!!! DEVELOPMENT MODE !!!

τα μεγαλυτερα κοροιδα.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: τα μεγαλυτερα κοροιδα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Antares έγραψε: 30 Ιαν 2024, 18:46 . Κάποτε είχα ακούσει ότι οι δήθεν χειροποίητες Louis Vuitton φτιάχνονται σε εργοστάσιο στην Ασία.
απαράδεκτο, το εξηγησε και ο νάνος πριν, αν την φτιάχνει στο χέρι Γάλλος οκ, αξίζει, αν την φτιάχνει ασιάτης είναι κοροϊδία. Του τσιλ ας πούμε που είναι Έλληνας στην Αυστραλία, ούτε 10 ευρω ε; πεταμένα υλικά. :lol:

δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο τσιλ εκανε αναλυση κοστους και δεν έβαλε μέσα σχέδιο, μάρκα, περιορισμο παραγωγης, και την έβγαλε την αξία 750 ευρώ :)
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Ασέβαστος έγραψε: 30 Ιαν 2024, 17:21
Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2024, 12:55 Α τωρα που το θυμήθηκα.
Μεγαλύτερα κορόιδα. Φαντάζομαι ψάχνουμε τα κορόιδα μετά απο αυτούς που δίνουν δωρεές ή εθελοντική εργασία σε ΜΚΟ τύπου άλλος άθρωπας
ε, ναι. νομιζω δυσκολα θα βρεθουν χειροτερα κοροιδα απο αυτα.
Στο φιλικό περιβάλλον του πατέρα μου υπάρχει
άτομο το οποίο παραχώρησε ακίνητο υπέρ οργάνωση
τέτοιου τύπου. :smt047
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

AlienWay έγραψε: 30 Ιαν 2024, 17:35 Τα μεγαλύτερα κορόιδα είναι οι τράπερς, γιατί ξοδεύουν μια περιουσία για τα ρούχα τους και τα καυχιούνται κιόλα

Παρεμπιπτόντως ο Σνικ είναι ο γκομενος της Παπαγεωργίου που δείχνει το βίντεο.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

plouf έγραψε: 30 Ιαν 2024, 19:07
AlienWay έγραψε: 30 Ιαν 2024, 17:35 Τα μεγαλύτερα κορόιδα είναι οι τράπερς, γιατί ξοδεύουν μια περιουσία για τα ρούχα τους και τα καυχιούνται κιόλα

ήταν
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Όταν έχεις τα λεφτά και αγοράσεις κάτι που το γουστάρεις δεν είσαι κορόιδο.
Ειδικά αν δεν το έχεις προγραμματίσει και απλα το είδες - σου άρεσε - το πήρες, το είναι η επιτομή της χαράς (του υλισμού).

Δε λέω να σε πιάνουν μαλάκα πουλώντας σου κάτι 1000 ευρώ όταν μπορείς να περιμένεις 3 μέρες ξέρω γω και να το πάρεις 40% κάτω.

Αλλά οκ.

Ξοδευτε σε ο,τι σας δίνει χαρά, αρκεί να μη σας βλάπτει και να μην είναι πάνω από τις δυνάμεις σας.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Τα μεγαλύτερα κοροιδα ειναι αυτοι που χανουν περιουσιες στο κουμαρι.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2024, 15:37 Με τη λογική των παραπάνω ειναι κορόιδο όποιος παίρνει ένα πίνακα ζωγραφικής πάνω απο 100 ευρω μιας και τα υλικά κοστίζουν λιγότερο απο 10
Κααρχήν υπάρχουν πράγματα που μετριούνται σε υλικά και άλλα που μετριούνται σε εργατοώρες ή προστιθέμενη αξία. Ο πίνακας ζωγραφικής δεν είναι τα υλικά του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

