλυψης, ροπή ανατροπής αυτά ποιος θα τα παραλάβει ο φούφουτος? :lol:
Την κάμψη την παραλαμβάνει ο οπλισμός των κρυφοκολωνων και τη ροπή ανατροπής θα την παραλάβει η 40% ισχυρότερη θεμελίωση.

Δεν μπορώ καν να καταλάβω την απορία σου.... :smt017
Σε έναν μεγάλο σεισμό οι ανοδικές τάσεις είναι πενταπλάσιες από το βάρος όλου του κτιρίου ποιος θα παραλάβει δυνάμεις πολλαπλάσιες του βάρους οι συνδετήριοι δοκοί? Ωραία αν αναλάβουν τα φορτία οι συνδετήριοι δοκοί θα υπάρχει ανατροπή αφού δεν είναι πακτωμένοι στο έδαφος.
Η προένταση με λίγα χρήματα είναι ποιο αποτελεσματική από τις κρυφοκολόνες σε κάμψη.
Άβαταρ μέλους
Νταγκλης

seismic έγραψε: 06 Φεβ 2024, 16:41 Σε έναν μεγάλο σεισμό οι ανοδικές τάσεις είναι πενταπλάσιες από το βάρος όλου του κτιρίου ποιος θα παραλάβει δυνάμεις πολλαπλάσιες του βάρους οι συνδετήριοι δοκοί? Ωραία αν αναλάβουν τα φορτία οι συνδετήριοι δοκοί θα υπάρχει ανατροπή αφού δεν είναι πακτωμένοι στο έδαφος.
Εφόσον η ροπή "κατεβηκε" από την ανωδομή είναι σίγουρο πως θα παραληφθει από τη θεμελίωση (40% υπεραντοχή) και άρα δεν θα υπάρξει ανατροπή τοιχώματος.

Γιατί δηλαδή πρέπει να λέμε συνέχεια τα ίδια;
Η μόνη χρησιμότητα του συστήματός σου είναι σε πολύ ειδικές κατόψεις που υπάρχει περίπτωση ανατροπής όλου του κτιρίου. Αντι βαθιάς θεμελίωσης δηλαδη..

Η προένταση με λίγα χρήματα είναι ποιο αποτελεσματική από τις κρυφοκολόνες.
Μόνο αν υπήρχε δυνατότητα αντιτεμνουσας. Σε εναλλασσόμενη φόρτιση είναι άχρηστη έως επικίνδυνη...
seismic

Νταγκλης έγραψε: 06 Φεβ 2024, 16:53
seismic έγραψε: 06 Φεβ 2024, 16:41 Σε έναν μεγάλο σεισμό οι ανοδικές τάσεις είναι πενταπλάσιες από το βάρος όλου του κτιρίου ποιος θα παραλάβει δυνάμεις πολλαπλάσιες του βάρους οι συνδετήριοι δοκοί? Ωραία αν αναλάβουν τα φορτία οι συνδετήριοι δοκοί θα υπάρχει ανατροπή αφού δεν είναι πακτωμένοι στο έδαφος.
Εφόσον η ροπή "κατεβηκε" από την ανωδομή είναι σίγουρο πως θα παραληφθει από τη θεμελίωση (40% υπεραντοχή) και άρα δεν θα υπάρξει ανατροπή τοιχώματος.

Γιατί δηλαδή πρέπει να λέμε συνέχεια τα ίδια;
Η μόνη χρησιμότητα του συστήματός σου είναι σε πολύ ειδικές κατόψεις που υπάρχει περίπτωση ανατροπής όλου του κτιρίου. Αντι βαθιάς θεμελίωσης δηλαδη..

Η προένταση με λίγα χρήματα είναι ποιο αποτελεσματική από τις κρυφοκολόνες.
Μόνο αν υπήρχε δυνατότητα αντιτεμνουσας. Σε εναλλασσόμενη φόρτιση είναι άχρηστη έως επικίνδυνη...
Ανατροπή τοιχώματος αν δεν υπάρξει θα υπάρξει ανατροπή κτιρίου ή ανάκληση βάσης. Και φυσικά δεν αναγνωρίζεται ούτε τα πειράματά μου τα οποία δείχνουν το αντίθετο από αυτά που λες.
Και έτσι όλοι οι πολιτικοί μηχανικοί οι σεισμοπροφήτες στον ΟΑΣΠ ζήσανε αυτοί καλά και εμείς πληρώνουμε!
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο. Αλλά δεν σταματώ συνεχίζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 06 Φεβ 2024, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Νταγκλης