plouf έγραψε: 30 Ιαν 2024, 19:07

Oyf! I know that. Ouf!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Chilloutbuddy έγραψε: 30 Ιαν 2024, 18:13
Antares έγραψε: 30 Ιαν 2024, 17:10 Aν ήμουν σε μεσαίο οικονομικό επίπεδο δεν θα αγόραζα μια τσάντα Birkin των 20.000 ευρώ (ακόμη και αν δεν χάνει την αξία της). Θα προτιμούσα να αγοράσω ένα κόσμημα της ίδιας αξίας (για τις κακές εποχές).
Νομίζω και αμέτρητα χρήματα τα είχα δεν θα αγόραζα πανάκριβη τσάντα. Μου φαίνεται κοροϊδία. Την θεωρώ χρηστικό αντικείμενο και όχι αντικείμενο τέχνης. Αν και φαίνεται να είναι αντικείμενο τέχνης και επίδειξης πλούτου.
Δηλαδή αυτή η τσάντα κοστίζει περίπου 20.000 ευρώ;
[img]https://i.postimg.cc/Wz7qfCd7/othe ... webp[/img]
να σου πώ, επειδή έχω φτιάξει δύο τέτοιες ολόϊδιες και 3 Kelly να σου πώ πόσο κάνει ακριβώς μια Birkin

3 goat skin καθαρά (ποιότητα Α+) για το εξωτερικό, $70 το ένα
https://www.ivan.tw/collections/finishe ... -2mm-2-3oz
1 calf skin oλόκληρο ποιότητα A για το εσωτερικό 86 ευρώ
https://www.ivan.tw/products/matteo-ful ... 9681&_ss=r
όλα τα μεταλλικά μέρη γυαλισμένα, ποιότητα Hermes $70
https://www.leathercraftpattern.com/Her ... -hardwares
Ενισχύσεις, κλωστές, κόλλες, βαφές για τις κόψεις κλπ κανα δεκάρικο

Αυτές τις τσάντες η Ερμές δεν τις φτιάχνει σε γραμμή παραγωγής, κάθε τσάντα την αγγίζει μόνο ένας άνθρωπος και θέλει 3 μέρες μέρες δουλειά με το χέρι γιατί αυτό το σχέδιο δεν παίρνει μηχανή. Ένας έμπειρος δερματοτέχνης της Hermès στη Γαλλία παίρνει περίπου 2.500 ευρώ το μήνα μικτά, δηλαδή για 3 μέρες πες τους κοστίζει 3-4 κατοστάρικα εργατικά.

Αν τα βάλεις όλα μαζί βγαίνει γύρω στα 750 ευρώ. Τα υπόλοιπα 19.250 δεν ξέρω γιατί τα πληρώνουν οι γυναίκες, ρώτα τες.
κανε μια αναλυση και για δερματινο λουρακι ρολογιου, να δω κατι. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Feindflug έγραψε: 30 Ιαν 2024, 14:39 Πω ρε τύποι, ευτυχώς δεν είναι όλοι σαν και σας, γιατί τότε δεν θα υπήρχε τέχνη και αισθητική.

Η αξία κάθε πράγματος υπερβαίνει κάποιες φορές την πραγματική τιμή του λόγω πρακτικότητας. Μην είστε μίζεροι. Μπορείτε να μάθετε την ώρα με μια ράβδο στον ήλιο ή απλά να την ρωτάτε συνέχεια. Μπορείτε να τρώτε ψωμί με μέλι κάθε μέρα, όλη μέρα.

Μείνετε όμως μακριά από εμάς, τους εραστές του στυλ, τους κυνηγούς του ωραίου και τους λάτρεις της τέχνης, όποια κι αν είναι αυτή. Από την δημιουργία της πιο άρτιας, αρμονικής κατασκευής στις 3 διαστάσεις και την απεικόνιση ενός ονείρου, μέχρι την γοητεία του γκροτέσκου και την σαγήνη του θανάτου και του χάους.
δίκασέ τους

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Antares έγραψε: 30 Ιαν 2024, 17:10 Aν ήμουν σε μεσαίο οικονομικό επίπεδο δεν θα αγόραζα μια τσάντα Birkin των 20.000 ευρώ (ακόμη και αν δεν χάνει την αξία της). Θα προτιμούσα να αγοράσω ένα κόσμημα της ίδιας αξίας (για τις κακές εποχές).
Νομίζω και αμέτρητα χρήματα τα είχα δεν θα αγόραζα πανάκριβη τσάντα. Μου φαίνεται κοροϊδία. Την θεωρώ χρηστικό αντικείμενο και όχι αντικείμενο τέχνης. Αν και φαίνεται να είναι αντικείμενο τέχνης και επίδειξης πλούτου.
να σου πώ, επειδή έχω φτιάξει δύο τέτοιες ολόϊδιες και 3 Kelly να σου πώ πόσο κάνει ακριβώς μια Birkin