seismic έγραψε: 06 Φεβ 2024, 17:01 Και φυσικά δεν αναγνωρίζεται ούτε τα πειράματά μου τα οποία δείχνουν το αντίθετο από αυτά που λες.
Και έτσι όλοι οι πολιτικοί μηχανικοί οι σεισμοπροφήτες στον ΟΑΣΠ ζήσανε αυτοί καλά και εμείς πληρώνουμε!
Δεν θα ξαναπιάσω τα πειράματά σου από την αρχή....

Τι να κάνουμε φιλαράκι;
Θέλεις να σου χαιδέψω τα αυτιά; Αμα λες βλακείες....θα σου πω ότι λες βλακείες. Αν λες σωστά πράγματα θα σου πω ότι λες σωστά πράγματα.

Σου είπα ήδη ότι το σύστημά σου έχει ενδιαφέρον ως είδος θεμελίωσης. Αλλά δεν αρκείσαι...
Θέλεις να το παίξεις καθηγητής ενώ έχεις μαύρα μεσάνυχτα...

Δεν σου φταίει κανείς. Μόνος σου το τρως το κεφάλι σου...
seismic

Νταγκλης έγραψε: 06 Φεβ 2024, 17:09
seismic έγραψε: 06 Φεβ 2024, 17:01 Και φυσικά δεν αναγνωρίζεται ούτε τα πειράματά μου τα οποία δείχνουν το αντίθετο από αυτά που λες.

Τι να κάνουμε φιλαράκι;
Θέλεις να σου χαιδέψω τα αυτιά; Αμα λες βλακείες....θα σου πω ότι λες βλακείες. Αν λες σωστά πράγματα θα σου πω ότι λες σωστά πράγματα.

Σου είπα ήδη ότι το σύστημά σου έχει ενδιαφέρον ως είδος θεμελίωσης. Αλλά δεν αρκείσαι...

Δεν θέλω να το παίξω καθηγητής. Μάστορας είμαι και διαπίστωσα ότι η πεπατημένη επιστήμη δεν είναι ανεξάρτητη αλλά έχει θεματοφύλακες οι οποίοι δεν επιτρέπουν την αλλαγή της από την νέα έρευνα. Όπως ο Πολάκης ''μόνος μου και όλοι σας''
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

seismic έγραψε: 06 Φεβ 2024, 17:13
Νταγκλης έγραψε: 06 Φεβ 2024, 17:09

Τι να κάνουμε φιλαράκι;

Δεν θέλω να το παίξω καθηγητής. Μάστορας είμαι και διαπίστωσα ότι η πεπατημένη επιστήμη δεν είναι ανεξάρτητη αλλά έχει θεματοφύλακες οι οποίοι δεν επιτρέπουν την αλλαγή της από την νέα έρευνα. Όπως ο Πολάκης ''μόνος μου και όλοι σας''
Αμ θέλεις...όχι μόνον θέλεις, αλλά το παίζεις και "ανώτερος των καθηγητών", διότι έχεις διεθνή πατέντα, είσαι και "βαθμολογημένος ερευνητής" και πιστεύεις ότι αυτά σε κάνουν ανώτερο του καθηγητή!
Ήθελα νά 'ξερα, ποιος εξυπνάκιας σου φούσκωσε τα μυαλά με τέτοιες μαλακίες...
Και σου είχα στείλει τις προϋποθέσεις με τις οποίες κάποιος μπορεί να ανέλθει στην βαθμίδα του Ερευνητή Α'
Πρώτα απ' όλα, χρειάζεσα πτυχίο ΑΕΙ και μεταπτυχιακό το λιγότερο (ντοκτορά είναι το επιθυμητό)...
Και, αν θυμάμαι καλά, προϋπηρεσία και έρευνα σε πρωτοποριακό επίπεδο.
Εσύ, πτυχίο ΑΕΙ δεν έχεις...οπότε μην συζητήσουμε καν για παραπέρα...
Συνεπώς, από ΠΟΥ σταδιάλα έδωσες στον εαυτό σου τον τίτλο του ερευνητή Α' και ανώτερο του καθηγητή;

Άντε...πες μας πάλι τις ίδες ανοησίες που είχες πει και τότε...

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”