Αυτές τις τσάντες η Ερμές δεν τις φτιάχνει σε γραμμή παραγωγής, κάθε τσάντα την αγγίζει μόνο ένας άνθρωπος και θέλει 3 μέρες μέρες δουλειά με το χέρι γιατί αυτό το σχέδιο δεν παίρνει μηχανή. Ένας έμπειρος δερματοτέχνης της Hermès στη Γαλλία παίρνει περίπου 2.500 ευρώ το μήνα μικτά, δηλαδή για 3 μέρες πες τους κοστίζει 3-4 κατοστάρικα εργατικά.

Αν τα βάλεις όλα μαζί βγαίνει γύρω στα 750 ευρώ. Τα υπόλοιπα 19.250 δεν ξέρω γιατί τα πληρώνουν οι γυναίκες, ρώτα τες.
Εσύ γιατί τρως μπριζόλες σε εστιατόρια και πίνεις ποτά σε μπαρ ρε τύπε; Για δεν πας στον χασάπη να τις πάρεις και να τις ψήσεις σπίτι ή να πάρεις ένα μπουκάλι, να το πιείς με φίλους σου, από το να πληρώνεις 10πλασια τιμή την μεζούρα;

Εσύ δεν είσαι αυτός που γουστάρει τα Golf και πήρες το τελευταίο, κόντρα σε λοιπά πιο όμορφα, πιο πρακτικά, πιο value for money; Κάνε το μια ανάλυση και αυτό, να δούμε γιατί έδωσες τόσα λεφτά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

μεταχειρισμενο το πήρε, για να βοηθήσω την κουβέντα το λέω. Αλλα ότι η αξία είναι 1:1 με το κόστος, πάει πολύ και για πχωρουμ.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2024, 12:55 Α τωρα που το θυμήθηκα.
Μεγαλύτερα κορόιδα. Φαντάζομαι ψάχνουμε τα κορόιδα μετά απο αυτούς που δίνουν δωρεές ή εθελοντική εργασία σε ΜΚΟ τύπου άλλος άθρωπας

.

Εχω κάνει εθελοντική εργασία στην παλιά ΠΕΕΠ σημερινή ΕΛΙΞ και χτίζαμε πέτρινες Πεζούλες αντιστήριξης στα Αγναντα στα Πράμαντα

Δουλειά κανα 5ωρο και εκδρομές πέριξ συν τα φαγιά.....

Και στην Αιγινα στο Κέντρο Αγρίων Ζώων και Πουλιών......

Και σε μιά που είχε σχέση με καθοδήγηση ατόμων με παραβατική συμπεριφορά.....

Εμείς ανήκουμε στα κορόιδα ;;; . :xena:

Και ο Γκέιτς που έκανε μόδα την σχεδόν ολη τη περιουσία δωρεά στούς Ελιτίστες είναι κι αυτοί λές ;;; . :p2:

Η το κάνουν για κάποιο άλλο λόγο ;;; .

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Πώς τις έφτιαξες; Είναι τόσο εύκολο;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Δηλαδή αυτή η τσάντα κοστίζει περίπου 20.000 ευρώ; ('Αλλαξα την εικόνα :) ).
Εικόνα
Δεν αξίζει. Πολύ φλώρικη.
Εγώ είχα πάθει την πλάκα μου με αυτήν (Balenciaga) πριν καμία 15αρια χρόνια που κυκλοφόρησε, αλλά επειδή πρέπει να ήταν και αυτή στο διχίλιαρο (είχε λίστα αναμονής!!!), έκανα την καρδιά μου πέτρα και δεν προσπάθησα να την πάρω.

Εικόνα

Αρκέστηκα σε μία παρόμοια από μικρό designer που μου χάλασαν τα κουμπώματα της και την πήγα για φτιάξιμο και τα μεταλλικά πραγματάκια στα χερούλια είναι πιο στρογγυλεμένα και μου λένε πως μοιάζουν με δακτυλήθρες :-?
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”